|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
20.4.2009 16:03:48   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Frizurca mi je pa tud fuuul lepauser posted image user posted image user posted image . Ti je Carrie Underwood všeč?user posted image

tenk ju user posted image  am... ja dobra bejba je user posted image

ja meni je tud ful luškana onauser posted image user posted image
Lepa boš , zelouser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
20.4.2009 16:04:06   
lyra*
No da še napišem nekaj dokler Z&Z jesta. Aaa.. še malo pa bomo sedeli user posted image user posted image  Že ful hočeta sedet ampak jima še ne uspeva najbolj ampak pomoje bo naslednji tedn že brez opore user posted image  user posted image

Včeraj zvečer sm se pogovarjala z cvetličarko.. Naprsne šopke bodo imele sam priče, pa ženin. Moj šopek bo iz belih in viola kal. In pol bo na vsaki mizi še steklena posoda in bodo noter rožice plavale user posted image

Ju3 pa gremo še do gostilne, da se zmenimo za hrano in pijačo. Približno že imam v glavi.. Aperitiv bo penina z jagodami pa še kakšn sok za otroke..

Oh, sploh ne morm vrjet da smo že taak daleč user posted image  user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
20.4.2009 16:05:00   
lyra*

Frizurca mi je pa tud fuuul lepauser posted image user posted image user posted image . Ti je Carrie Underwood všeč?user posted image

Vsee bomo prekrasne!!!! user posted image user posted image user posted image
Najlepše nevestice daleč naokoli user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
20.4.2009 16:08:54   
Pupsika

Vsee bomo prekrasne!!!! user posted image user posted image user posted image
Najlepše nevestice daleč naokoli user posted image

to pa itakuser posted image
Neveste 2009 rulezuser posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
20.4.2009 16:09:35   
Pupsika

No da še napišem nekaj dokler Z&Z jesta. Aaa.. še malo pa bomo sedeli user posted image user posted image  Že ful hočeta sedet ampak jima še ne uspeva najbolj ampak pomoje bo naslednji tedn že brez opore user posted image  user posted image

Včeraj zvečer sm se pogovarjala z cvetličarko.. Naprsne šopke bodo imele sam priče, pa ženin. Moj šopek bo iz belih in viola kal. In pol bo na vsaki mizi še steklena posoda in bodo noter rožice plavale user posted image

Ju3 pa gremo še do gostilne, da se zmenimo za hrano in pijačo. Približno že imam v glavi.. Aperitiv bo penina z jagodami pa še kakšn sok za otroke..

Oh, sploh ne morm vrjet da smo že taak daleč user posted image  user posted image

Ane, kako te kr presune, da se že tolko dogaja in da se dan D tko kmalu približujeuser posted image

Jst imam še točno 40 dni????user posted image user posted image user posted image

Zelo lepo dekoracijo bosta imela, superuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
20.4.2009 20:18:38   
lyra*
A je kateru tukaj? user posted image

Jaz sm sama doma pa spet na RR bluzim user posted image

soraia sorči prej sm pozabila user posted image  Ja, obleko že mam user posted image user posted image user posted image  Sej še malo pa grem na drugo probo user posted image

total ste že nazaj? Si našla kar si iskala?user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
20.4.2009 21:14:40   
soraia
OOOO končno dogaja!!!

lyra ful lepe rinkice!!! In super frizurca! No, take uhančke pa sem jaz gledla, pa se nikakor nisem mogla odločit za nakup.

cukica v kateri album, v našem te ne najdem?

pupsika super mu boš mela!

jaz sem pa mojga prepričala, tako da bova šla en dan med prvomajskimi v Udine, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
20.4.2009 21:43:11   
total
Evo tut mene...smo že nazaj in seveda uredili in kupili vse....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sm tuk happy.
Iyra nabavla sva obleko in kravato,za srajco sva raje še počakala,ker iščeva določen odtenek..drgač pa punce  obleka je fantastična,imela sva majčekn težav ker tiste obleke ful telirane mojemu niso šle gor čez roke,je mal nabildan gor in jih ni dobil gor...user posted image ,kaj čmo.Obleka ni čisto črna nekje vmes in mal se sveti ful lepa,res in moj dragi je res zadovoljenuser posted image .Vabila so naročena jih dobimo po pošti,parček za na torto sva tut kupilav glavnem jaz sem ful srečna in mirna.

Iyra fuf ful lepa prstana in zelo podoben je tvoj mojemu,a si to opazila???

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
20.4.2009 21:47:48   
ery
OJ

punce nooore ste s pripravami...

jaz vse lepo počasi...  v gostilni mormo še dorečt kako in kaj... imela bom tako okrašeno kot oni okrasijo... prstanov še nimava..

LYRA, ne boš verjela.. tako frizuro si jaz želim,,. s podaljški... pa ne vem, če bi mi pasala.. imam obleko na ovratnik...

mogoče sedaj bolj, ko sem zamenjala očala... hihi...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
21.4.2009 6:39:47   
ŽanaTaja
DOBRO JUTRE MOJE DAME.....

No, midva sva pa včeraj bila ful pridna in sva šla v cvetličarno Emporia in smo tam vse dorekli...bila sva tudi v Poročnem Kotičku, naročila sva konfete in naprsne šopke....user posted image iiiiiiii kak sem srečna.....
So nama rekli v Kotičku da je treba čakat 1 mesec na konfete in naprsne šopkeuser posted image ..tak sem jo pogledala, da mi je od presenečenja kar rekla, da naj nič ne skrbim da do poroke bo sigurno vse....

A Pupsika so imeli tam konfete in naprsne šopke za 30.05......kako čas beži, še malo pa si na vrstiuser posted image

No v glavnem, v soboto še ibama po prstana, ker je bil men moj mal prevelik in vam jih dam v album....

Joooj kako bom imela lep poročni šopek.....komaj čakam.....moja priča bo imela manjši šopek kot jaz, moji dve mali princeski - najlepši družici pa še manjša mojega šopka......user posted image

Prišli bodo tudi na Galerijo Repanšek in nama bodo tam vse naredili, kar se tiče okristve miz.....no pride pa naju vse še z mašnami na stolih 1000€....user posted image

Sem mu rekla, da kjerkoli naj špara, sam pri mojmu šopku ne.....

no šibam

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
21.4.2009 8:15:44   
zimbra
Ooooo punce, se pa dogaja.. user posted image

Lyra lepi prstani, res. Tudi jaz sem dobila podobnega za diplomo in ga zelo rada nosim. Mi je všeč, ker je več kamenčkov in se ful svetijo, ko z rokami okrog maham.. user posted image .

Žana Taja katere konfete sta pa izbrala? Zadnjič ko sem bila v PK sem videla, da so dobili kar nekaj novih in eni so res lušni. Pa super za cvetličarko, a ni fajn občutek, ko ti uredi res vse tako, kot si želiš?

Total kje sta pa kupla obleko? Po opisu sodeč, je čisto podobna tej, ki sva jo midva nabavla.

Soraia sem te prepričala s temi Udinami,a? user posted image

Pupsika, jaz nimam nobenih obveznosti, se bom prilagodila tvojim, ti samo sporoči kdaj maš čas. Saj če ti ne znese, lahko tudi v naslednjem tednu..

Upam da nisem katere spustila... user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
21.4.2009 9:24:43   
total
Zimbra obleko sva kupila v ZARI,ful majo dobre.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
21.4.2009 10:36:26   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Tko kot midva..po tvojem opisu sodeč imata najina možeka isto oblekouser posted image
Temno temno sivo, ki se rahlo sveti ane...pa ful je taka lepa, teliranauser posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
21.4.2009 10:39:14   
Pupsika
grrrrrrrrrr sem nekaj napisala in me je kr vn vrglouser posted image user posted image
Še 1x.
Jst bom tud dala delat zapestnico za tamalo, samo glede na to, da je taka lumpa, dvomim, da bo tista zapestnica na roki dlje ko 0.5 sekundeuser posted image .

Konfetov še zdej nimava, sem čisto obupala, ker nimam pojma kaj dat.
Nočem bonbonov, pa kakih okraskov..se mi zdi,d a vse to roma v smeti...nimam pa boljše ideje..
Mogoče pa ne bova mela konfetov splohuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
21.4.2009 10:40:21   
total

Tko kot midva..po tvojem opisu sodeč imata najina možeka isto oblekouser posted image
Temno temno sivo, ki se rahlo sveti ane...pa ful je taka lepa, teliranauser posted image user posted image

Ja Pupsika,mogoč so pa res iste,moj ima še telovnik zraven,pa tvoj??

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
21.4.2009 10:48:28   
Looney27
Ojla punce

Da se malo javim po dolgem času. Včeraj sem diplomirala, v petek greva k Močniku po prstane, po spodnje perilo grem naslednji teden........dogaja se 1000000 na uro.

Iz kakšnih rožic boste imele šopek????

@Fargesia midva greva v dominikansko rep. sredi julija. Hotel 5* ALLINC. za 12 dni malo manj kot 3000 eur za oba .

Uživajte maximalno!

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
21.4.2009 10:54:07   
total
Midva tut ne bova mela konfetov ker se mi to sploh ne dopade,bova pa dala svatom Poročno vino z najinimi imeni in datumo,ter kraj poroke.Mi bo eden naredu ker se stem ukvarja in ful dober pride,poleg vina pa še najina slikica in to je to.

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
21.4.2009 10:56:07   
zimbra
Čestitke Looney za diplomo!!! user posted image user posted image user posted image Pa si zaključila eno poglavje v življenju. Super.

Moj šopek bo iz viburnuma in potonik, pa ne bo šopek, ampak krogla.

Pupsika a se še nista odločila glede konfetov? Meni so tudi konfeti mimo in jih ne bova imela. Se samo prah nabira na njih, nihče več jih ne je, potem se pa v kakem predalu valjajo par mesecev preden grejo v smeti. Pri nas bodo kar praline za darilo, se jih takoj poje in konec s tem. Za spomin pa bodo dobili CD s slikami... mi bo kolega oblikoval stran, kjer bo par slik iz najinega otroštva, potovanj, zaroke, poroke in seveda iz poročnega potovanja, ki bo tudi poročno darilo svatov. Naj vsaj vidijo kaj so kupili. user posted image

Total, ja v Zari so res lepe obleke, samo mora bit tudi fant postaven zanje.. user posted image Moj dragi pa je izven standardov. user posted image

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
21.4.2009 11:02:31   
total
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Čestitke Looney za diplomo!!! user posted image user posted image user posted image Pa si zaključila eno poglavje v življenju. Super.

Pupsika a se še nista odločila glede konfetov? Meni so tudi konfeti mimo in jih ne bova imela. Se samo prah nabira na njih, nihče več jih ne je, potem se pa v kakem predalu valjajo par mesecev preden grejo v smeti. Pri nas bodo kar praline za darilo, se jih takoj poje in konec s tem. Za spomin pa bodo dobili CD s slikami... mi bo kolega oblikoval stran, kjer bo par slik iz najinega otroštva, potovanj, zaroke, poroke in seveda iz poročnega potovanja, ki bo tudi poročno darilo svatov. Naj vsaj vidijo kaj so kupili. user posted image

Total, ja v Zari so res lepe obleke, samo mora bit tudi fant postaven zanje.. user posted image Moj dragi pa je izven standardov. user posted image

Zimbra sej moj je postaven...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,upam da tvoj pa tega ne bo bral...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
21.4.2009 11:08:37   
Pupsika
total,  telovnika takrat niso mel, so rekli,da bo kao naslednji teden, samo naju niso nič poklicali.
Bova videla..moj še ne ve ali bi ga ali neuser posted image .

Ja sej konfetov itka ne mislim met, ko rečem konfeti mislim na karkoli, da se da svatomuser posted image .
In res nimam idej...

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
21.4.2009 11:08:43   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Zimbra sej moj je postaven...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,upam da tvoj pa tega ne bo bral...user posted image user posted image user posted image

Oh, tudi če, saj se tega zaveda.. Še bolj, ko mu kupujeva oblačila in mu nič ni prav. Sam pravi, da je edinstven v merah, saj treba vedno vse popravljat. user posted image Pa da ne bo katera mislila, da je kaj narobe z njim, le v ramenih in rokah je zaradi športa "nabildan" in mu noben reklc ni prav..

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
21.4.2009 11:18:50   
total
Tut mojemu niso bili vse dobre tam,posebaj une ful telirane ker jih čez roke in ramena ni dobil gor,pol sva pa našla pravo.Tko da Zimbra v glavenem da so naši možeki oblečeni..user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
21.4.2009 12:26:16   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

čmrlika čestitke taji za hojo!!! Jutri pa lepo praznujte.

Joj nevestice ampak kaj je z vami, čisto ste poniknile!

Žanataja kako je kaj sinček?

No, midva sva končno z vabili končala, včeraj sva podelila še zadnjega, zdaj pa je treba pripravit še vse tiste malenkosti, pa se mi zdi, da kar nikoli ne zmanjka dela.

Hvala... smo se imeli krasno! Naslednje slavje in minus na računu pa oktobra! user posted image

Zimbra tudi tebi hvala! Pa total...pa še kateri, če sem kaj spregledala...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
21.4.2009 12:26:18   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

ČMRLIKA VSE NAJLEPŠE TVOJI PUPIKI ZA NJEN ROJSTNI DAN....NAJ BO ZDRAVA IN VESELA PUNČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepše ti hvala! user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
21.4.2009 12:26:22   
Čmrlika

Čmrlika, vse najboljše tvoji Taji za 1. svečko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala! Kako hitro je minilo.....user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?