|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
12.6.2008 8:33:32   
abc100

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

ne me basat. kr prva sem user posted image . jao jao kam smo prišli user posted image . nitka je vstala ob 5.15 in zdele je šla nazaj spat.

včer smo bli popoldne z nitko v šopingu - prvič --> jao jao katastrofa. moja punca zgleda da ne bo šoping fenica. no sej itak je bolj robavs kot pa punčka user posted image user posted image user posted image . smo šli v mulerja ker je zmanjkal doma vsega. od robcov, plenic, kašic ... sm kupla neki sadnih kašic v steklenički za na morje. tm bomo mal poštukal. sadje ji bom skuhala pa bo za na plažo, pa kak tale kupljen in kak jogurtek ali skutka pa bo. koslo bomo itak kuhal, pa je vseen če zraven k za naju še za nitko neki skuham.

v štacuni nitka ni šans da bi bla v vozičku in je sam tulila, tak da sva pol po mullerju vozila prazen voziček od anite, pa dve uni ta veliki košari od mullerja in anito pa še ruzak zanjo. ej pomoje smo zgledal k da pridemo enkrat na leto v šoping. sej robe smo res dost kupl. sej veste plenic pa robcov takih in onakvih se nabere. pa itak to mi mal na zalogo kupmo k se men tud ne da kr ne vem kolkrat v šoping letat.

pol smo šli še v Eleclerca in je bla ista štorija. ni šans v vozičku, niti ne v unem nakupovalnem tam spredaj - na rokah sva jo nosila - tko je pa vriskala in skakala po naročju user posted image user posted image . je blo en kup otročkov - vsi pridni v vozičkih ali v nakupovalnih. ej jest ne vem ampak tm so mamice tko spredi pred vrsto zapeljale voziček in je otroček mirno čakal ona je pa izbirala. tale naša češpla pa niti če se vozi ne zdrži v štacuni. tak da v šoping ne gre več en lep cajt user posted image

aja pa še za avtozice smo se šli pozanimat. zdej mam vsaj neki info. če kero zanima kva se zvdla naj mi pa na zs da ne bom tuki gor spet s tem morila k ste me pomoje ene že site user posted image user posted image

Hahaha. Jest tud Janeza dam spredi v voziček, šol pa on šarmera po trgovini. NAkonc ga vse ženske ogovarjajo, njemu je pa nerodn. Sej ko bo starejši, če bo po men, ne bo marou po trgovinah hodit.

Ti kr tuki napiš, da bomo vse vidle.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
12.6.2008 8:34:20   
JORJA
Dobro jutro!!

Naš že spi prvo jutranje spanje.....ja tudi mi se po novem zbujamo ob 6huser posted image .
Zalenka res so različni tile naši sončki, naš pa tako uživa ko gremo v trgovino in ko sedi v nakupovalnem vozičku, kar vriskauser posted image

Danes bo spet tako turobno vreme user posted image user posted image
Pa še Valentin ima zaključni izlet (kam čas leti)......

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
12.6.2008 8:40:47   
abc100
Zalenka ZS imaš.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
12.6.2008 9:02:10   
Talika19
Mark je v trgovini tudi kar priden razen, če je ful zaspan. Sem ga tudi že nosila v naročju, z drugo roko pa porivala njegov voziček na njem pa košaro.

A zdej jih date že kar sedet v tisti zgornji del na nakupovalnem vozičku? Pa ne v tisti plastičen del, kajne? Jaz še nisem probala.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
12.6.2008 9:08:28   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Jutro. Kako ste spali?

ola abc. kva pa ti tko zgodej??

splai ok sam mal zgodi vstali. no ampak zdej ma tak ritem in je tko.

dons mava NFTH ob 10.45. zdele zjutri se je pa tko plazla - po sobi gor in dol ko nora. mi je pa hecno k si pa ne upa skozi vrata. kr ustav se in neki gleda pol se pa obrne in nazaj user posted image

Jutro!

Naš mulo pa zjutraj ko moj pelje Žana v vrtec, sam da se vrata odprejo zviz bi on direkt čez vrata zviznu user posted image ...

Pa včeri je imel Žan eno predstavo v vrtcu in sem šla sama z obema, ker je moj mogu zrihtat računalnik. Ja ga je zrihtu, spat pa je pršu ob pol štirih zjutri. In je zdej čist podrt user posted image , dec ne računalnik da nau pomote user posted image ...

No med predstavo je Žan sedel v prvi vrsti na blazini, jaz pa zadaj pri vratih z Lukijem. Vsakič ko sem Lukija dala na tla, je zviznu po vseh štirih proti središču dogajanja. Še potem ko so se neki otroci vsedli tam pred njega v prvo vrtso je lukno najdu da bi vmes zlezu. Jst pa vsakič za njim pa nazaj. Na koncu je bil že ful besen ker mu nisem pustila it tja, pa se je hvala bogu potem predstava končala user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
12.6.2008 9:10:40   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mark je v trgovini tudi kar priden razen, če je ful zaspan. Sem ga tudi že nosila v naročju, z drugo roko pa porivala njegov voziček na njem pa košaro.

A zdej jih date že kar sedet v tisti zgornji del na nakupovalnem vozičku? Pa ne v tisti plastičen del, kajne? Jaz še nisem probala.

Naš da tud kar mir v trgovini (navadni ne z cunjami, tam je tečen user posted image , moški pač). Še najbolj je vesel če sedi v nakupovalnem vozičku, ker ima dober pregled nad dogajanjem user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
12.6.2008 9:57:17   
Petjana
včer smo bli popoldne z nitko v šopingu - prvič --> jao jao katastrofa. moja punca zgleda da ne bo šoping fenica.

kako to misliš prvič............

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
12.6.2008 10:07:48   
tikca

Lovro pa ful uživa kadar smo v trgovini, ni važno kakšni in s čem. Pa tudi ni važno ali je v svojem vozičku ali v tistem nakupovalnem. Oz. mogoče v tistem še raje, ker je višji in ima možnost izkoristit vsako priliko in kaj zagrabit na policiuser posted image user posted image user posted image  Ga pa dajeva že kar par mesecev v nakupovalni voziček, se prime ko ta velik in uživauser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
12.6.2008 10:08:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Lovro pa ful uživa kadar smo v trgovini, ni važno kakšni in s čem. Pa tudi ni važno ali je v svojem vozičku ali v tistem nakupovalnem. Oz. mogoče v tistem še raje, ker je višji in ima možnost izkoristit vsako priliko in kaj zagrabit na policiuser posted image user posted image user posted image  Ga pa dajeva že kar par mesecev v nakupovalni voziček, se prime ko ta velik in uživauser posted image

Tjaša istouser posted image . Ful je pridna kadarkoli in kamorkoli gremo...user posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
12.6.2008 10:10:42   
Anonimen
user posted image

moja plezalkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
12.6.2008 10:11:30   
Petjana
ja pa dobro jutro....sem mal zanazaj mogla preleteti...ni več časa za rr.če sem že za računalnikom iščem apartma na rabu.me pa antigona obvešča če je kaj novega.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
12.6.2008 10:12:13   
Anonimen
Pa tooolk je uživala k se je gungalauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
12.6.2008 10:13:00   
Rivi
Dobro jutro!!

Evo nadaljevanje naših pikic pokic:
user posted image

Mii gre kar dobro, kot lahko vidite, vsi objemčki pomagajouser posted image user posted image user posted image ..zaenkrat je bila še brez vročine, pa tut praska se ne nič....tako da, pridite, dokler še lahko, po ta fajn virus:))))))

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
12.6.2008 10:13:42   
Rivi
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

user posted image

moja plezalkauser posted image

Bravo Tjašauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
12.6.2008 10:14:41   
Rivi

user posted image

Ful je luškanauser posted image user posted image user posted image

Pa pajkice so oh in splohuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
12.6.2008 10:15:26   
Anonimen
Kok je luškana, Miauser posted image ...kljub pikicam je tolk srčkanauser posted image ...
sej sem že učer napisala, da lahko mi pridemo po norice...user posted image

(odgovor članu Rivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2866
12.6.2008 10:16:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

user posted image

Ful je luškanauser posted image user posted image user posted image

Pa pajkice so oh in splohuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

itak, da so, kaj si pa mislila...a se vid napis?user posted image ...bom drugič kupla, da bo napis mal večjiuser posted image user posted image

(odgovor članu Rivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2867
12.6.2008 10:18:00   
Rivi

itak, da so, kaj si pa mislila...a se vid napis?user posted image ...bom drugič kupla, da bo napis mal večjiuser posted image user posted image

dej povečaj ta napis, nouser posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
12.6.2008 10:18:36   
Rivi

Kok je luškana, Miauser posted image ...kljub pikicam je tolk srčkanauser posted image ...

nevem, če si upateuser posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
12.6.2008 10:19:10   
Anonimen

dej povečaj ta napis, nouser posted image user posted image user posted image

a čem it slikat pajkice, bolj od bliz??user posted image

(odgovor članu Rivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
12.6.2008 10:19:46   
Anonimen

mi gremo 20. jullija na morje do takrat bi bla zdrava ne?user posted image

(odgovor članu Rivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2871
12.6.2008 10:21:09   
April

Dobro jutro!!

Evo nadaljevanje naših pikic pokic:
user posted image

Mii gre kar dobro, kot lahko vidite, vsi objemčki pomagajouser posted image user posted image user posted image ..zaenkrat je bila še brez vročine, pa tut praska se ne nič....tako da, pridite, dokler še lahko, po ta fajn virus:))))))

bom reklamirana, če bo kaj drgačuser posted image

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
12.6.2008 10:24:08   
Rivi
IZVIRNO SPOROČILO: April

a boš reklamirala? user posted image user posted image user posted image user posted image ha ha....

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
12.6.2008 10:24:49   
Rivi

mi gremo 20. jullija na morje do takrat bi bla zdrava ne?user posted image

to pa ja, bi bilo dovolj časa...user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
12.6.2008 10:25:29   
April

IZVIRNO SPOROČILO: April

a boš reklamirala? user posted image user posted image user posted image user posted image ha ha....

men se že blede, zgleda jih tud jaz dobim...
komaj čakamuser posted image

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?