|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
12.6.2008 19:25:42   
zalenka
no tukejle
http://www.bylow.dk/Nonsec/webselv/bylowweb/docs/12/vognliste_ISOFIX.pdf
je pa seznam avtomobilov vseh znamk in modelov, kjer lahko vidite ali je sistem isofix vgrajen (standardno ali pa da je bilo možno kot dodatna oprema). sem iskala da sem videla ali bo avto, ki ga bova kupovala že imel ali ne user posted image user posted image . ker novejšega kot 2002 (megane ali scenic) ne bo prišlo v poštev verjetno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
12.6.2008 19:37:15   
abc100
Janez ma pa vročino. Sploh ne vem, kaj bi blo, ker zobkov ni vidit, da bi prihajali.

Čebelica maja - vse čestitke od naju

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
12.6.2008 19:43:03   
Talika19
No super, da je bila Nitka pridna, pa zdej že spi.
Mark tudi. Prej je bil tako bogi. Že včeraj in danes ni kakal, očitno ga banana še kar zapira, ker sem mu jo dajala zdej zadnje dni skupaj z jogurtom in še kakšnim sadjem.user posted image  In potem je zdele ful trdo kakal, pa masirala sem ga zraven, pa je tako jokal, da je bilo noro.user posted image  user posted image  Bošček mali. No upam, da bo zdej ok.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
12.6.2008 19:44:37   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Janez ma pa vročino. Sploh ne vem, kaj bi blo, ker zobkov ni vidit, da bi prihajali.

Upajmo, da ne bo zbolel.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
12.6.2008 19:47:32   
Anonimen
No sestanek je za nami, sej je blo luštnuser posted image Pa vzgojiteljica od Tjaše je tud fajna, nasplošno sem fuul dobr vtis dobila, vsi so res prijetni in ustrežljivi, upam, da ne samo danesuser posted image .

Me je pa kar malo stisnilo, ko sem pomislila, da bo res treba v vrtec, tak tesnoba me je popadla...bi jo naraje kar k babci dali...hm...

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2955
12.6.2008 19:49:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Čebelica maja - vse čestitke od naju

Tudi jst upam, da bo ne bo zboleluser posted image

Pa seveda tudi čestitke Čebelici za porokouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
12.6.2008 20:05:05   
pajac
Joj user posted image user posted image user posted image user posted image za Janeza...Naj vročina hiter pade....

Peter je tudi ves dan nekaj cmihav. To delno pripisujem temu, da je čez dan zelo slabo spal, samo ne vem zakaj je slabo spaluser posted image user posted image user posted image Večkrat se mi je zdel topel, samo vročine pa nima. Je pa v ustih veliko "čakajočih" zobkov in ga mogoče to matra....

Upam, da ostanemo zdravi, če ne pa naj bodo norice... Dans je 11. dan od prvega stika z bratrancem, samo ne vem, a je takrat že bil kužen....

Danes pa je prehodil sam ene 3 metre, pa še bi, če ne bi jaz bila nato pred njim user posted image user posted image user posted image
Dopoldan sicer ni hotel kaj dosti  hoditi, zvečer pa se mu odpre (ne vem, a je proti večeru tako zmatran, da več ne dojema čisto realno) user posted image Moja sestra je bila v devetih nebesih, ko ji je prihlačal v naročjeuser posted image

Lady B čestitaj še od naju čebbelici in njenemu!!! Pa pozdravček tudi Timonu!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
12.6.2008 20:06:50   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

No sestanek je za nami, sej je blo luštnuser posted image Pa vzgojiteljica od Tjaše je tud fajna, nasplošno sem fuul dobr vtis dobila, vsi so res prijetni in ustrežljivi, upam, da ne samo danesuser posted image .

Me je pa kar malo stisnilo, ko sem pomislila, da bo res treba v vrtec, tak tesnoba me je popadla...bi jo naraje kar k babci dali...hm...

Jaz sem zadnjič kar kakšno solzico potočila, ko sem se zavedla, da bo Peter šel v varstvo takoj potem, ko pridemo iz Korčule... user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
12.6.2008 20:14:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Jaz sem zadnjič kar kakšno solzico potočila, ko sem se zavedla, da bo Peter šel v varstvo takoj potem, ko pridemo iz Korčule... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja men je tud šlo na jokuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma nočem se psihirat...poletje bomo uživali potem pa v nove zmageuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 2959
12.6.2008 20:15:17   
Anonimen
bravo Peteruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tvoj sine je pa res caruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
12.6.2008 20:40:01   
Anonimen
Dober večeruser posted image

Ponoč je Tisa full jokala,sploh ne vem kaj jo je matralouser posted image Do 2.30 je skoz nekaj stokala pa se premetavala potem pa je tako jokala,da jo nisem mogla potolažit.Pol sem ji pa dala malo malo Calpola je pa čisto mirno brez dojenja spala do 9-tih zjutraj.Jaz mislim da so zobki.Oziroma upamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2961
12.6.2008 20:47:55   
Anonimen
Me smo se pa danes slikale.Joj katastrofa od tavelke Mašolinkeuser posted image user posted image Najbolj je Tisa izpadla.Pa žal mi je da nisem Maši spela lase,ker ji res paše.Je pa prej po dežju letala in s palco tolkla po grmovju.....user posted image Pa je bla vsa razcufana.
Jih bom dala goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2962
12.6.2008 20:49:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Me smo se pa danes slikale.Joj katastrofa od tavelke Mašolinkeuser posted image user posted image Najbolj je Tisa izpadla.Pa žal mi je da nisem Maši spela lase,ker ji res paše.Je pa prej po dežju letala in s palco tolkla po grmovju.....user posted image Pa je bla vsa razcufana.
Jih bom dala goruser posted image

dej dejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2963
12.6.2008 20:53:51   
*lenc@*
welcome back Lenča, lih včer sm spraševala kje si.

sem bla med pogrešanimi, ja to je pa lepo bratuser posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
12.6.2008 20:55:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

sem bla med pogrešanimi, ja to je pa lepo bratuser posted image user posted image

itakuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
12.6.2008 20:57:30   
Anonimen

A sevedauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2966
12.6.2008 20:58:05   
*lenc@*
lady poročenauser posted image user posted image user posted image si dala kako slikco?

ju3 bo pa slabo vreme, poopsie, bi se raje v pon doble?upam na lepše in na zunanji svet, ne notranjiuser posted image user posted image no, saj valjda še kera, da ne bo pomote. user posted image sem se prav spomnla, da ste se dobleuser posted image user posted image user posted image lep mail je sisy napisalauser posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
12.6.2008 20:59:23   
*lenc@*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A sevedauser posted image

user posted image user posted image
kako kaj tvoj z nogo? je tečen?da bi bil mioj v gipsu, bi bil za user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
12.6.2008 20:59:26   
Anonimen

lady poročenauser posted image user posted image user posted image si dala kako slikco?

ju3 bo pa slabo vreme, poopsie, bi se raje v pon doble?upam na lepše in na zunanji svet, ne notranjiuser posted image user posted image no, saj valjda še kera, da ne bo pomote. user posted image sem se prav spomnla, da ste se dobleuser posted image user posted image user posted image lep mail je sisy napisalauser posted image

kul kul
jst mam itak jutr velik dela s pakiranjem, tamaline stvari, ker gre k babice pa najine za poroko...pa vse oprat in tko, meni prov paše ponedeljek

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
12.6.2008 20:59:45   
Sisy
vidm da sem že prepozna za kakršne koli informacije...sta Pupsika in Pajac že zvedli vse....user posted image

Mi smo drgač imeli sestanek uro in pol,so nas malo tudi po vrtcu popeljal,filmček kako zgleda uvajanje pokazal,nam vse razložil-kdaj se spančka,kdaj je zajtrk,kosilo itd,,,,pa še sto drugih stvari...No za vzgojiteljice nam pa še niso povedal katera bo ker še niso formirali skupin...Je pa res da odpirajo še 2 nova jaslična oddelka,torej bo v vrtcu kar 7 jasličnih oddelkov tko da verjamem da jim je formiranje skupin predstavlja kar velik projekt...Poopsika-a potem se ti zdi vaša vzgojiteljica ql? Ma to je super,se mi zdi da je vzgojiteljica najbolj pomemben člen...

Pajac-glede solarija ti je poopsika že vse napisala...Edin mogoče bi jst dodala še to da se preden se vležeš notr pozanimaš kje je gumb za ventilacijo telesa in obraza da se ne boš skuhala notuser posted image  

Aja pa najpomembneje sem pozabila-Lenča welcome backuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
12.6.2008 21:01:04   
Sisy

Dober večeruser posted image

Ponoč je Tisa full jokala,sploh ne vem kaj jo je matralouser posted image Do 2.30 je skoz nekaj stokala pa se premetavala potem pa je tako jokala,da jo nisem mogla potolažit.Pol sem ji pa dala malo malo Calpola je pa čisto mirno brez dojenja spala do 9-tih zjutraj.Jaz mislim da so zobki.Oziroma upamuser posted image

boga Tisi Misiuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
12.6.2008 21:01:34   
*lenc@*

kul kul
jst mam itak jutr velik dela s pakiranjem, tamaline stvari, ker gre k babice pa najine za poroko...pa vse oprat in tko, meni prov paše ponedeljek

user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
12.6.2008 21:03:01   
*lenc@*
Aja pa najpomembneje sem pozabila-Lenča welcome back

user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
12.6.2008 21:03:03   
Anonimen
Pri nas so že skupine narejene, tudi vse vzgojitelje in pomočnike smo spoznali..ja in vzgojiteljica, ki jo ima Tjaša je tolk hvaljena in upam,d aje res takauser posted image . Fino je da smo se potem starši pogovarjali samo s tistimi vzogojitelji, ki bodo imeli naše otroke in se tako spoznali, res ful dober filing sem dobila!
Ja , vzgojiteljica je res najbolj pomemben členuser posted image

ja pajac, fajn si ventilator naštimi, drgač gagneš notuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
12.6.2008 21:04:26   
*lenc@*
sisy, sem zasledila, da se bosta počas prpravla na novga člana?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?