|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
1.4.2009 17:40:57   
*maja
Zimbra ful si zlata da si mi danes pomagala glede Princa user posted image , sem bila danes tam in ja user posted image našla sem jo user posted image .
Sem pa videla tam na obešalniku tudi tvojo oblekco, in mi je v živo ful bolj lepa kot na sliki.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
1.4.2009 17:41:51   
ery
Ojla

Joj kok ste vse pridne... mislim vse imate vse že zrihtan, pa se poročite septembra... js se pa junija, pa imam le obleko in čevlje :)

Se sploh ne obremenjujem.. moj pravi, da bova vse zrihtala v maju.. si bo vzel dopust in bova šla po obleko in prstane. aja modrček in "joške" bom pa kar v palmers šla iskat. :)

Šopek bo roza.. kakšne točno še ne vem.. po moje le vrtnice. V glavnem, jaz čisto nič ne kompliciram, zgleda pa tudi zato ne, ker sva že 7 let skup.

TOTAL, krasni prstani, res ful lepi.

ZIMBRA, obe obleki ti pašeta, ta druga je boljša, ker ti ful lepo vse poudari. :)
Ampak, zdej mi tudki pišemo katera je boljša.. potem na poročni dan, bomo itak vse najlepše, pa v katerikoli obleki bomo...

papauser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
1.4.2009 20:55:40   
Pupsika
Oj punceuser posted image

A jst vam še nisem pokazala prstanov al kako*user posted image

No bom dala takoj v albumuser posted image

Čmrlika, valda , da si naša...mi te ne damouser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
1.4.2009 21:00:57   
Pupsika
Meni je pa ta obleka Zimbra, ki si jo sedaj izbrala ful lepša oz.se mi zdi, da ti bolj sede.
Tudi model mi je lepši...Lepa si v vseh ampak ta mi je res lepša in se mi zdi, da si se super odločilauser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
1.4.2009 21:02:20   
*maja
Pupsika ful dobra prstana taka čisto preprosta (a se prav vidi da sta iz rdečega zlata?).

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
1.4.2009 21:05:33   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Pupsika ful dobra prstana taka čisto preprosta (a se prav vidi da sta iz rdečega zlata?).

Hvala Majauser posted image
Ja, se ne vidi dobro..rdeče zlato je. V živo sta bolj roze-rdeča.

Želela sem simpl prstane, ker nerada nosim nakit, če pa že mora biti pa res minimalističen.
Nama so krasniuser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
1.4.2009 21:06:29   
Pupsika
maja, a sem prav prebrala..našla si svojo poročno obleko???Hit pokažuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
1.4.2009 21:08:15   
*maja
Ah sej je že v albumu user posted image . Sem mogla takoj naložit.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
1.4.2009 21:08:21   
soraia

Zimbra ful si zlata da si mi danes pomagala glede Princa user posted image , sem bila danes tam in ja user posted image našla sem jo user posted image .
Sem pa videla tam na obešalniku tudi tvojo oblekco, in mi je v živo ful bolj lepa kot na sliki.

maja a to o poročni obleki govoriš?

pupsika krasna prstana!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
1.4.2009 21:09:36   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

maja a to o poročni obleki govoriš?

Ja ja seveda.

< Sporočilo je popravil *maja -- 1.4.2009 21:10:00 >

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
1.4.2009 21:13:09   
soraia

Ah sej je že v albumu user posted image . Sem mogla takoj naložit.

čudovita obleka, joj res bomo samo lepe nevestice!!!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
1.4.2009 21:16:11   
*maja
Ja je čisto kontra tisti, ki sem jo že rezervirala v Krinolini. A katera ve, če slučajno vrnejo aro tam, ker v pogodbi čisto nič ne piše na to temo? Mah bom preživela tudi brez tega denarja, če ne bojo vrnili, bom pa svoji sestri pokrila drugo polovico za njeno obleko, ki si jo bo ravnotako sposodila tam za najini poroko.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
1.4.2009 21:19:27   
soraia
maja ja ta oblekica, ki si jo sedaj izbrala, je ful ful lepša od prejšnje in tudi bolj ti pristaje.

Kako je z vrnitvijo are pa pojma nimam?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
1.4.2009 21:20:04   
Pupsika
maja meni je tudi fuuuuuuul huda oblekcauser posted image user posted image user posted image ...ful ti paše...res si hudauser posted image user posted image user posted image

hvala soraiauser posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
1.4.2009 21:21:42   
Pupsika
Samo, da si dobila svojo obleko Majauser posted image user posted image Krasna si.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
1.4.2009 21:24:37   
*maja
user posted image od vseh teh komplimentov mi je še nerodno ratalo user posted image .

Hvala hvala, sem res ful zadovoljna, me je obleka morila že cel mesec in sem kar naprej nekaj študirala kaj pa kako.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
1.4.2009 21:49:46   
ery
MAJA, ta obleka je res boljš kot tista.... ti res sede. a veš kateravobleka je še meni kul.. tista, ko si napisala. da je NO1, dokler nisi našla v krinolini...

PUPSIKA, noro lepa prstana. a veš, jaz rada nosim nakit, ampak preprosta tud. no in midva imava ogledana podobna, le da je rumeno in belo zalto. meni je ful včer rdeče zlato.. mojmu pa ne... ker kao ne moreš pol tko kombinirat.. ker imam dost rumenega.

rdeč mi je ful dober drugač.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
1.4.2009 21:52:01   
ery
pupsika kolk si dala za prstančke-' ko sem jaz podobne gledala sta bla 430 kombinacija. in kakšen kamenček maš to.?

joj oprostite, čudno pišem.. še sinkota v naročju uspavamuser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
1.4.2009 22:35:51   
Pupsika
Ery moj prstan je bil 482 €, njegov pa 430€.
Kamenček pa je diamantuser posted image

Hvala za pohvale..meni je tudi krasenuser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
1.4.2009 23:04:30   
ery
Aha... no pol sta bla še enkrat več... to gotovo zato, ker je debelejši.. al pa kej... no meni sta fuuuul všeč!!!!!!!!!!!!!

Samo rumeno in rdeče zlato.. ne gre skup  ane? ker zapestnice imam rumene... ah... po moje bova kar rumeno in belo zlato...že vem, da se ne bom mogla odločt..pač tehtnica sem in se zmer odločam!!! grrrruser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
2.4.2009 7:32:51   
zimbra

SUUUUUPPPEEEERRRRRRRRRRRR!!!user posted image user posted image user posted image

A ni res super občutek no, ko veš da je obleka ta prava? Sem šla takoj gledat slikce in obleka je res fantastična!! Sem jo jaz tudi probala, a jaz nimam nič "za v košarce dat" user posted image tako da na meni je bolj žalostno zgledala. Mi je pa neverjetno lepa odzadaj, tista dva traka na hrbtu in dolga vlečka naredita obleko fenomenalno. A ni ta oblikovalka fantastična? Pa še rdeč bolero si našla. user posted image user posted image

Pa upam, da ni bil tisti fant s tabo tvoj dragi?
Čestitke Maja, res. Točno vem kako si se počutila ko si sicer eno rezervirala, a ni bilo to to. Mislim pa, da are ne boš dobila nazaj. Ne vem sicer za Krinolino, v MA-ju je ne vračajo. A kot si rekla, tudi tisti denar bova preživeli, samo da je obleka ta prava.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
2.4.2009 7:35:18   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Meni je pa ta obleka Zimbra, ki si jo sedaj izbrala ful lepša oz.se mi zdi, da ti bolj sede.
Tudi model mi je lepši...Lepa si v vseh ampak ta mi je res lepša in se mi zdi, da si se super odločilauser posted image

Hvala Pupsi, tudi jaz tako mislim. Jo grem danes še enkrat probat s čevlji. user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
2.4.2009 8:16:45   
*maja

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Ne ne nič bat ni ni moj dragi user posted image , je fant od moje sestre, je on kar konkretno premlad zame user posted image .
Ja ja tale oblikovalka je ful faca. Sva se zmenili že za naslednji petek da pridem na probo s čevlji in vsem, da kar začne delat popravke user posted image .

Skratka sem čist zadovoljna user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
2.4.2009 9:22:47   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Aha... no pol sta bla še enkrat več... to gotovo zato, ker je debelejši.. al pa kej... no meni sta fuuuul všeč!!!!!!!!!!!!!

Samo rumeno in rdeče zlato.. ne gre skup  ane? ker zapestnice imam rumene... ah... po moje bova kar rumeno in belo zlato...že vem, da se ne bom mogla odločt..pač tehtnica sem in se zmer odločam!!! grrrruser posted image

Ery, potem si pa tko kot jst..jst sem tud tehtnica in skoz tehtamuser posted image .

Hm, mei se pa rumene in rdečo zlato ne zdi tko slaba kombinacija...kaj pa vem.
Men je bolj sumljiva kobinacija rumeno zlato in belo zlato..user posted image

Mogoče boš oa dragega pregovorila, pa se bosta odločila za rdeče zlatouser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
2.4.2009 9:23:35   
Pupsika

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Ne ne nič bat ni ni moj dragi user posted image , je fant od moje sestre, je on kar konkretno premlad zame user posted image .
Ja ja tale oblikovalka je ful faca. Sva se zmenili že za naslednji petek da pridem na probo s čevlji in vsem, da kar začne delat popravke user posted image .

Skratka sem čist zadovoljna user posted image .

Res ti ful ful paše..meni je tudi zada tko hudo narejena...Sexi ampak še zmeraj zelo lepa.
Glih prava, da bo tvojega  dragega čisto odneslouser posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?