|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
2.9.2008 10:42:08   
Anonimen
Ej, punce jst sem tolk ponosna na mojo punčko.
Je bila danes pohvaljena, edina ni jokala v vrtcu, pa da je zelo družabna in pravi doborovoljček. user posted image user posted image user posted image
Ma res ni lepšega občutka kot biti ponosen na svojega otroka in se veseliti, ker je njemu lepouser posted image .
Sem takoooo srečnauser posted image user posted image user posted image .

Barbara_L, dobrodošlauser posted image user posted image . Tell us moreuser posted image ...Kje se bosta poročila? Kdaj? Iz kje sta?user posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
2.9.2008 13:36:19   
Martina27
No vidiš, kako je Tjaši lepo v vrtcu, na to pa res moraš bit ponosna mamicauser posted image user posted image user posted image
Moj je bil tud takšen, sam pa je potem po enih 3 tednih dobil ful krizo in so mi ga trgali iz naročja,ker ni hotel v skupino.....to, to pa je tako grozen občutek, da ti ne znam povedat, da sem v službo hodla ko en zombi, vsa objokanauser posted image
Nočem te strašit, sam moj je imel eno tako dvo tedensko krizo, sam zdaj je itak okuser posted image
Pol bosta pa morala še hitro kaj naštimat, da bo ta tvoja pupi imela še kakšnega bratca ali pa sestrco, če ima tako rada otročkeuser posted image
Je treba skrbet za nataliteto ne punce- ta prava se oglaša, ko že 1,5 odlašam da bi še imela kakšnegauser posted image

Kje so pa naše ostale nevestice,lyra je čist out, ne vem no, kaj se z njo dogaja, drugi dve pa sta v službi,tako da njima je oproščeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 902
2.9.2008 14:02:22   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27
lyra je čist out, ne vem no, kaj se z njo dogaja,

Tut jaz neuser posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 903
2.9.2008 14:42:44   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

IZVIRNO SPOROČILO: Martina27
lyra je čist out, ne vem no, kaj se z njo dogaja,

Tut jaz neuser posted image user posted image

Jah, nosečkam, še posebej dvojnim je tudi oproščeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 904
2.9.2008 14:58:53   
Barbara_L
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Ej, punce jst sem tolk ponosna na mojo punčko.
Je bila danes pohvaljena, edina ni jokala v vrtcu, pa da je zelo družabna in pravi doborovoljček. user posted image user posted image user posted image
Ma res ni lepšega občutka kot biti ponosen na svojega otroka in se veseliti, ker je njemu lepouser posted image .
Sem takoooo srečnauser posted image user posted image user posted image .

Barbara_L, dobrodošlauser posted image user posted image . Tell us moreuser posted image ...Kje se bosta poročila? Kdaj? Iz kje sta?user posted image

Hoj,sva z dolenjskega konca. Zaenkrat je v špilu brežiški grad....ne veva še. Natančnega datuma še ni....:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
3.9.2008 7:33:37   
Martina27
Jutro nevestice.
Joj, jaz sem tolk naspidirana z pozitivno energijo danesuser posted image ...... ne vem kaj se z mano dogaja.

BARBARA_L-  dobrodošla med nami bodočimi nevesticami.

No, da vam povem, da je včeraj moja najboljša prijateljica prišla k meni, bila je namreč v Italiji in mi kupila sandalčke za mojo porokouser posted image user posted image user posted image  Od Baldininija, bele, tko so luškane, spredaj imajo en pasek na njem so biserčki, petka tanka ful visoka ene 10 centi, tok so slatki, da vam ne znam povedat, jaz pa v user posted image user posted image

Kolk je zlata, res, pa še tko je zadela.......ja sej zato pa je najboljša prijateljicauser posted image  a ne?

No in zgleda da me je ta dobra volja kar obsedla, še danes sem dobre  volje......pa sej, kdaj pa jaz nisemuser posted image user posted image user posted image

Aja, pa še shopingirala sem in to je to..... rezultat videnuser posted image user posted image user posted image

Sem si kupila korzet za na poroko, pa eno tako ozko kiklco in jakno,tko ful elegantno, tko da bom lepa na poroki, da ji ne bom kot priča delal sramoteuser posted image user posted image
Sam še čevlje moram kupit, pa torbico iste barve in sem pripravljena na soboto čez 2 tedna.

Kako ste pa kaj ve? Smo bolj redkobesedne ta teden, ne vem no kaj je to.
So me včeraj klicali iz SKB, kako je kaj bilo na testih in sem tej kadrobki rekla, da mi je rekla, da sem malo depresivan, mah ej uno je skoraj kap na drugi strani...... ve, bi morale slišat njeno reakcijo.

Bomo vidli kako kaj bo, v glavnem vam javim kako bo.

Lep dan moje dameuser posted image user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 906
3.9.2008 7:57:56   
majcci
Jutro!
Jaz pa že dolgo nisem bila v šopingu user posted image , se bo treba počasi spraviti user posted image .
Martina - fajn, da si dobila čevlje za svojo poroko in oblačila za poroko čez 14 dni.
Midva greva tudi čez 1 mesec še na eno poroko. Bo spet žurka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 907
3.9.2008 10:12:19   
zimbra
Martina, ti pa si se res našopingirala... pridna. Tudi jaz moram it kaj pogledat za novo jesensko garderobo.
Samo jaz nimam nobene poroke v kratkem za izgovor user posted image ..

Pa saj glavni izgovor je itak očiten, to da sem ženskauser posted image .

Pa res nismo preveč zgovorne ta teden, pa še bomo. Bolj kot se bodo datumi porok približevali, bolj bomo zgovorne, a ne?

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 908
4.9.2008 6:02:08   
Martina27
Jutrouser posted image

Da vam povem, da je služba na SKB-ju mooojjjjaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
So rekli, da sem baje rešila napovprečno dobre teste, o kaki depresiji ne duha ne sluha,tako da je vse od,
Zdaj grem na zdravniški pregled, ob 7.00 ga že imamuser posted image  tem se je že čist.

Ampak sej  je ok, sam da je služba moja.

Kako ste ve? Nič vas ni, poopsika se nam je nekma skrila, to ni njena navada, da nam nič kak dan ne napišeuser posted image

majcci & zimbra- lepo delajta in naj vama čimpre mine.

Danes pa pride moja lubica iz Mb, nečakinja z mojo mamo- joojjj komaj čakam, da si jo polupčkam in stisnemuser posted image  tak jo imama rada, kot da bi bila moja res. Je pa taka lepotička, prava mala princeska, jo hočejo, da bi delala reklamo za laske, pa je moja sestra ne dauser posted image

Pa še moj bonbonček pride danes od atija-jooj kako bo danes pestrouser posted image

PA PAuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 909
4.9.2008 8:35:41   
Anonimen
Juhejuser posted image

Evo mene, še zmeraj prisotna , prisebna pa malo manjuser posted image ...no ja, kakor kdajuser posted image .

Včeraj sva se dobili s šiviljo, sva tudi vse predebatirali. Tisto oblekco, ki jo imam v glavi, je rekla ne bo problem narediti in  rekla je tudi, da je obleka svetovnauser posted image . Malo dražje bo sicer prišel material, ker je bolj fina čipka, tko, da bo vena okoli 500€. Ampak tolk so tudi izposoje, moja obleka bo pa za vedno mojauser posted image . Tko, da sem zelo zadovoljna.

Maaaaaaaartina, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res sem vesela, da ti je uspelo, da si dobila službo, super!!!
To je pa res dobra novičkauser posted image . Se veselim s teboj!

Tjaši je v vrtcu, jst sem pa tako osamljena brez nje...ful se težko navajam na to, da je ni domauser posted image .
Imam kar malo krize in upam, da tole čimprej mine. Sem kar žalostna dokler ne grem po njo, potem sem pa spet stara jst. In sedaj namesto, da bi kaj naredila, samo sedim in razmišljam o njej, kaj je počne...sej vem, da sem trapasta ampak si ne morem pomagatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 910
4.9.2008 9:38:08   
Barbara_L
Martina, še čestitke z moje strani! Glej da se izkažeš, kot je trebauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 911
4.9.2008 10:32:52   
zimbra
Bravo Martina user posted image user posted image user posted image !!!
Sploh ne dvomim da se boš v novi službi izkazala. Vidiš da se je vse izteklo tako kot se mora, ti pa si se toliko sekirala zaradi teh testov. Bravo punca, tako se dela. Danes pa uživaj s tvojim malim bonbončkom in nečakinjo. Si si zaslužila.

Poopsika, a potem je tole s šiviljo kar gotovo? Na pomerjanja v salone sploh ne greš?
Saj bom jaz tudi še kaj pogledala okrog, ker tiste obleke, ki si jo želim itak nimajo v salonu user posted image . Glede tvoje punčke, pa te čisto razumem, da ti manjka kot hudič in da komaj čakaš da bo spet doma. Po mojem je najtežja stvar na svetu mamam spustiti otroke od sebe v varstvo drugim ljudem.

Neposredna povezava do sporočila: 912
4.9.2008 10:42:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Poopsika, a potem je tole s šiviljo kar gotovo? Na pomerjanja v salone sploh ne greš?
Saj bom jaz tudi še kaj pogledala okrog, ker tiste obleke, ki si jo želim itak nimajo v salonu user posted image . Glede tvoje punčke, pa te čisto razumem, da ti manjka kot hudič in da komaj čakaš da bo spet doma. Po mojem je najtežja stvar na svetu mamam spustiti otroke od sebe v varstvo drugim ljudem.

Ja, je. Sej sem itak že na začetku rekla, da mi bo ona sešila obleko, ker jo je tudi svoji hčeri in je bila prekrasna.
Bom dala slikco v album, moj na RR ne un naš albumuser posted image .
Pa pošljem geslo, da boste videle kako lepo obleko je sešila hčeri.

V salon grem pa vseeno pomerjat, že zarad filinga, da vidim kaj mi paše in kaj ne.

Joj zimbra...točno tako!

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
4.9.2008 10:48:33   
Anonimen
Evo, sem dala slikce v album, kakšno obleko je sešila svoji hčeri. Če bo katera želela pogledat pošljem geslo na zs.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
4.9.2008 11:47:26   
Anonimen
user posted image user posted image Jst sem pa tolk vesela...sem danes naročila karte za Tino Turneruser posted image user posted image user posted image .
Končno se mi bo uresničila velika željauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
4.9.2008 12:36:10   
fragola

user posted image user posted image Jst sem pa tolk vesela...sem danes naročila karte za Tino Turneruser posted image user posted image user posted image .

poopsika super, jaz pa si tako želim it na u2

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
4.9.2008 12:37:32   
zimbra

A res? Kje pa bo koncert? Sem mislila da je zaključila s koncertiranjem pred par leti... TUDI JAZ BI ŠLA!!!
Hitro povej kje, kdaj, koliko...

Pa takoj pošlji geslo, da vidim oblekco user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 917
4.9.2008 13:42:07   
Anonimen
zimbra, ja Tina ima svetovno turnejo, drugo leto začne z Evropouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
To so moje sanje, njen koncert...jst sem bila tudi prepričana, da je končala s turnejami, tudi samo je tko rekla ampak si je HB premislila in jst sem najbolj srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image
Midva greva v Munchen, 27.2.2009....

http://www.koncerti.net/k_concerts/viewConcert/700

Poglej si, karte so še!!!!user posted image user posted image

Ti že pošiljam geslouser posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
4.9.2008 13:43:18   
Anonimen
Aja cena je 200€ po osebiuser posted image ..je kar drago ampak Tina je tega vredna, pa enkrat v življenju je in mislim, da si je treba pa časih privoščiti nekaj za svojo dušouser posted image . Sloh če sanjaš o njenemkoncertu toliko let kot sem jst.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
4.9.2008 13:44:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

fragola, upam, da ti uspe priti na njihov konmcertuser posted image . Sej oni so še dost aktivni!

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
4.9.2008 13:47:33   
fragola

fragola, upam, da ti uspe priti na njihov konmcertuser posted image . Sej oni so še dost aktivni!

Aktivni so! Vendar nimajo nobenega koncerta v Evropi, par let nazaj so bli v Italiji, ma na žalost nisem pršla do kart, ker so bile razprodane v eni uri!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 921
4.9.2008 13:49:49   
Anonimen

Aktivni so! Vendar nimajo nobenega koncerta v Evropi, par let nazaj so bli v Italiji, ma na žalost nisem pršla do kart, ker so bile razprodane v eni uri!

A res?
Škoda, pa so tolk popularni v Evropiuser posted image .

Ja, karte so res problem, sploh za take skupine oz. izvajalce, ki so res hudi. No, za Tino jih je še nekaj HB ostalouser posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
4.9.2008 14:08:50   
zimbra
Poopsika obleka je HUDA!!!! Res. user posted image user posted image user posted image Točno nekaj takega bi jaz rada. Čisto mogoče da jo bom tudi jaz dala delati. Decembra grem pogledat še kolekcijo 09, potem pa se odločim.

Hvala za link za Tino. Sem že poslala dragemu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 923
4.9.2008 14:17:10   
Martina27
Jaz pa grem danes na REBELDEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 924
4.9.2008 14:18:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Poopsika obleka je HUDA!!!! Res. user posted image user posted image user posted image Točno nekaj takega bi jaz rada. Čisto mogoče da jo bom tudi jaz dala delati. Decembra grem pogledat še kolekcijo 09, potem pa se odločim.

Hvala za link za Tino. Sem že poslala dragemu.

A ni no..men je čist huda! Pa v živo je še stokrat lepša!!Res, mi smo vsi samo zijali, ko smo jo videliuser posted image .

Super, potem se pa vidimo na koncertuuser posted image !

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.