|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
23.4.2009 13:48:29   
soraia
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

iiiiiiiiiiiiiii jst imam pa 13.5 prvo pomerjanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super, super!!!

Pa da aparata ne vboš doma pozabila.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
23.4.2009 16:04:57   
Pupsika
Sva se zdej za Olimje odločila..bogve kaj bo jutriuser posted image .
Ampak Olimje ima ful več ponudbe..pa zelo zelo lepo je.
Tko da danes smo za Omlimjeuser posted image

Soraia, ne skrbi,. fotoaparat je moj stalni spremljevalecuser posted image .

http://www.youtube.com/watch?v=ZYhlm9GTAQ0
Tole je star posnetek, ampak mene še zmeraj tako navduši...a nista dobra no??
Poglejte do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image
Upam,d a bomo me tud tolk razturale.

Sej komad poznate ne, ples pa tudi veste s katerega filmauser posted image .
Če pa katera še ni gledala pa mora takoj gledat, podnujno!! user posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
23.4.2009 20:15:55   
*maja
Joj mi dogaja user posted image , evo sem se danes še dokončno zmenila za šopek in vse ostalo kar se tiče rož user posted image . Ta teden oz. čez vikend se grem še dokončno zmenit za torto, oz. dorečt detajle, ki bojo na njej in potem bo to to. Juhu user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
23.4.2009 20:49:01   
soraia
maja super, super! Zdaj pa relax in čakanje na dan D.

Joj, jaz pa mam še tolko stvari za poštimat, da se mi kar meša: pa konfetke morava še nardit, pa se h kozmetičarki nartočit, pa solarij,.... uffff upam samo, da zadnji teden ne bo živčnosti.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
23.4.2009 22:45:43   
lottyka
Prav lepo vas je brati ko se približujete danu D. Moj je pa še tako daleč user posted image . Drugače sva bila pa pridna. Imava rezervirano civilno, jo bova imela na Bogenšperku. Ura je že potrjena. Za cerkev sva že izbrala, greva naslednji teden k župniku in sicer bova imela v Grobljah v Jaršah. Tako da glavno imamo že skoraj vse. Po prvomajskih začneva s plesnimi sedaj pa so na vrsti malenkosti obleke družic, vabila, torta, rože, konfeti,... Uff koliko dela še user posted image .  Upam da kaj ne pozabim user posted image . Komaj čakam da začnete poročati kako ste preživele svoj dan user posted image

Čmrlika, na koncu bova ostale same če se še kakšna oktoberska ne pridruži user posted image .

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
24.4.2009 8:29:38   
total
Jutro punce končno petek,jaz pa frej..ehehhhuser posted image user posted image user posted image user posted image . Najina vabila so gotova,tko da jih kmalu dobim....user posted image in počasi začnema raznašat...:)))
Kuk čas beži,nekater boste že kmalu postale gospe..iiii kuk so dober sliši. Pupsika super za pomerjanje,uživaj..user posted image . V termah Olimija je ful lepo,smo bli 1x tam...men je krasno. Ta komad je meni ful všeč in tako sexsi,tko da je v mojem ožjem izboru za najin otvoritveni ples...user posted image .

Nič punce uživajte...grem pikeca malega zbudit in grema v Belo krajino k babiki (mal uživat))...

dijouser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
24.4.2009 8:43:41   
Anonimen
Dobro jutro in lep pozdrav vsem bodočim ženam.
Moram kar jaz bodoča tašča se oglasit, kajti nevesta nima možnosti in časa.
Vse je že pripravljeno na veseli dogodek, jutri še zadnja vabila razneseta.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
24.4.2009 18:57:49   
mižek
punce pozdravljene,

z mojim fantom sva se odločila poročit, pa me zanima kje ste dobili ideje za vabila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
24.4.2009 19:40:30   
Pupsika
Jst sem pa tkooo vesela, sva se danes končno dogovorila za torto.Bo taka kot asem vam pokazala, samo, da bo čisto bela , metuljčki bodo pa v rahli ****sija barvi.Sva dobila ful minjončko vspet za domov, sem jih poslikala, vam bom pokazala.Bova imela te mini tortice, nič suhega peciva ampak samo te sveže, sočne tortice...pa toooolk so dobre, da sem se jih prov napujskalauser posted image .Res sem veselauser posted image  Evo slikce:
http://www4.slikomat.com/09/0424/1wc-240420.jpg http://www4.slikomat.com/09/0424/ogv-240420.jpg  Pa naj dodam,d a je slaščičarka tkoo zeloo prijazna gospa, faca, super nouser posted image user posted image user posted image Trte so pa tkoo okusne, da ne moreš verjeti,. tko, da jst priporočam Sladki kotuser posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
24.4.2009 19:50:36   
Udb
Oj,
da se malo vtaknem v pogovor. user posted image

Ste mi prav luštne za brat, tako da vas redno preberem, čeprav sem že "stara" žena! user posted image   Ravno jutri grem na prvo poroko letos in že komaj čakam, da si bom spet vse ogledala, z nevesto in šopkom! Je pa res ta dan nekaj posebnega (vem ker sem bila že na več kot 100tih). Tako da UŽIVAJTE!!!user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
24.4.2009 20:13:47   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Oj,
da se malo vtaknem v pogovor. user posted image

Ste mi prav luštne za brat, tako da vas redno preberem, čeprav sem že "stara" žena! user posted image   Ravno jutri grem na prvo poroko letos in že komaj čakam, da si bom spet vse ogledala, z nevesto in šopkom! Je pa res ta dan nekaj posebnega (vem ker sem bila že na več kot 100tih). Tako da UŽIVAJTE!!!user posted image

O hvala Udbuser posted image
Je lepo slišat kako besedo od že ženeuser posted image

Jutri pa uživajte na porokiuser posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
25.4.2009 19:43:31   
Pupsika
Jst sem pa tkooo vesela, sva se včeraj končno dogovorila za torto.Bo taka kot asem vam pokazala, samo, da bo čisto bela , metuljčki bodo pa v rahli ****sija barvi.Sva dobila ful minjončko vspet za domov, sem jih poslikala, vam bom pokazala.Bova imela te mini tortice, nič suhega peciva ampak samo te sveže, sočne tortice...pa toooolk so dobre, da sem se jih prov napujskalauser posted image .Res sem veselauser posted image  
Najino pecivo:
http://www4.slikomat.com/09/0424/1wc-240420.jpg http://www4.slikomat.com/09/0424/ogv-240420.jpg  

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
26.4.2009 7:43:35   
ŽanaTaja
Hej punce....

No on najina prstančka sta v našem albumu pod Martina27 morate gledat...
Konfete in pa naprsne šopke bom pa dala takrat, ko jih dobim, ker mi direkt iz njihove strani ne gre....sej se sam 3 tedne in jih dobimuser posted image user posted image user posted image

Moji prstani imajo noter briljante, sem dobila certifikat, tako da vem da je to to....iiiii komaj čakam, da ga začnem nosit.....

Pupsika user posted image user posted image user posted image  za drobno pecivo in torto, naju če tudi to čaka.....kolk pa sta naročila tega drobnega peciva....ne vem kolk kg bi se naj tega naročilo....

Greva pa drug teden to uštima....v sredo četrtek......

Ja naš čas se kar bliža....pa sej prav....sej itak že komaj čakamo...user posted image

Lepo nedeljo.....user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
26.4.2009 11:06:01   
soraia
Žanataja hudi, hudi prstani!!!

Pa čisto vse nevestice 2009 bomo imele čudovite prstančke, se vidi, da imamo dober okus.

pecivo: midva ga bova naročila pri eni slaščičlarki v brkinih, sva ga poskusila in je ful, ful dobro. Ne vem pa še koliko ga naročit.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
26.4.2009 14:09:04   
ŽanaTaja
SORAIA - men so tolk lepi, da bi ga že kar dala na roko....jooojj komaj čakam svoj poročni dan, da ga bom lahko dala na roko...

Zanima me, kdo vas bo ličil...al se boste same al boste imele vizažistko...
Mene bo Bojana Zmazek....grem drug teden k njej da me naliči, da vidiva kaj mi najbolj paše....user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ansambel...a ste se ve kaj dobile z njimi....Pupsika, a si se kaj slišala z Odmevi kako in kaj...ti si prva na vrsti....ne vem al jih naj kaj pokličem al naj kar pustim..user posted image

Danes sem pa čisto sama...moj sonček je pri atiju, moj bodoči možek pa delauser posted image ...sej pride zdaj domov se malo napapce, in se greva rolatuser posted image user posted image ... Mi je rekel včeraj ati, da naj pazim, da se ne polomim pred poroko.....hihihihihuser posted image

Včeraj si je moj ati kupil na Muri obleko...iiiiiiiii kako bo lep...temno sivo, roza srajco in roza sivo kravato....kako bo lepi...sem tako ponosna...res....

Pa nečakinji sem kupila tako hudo oblekco za na poroko, si jo bo potem preoblekla in bo  taki cuker....sej bomo vse poslikali in potem bom z veseljem pokazala slikice....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
26.4.2009 14:11:24   
Pupsika
Žana Tja, ful luštni prstančki!user posted image

Midva sva vzela 7kg peciva...sedem pladnjev je to.
Naju pride pa ful poceni pa tko zelo okusno...sva prav dvakrat vprašala, če je to prava cenauser posted image , ker bi za ta okus dala tudi več.
Res je tale Sladki kot zakonuser posted image user posted image user posted image . Niso neki znani, fensi šmensi..imajo pa neverjetno okusne torte in pecivo in se res maximalno potrduijo.
Prevoz torte in peciva je zastonj in pripljejo ti takrat , ko ti želiš...

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
27.4.2009 9:29:41   
ŽanaTaja
Jutro punce....

Midva sva se šla včerja popoldan rolat na morje....uuu je bilo lušno, sam dež naju je potem pregnal...in sva šla na cocktail....pogledala vrste cocktailov, da bova najinemu barmanu lažje povedala katere naj meša...user posted image user posted image

Da vam pokažem, najin prihod na najin prvi ples ko bova že mož in žena...

Na ti dve pesmi bova prišla na plesišče na čisto isti način, le nadaljevalni ples bo drug in tudi pesmi bosta drugi .....

Komentarje prosim...jaz bom itak umrla od smeha.....

http://www.youtube.com/watch?v=4s3eFPtGl20&feature=related

Hi hi hihihihihihihi to še bodo smehi...sej mal heca pa itak mora bit....

7kg peciva??? Kolk pa vas bo??? Pupsika zaradi unga pa nič ne skrbi....nisem zamrljiva punca in sem že porihtala.....še malo pa si na vrsti...a te že kaj bletavajo metuljčkiuser posted image user posted image user posted image

Imasta že vse prštimano.....midva še išćeva prtičke, pa za njega čevlje....greva v soboto v Italijo...tukaj nimajo sivih čevljev za k obleki...druge barve pa ne more imet, ker mu lila srajca ne dovoli....

Punce lepo se imejte...jutri ene že delamouser posted image

< Sporočilo je popravil ŽanaTaja -- 27.4.2009 9:31:28 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
27.4.2009 18:38:33   
Pupsika
Žana Taja, očitno smo vse neveste tukaj za štoseuser posted image user posted image user posted image  ..smo bolj odpulene in odpičeneuser posted image , I like ituser posted image .
Midva bova tudi suprise dance ful dobr odplesala in noben ne bo vedel kaj jih čakauser posted image user posted image .

Kul, ful ful dobr, men je itak všeč, če je nekaj neklasičnega in drugačnegauser posted image user posted image
Super bostauser posted image .

7kg za 70 ljudi.
Men se to ne zdi velik, itak imamo pa take sladkosnede, da se bojim, da bo še premalouser posted image .

Drugače pa nimava še vsega porihtanega...menije še morava sprintat, pa kartice z imeni za sedežni red, pa konfete...me kr glava boli, ko pomislmuser posted image .

Ja, pa me res kr malo v želodcu zvija, ko pomislim, da bo tko kmaluuser posted image user posted image ...ampak na tak lep načinuser posted image .

Ja, tudi jst mam jutri službo, pa v sredo...v četrtek pa domauser posted image

Bejbike uživajte!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
27.4.2009 20:05:18   
soraia
hejla bejbike, ma mi nevestice 2009 smo itak mega!!!

Žanataja meni je tak prihod na ples ful dober, je pa tudi meni tako, da so mi všeč neklasične in nepričakovane stvari.

pupsika tudi midva še nimava vsega poštimanga in me že malo skrbi, ker kar odlašava in odlašava. Čas pa kar beži. Še manj kot mesec dni naju loči do najinega dne.

Uživajte in ja pogrešam nekatere nevestice!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
28.4.2009 9:46:51   
zimbra
Pozdravljene nevestice, je katera tu al vse uživate ta praznični teden kje na toplem? Zunaj je kot november ne maj... user posted image . Kar naj dežuje zdaj, da bodo naše poročne sobote sončne in lepe. user posted image

Jaz sem se vrnila iz fenomenalnega vikenda z mojo sestro. Sva se prav razvajali, v soboto sva šli na oblikovanje obrvi, včeraj k vizažistu, pa po trgovinah iskali oblekco zanjo za pričo, pa na probo frizure... v glavnem res sem uživala, vsak dan se je dogajalo. Sprobala sem kar nekaj frizur in sploh ne vem kaj naj se odločim, spuščene ali spete lase. Tudi lasne vložke sem probala in pri spetih laseh pride res fenomenalno. user posted image user posted image user posted image
Da vizažista niti ne omenjam, ko sem se pogledala na koncu se nisem niti spoznala. FANTASTIČNO!!! Komaj že čakam, tako sem si bila všeč. Ne preveč, ne premalo make upa, ravno prav da mi je povdarilo in odprlo oči, pa močno šajni glos čez šminko... Ne moreš verjeti, kaj dela dober vizažist. Sem se počutila kot manekenka.user posted image

Berem da se tudi vam dogaja s polno paro. Ja, naši dnevi se bližajo...

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
28.4.2009 10:07:02   
*maja
Evo jaz sem tudi tukaj user posted image .

Zimbra kaj pa slikce make upa pa frizurc? Dej dej sm firbčna skor tako kot ti user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
28.4.2009 10:07:20   
Pupsika
user posted image user posted image Zimbra super in vse lepo in pravuser posted image user posted image , ampka kej so pa slikce???????????????user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
28.4.2009 10:07:38   
Pupsika
maja, sva istih misliuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
28.4.2009 10:20:00   
*maja
Uf ja sva trofle user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
28.4.2009 10:20:56   
zimbra
Saj sem vedla da mi boste za slike težile, ampak vas moram razočarat, ker jih nimam... user posted image
Nisva slikali ne frizur, ne make upa... Nekaj mora tudi za poročni dan ostati presenečenje a ne? Ampak bom res lepa (samozavest serijsko) user posted image .

Maja, ti maš pa ta teden probo, a ne? Nujno poslikaj nakit... sem že prav tečna, vem.

Pupsika, super za torto in minjone. Kako pa je s tvojim make upom? Si se dogovorila?

Žana Taja zeloooo lepi prstani. Tudi jaz že komaj čakam da dobiva najine... sem kar nestrpna. user posted image
Sem pogledala video od "vajinega" plesa. Super ideja, res bo malo popestrilo večer, če ne bo tiste klasike kot povsod. Jaz sem si sicer zamislila prvi ples ob soju sveč (ki bojo itak na mizi), ampak sem ugotovila, da bo ob osmih ko začne večerja še presvetlo zunaj... Zdaj pa ne vem kaj bi.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Zdravniki.
пеперутка16

Zaupate zdravnikom?

Da. (50%)

Ne. (50%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!