|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
30.3.2009 16:18:49   
Pupsika
majcci no končnouser posted image user posted image . Bravo za raznašanje vabiluser posted image  in da vajine priprave potekajo kot po planuuser posted image .

Dekliščino bom jst imela 16.5. imam že tudi rezerviran datum in komaj čakam, da se punce zberemo. Nas bo tudiokoli 10-15user posted image user posted image user posted image .

Ja to sem pa že jst opazila, da se z zimbroisto pišetauser posted image .

Jst imam pa samo še 2 meseca do poroke....aaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image .
Komaj čakam!!!

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
30.3.2009 20:00:07   
total
Čer nevestice,dala sem prstančke v album si lahko pogledate,tut midva imava vgravirane najina imena in datum poroke.

Dejte tut ostale pokazat prstane,kere jih že mate....user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
30.3.2009 20:17:59   
tejkag
Dober večer!
Moj user posted image spravlja malo spat, jaz pa sem malo na RR skočilauser posted image . Danes sva bila končno pri župniku, bi morala imet sestanek že prejšnji teden, pa je pozabil-župnik. Pa tudi danes smo imeli brzinskega, toliko, da nama je dal neke brošurice za prebrat.
Počasi bom začela vabila pisat-jaz kar govorim, da imam še čas, potem pa me bo panika grabilauser posted image .
Aja, na seznamu me ni! Poročiva se 8.8. 2009

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
31.3.2009 7:55:12   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Sliko vabil bom pa pripolala takoj, ko jih bom uspela poslikat user posted image . Sem hotela to ravnokar opraviti, pa sem ugotovila da imam prazne baterije v fotoaparatu user posted image .

Zimbra - a veš da se midve isto piševa user posted image  (sem to ugotovila na FB med Pupsikinimi prijatelji)

A res???? Daj klikni me na FBju da bova prijateljci user posted image . Potem so tvoje korenine iz primorskega konca, ker je moj priimek tipično primorski. Grem zdaj brskat med Pupsikine prijatle da te najdem.
user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
31.3.2009 8:04:32   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Sliko vabil bom pa pripolala takoj, ko jih bom uspela poslikat user posted image . Sem hotela to ravnokar opraviti, pa sem ugotovila da imam prazne baterije v fotoaparatu user posted image .

Zimbra - a veš da se midve isto piševa user posted image  (sem to ugotovila na FB med Pupsikinimi prijatelji)

A res???? Daj klikni me na FBju da bova prijateljci user posted image . Potem so tvoje korenine iz primorskega konca, ker je moj priimek tipično primorski. Grem zdaj brskat med Pupsikine prijatle da te najdem.
user posted image

Sem te že jaz. user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
31.3.2009 8:07:09   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: total

Čer nevestice,dala sem prstančke v album si lahko pogledate,tut midva imava vgravirane najina imena in datum poroke.

Dejte tut ostale pokazat prstane,kere jih že mate....user posted image

Total, krasniiiiiii prstani. Res. Midva jih še nimava (moj dragi pravi da je še ogromno časa), ampak v soboto pa greva v zlatarno. Ker drugače bo ogenj v strehi!!! user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
31.3.2009 9:29:53   
majcci

user posted image

Sem te že jaz. user posted image

Sem te že potrdila user posted image .
Kot si ugotovila res del mojih korenina prihaja s primorskega konca (moj ati je od tam).
Je pa na našem koncu tudi nekaj oseb s tem priimkom, s katerimi pa nismo v sorodu. Nekateri imajo črko v spremenjeno v u in so v šoli moj priimek kar po njihovo pisali user posted image user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
31.3.2009 10:31:34   
Pupsika
Total, krasni prstaniuser posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
31.3.2009 11:47:03   
Pupsika
Jst sem pa tolk hepiuser posted image user posted image

Sem zdjle govorila z najino učiteljico plesa...Ji morava poslat komad ali komade na katere bova plesala, da ona malo razmisli o koreografiji.
Potem pa po prvomajskih začneva plesat.

Mi je tko fajn, ker so to individulane ure in bova sama z učiteljico, pa še nekaj dobrega bomo sestavili,d a bodo vsi navdušeniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
31.3.2009 12:36:06   
zimbra
Super Pupsika, a ni fajn no, ko maš svojega učitelja? Se mi zdi, da se veliko več naučiš, pa vadiš res tvojo pesem. Samo se bojim da se je bom naveličala pred poroko user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
31.3.2009 12:40:15   
Pupsika

Super Pupsika, a ni fajn no, ko maš svojega učitelja? Se mi zdi, da se veliko več naučiš, pa vadiš res tvojo pesem. Samo se bojim da se je bom naveličala pred poroko user posted image .

Ja pomoje je to res najboljšeuser posted image

user posted image Se zna zgodit ampak bom že prežvela, če jo bom na poroki še enkrat slišalauser posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
31.3.2009 18:00:01   
soraia
hello,

Total zelo lepi prstani!

Pupsika na katero pesem pa bosta plesana prvi ples? In super za plesne vaje.

zimbra super za oblekico, pa še na slikico čakamo.

majcci in martina lepo, da sta se po dolgem času spet vrnili. Smo vas pogrešale.

Jaz sem tudi na FB samo ne vem, kako vas poiskat, ker ob nobene ne poznam imena user posted image .

Drugače pa pri nas nič novega.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
31.3.2009 21:59:52   
*maja
Total ful mata dobre prstane. Jaz najine dam v album, takoj, ko ju dobiva.

Zimbra točno, ti si nam obljubila sliko obleke za v ponedeljek user posted image danes je pa torek, no kaj zdaj boš razkrila kakšna je ali ne user posted image .

< Sporočilo je popravil *maja -- 31.3.2009 22:00:29 >

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
1.4.2009 7:30:47   
zimbra
Hehehe punce, sem mislila da ste že pozabile. Slikca je v albumu. user posted image

Soraia pošlji mi na ZS podatke za FB pa te poiščem in povem še za ostale. Saj lahko, ne punce?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
1.4.2009 7:46:42   
*maja
O Zimbra user posted image , ful je dobra obleka ti paše super.

Pupe jst sm tudi na FB user posted image , dajte še mene med svoje prijatelje user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
1.4.2009 9:19:32   
soraia
Zimbra čudovita obleka!!!

zimbra in maja mata zs.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
1.4.2009 10:35:35   
*maja
Evo že odgovorila in dodala med prijatelje user posted image .

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
1.4.2009 13:19:00   
soraia
zimbra in maja no pa smo se našle!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
1.4.2009 13:53:40   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: soraia

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
1.4.2009 14:27:01   
Čmrlika
user posted image  ne more sledit, vse ste ful noter že... jaz pa še tako daleč do najinega dneva,sploh ne pašem zraven user posted image

kje že te slikice gledam?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
1.4.2009 14:27:32   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: soraia

user posted image user posted image user posted image

kaj se face bookate? user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
1.4.2009 14:48:53   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

user posted image  ne more sledit, vse ste ful noter že... jaz pa še tako daleč do najinega dneva,sploh ne pašem zraven user posted image

kje že te slikice gledam?

ne jamraj no...user posted image tut moj september je še daleč,ampak tut najin dan bo 1x tule..vse ob svojem času.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
1.4.2009 14:51:21   
total
Zimbra obleka je zelo lepa,ampak moje mnenje je da ti una iz MA ful bolj paše,ne vem no..tam si mi res dobra,vse ti poudari,ampak tut v tej boš lepa..user posted image .

No ostale pokažite pratne,Pupsika ne skrivaj ga v omari..user posted image ,pa Memole kaj pa ti?'

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
1.4.2009 14:57:44   
zimbra
Total a res? Ne vem no, v tej se veliko boljše počutim, manj je široka, bolj "moj stil". Pa saj vsem ne morem bit všeč, a ne?

Čmrlika seveda pašeš zraven, kaj govoriš. Tudi september bo takoj tu, še prehitro.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
1.4.2009 15:18:17   
total

Total a res? Ne vem no, v tej se veliko boljše počutim, manj je široka, bolj "moj stil". Pa saj vsem ne morem bit všeč, a ne?

Čmrlika seveda pašeš zraven, kaj govoriš. Tudi september bo takoj tu, še prehitro.

V glvanem da je teb res všeč in da se dober počutiš...lepa boš itakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?