|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
12.6.2008 10:27:10   
Anonimen
Ej Rivi še vreme je na vaši strani, sam dež..pa to so idelani pogoji za noriceuser posted image ...ko in če jih bo Tjaša dobila bo pa ziher ssonce sijalo, murphy itakuser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
12.6.2008 10:27:19   
Rivi
IZVIRNO SPOROČILO: April

IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

bom reklamirana, če bo kaj drgačuser posted image

a boš reklamirala? user posted image user posted image user posted image user posted image ha ha....

men se že blede, zgleda jih tud jaz dobim...
komaj čakamuser posted image

a res??? al se hecaš??

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
12.6.2008 10:27:33   
tikca
Joj kere sanje sem imela jaz donsuser posted image
Rivi nas je nekam peljala in to ne peljala, norela!! več kot 170, nas je blo pa strah user posted image user posted image user posted image  Pol je bla pa še Zalenka, k se je strinjala z mano, pa tortico je jedla user posted image user posted image user posted image  Joj joj kje to pride v glavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
12.6.2008 10:28:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Rivi nas je nekam peljala in to ne peljala, norela!! več kot 170, nas je blo pa strah user posted image user posted image user posted image  Pol je bla pa še Zalenka, k se je strinjala z mano, pa tortico je jedla user posted image user posted image user posted image  Joj joj kje to pride v glavo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image zdele si me pa nasmejala, hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2879
12.6.2008 10:29:28   
Rivi
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

user posted image user posted image user posted image zdele si me pa nasmejala, hvalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene tudi, ha ha

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
12.6.2008 10:30:35   
tikca
Sej jaz sem se že ponoči, ko sm se zbudila user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
12.6.2008 10:32:01   
Rivi

Ej Rivi še vreme je na vaši strani, sam dež..pa to so idelani pogoji za noriceuser posted image ...ko in če jih bo Tjaša dobila bo pa ziher ssonce sijalo, murphy itakuser posted image

sej je redko pravi čas....user posted image ..jaz bi se tudi težko odločila, in jih šla kam iskat....

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
12.6.2008 10:32:16   
Anonimen
ampak ker murphy...
sem zdele pržgala tv in je ena nadaljevanka na tv3 in se  začne s tem,da letalo zgori, ko pristaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2883
12.6.2008 10:32:29   
April

saj takrat je idealno, ko moraš zarad sonca itek not bit...men je pa zdajle super vreme za sprehode...dežnik, jaško pa v ruzakuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
12.6.2008 10:33:08   
Anonimen

sej je redko pravi čas....user posted image ..jaz bi se tudi težko odločila, in jih šla kam iskat....

ma ja..pismo sej ne vem...po eni strani bi rada, da jih čimprej preboli, po drugi pa..saj veš, ni fajn neuser posted image

(odgovor članu Rivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2885
12.6.2008 10:33:52   
Anonimen

saj takrat je idealno, ko moraš zarad sonca itek not bit...men je pa zdajle super vreme za sprehode...dežnik, jaško pa v ruzakuuser posted image

men pa tole ni všeč, itak grem ven ampak uživam pa ne...ne maram vročine rada imam pa lepo pomladansko vreme in topel sonček.

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2886
12.6.2008 10:40:49   
April
Kar pojdi po norice. Bolj takoj, ko je mogoče to dat skoz. Na sprehod pa tud lahko greš. Saj nima kaj bit. Edin lepa ne bo tok.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
12.6.2008 10:56:56   
kawasakica
Najprej Poopsika super za London, ful sem vesela zate. Ta polet bo 123 mimo, pa že v luftu boš pozabla, da te je kdaj blo strah boš vidla. Joj super si je tvoj zmislu, ta tvoj Simon je zakon.user posted image
Zalenka ,prvič? Men je Luka tud dostkrat protestiral, ampak on potem sploh ni hoto bit v vozu, sem celo pot do doma teglila njega, z drugo roko pa gurala voz. Pol pa še vse skupaj v 4. štuk, ker nimamo dvigala - si lahko predstavljate kak semuser posted image user posted image
Slikice so spet tak lepe - Mii še pikice pašejo
Saskija kak je blo v kinu?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
12.6.2008 11:02:40   
Anonimen

Pa tooolk je uživala k se je gungalauser posted image

user posted image

Joj srčiuser posted image user posted image Pa kolk se je smejčkalauser posted image

Pa vidiš da se že plazi.Super Tjašiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
12.6.2008 11:03:48   
Anonimen

Dobro jutro!!

Evo nadaljevanje naših pikic pokic:
user posted image

Mii gre kar dobro, kot lahko vidite, vsi objemčki pomagajouser posted image user posted image user posted image ..zaenkrat je bila še brez vročine, pa tut praska se ne nič....tako da, pridite, dokler še lahko, po ta fajn virus:))))))

Kolk je dobrauser posted image user posted image user posted image Tud če je pikčasta.Pa tko lepo se smejčkauser posted image

(odgovor članu Rivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
12.6.2008 11:04:35   
Anonimen

A sem jaz bla zraven,ker sem neki čuden polomljena danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2891
12.6.2008 11:05:45   
Anonimen

ampak ker murphy...
sem zdele pržgala tv in je ena nadaljevanka na tv3 in se  začne s tem,da letalo zgori, ko pristaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  sorryuser posted image user posted image user posted image  Zdej boš to še bolj porajtala ampak tvoj bo lepo letel in pristaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
12.6.2008 11:07:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

Najprej Poopsika super za London, ful sem vesela zate. Ta polet bo 123 mimo, pa že v luftu boš pozabla, da te je kdaj blo strah boš vidla. Joj super si je tvoj zmislu, ta tvoj Simon je zakon.user posted image

user posted image user posted image hvala, res!

< Sporočilo je popravil poopsika -- 12.6.2008 11:08:31 >

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
12.6.2008 11:09:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

ampak ker murphy...

user posted image user posted image user posted image  sorryuser posted image user posted image user posted image  Zdej boš to še bolj porajtala ampak tvoj bo lepo letel in pristaluser posted image

itak, zdej kadarkol bom na tv prešaltala bo en letal dol paduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
12.6.2008 11:10:22   
Anonimen
kawasakica: user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2895
12.6.2008 11:48:36   
kawasakica
Poopsika kak si me fajn pocartala.user posted image
zdaj enkrat gre Simon v G Radgono,ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
12.6.2008 11:53:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

Poopsika kak si me fajn pocartala.user posted image
zdaj enkrat gre Simon v G Radgono,ne?user posted image

Ga bom prav danes vprašala kdaj gre....pa obvezno prideva s Tjašo v Mb, veš, da ti takoj sporočim, ko izvemuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2897
12.6.2008 11:58:25   
tikca
IZVIRNO SPOROČILO: ****

A sem jaz bla zraven,ker sem neki čuden polomljena danesuser posted image user posted image user posted image

Mislm, da ne, se premal po slikah kažeš, pa te še nimam na diskuuser posted image  Boš mogla kar druzga krivca najtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
12.6.2008 13:29:55   
pajac
Mi smo pa imeli obiske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Antigono in Lukija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa Peter joče v svoji posteljici user posted image user posted image Je zmatran za znoret..... Je spal od pol šestih zjutraj enkrat pol ure, drugič 20 minut in kako sta Antigona in Antigonček odnesla pete je začel jokati.... Ne vem kaj ga matra.. Zobki so lahko, za norice pa se mi zdi prezgodaj ne glede na to kdaj je bil v stiku... Upam, da ne pokasirava še kaj tretjega, no...

Grem k njemu...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
12.6.2008 13:31:58   
pajac
Pupsa samo zate:

Kako se otresti strahu pred letenjem? Včasih se je treba odlepiti od trdnih tal Kaj storiti če, 18. november 2005 16:17
Ljubljana - MMC RTV SLO Vsak otrok ve, da je letenje varnejše od cestnega prometa. Zakaj se vam med vkrcavanjem na letalo torej potijo dlani? Statistike vas prepričujejo, da obstaja večja verjetnost, da se boste sesedli med igranjem golfa, kot da bi se s potovanja vrnili v škatli, kozarcu … ali pa sploh ne. Kljub temu eden od šestih odraslih ljudi trpi za aerofobijo, ki je zlovešča mešanica strahu pred zaprtimi prostori, višino, gnečo, izgubo nadzora nad situacijo, pomanjkanjem svežega zraka in, nenazadnje, terorizmom.Če ste v zadnjem letu kdaj prižgali televizijo ali odprli časopis, ste gotovo naleteli na slike razbitin tega ali onega letala in vas bo težko prepričati, da je strah pred letenjem povsem neutemeljen. Ključ je v tem, da se ga naučite nadzorovati. Sedem korakov prve pomoči
1.
Pri vkrcavanju prosite za sedež v čim bolj sprednjem delu letala: potniki v zadnjih vrstah vsak sunek vetra občutijo precej bolj kot tisti spredaj. Ker pa večina poletov vseeno ne mine brez turbulence, manjše “poskoke” razumite kot luknje v cesti: nadležni, a povsem nenevarni. 2. Poskušajte se zamotiti. Glejte film, ki ga vrtijo na letalu. Če slučajno predvajajo akcijski triler ConAir, dramo Živi ali kak drug film o letalski katastrofi, morda raje berite knjigo ali rešujte križanke. Ne krajšajte si časa z izmišljanjem morbidnih scenarijev za razplet vašega leta. 3. Odpovejte se kavi in drugim kofeinskim napitkom: hiperaktivni možgani bodo vaše nelagodje le stopnjevali. Kozarec vina za pomiritev živcev je včasih najboljše zdravilo, ki pa ga pod nobenim pogojem ne smete zlorabljati (pijanih ljudi na letalo niti ne spuščajo). Suho grlo in dehidracija vas lahko spravita v paniko, zato ne pozabite tudi na vodo. 4. Poslušajte pomirjujočo glasbo. Priporočamo posnetke narave, na primer žrvogolenje ptičev ali žuborenje vode. Če vas sproščajo težkometalci, tudi prav – glavno je, da ne prisluškujete raznim “sumljivim” zvokom, ki jih povzroča letalo. 5. Globoko dihajte. Papirnato vrečko v žepu svojega sedeža lahko uporabite tudi, če hiperventilirate. Tega raje ne počnite, če ste v vrečko pred tem že bruhali.

6. Zvijača z elastiko. Trik je na prvi pogled malce naiven, a deluje: okrog zapestja nosite navadno elastično gumico. Ko boste čutili vse večjo potrebo po tem, da zlezete pod sedež pred seboj, elastiko močno raztegnite in nato spustite. Nenadna ostra bolečina vas bo takoj spravila nazaj na trdna tla. V prenesenem pomenu besede, seveda. 7. Ko ste še (ali že) varno doma, se izogibajte senzionalističnim poročilom o katastrofah. Dobro je biti obveščen, toda možna je tudi prevelika informiranost: posnetki letalskih razbitin se vam bodo vtisnili v spomin in nedvomno priplavali na površje, ko se boste morali naslednjič vkrcati na letalo. Varnost v številkah
Zapomnite si: statistično najnevarnejši del vašega leta je bila vožnja na letališče. Če ste jo preživeli, ste na zelo dobri poti k srečnemu koncu. Strah je največji sovražnik, letenje pa je druga najvarnejša oblika potovanja (Prva je vožnja z dvigalom, ki pa “potnikom” ponuja precej omejen izbor destinacij). In če ne greste nikoli od doma, prav tako ne bosti izkusili radosti ob vrnitvi na trdna tla.

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?