|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
12.6.2008 13:34:05   
Anonimen
pajac, zlata si, ampak ravno to sem danes zjutraj brala ko sem v google vtipkala: strah pred letenjemuser posted image user posted image
ampak vseeno, hvala za truduser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
12.6.2008 13:35:58   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: janana

včer smo bli popoldne z nitko v šopingu - prvič --> jao jao katastrofa. moja punca zgleda da ne bo šoping fenica.

kako to misliš prvič............

ojla babnice. zdej ste mi naštimale neki za prebrat user posted image

janana ja prvič je bla v šopingu user posted image user posted image . ponavad sm jest vedno šla popoldne k mi je moj avto pripeljal on je bil pa z nitko. no bla je enkrat prej v obiju k je bla stara kake 3 mesce in je spala. sej vem da sm čudna ja user posted image user posted image user posted image .

sva ble na nfth. jo je ful pohvalila. pršla jo je še iz RA pogledat in jo je tud pohvalila za plazenje. je rekla da se super giba, na vse smeri, se usede, obrne in tko. rokice super, razprte dlani, iztegnjene. nogice ok. edino je rekla, da bi se morala vsaj malo opret na nogice če jo postaviš pa se še čist nič. pol mi je NFTH rekla, da jo nič opirat ker ma še vedno močno ekstenzijo in bo že tako rada hodila po prstih. zdej mamo nfth čez 1 mesec, pri 15m pa kontrolo v RA. bolj podrobno bo pa na blogu ampak sej to je več al manj vse. je bla p ful pridna in je mal zacmevkala sam ko jo je ona dala leže, da je vidla kako se vsede in to.

za zice pa tud zdele napišem in kr objavim kle k vidim da vas je več k vas zanima kva sem veleumno zdej dognala k mam tolk opravka s tem user posted image user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
12.6.2008 13:37:05   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem šla iskat, ker vidim da te je strah....

A veš, da je mojo sestro tudi. Sam ti iz njenih izkušenj ne priporočam pomirjeval, ker primejo prepozno, če pa prezgodaj vzameš pa si sumnjiv na letališču user posted image user posted image user posted image

Onase zdaj malo lažje pelje z letalom, ko je morala službeno v 2 mesecih 5x na letalo (torej 10x ker je šla še nazajuser posted image user posted image )

Je pa uspela že tudi kupit karto za letalo, pa priti z vlakom.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
12.6.2008 13:46:29   
Sisy
dan

evo midve sva iz razvojne...Pol sva šle še do Mony in Zoje na kavico...Zdele pa še doma vadiva plazenjeuser posted image

Ej punce a veste da sem po ta novem zvezda???? jaja prov ste slišale,baje je moja fotka v majski številki revije mamauser posted image  Jst pa nč vedla za touser posted image  Morm takoj naročit da vidm kva so not nalimaluser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
12.6.2008 13:46:53   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Joj kere sanje sem imela jaz donsuser posted image
Rivi nas je nekam peljala in to ne peljala, norela!! več kot 170, nas je blo pa strah user posted image user posted image user posted image  Pol je bla pa še Zalenka, k se je strinjala z mano, pa tortico je jedla user posted image user posted image user posted image  Joj joj kje to pride v glavo user posted image user posted image user posted image

tikca kake sanje user posted image user posted image user posted image . bogsigavedi zakaj sm jest tortico jedla ha? user posted image user posted image . ampak zdele bi pa res eno maznila.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
12.6.2008 13:47:28   
Sisy
Poopsika,nism dons pršla po obroč...Bom ju3 a prov...če ti je ql....

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
12.6.2008 13:51:36   
abc100
alenka hvala za odgovor.user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
12.6.2008 13:56:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Je pa uspela že tudi kupit karto za letalo, pa priti z vlakom.....

česa takega sem tud jst sposobnauser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 2908
12.6.2008 13:58:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

okuser posted image
boš dopoldne prišla ne?

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
12.6.2008 13:59:20   
zalenka

dan

evo midve sva iz razvojne...Pol sva šle še do Mony in Zoje na kavico...Zdele pa še doma vadiva plazenjeuser posted image

Ej punce a veste da sem po ta novem zvezda???? jaja prov ste slišale,baje je moja fotka v majski številki revije mamauser posted image  Jst pa nč vedla za touser posted image  Morm takoj naročit da vidm kva so not nalimaluser posted image

dej pokaž. a si že kupla. ziher si, poskeniraj in pokaž.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
12.6.2008 13:59:41   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

okuser posted image
boš dopoldne prišla ne?

ja najbolš...a je tep kul?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
12.6.2008 13:59:57   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

alenka hvala za odgovor.user posted image user posted image

ni za kej user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
12.6.2008 14:00:20   
Anonimen

okuser posted image
boš dopoldne prišla ne?

kul, kul

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2913
12.6.2008 14:00:58   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

dan

dej pokaž. a si že kupla. ziher si, poskeniraj in pokaž.

ma nism še...sm naročila po netu tko da bog ve kdaj bom dobila...kok sm neumna verjetn bi blo hitrej če bi u štrcun kupla jauser posted image  a mislš da prodajajo stare številke?

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
12.6.2008 14:01:32   
Sisy

okuser posted image
boš dopoldne prišla ne?

kul, kul

raj prej vprašam k vem da si mal jezna name..zarad učeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
12.6.2008 14:13:48   
Anonimen

okuser posted image
boš dopoldne prišla ne?

kul, kul

sisy, tolk si pa ne pustim, da mi pride do živegauser posted image ...sploh pa smo to temo že zaklučli ane?user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2916
12.6.2008 14:20:06   
zalenka
Avtozici

PS: vse k vas ne zanima kr spuste to sporočilo user posted image user posted image user posted image

Evo midva sva pogledala in prečekirala v baby centru in v pikapolonci. V baby centru sva naletela celo na eno se men zdi kr kul prodajalko k se je kr precej poglobila v tele zice in je res velik vedla.
prečekiral smo tele:
  • maxicosi priorifix
  • maxicosi tobi
  • romer safefix
  • romer duo plus

Izsledki raziskave user posted image user posted image user posted image user posted image :
  1. maxicosi ima slabše blago, sicer sta si z duo plus precej podobna.
  2. tobi je ful ožji in je takoj odpadel zaradi testov k so za tobija precej slabi*
  3. v romerju (kateremkoli) sedi otrok malo bolj globoko, zao eni pravjo da enim ne ustreza drugim pa glih zato ustreza. (nitko smo dal v romerja safefix in je bla zadovoljna)
  4. razlika med romerjema je v tem da je safefix novejši model. skoraj edina razlika je v tem, da ima tisto varovalo za glavo. mal me moti ker ga ne gre ven vzet in precej pride okoli glave tako da ne vem kako biblo to za našo švicarko user posted image . pa pasovi grejo tukej zato lažje gor in dol, ker se višina nastavi kar tako, da samo to vzglavje potegneš gor ali dol. pri duoplus in isto pri maxicosiju pa maš več odprtin in jih pretakneš.
  5. vse 3 lahko pripneš na klasičen način v avtu brez isofixa. romer ma zadaj za isofix take vilčke, k jih pospraviš in pripneš navadno. uno nogo je pa vseen lahko vpneš.
  6. topteather je samo še kot dodatno varovalo. gre pa večinoma samo v avte ki imajo isofix sitem in imajo zadaj neko kljuko za kar ga fiksiraš
  7. cene so slične 310 maxi cosi, 320 duoplus in 340-350 (odvino od blaga ki ga vzameš) safefix
  8. za priorifix ali dupo plus lahko dokupiš to dodatno varovalo za glavo
  9. una letna prevleka je navaden bombažni frotir - vseeno je če doma v brisači narediš 3 luknje in je to to user posted image user posted image
  10. glede stopenj kolk se poleži. skoraj nič. une stopnje so itak bolj lari fari. dve sta dovrha dovolj - sede ali leže. pa da ne bo pomote ta leže, je še vedno sede user posted image user posted image . in kot pomika je mogoče tam nekej 5-10°. ravno toliko, da otročku ko zaspi glava ne opleta naokoli.

* zakaj je tobi predlani dosegel dobr rezultate, lani pa precej slabe? --> zato ker so na ADACU z letom 2007 teste posodobili in uporabljajo občutljivejše lutke. zato tudi na njihovi strani lepo piše, da testi 2003-2006 niso primerljivi z 2007 in 2008.

Kaj vzet? moje mnenje je tako, da glede teh treh je v bistvu vseeno. po varnosti si vsi ok. edino kritiko k sem jo slišala čez maxicosi je še ta, da je slabše oblazinjen in je bolj "plastičen". romer mi je res mogoče deloval malo bolj kvaliteten glede tega.

aja pa še vprašala sem kako je z unim kiddyinfiniti k je dobil najboljšo oceno. pa je prodajalka rekla, da so jih ful ful prodal ker večina sam pogleda test, pride in vzame. sam je rekla, da je tm ful tko tko. ker sploh ne pripenš otroka najprej s pasovi, ampak namesto tega z uno mizico. pa je rekla da je ful manj placa, da je otrok ful stisnjen z uno mizico. in pol daš samo še pas čez. ma unga sva midva tud relativno hitr skenslala tak da pol ga nisva več gledala spljoh.

evo mislim da je to več al manj to. zdej pa čakam komentarje user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
12.6.2008 14:24:55   
zalenka
ej poopsika kolk je luštna tjaška na slikcah user posted image user posted image user posted image . vidim da uživa v gunci. naši žabi pa ne vem zakaj smo jo kupl user posted image user posted image user posted image . ma res nitka je očitno taka ziherašica (no sej to ji je tud dans na NFTH rekla), da se boji vsake take zadeve. Sej upam k bo mal večja da bo pa ja zapalila kej tazga. sicer bomo pa cenej skoz pršli je reku moj user posted image user posted image user posted image

a veste kaj mi je RA spet: pa da ji ne bi ponoč kaj za jest dajal, al pa za pit. tud če se zbudi, nič. pa čist nič miksat. sm rekla, da ji do zdej skor nisem, sam zdej se pa zmeri bel za koščke buni oz jih vse vn pomeče. ne vem zakaj, to je zdej kakih 14 dni začela težit. no pol k sem ji razložila da lepo spi in da je kruhek sama al pa ploščice al pa piškotek, jabuček, nektarino, pol je bla zadovoljna.

pa da jih je treba ful učit da pokažejo stvari.

glede tega je pa kr mal zatežena.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
12.6.2008 14:26:05   
Anonimen
zalenka, jst navijam za ROmerjauser posted image

hvala za pohvaleuser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
12.6.2008 14:31:58   
zalenka

poopsika jst tud sam nisi povedala za kerga user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
12.6.2008 14:36:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

poopsika jst tud sam nisi povedala za kerga user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa nisem dobr prebralauser posted image user posted image ...vzamem Romerja, pa pika..kergakoluser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2921
12.6.2008 14:44:29   
Sisy

okuser posted image
boš dopoldne prišla ne?

kul, kul

sisy, tolk si pa ne pustim, da mi pride do živegauser posted image ...sploh pa smo to temo že zaklučli ane?user posted image

ups kok smo občutljivi....user posted image

a je pol bolš da mi pošlješ po pošti al kako?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
12.6.2008 14:47:54   
Anonimen
pa dej no, sej nismo v vrtcu , valda boš pršla bo obročuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2923
12.6.2008 14:58:53   
*lenc@*
zdravo, evo nas...

najprej vsem obmesečnikom ANITI, MIHU, SARI IN AVGUŠTINU VSE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
12.6.2008 15:00:46   
Sisy

pa dej no, sej nismo v vrtcu , valda boš pršla bo obročuser posted image

pa heeeecam seuser posted image  smotkauser posted image

sej veš da te mam ladauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?