|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
21.4.2009 12:26:29   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Čmrlika vse najboljše Taji za 1.svečko

user posted image

Si se spomnila user posted image user posted image user posted image  ...Hvala lepa!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
21.4.2009 13:43:12   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Looney27

Ojla punce

Da se malo javim po dolgem času. Včeraj sem diplomirala, v petek greva k Močniku po prstane, po spodnje perilo grem naslednji teden........dogaja se 1000000 na uro.

Iz kakšnih rožic boste imele šopek????

@Fargesia midva greva v dominikansko rep. sredi julija. Hotel 5* ALLINC. za 12 dni malo manj kot 3000 eur za oba .

Uživajte maximalno!

Iskrene čestitke ob diplomi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom imela šopek iz belih kal in rdečih vrtnic!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
21.4.2009 22:35:45   
*maja
Jao punce ste pridne user posted image .

Looney super za diplomo user posted image . Jaz bom imela šopek iz 6 rdečih vrtnic ostalo pa bodo bele marjetice. Bo pa klasičen bidermajer šopek.

Lyra ful lepi prstani.

Evo midva sva šla danes po prstane (slikce so itak že v albumu user posted image ), pa Bistro sva danes plačala, pa končno smo zmenjeni za šampanjec in pogostitev takoj po obredu. Je pa steklenica šampanjca 18 eur. Najbolj pa me je šokirala cena za liter soka - 8 eur... madona kaj ga strežejo v zlatih kozarcih al kako user posted image .
Aja pa če popijemo manj kot 13 steklenic penine (kar jih itak ne bomo glede na to da nas bo tam samo 20) ti pa itak še računajo pripravo prostora to pa je še dodatnih slabih 50 eur user posted image .

< Sporočilo je popravil *maja -- 21.4.2009 22:42:44 >

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
22.4.2009 8:07:50   
total
Jutro punce,končno mamo sončka....jejjjeuser posted image .

Maja luškani prstančki..user posted image user posted image   Jaz bom mela šopek iz belih kal in enih mjčkenih vijola rožic,se bojo barve prelivale med vijola.
Na potovanje midva grema oz. vsi trije,ne vemo še kam,gremo pa takoj po poroki.

Iyra hvala za slike..user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
22.4.2009 8:45:31   
Pupsika
Moj šopek bo iz ****sija kal in pa orhidej take posebene barve...bele s pošricanimi " fleki" temno temno vijoleuser posted image

Maja, že grem gledat prstančkeuser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
22.4.2009 9:07:45   
soraia
looney čestitke ob diplomi!!!

maja lepi prstančki! A je zdaj že vse poštimano?

šopek: se moram it še zmenit, ne vem še iz kakšnih rožic bo, vem pa da bo kombinacija rdeče bel.

zimbra JAAAA komaj čakam it v Udine, si me čisto navdušila!

konfetki: no midva ne bova imela konfetkov, ampak sva kupila take vazice (v art trgovini), notri bova nalila teranov liker, na vasico pa narisala malo in napisala najini imeni ter datum poroke, spet bo to napisano in narisano v kombinaciji rdeče belo. Ko bodo liker spili, pa bodo lahko vazico za rožice ponucali.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
22.4.2009 9:35:32   
*maja
Ja v večini je vse poštimano, edino za vino se morava še do konca zmenit, pa telovnik za ženina še nabavit user posted image .
In potem imamo vse tutto completo.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
22.4.2009 10:48:06   
zimbra
Hej Maja, tvoja poroka se pa približuje, a? Že kaj metuljčkov v trebuhu? user posted image Res lepi prstani, zdaj čakamo samo še na slike nakita user posted image (predvsem jaz).
Nič nisi povedala, kako je zdaj obleka? Že popravljena in taka kot mora biti? Jaz mam prvo probo takoj po praznikih in se zdaj ukvarjam s spodnjim perilom. Kje sta ga pa ve kupile? Katere znamke je? Jaz nujno rabim modrček brez naramnic, pa ne najdem nič lepega (malo seksi), udobnega, podloženega.. za primerno ceno.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
22.4.2009 10:57:09   
soraia
zimbra jaz sem ga nabavila v lisci. Je pa modrčke brez naramnic res težko dobit, sploh za primerno ceno. ga pa nisem še probala skupaj z obleko in samo upam, da bo ok.

Jaz sem kar na spletni strani od lisce naročila več modelov, in potem obdržala tistega, ki mi je najbolj ustrezal, ostale pa vrnila in so mi potem šoldke vrnili. Mi je pa škoda dat ful € za tak modrček, ker mi modeli teh brez naramnic ne ustrezajo in ga razen tisti dan ne bom več nosila.

Maja super, da je vse poštimanouser posted image user posted image user posted image , no še vino, ma to je res malenkost proti vsemu ostalemu. Pa tudi jaz še čakam slikice nakita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
22.4.2009 10:59:08   
soraia
eko jaz sem tega nabavila:

http://www.lisca.com/index.php?page=balkonet-evelyn&lang=si_SI&local=si

črnega, ker v rdeči pa res nisem nikjer našla brez naramnic.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
22.4.2009 11:22:51   
Pupsika
jst sem pa včeraj kupla podvezicouser posted image , v Palmers - u . Je taka ful lepa in sexiuser posted image user posted image

Maja, ful lepi prstaniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
22.4.2009 11:23:55   
Pupsika
Modrc sem kupila v Emporiumu in je tooolk lep..samo zdele res ne vem znamke..ena francoska firma.
Grem geldat na stran od emporium, če bo m kaj našla in vam pokažem..idealen jeuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
22.4.2009 11:24:31   
Pupsika
zimbra, kolk pa ti je primerna cena?
Jst sem dala 30€.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
22.4.2009 12:59:03   
soraia
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

jst sem pa včeraj kupla podvezicouser posted image , v Palmers - u . Je taka ful lepa in sexiuser posted image user posted image

Maja, ful lepi prstaniuser posted image user posted image user posted image

super za podvezico!!!

Ibn končno, da smo se nevestice 2009 malo zbudile, je bil že čas!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
22.4.2009 13:01:10   
zimbra

zimbra, kolk pa ti je primerna cena?
Jst sem dala 30€.

Ja, 30€ je še primerna cena user posted image . Daj doma poglej znamko, saj bom šla še v Emporium pogledat. Mi še ni uspelo do tja prit..

Soraia tudi tvoj modrček je lep, pa se ne spomnim, da bi ga videla pri Lisci. Le da jaz rabim popolnoma belega, da se ga slučajno ne bo čez obleko videlo.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
22.4.2009 13:07:21   
zimbra

A je modra? user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
22.4.2009 13:15:37   
*maja
Zimbra jutri grem na probo obleke pa ti poročam če vse štima a prou user posted image . Mi je odrezala vlečko pa zgoraj jo je morala malo not vzet pa malenkost skrajšat.
Kar se pa spodnjega perila tiče, pa jaz ne bom imela modrca, ker se ga vidi (je preveč odprta) tako da ne pride v poštev. Ja podvezica pa že čaka doma že nekaj časa user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
22.4.2009 13:23:49   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Zimbra jutri grem na probo obleke pa ti poročam če vse štima a prou user posted image . Mi je odrezala vlečko pa zgoraj jo je morala malo not vzet pa malenkost skrajšat.
Kar se pa spodnjega perila tiče, pa jaz ne bom imela modrca, ker se ga vidi (je preveč odprta) tako da ne pride v poštev. Ja podvezica pa že čaka doma že nekaj časa user posted image .

Pa da ne pozabiš slikat obleke, sebe, nakita... vsega. Komaj čakam na tvoje slike, res. user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
22.4.2009 13:39:33   
*maja

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Pa da ne pozabiš slikat obleke, sebe, nakita... vsega. Komaj čakam na tvoje slike, res. user posted image

user posted image user posted image user posted image Hm zdej morm pa res nekoga nažicat da gre z mano da vse v nulo poslika user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
22.4.2009 13:54:37   
majcci
Se še jaz malo oglasim user posted image
V soboto sem uspešno preživela dekliščino user posted image , tako da se zdaj lahko poročim user posted image .
Je bilo pa ful super. Imam res fajne kolegice. Moja priča je pa najboljša user posted image .

Priprave tudi vredu napredujejo. Ima skoraj vse urejeno user posted image .
Sva začela hoditi na plesne vaje. Prav fajn je user posted image .
Vabila sva skoraj že vsa razdelila (sva med počasnimi user posted image ). Zadnja bova zdaj med prazniki razdelila.

Obleko za dragega bova tudi zdaj šla nabavljat. Če je ne bova dobila, ima pa lahko kar službeno user posted image .

Sem videla, da ste ravno pri spodnjem perilu. Tudi to bom nabavljala naslednji teden - rabim pa beli modrček brez naramnic. Verjetno bom šla pogledati v Lisco, Palmers,...

Bo pester naslednji teden user posted image .

Uživajte

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
22.4.2009 14:08:26   
soraia
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

jaz tudi, jaz tudi. Sem prav nestrpna!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
22.4.2009 14:09:27   
soraia
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Se še jaz malo oglasim user posted image
V soboto sem uspešno preživela dekliščino user posted image , tako da se zdaj lahko poročim user posted image .
Je bilo pa ful super. Imam res fajne kolegice. Moja priča je pa najboljša user posted image .

Priprave tudi vredu napredujejo. Ima skoraj vse urejeno user posted image .
Sva začela hoditi na plesne vaje. Prav fajn je user posted image .
Vabila sva skoraj že vsa razdelila (sva med počasnimi user posted image ). Zadnja bova zdaj med prazniki razdelila.

Obleko za dragega bova tudi zdaj šla nabavljat. Če je ne bova dobila, ima pa lahko kar službeno user posted image .

Sem videla, da ste ravno pri spodnjem perilu. Tudi to bom nabavljala naslednji teden - rabim pa beli modrček brez naramnic. Verjetno bom šla pogledati v Lisco, Palmers,...

Bo pester naslednji teden user posted image .

Uživajte

majcci končno po dolgem času, da se javiš!!!

Super za plesne vaje in uspešno nabavo še mankajočih stvari.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
22.4.2009 15:00:00   
Pupsika
ja, modra podvezica je, itakuser posted image ..

majjci tebe pa zmeraj tu pogrešam, HB za Facebookuser posted image

maja, obvezno moreš vse slikat, kermore it najprej če žirijo nevestic, potem pa naprejuser posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
22.4.2009 15:36:20   
Njumi
Hej Punce,

Vidim, da ste se že čisto navezale, in to je prav lepo.user posted image Ne sledim vsemu, kar počnete, vam pa želim najlepši poročni dan - prav vsaki od nas, saj se tudi jaz septembra zaobljubim pred Bogom in ljudmi user posted image

Srečno prav vsaki!
user posted image

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
22.4.2009 15:59:51   
soraia
Njumi najlepša hvala in enako tudi tebi!!!

Lahko pa se nam večkrat pridružiš, pa povej nam kaj več: kdaj, kje se poročiš, kako gre s pripravami,...

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?