|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
16.4.2009 14:13:16   
Pupsika
O pa ste le pokukale na planuser posted image user posted image .

maja, sej ne morem verjeti...še malo pa bo D dayuser posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da nam pokažeš nakit...user posted image user posted image user posted image .

Soria,super za kravato...ja obvezno pokažiuser posted image user posted image user posted image Sej veš da mormo vse požegnatuser posted image .

Zimbra vama pa želim, da najdeta tisto kar bo tvojemu lubiju odgovrjalouser posted image

Jst šibam na probo...AAAAAAAAA, sem kr malo živčnauser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
16.4.2009 14:40:08   
soraia
pupsika še enkrat: UŽIVAJ; UŽIVAJ; UŽIVAJ!!!

Rabim vašo pomoč: kako se vam zdi to dvoje:

http://eu-shop.swatch.com/eshop/de/de/Jewelry/Pendent/JPM041-U.aspx

in uhani:

http://eu-shop.swatch.com/eshop/de/de/Jewelry/Earrings/JEM026-U.aspx

ali pa ta komplet:

http://www.swarovski.com/Web_SI/en/831887/product/Impression_Set.html?CatalogCategoryName=050103

samo če povem po resnici, sploh mi ni šečisto jasno, kaj bi želela met.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
16.4.2009 15:49:52   
soraia
uff pa ste spet nekam zginile! Ok, pupisko razumem, ker zdaj uživa, ma kaj pa ostale???

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
16.4.2009 19:55:33   
Pupsika
Jst sem pa nazaj user posted image user posted image
Kolk bom mela hudo frizuro user posted image user posted image user posted image .

Začelo se je pa ful slabo...ko sem šla k vizažistki, mi je rekla, da una nega k sem delala ni bla dovolj dobra in da mi ni dobr navlažil kožo. In potem mi je dal en ful suh puder gor in sem bla res grozna in sem ji rekla, da pač naj da vsaj pod očmi, kjer imam res suho kožo tekoč puder in mi je kr neki govorila , da ne..ful je mela gužvo, vsa živčna, čakala sem 20 min da sem prišla na vrsto čeprov sem se zaradnji nje malo službo skrajšala, da bom ja točna, ekr me je tko prosila.

Dve naenkrat je mazala...ma kr neki res user posted image . In niem zahtevna stranka, ampak me pa mori da je nekdo okoli mene živčen, nezbran in da se mi ne posveti tko kot bi se mi moral..sploh za tak denar.
Obrvi mi je noro populila in sem ful zadovoljan..vse ostalo pauser posted image .
Zdej je bila moja koža kriva, da me ne more dobr spedenatuser posted image ...pa ful mam lepo kožo...adijo pamet.
In sem rekla, da nj kr me neha mazat, ker sem se tolk bedast počutila.
In potem je rekla, da me bo ona k svoji komzetičarki naročila..uglavnem kr neki.

No in sem vsa žalsotna šla še k frizerju, tam je blo pa tolk noro.

Imela bom hudo frizuro..bom zdjle dala v album.
V tej kao kiti bo notri prepleten trak ****sija barve.user posted image

Sem se  za make up tudi pri njih naročilauser posted image

Tko da sem happyuser posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
16.4.2009 20:12:46   
soraia
pupsi, pupsi noro frizuro boš mela!!!

Sam ko sem prebrala tvojo zgodbo o Mu, me je pa kar slabo, valda, da ti je dvignilo pritisk, saj meni ga bi tudi. Očitno ženska ne obvlada svojega dela, tako da edino prav, da si jo skenslala.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
16.4.2009 20:16:13   
Pupsika
hvala soraiauser posted image .
Ma glede MU bom raje tiho..res...Sem vse bolj na hit povedala..raj nebi o detajlih..Samo to bom rekla, da se razočarana.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
16.4.2009 20:43:34   
total
Pozdravljene punce,jaz mam bolj mal časa za pisanje,mam natrpan urnik in čas kr beži.....
V glavnem za praznike smo uživali,se meli lepo..se nažirali..dieta pali..user posted image user posted image user posted image user posted image
Nekatere pridno urejate stvari za dan D,jaz mam še dolgo..
Zimbra ful lepe slike...bojo lep spominuser posted image .
Maja tvoj čas se bliža in super še za nakit..user posted image
Pupsika ful lepa frizura...za make up pa bo drugje bolje...user posted image ,jaz sem bila z mojo ful zadovoljna..in komaj čakam da me pride še 1x namazat. Ker meni make up ful pomeni in za tisti dan mora bit res profesionalen..vem pa da ti ni bilo vseeno,jaz bi tut tako reagiralauser posted image .

Ery super za oblekico..sam da si zadovoljna..user posted image

Kje je moja Iyra??' Prstane mi še nisi pokazala....user posted image user posted image user posted image user posted image

Vam še pišem...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
17.4.2009 7:25:25   
ŽanaTaja
Pozdravljene punce....

Nisem nova sem una stara Martina27, ampak, me je zadnjič ven vrglo in se nisem mogla več vpisat, ne vem gesla, tako da sem se zdaj na novo registrirala pod tem imenom....user posted image

Jaz sem doma, moj sonček je zbolel že v Egiptuuser posted image ....tako da mami zdaj vleče bolniškouser posted image

V Egiptu je bilo noro lepo, sam bi lahko bilo še bolje, če moj sonček nebi dobil tako visoke temperatur, tako da smo se mogli potem več al manj prilagajat njemu....zadevo bomo ponovili v julijuuser posted image

Kar se pa tiče priprav pa takole....v sredo bi morala imet plesne, ki so nama ponovno odpadle, sam tokrat pa sem znorel....hallooo, grejo se neko vrhunsko plesno šolo pa nič od njih....

In pol mi reče ta ženska po telefonu, da je najina krivda, da smo tolikokrat prestavli...takrat pa mi je film počil in sem ji par krepkih povedala, in rekla, da si bova poiskala drugo plesno šolo...user posted image

No in včeraj dobim sms od Katarine in mi napiše, kdaj me lahko danes pokliče, da ji je mama povedala, da je prišlo do nesporazume....in moj nebi bil moj, če nebi spet popuščal....pa daj ne bodi taka, meni je tuki čist ok ambient, in res nebi šel nikamor drugam....hvala lepa, za tolk denarja, po tolk neprofesionalnosti iz njihove straniuser posted image

Da bi jih vse sterala nekam in si poiskala drugo plesno šolo...tako sem jezna....

No tolk o tej zadevi....

Kar se tiče cvetja še nimava nič, sva rekal da bova šla ta teden, ampak nič od naju....sej bova, pa še balone in to je to....pol pa še uni čist mičkeni detajli...

Moja frizura, sploh ne vem kam naj grem....dločam se med 2 salonoma, med  salonom STAR IN JOICO, sam se bolj nagibam k prvemu....
Tudi jaz močno upam, da bom imela čimprej kakšno prbno frizuro in make up...da me prej razočarajo kot pa na moj poročni dan....

Pupsika - kam si šla to na make up, k Katji, al si tja šla na frizuro....user posted image
Boljše da so te zdaj razočarali kot pa na tvoj dan D a ni tko...sej si jezen in razočaran, ampak res je bolje zdaj....si biš že še našla nekoga, ki te bo vrhunsko namazal....user posted image

No tolk o meni.....lep dan in se kaj tipkamouser posted image

Martina

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
17.4.2009 7:54:02   
zimbra
Pupsika user posted image user posted image user posted image za vizažistko. Groza, res!!! Pa za ta denar človek pričakuje profesionalnost, da te po rokah nosijo in če je že kaka nepravilnost, da jo odpravijo. Groza!! Čisto prav si naredila, tudi jaz bi enako. Kje so ti frizuro delali? Super izgleda, še bolj bo, ko boš imela še trak. Čudovita boš. Res ti paše, tudi če niso spuščeni lasje. A rožici se boš potem odpovedala?

Soraia meni je lepši kompletek od Svarovskega, sem ga tudi sama iskala, pa ga v trgovini v BTC-ju nimajo. A ga boš kar preko spleta naročila? Jaz bi ga vseeno rada prej videla v živo... Počakam še na nakit od Maje, ker meni so tudi stvari od te oblikovalke noro dobre in ti res naredi nakit po obleki.

Žana Taja to je pa res smola, no, z Egiptom in tvojim sončkom. Čeprav po slikah je videti, da ste vseeno uživali. Tudi meni je Egipt carski in sem se vedno imela lepo, edino ti vsiljivi trgovci so malo zoprni user posted image . Ufa, tole s plesno šolo bi tudi meni dvignilo pokrov.. Pa kaj je s temi ljudmi?? Greš k profesionalcu, plačaš ceno, ki je navadno kar zasoljena, potem pa se obnašajo kot ta večji amaterji. Ne vem no, zdaj zadnji mesec pred poroko pričakuješ da bo vse teklo gladko, ne pa da se s takimi stvarmi ukvarjaš.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
17.4.2009 11:28:12   
Pupsika
Mislim to je prov neverjetno, profesionalci se obnašajo kot najtavečji amaterjiuser posted image .
Kr neki...
Tko kot si rekla zimbra ja, namesto, da bi se tam spodobo obnašal, sej me ne rabi nost po rokah samo vsaj naj bodo profesionalni..mislm kr nekiuser posted image .
Pa jst res veliko veliko prenesem in mora bit že res grozn, da meni popustijo živci.

Žana Taja, evo isti primer s tvojo plesno šolo...samo, da so malo bolj znani pa mislijo, da lahko delajo s strankami kot da so ene cote, bljak.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
17.4.2009 12:27:46   
soraia
Pupsika res je katastrofalno, kaj vse si nekateri privoščijo, sploh profesionalci.

Žanataja upam, da po tem pripetljaju, kaj takega ne bo več zgodilo in da bosta na plesnih uživala.

zimbra ne nisem ga še videla v živo in to me malo moti, ker bi rada najprej v živo videla, pa da vidim, kako pade,... Bom šla drugi teden še v Ts v Swarovskega pogledat, če tam majo, pa še kam drugam, samo tako kot iščem, sploh ne dobim nekega elegantnega nakita.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
17.4.2009 14:08:03   
soraia
uffa danes pa spet štrajkate.

No, jaz sem pa danes oblekla najinega sončka v obleko, ki jo bo imel na naši poroki, in je bil tako srčkan, da dol padeš. Imel pa bo temno moder brezrokavnik in hlače in pa belo srajčko. ker rdečo še iščem, pa jo nikjer ne najdem. No, če jo bom kje dobila v rdeči, bo pa imel rdečo barvo.

Je bil pa res ful, ful srčkan, pa tudi držal se je tako ponosno, kot da bi vedel, da je to za eno lep dan. Zdaj mu moram samo še čeveljčke dobit.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
17.4.2009 16:36:34   
lyra*
IZVIRNO SPOROČILO: total
Kje je moja Iyra??' Prstane mi še nisi pokazala....user posted image user posted image user posted image user posted image

Tuukaj user posted image  Berem vas še malo, napišem pa nič več.. Ni časa user posted image
A se slišiva kaj ta tedn ??? user posted image
Bom pokazala... Ko gremo v ZOO user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
17.4.2009 17:16:09   
ŽanaTaja
Tudi jaz močno upam, da nam tokrat uspe začet, ker če ne se mi bo točno zmešalo....če pa ta čas tako beži, da imam občutek, da bova prepozna....

Jaz bom pa šla na frizuro k Almi v salon Star, ona je prej delala ful let pri Fašnikovi in je res dobra kar se las tiče, zna z njimi....namazat se grem k Bojani Zmazek....no ko bom pa jaz na vrsti za probo vam pokažem slikice....

Punce lep vikend.....

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
18.4.2009 6:43:49   
Čmrlika
Hojla nevestice, po dolgem času... user posted image  ja lepo vreme se je začelo, pa smo dosti dosti zunaj s Tajo, poleg tega je mačka shodla, tri tedne prej skapirala plazenje in seveda jo je daj posledično vsepovsod polno, sploh tam kjer nima kaj iskat user posted image .

Tako da, moja poroka pa še tudi daleč tako da vse kar trenutno delam v zvezi s porokami je odločitev katero bomo ignorirali...user posted image  ne bo šlo skoz ...povabljena na tri od 16 maja do 20 junija user posted image  in pol naj mava še svojo...jao...sicer j odločitev že padla no...itak da brata od mojga ne morma skenslat pa moje zelo dobre prijateljice tud ne user posted image

Torej, če bo čas se naslednje dni spet vklopim, vsem želim lepe prirave še naprej...

Naše priprave pa so zadnje dni bile za Tajino prvo svečko user posted image  Ja, moja mala princeska bo jutri stara 1 leto user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
18.4.2009 6:46:36   
Čmrlika
user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
18.4.2009 11:56:44   
soraia
čmrlika čestitke taji za hojo!!! Jutri pa lepo praznujte.

Joj nevestice ampak kaj je z vami, čisto ste poniknile!

Žanataja kako je kaj sinček?

No, midva sva končno z vabili končala, včeraj sva podelila še zadnjega, zdaj pa je treba pripravit še vse tiste malenkosti, pa se mi zdi, da kar nikoli ne zmanjka dela.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
18.4.2009 22:25:31   
ŽanaTaja
Hoj....sonček je zdrav...ranvokar smo prišli iz Maribor in že spi kot angelček...user posted image user posted image

Midva pa morva ta teden, ki prihaja mal pomigat glede poroke, če želiva, da bo vse kot je treba..

Čez dva tedna pa sem jaz na vrsti za probno frizuro, jih bova ene par poskusili in potem se bom za eno odločila....zdaj pa še moram mal počekirat po internetu kje imajo kaj idej....če pa katera ve, pa lepo prosim za naslov.....

Nič, tolk od mene, lepo bodite pa še lepše spančkajte...

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
18.4.2009 22:27:18   
ŽanaTaja
ČMRLIKA VSE NAJLEPŠE TVOJI PUPIKI ZA NJEN ROJSTNI DAN....NAJ BO ZDRAVA IN VESELA PUNČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
19.4.2009 10:57:55   
soraia
hello nevestice,

ma prov štrajkaste!!!

maja joj veš, da komaj čakam tvoj nakit, da vidim, kakšen bo!!! Jaz iščem in iščem, pa nič ne najdem, ali ni primerno za poroko ali pa mi ni všeč.

zimbra a ti si že kaj našla?

No, jaz pa ta tende pričnem s solarijem.

In upam, da boste kmalu prikorakale na plan.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
19.4.2009 11:50:29   
ŽanaTaja
Jaz nakit že imam in sicer sem si kupila uhane na Swarovskem, take dolge viseče, tako da ogrlice ne potrebujem.....

Grem v torek po spodnje perilo......uuu to bo še pestro.....kaj pa podvezice...a jih že imate......

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
19.4.2009 12:15:02   
soraia
žanataja hitro slikice nakita v album!!! prosim, prosim, prosim!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
19.4.2009 12:15:38   
soraia
žanataja podvezice pa še nimam, hvala ker si me spomnila!

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
19.4.2009 12:25:00   
zimbra
Drage moje punce, midva sva kupla obleko za njega. user posted image  Pa še srajco, kravato, čevlje... v glavnem vse!!!! user posted image user posted image user posted image  Sem tako srečna, ker sva vse dobila in je zdaj ena velika skrb za mano. Me je kar morilo to, da nisva imela obleke zanj še izbrane. Še dober mesec do poroke, midva pa brez njegove obleke. No, v glavnem dobila sva jo in oba sva navdušena. Je sicer temna (črne barve) a taka malo svetleča, telirana, čisto italjanski stil... sploh ti v italjani znajo.. user posted image  Nama je kar prodajalec nosil srajce, kravate, čevlje... vse kar je pasalo zraven. Srajca je sicer bela (ker je moja obleka prav bela), a ima manšetne gumbe in pol ovratnik (ne vem kako se to reče v slovenščini) in srebrno kravato. Mi je tako všeč, da bi ga kar iz trgovine peljala pred oltar user posted image .

Soraia včeraj sem v Italiji videla eno trgovino, kjer so imeli zeloooo lep nakit. Malo bom še počakala, da se odločim kakšno frizuro bom imela, potem bom šla pa kar tja. Niso sicer kristali Svarovski, a mi je njihov nakit zelo všeč. Imajo res veliko izbiro, in kar nisem vedela katerega bi izbrala. Bom še sestro zraven vzela user posted image .  Tudi jaz tako kot Žana Taja razmišljam, da bi imela samo dolge uhane in nič ogrlice. Odločitev bo padla, ko se odločim za frizuro.

Čmrlika čestitke za tvojo punčko, veselo praznovanje user posted image user posted image user posted image

Pupsika, kje si pa ti ta vikend? Nič se ne oglašaš. Upam, da je s tvojim srčkom že boljše in uživate v vikendu.

Žana Taja tudi jaz grem naslednji teden izbirat perilo.. Sploh ne vem kam naj grem. Bom najprej v Emproriumu pogledala, tam je več znamk na enem mestu. Kam boš šla pa ti? Tudi jaz podvezice še nimam, razmišljam da bi si jo sposodila od prijateljice, saj veste tisto, nekaj novega, nekaj starega, nekaj sposojenega in nekaj modrega... Res ne vem, kaj sposojenega bi imela drugače.. Ah, saj res, obleka bo sposojena. Sem res smotana. user posted image

< Sporočilo je popravil zimbra -- 19.4.2009 12:26:44 >

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
19.4.2009 13:07:08   
lyra*
Čmrlika vse najboljše Taji za 1.svečko

user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?