|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
12.6.2008 15:01:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

zdravo, evo nas...

najprej vsem obmesečnikom ANITI, MIHU, SARI IN AVGUŠTINU VSE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ojlauser posted image user posted image user posted image welcome back!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
12.6.2008 15:01:34   
*lenc@*
na morju zelo fajn - če odštejem, da je bla skoz po rokahuser posted image , ker so bli kamnčki po tleh in skoz v usta, no saj gibala je tud po tleh v bajti pred prikolo sam to ni velik placa. je pa zdaj doma carica. itak ji pa ni tok za kobacat, postavljat pa.
pršli smo k je slabo vreme napovedano in še moj je šele zdele na fuzbal v avstrijo.

< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 12.6.2008 15:02:02 >

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
12.6.2008 15:02:33   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

zdravo, evo nas...

najprej vsem obmesečnikom ANITI, MIHU, SARI IN AVGUŠTINU VSE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ojlauser posted image user posted image user posted image welcome back!!!!user posted image user posted image user posted image

ojla, user posted image user posted image user posted image kdaj se kaj vidmo?user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
12.6.2008 15:03:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

pa dej no, sej nismo v vrtcu , valda boš pršla bo obročuser posted image

pa heeeecam seuser posted image  smotkauser posted image

sej veš da te mam ladauser posted image

koj se tuče ta se voli al kako je žeuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
12.6.2008 15:04:11   
Anonimen

zdravo, evo nas...

ojla, user posted image user posted image user posted image kdaj se kaj vidmo?user posted image user posted image user posted image

čimprej!!!
sem te prov pogrešala, pomoje smo te vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
12.6.2008 15:04:17   
*lenc@*
je bla pa včer taka nevihta, da me je blo full strah. super pa, da je tamala prespala celo 1,5h zadevo. sem deko na okn zabasla, da se ni bliskal not, no sam da je mim....

kaj posebno novega? kako novo srečanje? kaka nova stvar za kupit?user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
12.6.2008 15:05:06   
Anonimen
a na fuzbal je šel??user posted image user posted image user posted image user posted image kva bi simon dal za tole....
a je karte kupil, dobil?? jst bi tud simona presenetla in mu karte kupilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
12.6.2008 15:06:37   
Anonimen

je bla pa včer taka nevihta, da me je blo full strah. super pa, da je tamala prespala celo 1,5h zadevo. sem deko na okn zabasla, da se ni bliskal not, no sam da je mim....

kaj posebno novega? kako novo srečanje? kaka nova stvar za kupit?user posted image user posted image

v torek smo imele srečanjeuser posted image v Lj, Tjaša in Anita plazitauser posted image user posted image user posted image user posted image , Mia ima norice, Sara je prava manekenka s špangico v laskih, Mi2 greva v London avgusta brez Tjaše, zarad česa se je vnela burna debata....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2933
12.6.2008 15:11:53   
*lenc@*
hvala za ažurne podatke poopsieuser posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
12.6.2008 15:13:17   
*lenc@*
super za tjašo in nitkouser posted image user posted image user posted image

glede londonauser posted image user posted image user posted image kok ti bo pol še lepš ob tjaški, boš vidlauser posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
12.6.2008 15:14:35   
Anonimen
lenča kdaj gremo na kavo? ju3, ponedeljek?user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2936
12.6.2008 15:18:13   
Anonimen
sisy, sem te hotla uprašat kok časa je trajal roditeljski sestanek v vrtcu?A to fuul traja?
Danes ga imamo, pa se bojim, da ne bo predolgo trajal, ker ima simon pol večerjo in nimam Tjaše kam dat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2937
12.6.2008 15:24:52   
*lenc@*

lenča kdaj gremo na kavo? ju3, ponedeljek?user posted image

lahko ju3, lahko v pon, se še zmenmo ok? k zdele rihtam stvari pa me neki časa ne bo gor, pa naše greva mal pogledat, zvečer pa bom kaj gor k ne gledam fuzbalauser posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
12.6.2008 17:42:56   
pajac
ojla Pupsa, Sisy!! Odločila sem se da letos grem v solarij (sem namreš kot sezonski delavecuser posted image , pa še mal samozavesti rabim user posted image user posted image user posted image ), pa me zanima, a rabim s sabo imet kako brisačo, pa kolk časa naj bom not??? Saj sem že bila, samo vedno v sklopu savne v čateških, pa je drugače...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
12.6.2008 17:57:00   
Talika19
Hojla!

Midva sva se pa danes spet ful potepala. Mark je bil pa fuuuuullll priden, da sem prav ponosna nanj.user posted image

Dopoldan sva šla na glasbene urice. Tam smo malo peli, se učili pesmice v glavnem fajn, nič pa zlo posebnega. Mark je pa kar pel zraven, pa ful je bil priden.

Potem pa sva šla k meni v službo, ker sem imela s šefico sestanek glede mojega vračanja. Najprej sem mislila, da ga bo sodelavka peljala z vozičkom, potem je pa tolk padalo, da je to padlo v vodo. Tako, da so ga zabavali kar v pisarni. Bil je ves čas priden in tudi enkrat ni zajokal.user posted image user posted image user posted image  Sva pa klepetali s šefico 1,5 ure. Vmes me je že ful skrbelo in sem poklicala kaj se dogaja in ker so rekli, da je super, sva potem še kar malo potegnile. No in ko sem prišla k njemu, me je komaj pogledal, se je še kar naprej igral z nekim balonom.user posted image user posted image

Nato sva šla še v knjižnico na moj faks in mi je prej zaspal v avtu, pa sem ga vzela ven in sem mislila, da se bo zbudil. On pa nič. Sem ga nesla v naročju do knjižnice, tam vse zrihtala in nazaj do avta, on pa še kar spal in potem celo pot domov.user posted image  So ga fajn zmatrali v službi.user posted image user posted image

Potem je bil pa še doma ful priden, da sem jaz lahko v miru skuhala, se je kar sam lepo igral.

Ma kako imam jaz pridnega otroka.user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
12.6.2008 17:59:00   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mark!!!! Zdaj pa mamici spet in prav a ne? user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
12.6.2008 18:00:58   
Talika19
Zalenka, ful hvala glede teh izsledkov. Si mi ful pomagala. Mi bomo šli še enkrat poskusno probat dat Marka noter, ker pravijo, da v kakšnem se ne počutijo ok, potem pa se bomo odločili.
A boste vi naročili preko neta v tujini? A si kaj čekirala pri e-bayu, če pošiljajo v Slovenijo?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
12.6.2008 18:01:41   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mark!!!! Zdaj pa mamici spet in prav a ne? user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image

tega pa ne razumemuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
12.6.2008 18:03:07   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mark!!!! Zdaj pa mamici spet ni prav a ne? user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image

hecam te!!!
Ko si zadnjič rekla, da se te je držal za kiklo user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
12.6.2008 18:08:52   
Talika19

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mark!!!! Zdaj pa mamici spet ni prav a ne? user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image

hecam te!!!
Ko si zadnjič rekla, da se te je držal za kiklo user posted image user posted image user posted image

saj sem bila ful vesela, da je bil tako pridenuser posted image
nimam nič od tega, če je ful navezan name, mamico ima itak najraje to že vemouser posted image , prav pa je, da se zna tudi z drugimi zabavati

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 12.6.2008 18:10:44 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
12.6.2008 18:42:47   
Anonimen
pajac,jst s sabo nosm eno malo brisačko, pa priporočam ti, da greš najprej za 5 min v srednje močnega, da ne bi slučajno šla v močnega k boš kot pečen piščancuser posted image user posted image user posted image .

Jst sem zlo zmerna kar se tiče sončenja, hodim že nekaj let ampak največ za 7 min, nikoli več( seveda pa v močnega, sedaj, ko imam že podlago). Pa fino je da greš v kvalitetne solarije Ergoline in fino je da povprašaš kdaj so bile menjane žarnice,..ker če so nove moraš skrjšat čas sončenja.

Še kaj?user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2946
12.6.2008 18:57:04   
pajac

pajac,jst s sabo nosm eno malo brisačko, pa priporočam ti, da greš najprej za 5 min v srednje močnega, da ne bi slučajno šla v močnega k boš kot pečen piščancuser posted image user posted image user posted image .

Jst sem zlo zmerna kar se tiče sončenja, hodim že nekaj let ampak največ za 7 min, nikoli več( seveda pa v močnega, sedaj, ko imam že podlago). Pa fino je da greš v kvalitetne solarije Ergoline in fino je da povprašaš kdaj so bile menjane žarnice,..ker če so nove moraš skrjšat čas sončenja.

Še kaj?user posted image

ko Zaenkrat ne.... Tudi ko pridem ven, upam da ne.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
12.6.2008 19:18:23   
zalenka

Hojla!

Midva sva se pa danes spet ful potepala. Mark je bil pa fuuuuullll priden, da sem prav ponosna nanj.user posted image

Dopoldan sva šla na glasbene urice. Tam smo malo peli, se učili pesmice v glavnem fajn, nič pa zlo posebnega. Mark je pa kar pel zraven, pa ful je bil priden.

Potem pa sva šla k meni v službo, ker sem imela s šefico sestanek glede mojega vračanja. Najprej sem mislila, da ga bo sodelavka peljala z vozičkom, potem je pa tolk padalo, da je to padlo v vodo. Tako, da so ga zabavali kar v pisarni. Bil je ves čas priden in tudi enkrat ni zajokal.user posted image user posted image user posted image  Sva pa klepetali s šefico 1,5 ure. Vmes me je že ful skrbelo in sem poklicala kaj se dogaja in ker so rekli, da je super, sva potem še kar malo potegnile. No in ko sem prišla k njemu, me je komaj pogledal, se je še kar naprej igral z nekim balonom.user posted image user posted image

Nato sva šla še v knjižnico na moj faks in mi je prej zaspal v avtu, pa sem ga vzela ven in sem mislila, da se bo zbudil. On pa nič. Sem ga nesla v naročju do knjižnice, tam vse zrihtala in nazaj do avta, on pa še kar spal in potem celo pot domov.user posted image  So ga fajn zmatrali v službi.user posted image user posted image

Potem je bil pa še doma ful priden, da sem jaz lahko v miru skuhala, se je kar sam lepo igral.

Ma kako imam jaz pridnega otroka.user posted image user posted image user posted image user posted image

super, bravo za Marka. nitka je tudi dane sbila ful fu pridna. že na NFTH ni nič jokala in je skoz sodelovala, čeprav sva ble notr celo uro in še mal. pol popoldne je pa tud bla ful pridna.  da ne bomo skoz sam se pritožvale in javkale ko so tečkani ane.

zdele ap že aja.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
12.6.2008 19:23:22   
zalenka

Zalenka, ful hvala glede teh izsledkov. Si mi ful pomagala. Mi bomo šli še enkrat poskusno probat dat Marka noter, ker pravijo, da v kakšnem se ne počutijo ok, potem pa se bomo odločili.
A boste vi naročili preko neta v tujini? A si kaj čekirala pri e-bayu, če pošiljajo v Slovenijo?

no sam da ti je kej pomagal.

ja da se ne počutjo dobr je menda predvsem s tem povezano, ker majo različna sedala različno obliko sedenja. tko kot sem napisala med maxicosijem in romerjem je razlika predvsem v tem, da je romer bolj globok in otroček bolj globoko sedi v "ritnem" delu.

jap midva se sedaj odločava med obema romerjema. predvem zarad anitinega šviceraja se bojim da ji pri safefixu ne bi bilo okoli lave prevroče. je pa precej bolj glava zaščitena.

na ebayu sm našla uno k sem dopoldne objavila. torej safefix za 279eur in duoplus za 229eur. ker se mi pa ne rata logirat, una koda k sem jo zadnjič naročila pa ne prime več, ne morem pogledat kolk je poštnina. kokr piše pošiljajo v slo, saj piše weltweit.

taliak pa če boste romerja si poglej še barve in blago - ker od barve je odvisno blago in imajo različne. eni so podobni kokr usnje skor, eni bolj žametni eni bolj tkano bombažni.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
12.6.2008 19:24:17   
LadyB
welcome back Lenča, lih včer sm spraševala kje si.

Koj je pa dons moj mali vražiček, nč mu ni prov, aaaaaaa, komi čakam da zaspi. Pa še cel dan sva doma, prej sm pa šla k brezveze neki v trgovino lih tok da mam mal miru, pol sm ene bedarije not metala, pa je blo kr že 30 eur user posted image user posted image

Popsika, jaz sem včeraj imela sestanek in je trajal urco pa 15 minut, ker so nam še razkazali prostore.

Pa čestitke vsem slavljenčkom user posted image user posted image

Ajaaaaaaaa, vse vas ful lepo pozdravlja čebelica maja, sva se mal po facebooku pogovarjale. To soboto se pa tudi onadva poročita user posted image user posted image in se na velik pripravljata.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?