|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
22.4.2009 16:28:59   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: total
Iyra hvala za slike..user posted image

Hihih... Ni za kaj user posted image  Malo se pa moram pohvalit user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
22.4.2009 20:45:14   
Bojana82
Punce mene pa zanima koliko se da mladoporočencema denarčka v kuverto za poročno darilouser posted image ....vem, da se marsikateri zdi to vprašanje smešno in trapasto ampak midva z mojim res nimava pojma o tem.....100 evrov se mi zdi občutno premalo 500 pa že preveč??!! Ah, nevem pojma nimam.....prosim za pomočuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
22.4.2009 20:45:16   
*maja
Zimbra in Soraia vaju moram razočarat bosta na slike čakali do naslednjega tedna, me je Irena klicala in sva prestavili probo na sredo, ker obleka še ni čisto dokončana.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
22.4.2009 20:49:03   
*maja

IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Punce mene pa zanima koliko se da mladoporočencema denarčka v kuverto za poročno darilouser posted image ....vem, da se marsikateri zdi to vprašanje smešno in trapasto ampak midva z mojim res nimava pojma o tem.....100 evrov se mi zdi občutno premalo 500 pa že preveč??!! Ah, nevem pojma nimam.....prosim za pomočuser posted image

Kolikor je meni znano oz. je praksa v naših krogih se daje od cca. 100 do 200 EUR na par , oz. odvisno od finančne situacije tistega , ki ga podarja.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
22.4.2009 20:51:52   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Zimbra in Soraia vaju moram razočarat bosta na slike čakali do naslednjega tedna, me je Irena klicala in sva prestavili probo na sredo, ker obleka še ni čisto dokončana.

kaj pa jst???user posted image
Mene si pa kr prezrlauser posted image ..jst tud komaj čakam,d a te vidimuser posted image user posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
22.4.2009 21:01:43   
*maja
O sorry pupsika nisem namerno user posted image , Zimbro in Soraio sem si zapomnila zato, ker tolk težita user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
22.4.2009 21:28:41   
soraia
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

bojana tako kot je napisala maja, od 100 do 200€ na par. no, malo ko sem jaz brala, naj bi dal vsak toliko kolikor približno mladoporočenca "staneš". Jaz pa pravim tako, odvisno od odnosov, od finančne situacije,...

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
22.4.2009 21:29:55   
soraia

joj, joj, pa bo treba še malo počakat, ampak veš, kje e še naslednja sreda.user posted image

Ampak se bom potrudial in zdržala, težit pa ne bom nehalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
22.4.2009 21:39:01   
Bojana82
Punce, hvala sedaj imam vsaj približno predstavo po koliko naj bi se dajalouser posted image ....

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
22.4.2009 21:44:29   
Pupsika
Midva pa ravno zbirava kam greva po poroki za par dni..
ali sem
http://www.terme-olimia.com/si/hotels/gallery/?id=221

ali sem
http://www.soncna-hisa.si/sobe/

sanjskouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
22.4.2009 21:49:55   
Pupsika
pa še tale je v ožjem izboru
http://www.terme-krka.si/si/dolenjske/namestitev/hotel/balnea/

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
22.4.2009 22:05:39   
soraia
pupsika oooo vse je super, se je kar težko odločit. No, karkoli bosta izbrala, bosta sigurno zelo, zelo uživala.

Mene najbolj privlači sončna hiša, ker je malo bolj intimno vse skupaj. Je pa odločitev res težka.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
23.4.2009 6:43:26   
ŽanaTaja
Jutro...

No, včeraj pa nama je končno uspelo pričet z učenjem plesauser posted image user posted image user posted image ...včeraj sva se učila angleški valček.....iiiiiiii kako me je moj pohodiluser posted image user posted image user posted image ...pa sej jaz tudi malo njega....ampak bo, da vam povem je prav fajn....
Glasbo nama je že tudi zmiksala, tako da komaj čakam, da se začneva učit najin poročni ples.....
Bova plesala na dve pesmi in sicer bova začela na Hero od Mariah Carey in potem pride vmes ena ful tko poskočna in spet Hero na koncu....vem da bo ta ples zelo lep....

Včeraj sem naročila balone pri Magic-u 100 belo lila, katere bova po poroki spustila v zrak in pa tam balon presenečenja iz katerega pade ful mičkenih balonov med najinim plesomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tiče mojega šopka pa bo iz krem in pa lila vrtnic...komaj čakam da ga dobim v roke....sam kaj ko ga pa itak vržem in ga spet več ne bom imela....user posted image

Povejte mi kolk se vas bo preobleklo....jaz še vedno razmišljam o tem.... in ne vem in ne vem....

Sem pa razmišljala, kako zdaj lepo čvekamo potem bomo pa poročene in bomo vse poniknileuser posted image ......ampak ne, potem bomo pa odprle novo temo POROČENE SREČKE NOSEČKEuser posted image ...kaj mi dogaja že za dobro jutro...

No, lepo se imejte.....vma bom dlala ta vikend slikice od najinih prstanov konfetov in naprsnih šopkov...

Lep delovni danuser posted image

Martina

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
23.4.2009 8:15:58   
zimbra

O sorry pupsika nisem namerno user posted image , Zimbro in Soraio sem si zapomnila zato, ker tolk težita user posted image .

Mislim, saj človek ne ve kaj bi rekel. Punci zrihtaš obleko, potem pa težiš...user posted image Je že mama rekla, da je dobrota sirota.

Joke user posted image , da ne bi katera zgornjih stavkov resno vzela, itak da težim, če pa hočem videt obleko pa nakit, pa nevestico spedinano.. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zimbra -- 23.4.2009 8:26:19 >

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
23.4.2009 8:18:24   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Midva pa ravno zbirava kam greva po poroki za par dni..
ali sem
http://www.terme-olimia.com/si/hotels/gallery/?id=221

ali sem
http://www.soncna-hisa.si/sobe/

sanjskouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sončna hiša, sončna hiša, sončna hiša .... (tole je navijanje). Meni je ta sončna hiša takooooooo lepa. Pa še en predlog imam: http://www.nebesa.si/
Tudi tam je fenomenalnooooooo, res. Preverjeno.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
23.4.2009 8:25:53   
zimbra
Bojana, kot so ti že punce napisale, tudi pri nas se daje cca. 100 - 200€, odvisno kako finančno stanje je.. saj te mladoporočenca ne vabita zaradi denarja, ampak da z njima preživiš najlepši dan. Vsaj midva. user posted image Pri nas je nenapisano pravilo, da z darilom pokriješ vsaj stroške svoje večerje. Seveda pa navadno babice, dedki, bratje in sestre, priče itd. če ne plačajo katerega stroška pri nas dajo malo več.

Žana Taja super za balone. A ne bosta vidva imela tudi ognjemeta? Al je bla to katera druga? Sem že malo zmedena... Če si ti, a mi lahko poveš od katere firme ga boš imela, pa koliko te bo prišlo? Jaz se ne bom preoblekla na poroki, le preobula, ker v tistih štiklih res ne morem plesat celo noč. Jaaaaaaaa slike čakamo, jaaaaaaaaaa..

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
23.4.2009 9:01:30   
soraia
jeeee ko lepo se tu gor dogaja, sem prav vesela.

žanataja super za ples in za balone!!! In ja komaj čakamo slikice!!!

pupsika a sta se že kaj odločila?

Kam pa jo boste ostale mahnile po poroki?

Žanataja veš, da sem že tudi jaz razmišljala, kaj bo po poroki, in upam, da se res ne bomo zgubile, sicer pa pri meni tema srečka nosečka lahko še malo počaka.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
23.4.2009 9:19:31   
Pupsika
Uuuuuu, tale nebesa so tud huuuuuuuuuuuudauser posted image user posted image user posted image
Sva se že skor za sončno hišo odločila, ampak zdej si me čuist zmedla s temi nebesiuser posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
23.4.2009 9:22:27   
Pupsika
Mislm da sva spet nazaj na Sončni hišiuser posted image ...vidim da je tle skupna kuhinja, don't like ituser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
23.4.2009 9:24:12   
zimbra

Uuuuuu, tale nebesa so tud huuuuuuuuuuuudauser posted image user posted image user posted image
Sva se že skor za sončno hišo odločila, ampak zdej si me čuist zmedla s temi nebesiuser posted image

hehehehe, sem žleht, a? user posted image Sam je res lepo, pa ogromno možnosti za izlete v okolici, pa dolina Soče.. zgoraj pri hiškah pa mir, za si glavo spočit (in še kaj drugega počet, kar se pač počne na poročnem potovanju user posted image )

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
23.4.2009 9:25:09   
soraia
pupsika odlična izbira!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
23.4.2009 9:42:42   
*maja

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Mislim, saj človek ne ve kaj bi rekel. Punci zrihtaš obleko, potem pa težiš...user posted image Je že mama rekla, da je dobrota sirota.

Joke user posted image , da ne bi katera zgornjih stavkov resno vzela, itak da težim, če pa hočem videt obleko pa nakit, pa nevestico spedinano.. user posted image user posted image

Jah itak user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
23.4.2009 10:12:50   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

pupsika odlična izbira!!!

user posted image hvala

http://www.soncna-hisa.si/paketi/suita/

Toje soba za mladoporočenca in vsekar vsebuje paket...norouser posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
23.4.2009 10:24:20   
Pupsika
iiiiiiiiiiiiiii jst imam pa 13.5 prvo pomerjanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
23.4.2009 11:15:59   
zimbra

iiiiiiiiiiiiiii jst imam pa 13.5 prvo pomerjanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupsika super!!! Tudi jaz bom enkrat takrat šla na prvo probo, mi je rekla tri tedne prej. Komaj čakam.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?