Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 9.9.2008 22:11:11
|
|
|
|
RMRM
|
Ja, včasih so geni res skriti. Je pa Anja res cukr
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 9.9.2008 22:24:08
|
|
|
|
Tina 28
|
RMRM...hvala...Anja sprašuje, kaj piješ? Drgač pa upam, da veš..da maš zlooo fejst otroke...ta večja je prava lepotica z iskrivim nasmehom in krasnimi lasmi...fant pa pravi zapeljivček...le glej, da ne boš kmal spet zibala...vnukov
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 9.9.2008 22:28:51
|
|
|
|
l.daisy
|
hej čveke.... kako boste vsi lepi pri krstu, mi se pa še sploh nismo zmenili, ali bomo krstil otroka ali ne.... moja mami pravi, da so vnuki nekaj najlepšega v življenju... da je lepše, kot takrat, ko je imela mene.... da zdej ji je vseen, kakšno je stanovanje, da ji je vseen, če stojijo cunje, da ko je bila mlada pa je imela mene (in kasneje sestro) ji je bilo pa to ful pomembno....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 9.9.2008 22:33:05
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 RMRM...hvala...Anja sprašuje, kaj piješ? Drgač pa upam, da veš..da maš zlooo fejst otroke...ta večja je prava lepotica z iskrivim nasmehom in krasnimi lasmi...fant pa pravi zapeljivček...le glej, da ne boš kmal spet zibala...vnukov Veš, glede vnukov me zaenkrat še ne skrbi, klub temu, da je že "velika"punca, je po drugi strani še "punčka". Sine je pa sploh še bejbica . Aja, pa hvala enako za kompliment.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 7:36:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 V BC na Jesenicah...bom poslala slikco! v mojih koncih se potikaš pa nič ne poveš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 7:38:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro,ena za vse. Danes sem zgodnja sem zjutraj vstala pred 7 da Mašo zbudim, pa je imela malo vročine tako, da sem jo danes kar doma obdržala, pa še fajn mi smrka tako, da se že kažejo čari vrtca upam, da ne bo kaj hujšega, ker imamo v petek namen iti v Čatež.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 7:39:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 RMRM...hvala...Anja sprašuje, kaj piješ? Drgač pa upam, da veš..da maš zlooo fejst otroke...ta večja je prava lepotica z iskrivim nasmehom in krasnimi lasmi...fant pa pravi zapeljivček...le glej, da ne boš kmal spet zibala...vnukov meni se zdi, da so vsi trije tebi podobni RMRM
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 8:24:39
|
|
|
|
lonapo
|
RMRM-- ful luštni otroci No Žiga se ful na glas smeje in to čisto za vsako besedo in čisto vsakemu ki ga ogovarja! Spi samo do šestih, danes bi morala imeti UZ kolkov pa se jim je mašina pokvarila, tko da sva na sredi poti obrnila. Krst: še ne vemo kdaj: v glavnem oba skupaj..
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 8:40:09
|
|
|
|
lonapo
|
aja, pa novo slikco mam v profilu
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 8:49:16
|
|
|
|
Anonimen
|
lonapo luštna slikca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 8:54:26
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu lonapo luškane slikice,pa tina pa rmrm pa vsi se cart ...se morem pohvalit kak mi pridno spimo,od pol osmih zvečer,do skoraj 6-tih zjutraj,potem jemo 150ml in potegnemo do 8-mih...lahko rečem da sem se naspala ...no danes pride po deseti uri patronažna-končno..itak je pa vseen,k mi ne poliva več,pa na AM bomo ostali...punce katere so tiste plenice k imajo raztegljive trakove? zmeri kupim narobe,kr neke leve..pa če kupim dvojkico,se mi zdijo premale,če kupim trojkico pa prevelike nikjer ne piše na pleničkad da imajo raztegljive trakce,pol pa kupim v upanju da bodo imele pa nimajo...samo enkrat se mi je posrečlo kupit v mulerju v LJ pa tud tam ni pisal,pa sem bla ful zadovoljna res. pa ovitek stran vržem k mam zložene v komodi zdej sem pa v riti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 9:10:08
|
|
|
|
RMRM
|
Jutro! Ninny, za Mašo, da bo hitro zdrava. lonapo - tud tvoja dva korenjaka sta ful luštkana taanika - pa Žan je tud cart No, v glavnem sej so vsi otročki naši luštkani, cart..... a ne? Jaz imam zelene pampers Baby Dry, pa imajo trakove. Uporabljava pa že kar nekaj časa 3, pa so čist ok. 2 sploh nisva nikol imela, sva šla iz 1 direkt na 3 kar kmal. Edino vmes sva imela od DM tiste, ki so ble zastonj , pa ne vem kolk so ble velike.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 9:14:21
|
|
|
|
l.daisy
|
jutrooo... taanikaa, bravo za spanje meni toliko pomeni to nočno spanje, da mi je vseeno, če tamala čez dan ne bi čisto nič spala... samo da ponoči... mislim, da bi vam morala biti 2ka skoraj ziher že premajhna... mi smo že na 4ki a se mogoče spomniš, kakšna embalaža je bila?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 9:38:40
|
|
|
|
Anonimen
|
joj daisy a veš da se niti embalaže ne spomnim sem tok za luno ...ker sem imela nekaj starih pleničk še doma od toujours-a (totalni shit),in pa pamperske tud neke so ble kr ok sam niso mele trakce raztegljive..nevem če ni bla zelena embalaža ..hm.. ja drgač pa men je tud vseen kot pravi9š daisy če mi Žan nebi nič spal čez dan sam da mi ponoč spi,sam mi spi čez dan tudi pol urce ali 45 min po vsakem obroku ...ampak to mi tud pomen velik da zaspi nekje med pol osmo in osmo zvečer da mava z mojim tud mal zase..čeprav me takrat čaka največ dela ampak vseeno,je pa tak mir..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 9:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
...pa lahko kak film pogledam,dr.Housa naprimer...pa tud če bi se mali že ob treh al ob dveh zbudil,mi tud velik pomen da gre kmal spat..upam da bo tko ostalo...prav spočita sem se ostala in jst bi lahko brez problema že ob šestih vstala,pol je mali tko spal pa sem se še jst mal ulegla...super ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 9:42:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny kmalu se pozdravite
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 9:46:30
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še ena pohvala-danes se pa sam hvalim ..nohteke na rokici in nogici sma danes že drugič strigla pa je bil buden!!!!nič ni jokala,smejal se je,sma se pogovarjala tko da sem ga zamotla ,ker mi več ne potegne da bi to delala ko spi,ker ga nosim že lep čas po obroku ko mi zaspi v sobico ajat...prav vesela sem ko je tko priden...zadnje čase ko joka pa pravi v joku meme ..sem se tko presmejala,on joka jst se pa smejem,če je tko prisrčen
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 10:30:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ninny kmalu se pozdravite hvala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 10:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Jutro! Ninny, za Mašo, da bo hitro zdrava. lonapo - tud tvoja dva korenjaka sta ful luštkana taanika - pa Žan je tud cart No, v glavnem sej so vsi otročki naši luštkani, cart..... a ne? Jaz imam zelene pampers Baby Dry, pa imajo trakove. Uporabljava pa že kar nekaj časa 3, pa so čist ok. 2 sploh nisva nikol imela, sva šla iz 1 direkt na 3 kar kmal. Edino vmes sva imela od DM tiste, ki so ble zastonj , pa ne vem kolk so ble velike. hvala za pikepoke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 11:06:37
|
|
|
|
lunca14
|
ninny.....za Mašo .......jaz sem danes dobro,neverjetno,včeraj pa sem mislila,da me bo pobralo,Enej je tud šel v vrtec,,ampak joka,pa joka ,skoz kliče mimi,mimi,mimi ,zdej me tud doma ne pusti,niti za par sekund ,upam,da bo to kmalu mimo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 11:32:14
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca saj bo boš videla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 12:04:59
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Alea01 - carica si! Sem vedla, na koga se moram obrnit, res HVALA za super recepte, jaz te občudujem kolk jih obvladaš in še bolj občudujem tvojo vitko postavo!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 12:08:02
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Dans mam pa bo 16h frizerja, se grem na ful krajše postrižt, ker me dolgi lasje že počas spravljajo v obup, pa cela bajta jih je polna, mojih al pa od tamalga, ko ma že klovn frizuro. Pa ful me za lase cuka, ko ga nosim in mu komi roko ven spulim, pol ma pa celo pest lasov. Moj prav, da sem pa res prcajtna za striženje, prej sem pa cel poletje jamrala, da mi od lasov kaplja, ko je bla taka vročina... Ja, kaj čem. Luka bo v varstvu pri tašči ! No, sej bosta pač mal na sprehodu tist cajt. Zdej morm končat, ker sirena kliče ....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 12:28:35
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Tina28 - sem ti fovš, ko že maš oblekco, no za fantke itak nč pametnga ni, pa bravo za glasen smehec... lonapo - super slikca! l.daisy - mi smo tud iz 1 kar na 3 pampersk šaltal, zdej pa mislim, da bo vsak cajt 4 na vrst...mislim, da mava midve isto stare
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 12:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
evo bla patronažna,mali je zdrav,težek pa kr 6780g!!! ,pravi pa da glede glavce ko jo obrača mi je pokazala par prijemov,pa možno da me bo P dala na fizioterapijo,pa je rekla da ni take krize,zdej sem pa pohištvo prestavljala pa prilagodila da bo glavico na levo držal...jst upam da bo... jst mam pa v petek zdravnika..bomo vidli...pa za rokice ga je gor povlekla v sedeči položaj pa mu še glavica vedno omahne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?