Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27 Za kamere ni denarja(finančno jim ne znese), vzgojiteljice pa opravljajo delo v igralnicah ne v garderobi, tko rečejo In danes ko sem pripeljala Tajkota v vrtec grem do ravnateljice in mi reče, da naj prinesem račun- ja hranim račun pol leta, sam zaro, če se bo kdo blagovoljil kaj ukrast. Ja, sej druga od njih itak ne moreš pričakovat...Mah, brezveze no , da se res lahko kar krade!!Sramota Ko je bil moj Tai star leto dni, sem mu kupila v H&M jaknco, ful lepo, in mi je takrat rekel Žanijev oči (moj bivši), če otroka tak malo cenim, da mu kupujem v H&M cunje in da če ga nisme sposobna vzdrževat, naj dam njemu 100% skrbništvo. Kaj??? Ne morem verjet...o fak....Sploh ne vem kaj naj napišem,ker sem čisto šokirana, da lahko nekdo kaj takega izjavi?? Mah, bom raje tiho...Martina, žal mi je zate, da ti nekdo kaj takega reče. . No, sej za to pa je bivši . No, mislim, da zdaj veste razlog, zakaj mora moj sin hodit v samih firmah. In jaz sem se avtomatsko tudi tako navadla, da mu še samo kupujem v trgovinah z znamko. Sicer imajo tam tudi lepše stvari za fantke, ne za punčke, ker za pupe majo itak povsod tko lepe da brezveze. Ampak moj piki si še v vrtcu nikoli ni uničil nobene stvari ne strgal, ne popisal, res ne, edino kar si jih umaže. Sej ga jaz ne rihtam, da bi mu dala gor kake ssrajčke, dam mu trenerko, pa kak zgornji del, včasih kavbojke pa kako majčko, al pa kakšne športne hlače. Tiste lepše oz srajčke pa kake res bolj fine mikice imama pa za k zdravniku ali pa na kak rojstni dan pa tko. Ja, ja sej razumem. Jst sem ti tko nasplošno pisala . Valda, da je lepo, če je otroček lepo oblečen . Sandalčke pa sem gledala v Bati so še imeli, sam je rekla da jih bodo dali nazaj in da bodo drugo leto zagotovo kakšni podobni če ne pa bom imela tele. ful luškani sandalčki Jst bom tud nekaj takega mela ampak samo za obred, na žuru bom mela balrinke, ker se polomim v teh petah
|