|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
10.9.2008 21:23:41   
l.daisy
jaz imam pa druge težave... če jih dam krstit, a mora imeti vsak svojega botra user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
10.9.2008 21:24:10   
Anonimen
ja kurja mast tinči,veš nimam koga druzga vprašat kot pa vas tle gor,ve ste vse moje tanartabulše prjatlceuser posted image user posted image
jap pr ta drugem bo bolše hehe..sam res se mi ni zdel da ma tolk kil,niti težek se mi več ne zdi,se je mamica učvrstilauser posted image user posted image
glede krsta pa mene tud malček zanima kaj bo mali dobil..sicer kaj pa je v navadi da botri kupijo?????tud to nevemuser posted image ..žanova botrca je rekla da bo kupila svečo in platno.dalje se niti nisma dogovarjale

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3352
10.9.2008 21:24:51   
Anonimen
daisy jst mislim da lahko imata istega botra-botrco

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
10.9.2008 21:32:44   
Tina 28
L.Daisi...kupila bova skupaj z drugim botrom...me je klical in mu zdrdram, kako bi se zmenila...se odločiva da bova dala kar skupno darilo in se je z mojimi idejami čist strinjal in mi dal proste roke pri nakupu omenjenih stvari (bravo moškiuser posted image user posted image user posted image ).

Jaz tud mislim, da mata lohk iste...saj meni bo sestra botrica  (je že Nejčeva) tudi Anji.č V bistvu bi blo to že prčakovat....Saj res alpa ne...jaz sem krstna botra eni od sestričen dvojčic, druga dvojčica pa je mela drugo botro in botrčka.

V bistvu naredi kot češ...strošek je itak za botre, če jih maš sploh tolk na razpolago...le pri kosilu se dva človeka več poznatauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
10.9.2008 21:35:06   
Tina 28
Tanika...jaz sem pri Nejcu skoz mamico svojo spraševala...je vedno fajn povedala pa ne vem kako se je vse koj spomnila (smo trije)...pri prvem otroku se mi vez z mamo zdi zelo pomembna...hvala mami za vsa nadlegovanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
10.9.2008 21:41:23   
Anonimen
imaš srečo da lahko svojo mamo vprašaš ,z mojo se ne zastopim tko kot bi se mogla,se po večini kregama,če pa že pa ima še neko zastarelo prakso ko se že zdavnaj ne dela več al pa ko je blo že znanstveno,strokovno dokazano da se določene stvari ne delajo več oz.da so nepravilne...tko za luno je,pa ima sestra dva otroka pa ni imela nekega interesa za njiju ,zdej pr men je pa kr preveč pametna,medtem ko imam pa taščo ful zlatouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3356
10.9.2008 21:58:22   
Tina 28
No, vidiš...pa taščo kaj povprašaj...se ji bo fajn zdel...veš moja mami je še mlada...bo šele drugo leto 50, brat je pa že čez 30user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
10.9.2008 22:01:45   
Anonimen
res fajn se lahko zaneseš na njiju...moja tašča je tud 50,mami pa 58,pa taka razlika ti povem kot da sta 20let narazenuser posted image user posted image ,sam tašča je sprejela spremembe mama pa še kr stara školauser posted image ...pupike počasi vas zapuščam,nekaj mi pravi da mali danes nebo tko pridno pančkal,je čez dan malo veliko,pa še pohištvo sem prestavila,tko da če se hočem naspat je treba it počasi ajat...lepo spite in mirno nočko vsemuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3358
10.9.2008 22:05:41   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Niny in RMRM...mi je blo na misel, ko sva šli slikat kolke, da bi mi tud v merkatorju na eno kavico skočil....bom pa drugič bo na oglasno desko dala, ko bom skakala na Jeseniceuser posted image user posted image

No, ko bosta v našem koncu le povej, da si izmenjamo tel. št., jaz sem takoj za to.

Sva šla danes popoldne z Lukasom k mojim staršem, je bil ful priden, pol sem pa jaz koza eno hruško pojedla in si lahko mislite. Preden sva šla domov sem ga še podojila, potem pa v avto in katastrofa. Do doma sva namesto 15 min rabila več kot eno uro. Sva se vmes ustavla, mu probam dat še mal za jest, ni nič pomagalo, ga previjem, nič pomagalouser posted image . Pol sva se pa kljub joku odpeljala, ker celo noč pa ja ne bova na parkirišču in je revež kar ene 15 min ful jokal, se mi je ful zasmilu, ker tolk še nikol ni jokal.

Pa vabila za krst so narejena, se je moj sine res potrudil. Je z enim programčkom na Lukasovo slikco vstavil dva oblačka, kamor je pol napisal verz in vabilo, pol sem pa dala razvit kot fotografijo 13 x 17, je ful dobr izpadlo.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
10.9.2008 22:12:06   
RMRM
Tina28, super ideja za darilo. user posted image

Jaz sem moji sestri, ki bo botrca izrecno rekla, naj z darilom ne pretirava, ker je bla botrca že hčeri, ki je imela aprila birmo in nočem da si ne vem kakšne stroške dela, po drugi strani mi pa tud darila niso pomembna.

Oblekico, svečo in prtiček sem kupila sama.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
10.9.2008 22:12:20   
Tina 28
ooo..jaz sem pa hotla vabila napisat...pa mamo zdaj skupen krst...pa spet ne vem...no saj v bistvu vsi vejo kdaj pa kako...sam je pa lepo.user posted image user posted image

RMRM velja za Jesenice.

Drgač se pa naša ful bolj vznemirja, če nismo doma...mi je pol ful gadn, ko joka.user posted image

Ravno danes smo bli pri drgaijevi stari mami, ker ji je rihtal drva. Po hranjenju sva se sprehodili pol pa je zaspala. Smo jo v vozičku pustil spat v veži in kakšen halo je bil ko se je zbudila...pol je še mal polila in se full slinla. Še ko sva se domov basali je jokala.

Doma sem jo pa dala v igralni center je bla pa vsa happyuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
10.9.2008 22:16:25   
RMRM
Saj mi smo tud vabila naredil bolj za spomin, pa da je mal drgač. Krst bo tako in tako bolj v krogu najožje družine, no ja, še vedno nas bo 18user posted image . Pa še Mark je ful užival pri izdelavi vabila, sploh ko mami o tem nima pojmauser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
10.9.2008 22:22:01   
Tina 28
Nič...bom danes kar ugasnila tole škatlo, dokler dragi še ne spi...da ne bom sama vsak večer zaspivala. Sam se bojim, da bo hotel akcijo, ker men še kar ni čist zanjo. smo clo 3kratdosedaj...pa saj je pasalo...ampak se kar ne pripravimuser posted image . No, ampak za rojtni dan pa je le blo ful posebno darilouser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
10.9.2008 22:23:19   
RMRM
Tina, res si mu pripravila presenečenje. user posted image user posted image user posted image

Jaz pravim, še dobr da so naši dragi tko potrpežljiviuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
11.9.2008 7:11:19   
Anonimen
jutrčka...no evo kaj sem rekla,sem čutla na vodi menda da mi mali ne bo spal v kosu do  pol šestih zjutraj..smo imeli budnico ob pol treh in ob pol sedmih,zdej pa spi naprej,jast pa sem mu pripravila čaj in prekuhala hladno vodo in vodo za v termovsko vročo za AM..ja cela procedura me čaka zjutraj..pa nevem mogoče se bom šla še kaj nazaj vležit...vglavnem jst že komi čakam da bo malo hladneje,ker v spalnici kjer spimo vsi nimam niti okna odprtega in je ponoči grozno vroče,da čez dan ne omenjam kaka sparina je,sploh pa sem se odločla da drugo leto pade klima...sej mam rada poletje ampak to je že preveč .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3365
11.9.2008 9:49:49   
lunca14
tannikaa....user posted image user posted image user posted image super za težo,no še malo pa nas boste dohitela
.....midva pa greva zdejle ven,Enej je v vrtcu,spet je bil jokuser posted image ,a se bo moral privadit,gre se mi predvsem zato,da se malo odlepi od mene,ker je preveč anvezan name....uživajte še danes pa jutri na sončku,potem se bo ohladilo in padal bo dežuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
11.9.2008 10:12:52   
sasa.vracko
Tina28 - a veš, da moj Luka tud ni vesel, če greva kam na obisk, na primer, ko grem domov, k mojim staršem, je čist nesrečen in če nimam vozička zraven, ni variante, da bi na sedežni mal zadremal, pa tud ful prestrašen okol gleda in ko prideva domov je čist iz sebe od veselja, ga tud dam ponavad v igralni center in kar vriska. Upam, da ko bo večji ne bo tak problem, pol pa moja mami kr nos drži, ker se ponavad kar kmal spokava domov. Že itak je komi prebolela, ko sem se pred enim letom odselila od doma, zdej pa ko tamalmu rečem, a greva domov, pa itak poves...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
11.9.2008 10:29:03   
Anonimen
včeraj mi je patronažna omenila da je možno da bova mogla hodit na fizioterapijo,zarad glave k jo drži v desno,no bomo vidli kaj bo 25. rekla pediatrinja,pa me je ful groza,ne terapije ampak tega da bom dejansko primorana s tamalim sama it,namreč do zdaj še nikoli nisma šla kam sama z avtom...si nisem upala...ja vem da bo treba tud ta led prebit ampak me je strah..

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3368
11.9.2008 10:59:10   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa
me je ful groza,ne terapije ampak tega da bom dejansko primorana s tamalim sama it,namreč do zdaj še nikoli nisma šla kam sama z avtom...si nisem upala...ja vem da bo treba tud ta led prebit ampak me je strah..

tanika, sva pa glede tega na istem user posted image user posted image Jaz imam izpit že 6 let, pa se zelo redko sama vozim. Sedaj pa je tu bebika in bi morala še njo kdaj kam peljat. Sedaj res ful razmišljam o tem, da se bom morala zrihtat okrog vožnje. Pa je dejansko še posebna odgovornost imet otroka v avtu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
11.9.2008 11:04:29   
slovenka
No, pa mi je le šlo objavit zgornje. Prej me je 2x ven vrglo, pa sem ful napisala user posted image Da povzamem:

zanimalo me je, kaj je to platno, ki ga omenjate za krst. Še nisem slišala. Naši bo botrca moja sestrica. Sem ji pa mislila predlagati, da ji kupi en velik fotoalbum, namesto verižice. Ali pa je verižica neke vrste nuja? Se mi zdi, da je mala ne bi nosla, da pa jo damo nekam v predal, pa tudi ni... Kaj menite?

ja, pa težo sem komentirala. Imate ve že prav velike številke. Naša je sicer najmlajša na tej temi (ker je julijka), samo vseeno - pri 2 mesecih je imela le 4300 g, tj 1220g več kot ob odpustu. Zrastla pa je za 6 cm. P je z obojim zadovoljna, samo se pa res ne more primerjati z večino vas. hm, hm. Izgleda mamica nima nič masti v mleku. Pa mala je cele dneve budna in potem ni čudno, da špehec ne raste. Knjige pravijo, da naj bi do 1. leta imela tam ok 9 kg, upam, da bo.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
11.9.2008 11:27:05   
Anonimen
no sej jst sem drgač bla zlo velik za volanom,sem rada kam šla in vožnja mi ni bil problem,sam zd4ej me je groza it kam z otrokom sama z avtomuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3371
11.9.2008 11:29:08   
Anonimen
no za verižico je pa res da je že to tko kot en običaj pri krstu,itrak je mala zdej nebo nosla k je še micena,kdaj kasneje pa jo bo...no ka pa vem,je skor nuja se mi zdi zlata verižica pa obesek križecmje pa odvisn od posameznika.jst bi definitivno kupla če bi bla botrca komu.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3372
11.9.2008 11:58:31   
Tina 28
No...verižica se meni tudi zdi neko simbolično darilo, ki vedno spomni, da je otrok blagoslovljenuser posted image .
Slovenka...tale ideja z albumom mi pa tud ni slaba...ker bom kupovala za oba botrsta skup...bom pa morda tud to v proračun sravla...sva se zmenla do 200€ skupi.

Mislim, res lep pocukran punčkast albumuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
11.9.2008 12:02:06   
Tina 28
Tanika...kar zberi pogum....boš lažje porodniško preživela, če se boš tud kam peljala. Mene je blo prvič mal groza it s tamalo....je bla stara en mesec in sva šli sodelavke pozdravt pol ure vožnje stran (kasneje jih ne bi blo več, ker so učiteljice in kot veste smo poleti doma in samooo uživamo (brez skrbi je treba tud doma porihtat kaj za naslednje leto)user posted image user posted image .

Tko, da midve greva tud kam bolj daleč skupi...ponavad je v avtu tko pridna...sem si pa zabičala, da je ne smem gledat in ogovarjat, da se navadi da mami v avtu gleda drugam kot v njo!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
11.9.2008 12:17:15   
Anonimen
ja imaš prav Tina,če ne bom res lahko samo doma čepela,pa če je tolk ene prtljage,pa vozek,pa jajčka pa njegova torbica,pa moje stvariuser posted image  ojej...ja nič bo treba počas it v akcijo...zdej 2x ni jokal v avtu lahko da nebo več jokal,da je malo pozabil...mal sem tud razvajena,sam pa res če sma dva je celo večnost trajal da smo se spokal pa naštimal vse v avto preden smo kam šli,zdej bo pa itak trajal enkrat več,ko bom sama z malimuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?