|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
11.9.2008 12:23:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Niny in RMRM...mi je blo na misel, ko sva šli slikat kolke, da bi mi tud v merkatorju na eno kavico skočil....bom pa drugič bo na oglasno desko dala, ko bom skakala na Jesenice

No, ko bosta v našem koncu le povej, da si izmenjamo tel. št., jaz sem takoj za to.

jaz mam tvojo še shranjenouser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
11.9.2008 12:25:39   
Anonimen
Midve sva bile danes na UZ kolkov in je vse v redu. Sem pa srečala eno mamico s katero sva hodili zadnji mesec skupaj na preglede in je rodila en dan za mano in sva šle na kavicouser posted image
Ema pridna,samo dojiti se bova zgleda nehali, ker nimam več mlekauser posted image , si ga načrpam toliko, da je za kakšen obrok to pa je tudi vse. Sem pa vesela, da sem dojila več kakor sem Mašo in da je vsaj toliko časa dobivala moje mleko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3377
11.9.2008 12:26:14   
Tina 28
to se boš mogla itak navadit, čimprej tem bolje....meni je to basanje že steklo...je pa odvečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
11.9.2008 12:37:21   
alea01
ola mamičkeuser posted image

danes smo pa tečni kot driskauser posted image . Nekaj jo mora matrat, ker kakec je zelen in sluzastuser posted image . In glede na to da se ne dojiva zna biti kaj narobe. Bom vidla, če bo tudi jutri tak pol se gremo mal pokazat k pediatru, drgač ga pa itak imamo v torek in cepljenje tudi- debata ali cepit proti rotavirusu se pri nas še kar nadaljujeuser posted image

taanikaaa- user posted image user posted image user posted image  za korenjaka.

Naša glede na to, da je bila kar orenk bajsi ob porodu je zdaj kar bolj pri suhcih. Se je pa v 1,5 mesecu zredila le 700guser posted image - po domači tehtnici. Kako silit otroka, da bo jedel pa tudi mi ni jasnouser posted image

Jaz sem pa ful navajena sama s tamalo skakat okoli in z vozičkom in not in ven iz avta- mala malicauser posted image user posted image . Se zelo hitro navadiš. Ko grem po špecerijo pa imam kar dva vozičkauser posted image

Jaz bom drugi teden mal obiskala gorenjski konec- bomo mal izletkali.
Samo tina28.... jaz bi tudi tako krstno oblekico imela sam je v LJ ni. Moram še v Celje it pogledat, drgač pa kar na Jeseniceuser posted image

Evo, vabila končala za krst. Zdaj ga imamo v soboto in gostijo v gostilni Štorman v dveh sobah. Ja, klinc,..... ko pa ni nikjer toliko prostora, da bi 70 ljudi notri stlačili. Vprašanje koliko jih bo sploh prišlo, ker morajo vinjeto kupituser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
11.9.2008 12:41:15   
Anonimen
ninnyuser posted image user posted image  za emo da je le vse ok!!!glede mleka jst si ga vsak drug dan načrpam 60ml iz obeh dojk,sam še vedno si pa morem kr mam same bulice not v dojkah in začne bolet.
alea ti si se pa kr za štorman odločla,ja ne se sekirat kdor bo hotu bo prišu kdor pa ne pa pač ne,to je dan od Izabele zato se ne sekiraj in uživaj maksimalno v soboto!!!

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3380
11.9.2008 12:48:35   
Anonimen
jaz si ga zjutraj spumpam 60-70ml, čez par uric ene 40,tako da se mi nabere za en obrok.

alea kam pa greste na izlet?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
11.9.2008 12:54:14   
alea01
ninny- bohinj, kobarid, bovec.....verjetno tudi Jesenice, ker še nikoli nisem bila tam

meni je pa mleko kar usahnilo. Brezkakršnihkoli obkladkov. Torej ga je res bilo samo za vzorecuser posted image . Nisem imela nobenih bulic

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
11.9.2008 12:57:13   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Niny in RMRM...mi je blo na misel, ko sva šli slikat kolke, da bi mi tud v merkatorju na eno kavico skočil....bom pa drugič bo na oglasno desko dala, ko bom skakala na Jesenice

No, ko bosta v našem koncu le povej, da si izmenjamo tel. št., jaz sem takoj za to.

jaz mam tvojo še shranjenouser posted image user posted image

Ninny, jaz tud tvojouser posted image , se bova zmenile za kakšno kavico. Sam mi v velikih trgovinah obvezno jokcamouser posted image , zato ga ponavadi dam kar v trak. Zanimivo pa je, da v Atriu pa nikol ne jokauser posted image

Pa danes imamo mi tud zelo pestro, ma ful krčke,tud antiflat ne pomagauser posted image . Sem mislila da ga je včeraj zvijalo zaradi hruške, pa zgleda da ni bilo to, ker ponoči je bilo vse v redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
11.9.2008 12:57:47   
nInAzWeRiNa
živjo kako ste kej? mi smo meli učeri pediatra in se je sam za 700 g zredila pa je blo več k en mesc do pregleda, je pa spet ful zrasla tko da lahko da je zato manj na kilah dubla, ma pa 5635 in 62cm,je pa ni cepla k je ful prehlajena revca se matramo in čistmo nosek sto na uro sploh ponočiuser posted image
sm vidla da vas ma že kr neki menstro no jst sm itak vedla da jo bom dubla k bomo šli na morje je blo zmeri tko tut čist taprvič sm jo dubla na morjuuser posted image ,pa še močna je bla da me je tadrugo noč čist zalil kar se mi še nikol ni zgodl,pa spodi me je vse bolel pa še cel tedn je trajal ohuser posted image
a ste se že kej dobile? lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
11.9.2008 12:58:49   
Anonimen
RMRM res bi se lahko zmenili za eno kavico,mam ponavadi čas, edino tako bi se morala, da moj ne vozi na šiht, da imam avto doma. Atrio je pa zgleda tolk večji, da ga ne moti.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
11.9.2008 13:01:08   
RMRM
Super, boš ti povedala kdaj lahko, ker meni je v bistvu vseeno, sploh dopoldne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
11.9.2008 13:03:37   
Anonimen
Meni tudi,Mašo oddam v vrtcu in potem sva frej tako, da se res lahko zmeniva za kakšno kavicouser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3387
11.9.2008 13:04:17   
RMRM
velja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
11.9.2008 13:10:20   
Anonimen
alea ja lepo da greste mal...potem se pa lepo imejte na izletkuuser posted image ...midva tud študirama da bi imeli ta vikend kak izlet...
glede menstre,sem že misla da sem konc k je kak teden ni blo,pa mam spet neke čudne izcedke rjave..a je to možno?! 6tednov čišča,2 tedna mir,pol 2tedna menza,1teden nič,zdej pa spet al kaj?! se mi zdi da še sam krvavim odkar sem rodila...mi je blo pa čudn tole k sem imela navale vročine...sam tele cerazette tabletke bom jst lepo menjala kr mi ni všeč rada bi vedla kdaj bom menzo dobla v naprej,da si lahko kej splaniram ne pa tolek neprekinjen jemlješ pol pa dobiš menzo ko dobiš...brezveze

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
11.9.2008 13:12:33   
nInAzWeRiNa
vau rmrm ti maš pa že dva velika otročka, so fletni user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
11.9.2008 13:20:11   
Tina 28
l
RMRM.. niny...saj še nisem na oglasno desko dalauser posted image user posted image user posted image

Če se bosta emnli, bi pa jaz tud vletela...lohk se tud kje vmesuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
11.9.2008 13:21:42   
Tina 28
Alea...to bo pa zahteven izlet...jaz sem iz Bohinja...pa bi za Bovec mogli odpravo naredit...kako boste pa izlet izpeljal...čez Sorško al čez Vršič?

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 11.9.2008 13:23:07 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
11.9.2008 13:22:28   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

Smo bli pridni a ne?user posted image .

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
11.9.2008 13:23:24   
RMRM

l
RMRM.. niny...saj še nisem na oglasno desko dalauser posted image user posted image user posted image

Če se bosta emnli, bi pa jaz tud vletela...lohk se tud kje vmesuser posted image user posted image

Tud to lahko

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
11.9.2008 13:28:29   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

Smo bli pridni a ne?user posted image .

ja zelouser posted image user posted image jst ne vrjamem da bom kdaj tokuser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
11.9.2008 14:17:37   
*anamor*
Haj,
mi smo z morja. Full je bilo fajn in prehitro je minlo. Nam mali je bil tako priden.  Klima mu je očitno zelo pasala, saj je samo spal. Samo mamica je bila skozi živčna, da se nebo prehladil in da mu neboma ritma zamešala. Pa nisva še pasalo mu je full.
In novega kaj? Tako ste se razpisale, da res nimam časa vsega prečikirat. 
Se slišimo še kaj.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
11.9.2008 14:28:48   
sasa.vracko
Alea - a kar 70 komadov vas bo?! Nas bi naj blo okol 25-30, pa se mi že velik zdi, pa vidim, da smo daleč za vami... user posted image

Taanikaa - basanje v avto, sama z dojenčkom - no, js sem se že ful navadila, pa voziček je mala malca za zložt, pa jajco not prvežem, pa nahrbtnik z vse sorte robo za vsak slučaj, pa greva na potep... Ni panike, tamal pa itak kmal zadrema, ko se peljeva, tako da ti kar pogumno, sej se boš mogla navadit.user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
11.9.2008 15:02:59   
alea01
tina28- jaz itak nimam pojma o gorenjski in kaj to ni kje blizu skupajuser posted image - mislim bohinj, bovec..... zgleda da sem mal pomešalauser posted image user posted image

saso.vracko- ti imaš pa nov profil. Fejst ni kaj je ta vaš Lukecuser posted image user posted image user posted image

Jaz ga bom tudi mal menjala. Sam moram kake fletne slikice najdituser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
11.9.2008 15:03:37   
Anonimen
vem saša da se bom mogla navadit,sem mal prestrašena tud zato,ker je tko neutolažljivo jokal,ko smo šli na moprje in iz morja domov,je bla prava grozljivka,pol pa nisma šla en mesec nikamor in zdej 2x na poti ni jokal,je zgleda pozabil..jap se bom mogla upogumit,če ne bom šla prvo mal na krajše ture da se ulaufam heheuser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
11.9.2008 15:12:30   
Anonimen
eno mal trapasto vprašanje-koko pa zgleda to odpravljanje od doma,ker najbrž vse naenkrat ni možno nesti? al date malega v voziček,pa jajčko kam? al date malega v jajčko,z jajčko vred v voziček,torbe na voziček?al nesete prvo kej dol,pa malega samega pustite doma par minut al kako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?