Martina27
|
Jutro nevestice. Joj, jaz sem tolk naspidirana z pozitivno energijo danes ...... ne vem kaj se z mano dogaja. BARBARA_L- dobrodošla med nami bodočimi nevesticami. No, da vam povem, da je včeraj moja najboljša prijateljica prišla k meni, bila je namreč v Italiji in mi kupila sandalčke za mojo poroko Od Baldininija, bele, tko so luškane, spredaj imajo en pasek na njem so biserčki, petka tanka ful visoka ene 10 centi, tok so slatki, da vam ne znam povedat, jaz pa v Kolk je zlata, res, pa še tko je zadela.......ja sej zato pa je najboljša prijateljica a ne? No in zgleda da me je ta dobra volja kar obsedla, še danes sem dobre volje......pa sej, kdaj pa jaz nisem Aja, pa še shopingirala sem in to je to..... rezultat viden Sem si kupila korzet za na poroko, pa eno tako ozko kiklco in jakno,tko ful elegantno, tko da bom lepa na poroki, da ji ne bom kot priča delal sramote Sam še čevlje moram kupit, pa torbico iste barve in sem pripravljena na soboto čez 2 tedna. Kako ste pa kaj ve? Smo bolj redkobesedne ta teden, ne vem no kaj je to. So me včeraj klicali iz SKB, kako je kaj bilo na testih in sem tej kadrobki rekla, da mi je rekla, da sem malo depresivan, mah ej uno je skoraj kap na drugi strani...... ve, bi morale slišat njeno reakcijo. Bomo vidli kako kaj bo, v glavnem vam javim kako bo. Lep dan moje dame
|