|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
2.4.2009 10:08:04   
total
Jutro nevestice komaj čakam poletje...to vreme me ubijauser posted image
Maja super za obleko..user posted image user posted image user posted image user posted image ,sam da si zdaj zadovoljna.
Pupsika..lepa prstanauser posted image .

uživajte..jaz bom čez vikend..še malouser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
2.4.2009 11:12:12   
lottyka
Čmrlika nič skrbet bova skupaj pred oktobrom imele finish user posted image , ko bodo vse ostale že gospe bo naju čakal najin dan user posted image .
Drugače pa punce jaz kar napredujem, sva rezervirala Ansambel Odmev tako da poročajte kako so se obnesli. Ta teden me čaka še pomerjanje oblek in upam da najdem pravo zame. Škoda ker ne vidim prstanov in obleke ampak verjamem da je vse lepo.
Lepe priprave še naprej vsem user posted image .

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
2.4.2009 14:41:51   
Pupsika
AAAA...kok mam jst fajn sodelavceuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Naš direktor marketinga je biol včasih DJ no in naši partnerji so ena agencija, kjer dela profesionalni  DJ in mi bo zmiksal dva komada za otvoritveni ples...YEAAAAA ...kolk sem dobre volje...Tutututu...lalalauser posted image .Ga moram po 16h poklicat, da se zmeniva...Kaj mi dogaja ejuser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
2.4.2009 20:56:58   
lottyka
Hvala za dostop do albuma, sem dodala tudi sama 2 slike, če že jaz vidim vaše lahko tudi ve mojo. Ampak ti obleki dve nista to. Tako da še iščem pravo.

Kot sem prej že vedela, pupsika res lepi prstani. In maja fenomenalna obleka, res lepo stoji na tebi user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
4.4.2009 20:27:48   
Pupsika
Čeeeeeeeeeruser posted image
Jst sem pa tako srečna, kupila sem si prekrasen moderčekuser posted image , gatke in podvezico bom drugič, ampak moderček je pa res tako čudovit!! Pa ponovno sem danes poskusila svojo obleko...ne znam vam povedat kako sem se počutila lepo, prekrasno...in izbrala sem najbolj čudovito obleko...Zdej mi je še bolj všeč...Je rekla moja priča, da bo moj kar dol padeluser posted image .Uglavnem ...SREČNA SEM!!!!!!!!!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
4.4.2009 21:45:23   
ajataja
jaz pa ne pridem več v albumuser posted image vse sem si neki izbrisala pa ne gre več,bi jaz tud prstane pokazala.dajte mi še enkrat dostop do albuma prosim.user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
5.4.2009 0:20:50   
lottyka
user posted image user posted image Imam oblekouser posted image user posted image , rezervirana. Prav srečna sem. Sem jo dodala v album. Obiskala sem 3 salone in sem zaključila, ta je ta. Sedaj moram sam še barvo za zraven izbrat, kakšen bo šopek, da lahko družice začnejo iskati blago za svojo. Sem prav presrečna user posted image .

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
5.4.2009 7:37:27   
Pupsika
lottyka, meni si tko lepauser posted image user posted image user posted image user posted image Ful ful mi je lepa oblekca in noro ti pašeuser posted image . Bravo, čestitkeuser posted image user posted image

Se mi zdi, da si luškana čisto v vseh oblekah amapk najlepši sta mi ta tvoja in pa 7.slikca.

Res si lepauser posted image user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
5.4.2009 8:58:58   
soraia
lottyka ful lepa obleka in lepo ti pristaje! Čudovita nevestica boš!

pupsika bravo za modrček!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
5.4.2009 9:19:33   
ery
LOTTYKA, vau... nora si... res si lepa... user posted image Čisto si drugačna kot na prvih dveh slikah, ki si ju pokazala.  In kje si si sposodila obleko?

PUPSIKA, bravo za modrček. To mene še čaka in seveda "joškice"moram tud kupit. user posted image Silikonske vložke, mislim. Jih bom pa v Palmersu, pa upam, da tudi kak lep, preprost modrček dobim... da ga bom lahk še ponucala za kdaj.

No včeraj smo šli še na dolenjsko vabila nest... Nazaj smo hoteli it pa še v Kamnik, pa jih ni blo doma. Pa moj reče, nič grem v Zaro zdej pogledat. Sem ga samo pogledala. ker je rekel, da bo šel pol maja.

In sva kupila vSE. Obleko, srajca, kravata. Tudi čevlje je dobil.. sem samo gledala, ker vsakič, ko iščeva kake čevlje za njega, jih ne dobiva, ker ima visoko in široko nogo. Tukaj kot ulite. No tko, da sem vesela... hihi

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
5.4.2009 15:03:41   
twixy
Ojla neveste 2009 :)

Se vam javljam po casu.
Kje pa lahko jst vidim vase slikice? Bi tudi jaz dodala kaksne slikice.

Midva sva bila vceraj v nasem trgovnskem centru in kupila srajco za njega. Tako,da imava zdaj ze popolnoma vse, razen torte. Koliko nadstropno boste ve imele? Midva imava 70. ljudi.
lottyka cestitke za obleko! Res, prav cudovit obcutek,ko najdes tisto tapravo:D
Vas bom zdaj zasipala z vprasanji :) A se boste preoblekle po otvoritvenem plesu? Ali boste se celo noc plesale v vasi obleki?

Glede na to,da bom zdaj vsak dan klepetala z vami, vam bom se povedala da sem bila noseca, rok sem imela v zacetku novembra ampak se je zal koncalo z ss. :(( Sem malo obupana ker je to ze drugi ss v dveh letih, ampak bo uspelo enkrat,ne? :)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
5.4.2009 16:27:33   
lottyka
Hvala, hvala. Obleko sem našla v Poročnem kotičku. Takoj ko sem jo pomerla sem vedla da je to to in nimam sploh namena iskat dalje, pa še podvezico sem zraven gratis dobila in je še ena zadeva manj user posted image . Tako da sedaj pa še obrede urediva. Imam že kar veliko, sam kje se bova poročila pa še kar ne user posted image . Sem pa gledala še vabila v Poročnem kotičku in so res lepa. Se bova enkrat ustavila tam in da mal pogledava. Čeprav oklevam če bi jih naročila, ker imam kolegico ki ima res žilco za izdelavo čestitk in bi najraje kar njej prepustila to v izdelavo, se mi zdi da bi bila bolj unikatna.

Pupsika lepo da si našla moderček, mene že skrbi kje bom jaz našla kakšnega, ki bo zadaj dost nizek.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
5.4.2009 21:59:09   
*maja
Lottyka ful ti paše obleka user posted image .
Madonca same "hude" nevestice bomo user posted image .

Pupsika ful dobro za modrček. Jaz sem ga sebi že kupila še predno sem to obleko našla (sem kupila takega da je pasal k uni obleki) zdaj moram pa na lov za drugim, takim ki pride čim nižje zadaj, da se ne bo videl. Pojma nimam kje ga bom našla user posted image .

Twixy jaz se nimam namena preoblečt, se preveč dobro počutim v tej obleki user posted image , bom pa vseeno vzela s sabo backup če bi si zaželela preoblečt.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
6.4.2009 7:35:17   
zimbra
Lottyka, lepe obleka, super ti paše.  Si bla v soboto v PK, a ne? Midva sva prišla izbrat prstane in sem te takoj prepoznala user posted image . Pa te nisem hotela motiti med tem pomembnim opravilom.

Twixy tudi jaz se ne bom preoblekla po otvoritvenem plesu. Edini dan v življenju ko bom nosila to prečudovito obleko in da bi jo predčasno slekla mi ne pride na pamet user posted image . Čestitke tudi za strajco. Midva bova imela 80 svatov in tronadstropno torto.
Žal mi je za tvojo nosečnost. user posted image A gotovo vaba bo enkrat uspelo, držim pesti da čimprej. Zakaj pa so poročna potovanja? user posted image

Pupsika super za modrček. Kje pa si ga dobila? Jaz se moram tudi odpravit po trgovinah za spodnje perilo... Pa kar odlašam. Rabila ga bom že takoj po prvomajskih ko imam spet probo obleke. Drugače pa sva tud midva v soboto bila zelo pridna. Izbrala prstana!!! user posted image Tudi za njegovo obleko sva šla pogledat, našla eno v Emporiumu, ki je bila fantastična!!! Res točno tisto kar sva iskala, ampak občutno predraga. Tudi v Zaro sva šla pogledat, a ti ozki kroji za mojega dragega, ki je malo močnejše postave niso pravi. Pa tudi v Karizmi nisva našla nič posebnega. Ostanejo samo še Udine. user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
6.4.2009 11:01:33   
Pupsika
Jst sem vam pa pozabila povedat, da sva v petek našla prečudovito srajco in kravato za mojega dragega!
Tko neverjetno paše k obleki, da sem bla čisto pfertik..srajca je take belo-sive barve z rahlimi črtami, fuul fuul huda, kravata je pa taka temna ****sija..uglavnem noro noro paše k temno sivi obleki.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tolk je lepuser posted image user posted image user posted image

Sva dala za rajco in kravato 90€, še kar ok! Kupila sv apa v Labodu, res imajo krasne stvari za moškeuser posted image

Zimbra super za prstane"!!user posted image user posted image
Takoj pokažiuser posted image

Ja zimbra, v ZARI imajo res ozke kroje zato pa mojemu tko lepo pašeuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
6.4.2009 11:17:12   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Zimbra super za prstane"!!user posted image user posted image
Takoj pokažiuser posted image

Nimam še, tri tedne za čakat. user posted image

Super za srajco in kravato. Kakšna kravata pa je? Ta ozka al navadna?
Pa kje si modrc kupla? user posted image

Sem tečna, saj vem..

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
6.4.2009 11:22:29   
Pupsika
Navadna kravata, nama niso všeč te taozke.

Modrc sem kupila v Emporiumu, ena francoska firma..sam se zdele ne spomnem imena...Ko pridem domovuser posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
6.4.2009 11:27:29   
soraia
uuuu vidim, da je bil kar produktiven vikend. Nevestice tako se dela!!!

Zimbra super za prstane, komaj čakam, da jih vidim. a so od mirage-ja?

Midva tudi i že imava prstane, v albumu je slika z neta, jih bom pa zvečer tudi sama poslikala in dala v album.

pupsika: ti pa si res mela uspešen vbikend, ni kaj. Bravo, bravo, bravo.

In čevlje sem dobila: niso sicer točno taki kot sem jih želela, a med vsemi trgovinami, ki sem jih pregledala (v teh mesecih jih ni bilo malo) so bili edini, da se je ujemala barva in da sem dobila številko.

In ja, res bomo same hude nevestice!!!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
6.4.2009 11:44:03   
ery
PUPSIKA... no evo. kako bo tvoj tudi lep.. moj tudi hehhe

Samo eno vprašanje... kako tvojemu dragemu stoji reklc? A je čisto oprijet al ima kaj lufta npr.pri na trebuhu?

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
6.4.2009 11:56:53   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: soraia

Ja, prstani bodo od Mirage-ja.
Tudi vaši prstani so čudoviti. A bo isto kombinacija belo in rdeče zlato? Čeprav tudi tisti od Carlo Pignatelli so zelo lepi, cena pa po mojem malo manj user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
6.4.2009 11:59:11   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: ery

PUPSIKA... no evo. kako bo tvoj tudi lep.. moj tudi hehhe

Samo eno vprašanje... kako tvojemu dragemu stoji reklc? A je čisto oprijet al ima kaj lufta npr.pri na trebuhu?

Oba bosta lepauser posted image .

Oprijet je ampak ne tko, da ga tiščiuser posted image . Glih provuser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
6.4.2009 11:59:41   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Tudi vaši prstani so čudoviti. A bo isto kombinacija belo in rdeče zlato? Čeprav tudi tisti od Carlo Pignatelli so zelo lepi, cena pa po mojem malo manj user posted image

a si se tudi za rdeče zlato odločilauser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
6.4.2009 12:17:15   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

a si se tudi za rdeče zlato odločilauser posted image

Ne, dragemu rdeče zlato ni preveč všeč, tako da sva kar pri belem ostala. Vsaj nekje mora obveljati njegova user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
6.4.2009 12:26:37   
soraia

Hvala, hvala.

cena je bila približno ista (okoli 1200€), ampak jih nikjer niso imeli, da bi jih videla v živo, ampak samo po naročilu. In na enih slikicah so bili lepi, na enih slikicah pa je bilo videt kot da sredinska črta (belo zlato) je izbočeno. In tega nisva želela, reskirat pa tudi nisva hotla.

pupsika veš, vedno sva bila prepričana, da bo kombinacija belo in rumeno zlato. Samo ko sva na sejmu v Lj videla rdeče zlato, naju je pa čisto prevzelo.In sva se potem odločila za kombinacijo belo-rdeče zlato.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
6.4.2009 12:46:25   
Pupsika
Pri meni pa na veliko dogajauser posted image

V soboto gremo s cvetličarko pogleda gostilno, da ona vidi kako in kajuser posted image

Drug teedn v sredo imam kozmetičarko in potem verjtno v soboto probni make up pr Brankiuser posted image .
Se morava še zvečer slišat, da mi ona potrdi,uglavnem akcijauser posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?