|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
9.9.2008 10:54:46   
sasa.vracko
alea01 -  zakaj se tolk obremenjuješ, da si slaba mama, jaz sem se tudi od začetka, pa sem se ful trudla, da bi šlo, se tolažim, da je vsaj prvi mesec pil moje mleko, že v P so sestre zmajevale z glavo, da nama bo res težko šlo, ker mali ni brez nastavka niti ust odpru, pa so mi ga one pristavljale, pa sem ga sama, pa ni hotu jest, pa sem ga vozila na tehtanje, pa je samo hujšal, in smo to kalvarijo nadaljeval doma, dokler mu po enem mescu mučenja nisem začela dodajat aptamil. Bog pomagej, otroka zato ne bom pustila lačnega, mi je pa mleko takoj usahnilo in nisem mela nobenih problemov... Pa sama veš, da so v celjski P ful mahnjeni na dojenje in res vse naredijo, da bi ti uspelo dojit, zadnji dan ko sva šla domov, mi je pa rekla sestra, da se naj ne sekiram tolk, ker bo tud brez tega gor zrasel...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
9.9.2008 11:34:33   
slovenka
alea, se podpišem pod tole. Res se ne sekiraj, te ne poznam, pa vidim, da si res super mamica. Saj slej ko prej bomo tako vse morale odstaviti bebe... in jih naučiti zelenjavno juho jest. user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
9.9.2008 12:08:25   
Anonimen
ojla...no jst že čakam patronažno cel teden da mi pride samo zvagat otrokauser posted image  in končno bo svojo rit prnesla jutri sem...pa se mimo mene vozi k jo vidim skoz okno pa ji ne zlaufa se za 5 min oglasit-sramota...ja srem se pa odločla da bom zamenjala aptamil za novalac...katera ga že uporablja..hm alea mogoče????
bom probala,mogoče bo manj bruhal.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
9.9.2008 12:09:13   
Anonimen
aja pa še to,danes sem dala kri,v četrtek ali petek pa mam zdravnika,kolkr mi bo zlaufalo zarad varstva...jojjoj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
9.9.2008 12:13:23   
Anonimen
. Imam pač zakompliciranega otroka in sem se pač vdala v usodo. Zelo mi je hudo in se ful sekiram, da nisem ta-prava mamica. Ljudje, ki me poznajo vidijo kako mi je hudo in me res skušajo pomirit. Pa se pomirim in čez kak dan mi je spet zelo hudo.
Bomo pa pri naslednjih treh se dojili

kaj nisi prava mamica? Seveda si, ker si se trudila in trudila in nisi takoj obupala, če pač ne gre ne gre. Si vsaj poskusila dojiti in nekaj tvojega mleka je vseeno dobilauser posted image .

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3230
9.9.2008 12:13:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

aja pa še to,danes sem dala kri,v četrtek ali petek pa mam zdravnika,kolkr mi bo zlaufalo zarad varstva...jojjoj

tanika držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3231
9.9.2008 12:13:52   
Anonimen
aja moj  Žan ima 7 obrokov na dan pa poje nekje 120ml na obrok,razen ker gre spat nekje med pol osmo in osmo zvečer mu dam po ob pol petih 150ml naenkrat pa zdej 2 dni zjutraj ni imel 120ml dosti pa sem mu še 60ml dala,pol pa naprej po 120ml na vsake tri ure,razen zvečer 90ml,sledi kopanje in še ena doza 90ml..torej skupno 810ml ali870 zdej 2 dni .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3232
9.9.2008 12:14:22   
Anonimen
mater sem zakomplicirala...810 ali 870ml na dan...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3233
9.9.2008 12:15:29   
Anonimen
hvala ninnykauser posted image zlata si

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
9.9.2008 12:17:34   
Anonimen
Jaz naredim Emi 120 ml pa zelo redko poje vse,ponavadi pusti tam 10,20 čisto odvisno. Ima pa 6-7 obrokov na dan tako da poje tam okoli 800 ml.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3235
9.9.2008 12:20:15   
Anonimen
sam ko gledam mojga Žana se vidno rediuser posted image ,je že pravi mali bajsek...a ima katera izkušnje z novalacom? a mislite da je boljše kot AM? je isti način uporabe kot AM?
uuu moj mali pa rad papa.hehe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
9.9.2008 13:09:15   
alea01
o, hvala, da sem še zmeraj dobra mamicauser posted image user posted image

taanikaa- ne boš verjela ampak danes bo celo CD romal na poštouser posted image . sorry še enkrat. Pomembno je da ga boš dobila, a ne? sicer so ga pa vse čakale vsaj en tedenuser posted image user posted image user posted image .

Jaz uporabljam novalac od začetka. Če je boljše ali slabše od aptamila je pomoje vse en drek. Jaz ga uporabljam, ker so mi svetovali kolegici, ki sta farmacevtki in pediatrinja je tudi bila ful navdušena nad novalacomuser posted image . Je pa res, da odkar pije novalac AR ne poliva več- redkokdaj. Pa to pomoje ko preveč poje.

No, naša torej še zmeraj premalo je. Ima 6 obrokov na dan. Na obrok poje med 100-120mL. Zvečer pa med 150mL. Danes je že trikrat pojela p o120mL. Mogoče bo pa le zalaufala s hranouser posted image . Se pa še zgodi da na obrok poje samo 60mL. Sam 6kg pa še zmeraj nima, pa vsi pravijo da je bajsiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
9.9.2008 13:13:57   
lonapo
taanikaa-pri prvem smo imeli Novalac, zdej Aptamil pa ti po pravici povem, da ne vem če je kakšna bistvena razlika-vprašaj pediatra, kaj meni o zamenjavi mleka

Držim pesti da bi bilo vse uredu...

Naš ma mal ritem sesut odkar smo prišli z morja-včeraj je zaspal ob 9 ih in je bil ob enih zjutraj tolk lačen, da je pojedel 150 ml,in potem spal do šestih kot top. Na morju je pa spal po osem ur v kosuuser posted image . Nejc je pa pri njegovi starosti spal že celo noč brez hranjenja. Upam da bo tud Žiga kmal začel.

Jutri imamo Uz kolkov, upam da bo vse ok, čez en teden pa posvetovalnico-po domači vagi se ni zredil niti za kilouser posted image ,ampak se tolažim da ima itak rezervo saj se je prejšnji mesec zredil 2kg. Zdej mi tud manj poje kokr od začetka,včasih tud samo 70 in ima dost za tri ure.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
9.9.2008 13:54:07   
Anonimen
alea ni panike za cd,glavno da bo prišeluser posted image user posted image ...a misliš da je bolje da kupim novalac ali kupim kr novalac AR?...ker zadnje dni niti ne poliva večuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3239
9.9.2008 13:55:36   
Anonimen
taanikaa zakaj pa boš menjala mleko, če ti ne poliva več?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3240
9.9.2008 13:57:41   
Anonimen
ni čudno da teh 6 kg viška ki jih imam ne zgine če pa kr jem,pa čokolade,pa sladoled,pa jagodni sok cel liter sem ga zmazala,pa bučnice...morem začet hujšat,jutri začnem...no,če ne jutri,definitivno,ko mi sladoleda zmanjkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
9.9.2008 13:59:28   
Anonimen
ninny sej nevem kaj naj naredim?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3242
9.9.2008 14:02:09   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image name ste pa pozable,nobene pikapoke,ko sem tak bošek,bruh,bruhuser posted image user posted image user posted image ,no leti iz vseh luken ven,enej je tud slabše,lun bi se sam nosil,men se pa vrtiuser posted image user posted image user posted image ............samo upam,da ne bo še lun pobral tega virusa,si ne znam predstavljat.........na hiši pa delo v zagonu,ampak sem poklicala svojga da pride domov,ker ne zmorem sama pedenat treh otrok.........tuduser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
9.9.2008 14:04:08   
Anonimen
mah imaš prav ninny mal bom še počakala,pa bom zaenkrat kupla še AM,ker mi včeraj pa danes nič kaj ni bruhnil...mel je eno tako obdobje da sem se kr ustrašla,jutri pa itak pride patronažna ga stehtat pa bomo vidli če je primerno bajsastuser posted image user posted image ...zdej se mi zdi da se je v parih dneh mal popravil,se mi zdi da je vidno napredovaluser posted image ..no to naj še sam P potrdi da bomo lažje spali,drugače bo pa rešitev uvajanje goste hrane čez en mesec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3244
9.9.2008 14:06:24   
Anonimen
lunica moja pikica,veš da nisem pozabla nate,sam mal sem tu,mal letim,pa spet pokukam gor,ko imam čas...evo  pikapoke za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa kmalu se pozdravite pa zate eno user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3245
9.9.2008 14:07:21   
Anonimen
uuuuuuuuuuuuuuu 3 zvezdico sem pridelalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3246
9.9.2008 14:10:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

A veste da bo kmalu prišel že čas, ko smo pred letom dni delale teste? Sedaj pa imamo že štručke domauser posted image

ja se spomnim ta usodni dan ko sem naredila test 14.10!..nikol ne bom pozabila tega dne,sem kr zajokala od sreče...ja leto je hitro naokoli..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3247
9.9.2008 14:24:12   
sasa.vracko
alea01 - mam eno prošnjo, drug teden so se mi sodelavke napovedale, da pridejo k men pogledat mojga škratka, pa bi rada nekaj sladkega spekla, mam še velik borovnic v zmrzovalniku... maš kak recept na temo borovnic? vem, da to ti ful obvladaš, zato HELP user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
9.9.2008 14:43:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image name ste pa pozable,nobene pikapoke,ko sem tak bošek,bruh,bruhuser posted image user posted image user posted image ,no leti iz vseh luken ven,enej je tud slabše,lun bi se sam nosil,men se pa vrtiuser posted image user posted image user posted image ............samo upam,da ne bo še lun pobral tega virusa,si ne znam predstavljat.........na hiši pa delo v zagonu,ampak sem poklicala svojga da pride domov,ker ne zmorem sama pedenat treh otrok.........tuduser posted image

sem ti že zjutraj en objemček poslala

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
9.9.2008 14:44:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

mah imaš prav ninny mal bom še počakala,pa bom zaenkrat kupla še AM,ker mi včeraj pa danes nič kaj ni bruhnil...mel je eno tako obdobje da sem se kr ustrašla,jutri pa itak pride patronažna ga stehtat pa bomo vidli če je primerno bajsastuser posted image user posted image ...zdej se mi zdi da se je v parih dneh mal popravil,se mi zdi da je vidno napredovaluser posted image ..no to naj še sam P potrdi da bomo lažje spali,drugače bo pa rešitev uvajanje goste hrane čez en mesec.

jaz bi namesto tebe res še počakala, ker če se ti normalno redi kljub polivanju ni nič narobe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?