|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
6.4.2009 12:47:19   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: soraia

Zimbra super za prstane, komaj čakam, da jih vidim. a so od mirage-ja?

Ja, prstani bodo od Mirage-ja.
Tudi vaši prstani so čudoviti. A bo isto kombinacija belo in rdeče zlato? Čeprav tudi tisti od Carlo Pignatelli so zelo lepi, cena pa po mojem malo manj user posted image

Hvala, hvala.

cena je bila približno ista (okoli 1200€), ampak jih nikjer niso imeli, da bi jih videla v živo, ampak samo po naročilu. In na enih slikicah so bili lepi, na enih slikicah pa je bilo videt kot da sredinska črta (belo zlato) je izbočeno. In tega nisva želela, reskirat pa tudi nisva hotla.

pupsika veš, vedno sva bila prepričana, da bo kombinacija belo in rumeno zlato. Samo ko sva na sejmu v Lj videla rdeče zlato, naju je pa čisto prevzelo.In sva se potem odločila za kombinacijo belo-rdeče zlato.

soraia odlično sta se odločilauser posted image user posted image user posted image
Jst tudi, ko sem vidla rdeče zlato , sem rekla to je touser posted image  in kombinacija z belim mora biti tudi fantastičnauser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
6.4.2009 12:52:33   
soraia
pupsika hvala.

O tebi se pa res dogaja, super, super.

Pa obvezno se likaj z Make up-om.

Mene pa zanima, če bo katera šla v solarij po barvico. Jaz imam namen it, ampak šele v maju.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
6.4.2009 12:59:20   
Pupsika
soraia, midva hodiva enkrat na teden po 7.minutuser posted image
Sem bila pohvaljena od g. Branke, da pridno in počasi hodim, da se koža preveč ne utrudi.
Tko da ti tudi jst svetujem..počasiuser posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
6.4.2009 13:06:50   
zimbra
Tudi jaz pridno hodim v solarij, sedaj še na ta švoh žarnice. Sem mislila z majem preit na močnejše, a mislim da bo dovolj barve že s temi. Prav lepo počasi ratujem čokoladna user posted image .

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
6.4.2009 14:41:44   
KATY&TIMMY
Pozdravljene pupe!

Kako kaj? vidim da imaste res vse že poštimano ali skoraj vseuser posted image in da se datumi zelo hitro bližajo.
Hehe za nas je danes točno še 2 meseca!!uf gre čas hitro...imamo pa vse porihtano...zudi rinke so že doma..kombinacija belega, rdečega in rumenega zlata...v sredini je belo, ki je rezano tako, da zgledajo kamenčki okoli in okoli...user posted image pa še niso bili dragi...v glavnem res smešna cena...torta za 70 ljudi nas bo prišla 150€ z vso dekoracijo..in to iz samoh domačih zadev, ker jih ena slaščičarka vse doma dela....vabila razdeljena, še ene 4 nam manjkajo...zdaj pa se loteva okolico hiše...user posted image v glavnem dela še in še in preveč...še dobro da je to samo 1x....user posted image

-smo v prvem razredu ;)
BIANCA
čaka na kofe....

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
6.4.2009 15:09:21   
cukica
Pozdrav vsem!

en čas me ni bilo smo pa v velikih pripravah na poroko.
V soboto sva šla na matični urad izbrala sva si datum 8.8. 2009 tako da bova mela civilno poroko na Gradu snežnik ob 15-30.
Dala sva delat prstane,uglavnem noro,...

(odgovor članu KATY&TIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
6.4.2009 15:40:35   
ajataja
Naj se še jaz malo pohvalim ,čeprav se bolj malo krat javim,sem dala vabila in prstane v album.Drgač pa imava že vse  od oblek do torte,cvetje skratka samo še čakava 9.maj.Vi ste pa tud kar pridne vidim,pa upam da nam čimprej mine,da postanemo gospe.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
6.4.2009 15:48:33   
Gwendolen
Mislim, da sem se enkrat davno javila na tole temo ... user posted image user posted image user posted image Pa se ne spomnim več, kdaj je bilo to in na kateri strani.user posted image user posted image Tako da se javljam ponovno.

Midva imava poroko 13.6. Pravkar sva potrdila obliko vabil, prstančka sta že doma, povštrček tudi, lokacija izbrana in zaarana. Še plesne morava dati skozi in pa nekaj barvice grem tudi jaz iskat v solarij. Pa kako kilo bo treba še stran spravit. Pa čevljev še nimava. Uf, koliko še dela.

Ampak po pravici povem, da že komaj čakam. In se ful veselim.

Lp, nevestice...

< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 6.4.2009 15:49:11 >

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
6.4.2009 17:50:20   
ery
Ojla

GWENDOLEN, tudi midva se poročiva 13.6. user posted image

Ja punce, prstančke kar v albume. Me smo firbčne..user posted image Jaz bi ga tudi dala, če bi ga imela... skupaj še nisva gledat, sem šla le sama... sem se pa zapičla v dva.. belo in rumeno zlato ter belo in rdeče zlato. Tako da ne vem... Moj ni za rdeče, meni je pa všeč...

Drugače pa ja.. v solarij že hodim, ker sem bolj bele polti, sem mislila, da se mi ne bo hitro prijelo... Amapk sem sedaj ravno fajn rjava, tako da hodim le 1x na teden barvo obdrževat.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
6.4.2009 17:54:35   
ery
AJATAJA, UF KAKŠNI LEPI PRSTANI.... No velike črke... res so nekaj posebnega...user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
6.4.2009 19:37:01   
Pupsika
Pzdravljene vse povratniceuser posted image user posted image user posted image

Pridne ste, pridne...se mi zdi, da nam vsem kar dogaja na polnouser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
6.4.2009 23:37:47   
lottyka
Ja zimbra res sem bila v soboto tam. Škoda da te nisem opazila, sem bila verjetno preveč zatopljena user posted image . Sem pa tud jaz mal prstane pogledala tam, ena dva sta bila prav lepa. Ampak nikakor se še ne morem odločit kakšne bi imela. Se z mojim ne moreva zmenit, jaz bi imela čist preproste, moj pa bolj gravirane. Sicer pa je še veliko časa za to. Zdele sva čist v izbiri cerkve, bo treba mal okol it pogledat za kakšno lepo. Bova v nedeljo naredila izlet po bližjih. To bo še zanimivouser posted image .
Lepe priprave vsem še naprej.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
7.4.2009 8:16:34   
total
Jutro punce,kakšen lep dan pa še frej sem.....kuk mi pašeuser posted image . Vidim,da ste vse pridne in da vse priprave lepo potekajo. Jaz mam zaenkrat pavzo...,grema kmalu vabila noročit v PČ in pa za njega obleko gledat,da še to kupima pol mam pa res mir....drgač je vse poštimano....
Jaz bom mela vso perilo od Lisce ker mi dela tam tašča in bo vse gratis,tako kot vedno...user posted image   zdaj že razmišljam o novih koplakah.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu jaz začnem zdaj z solarijem,ne smem preveč hiter ker se me ful prime in sem prehito pa še na morje gremo kmalu,tko da bom do septembra že oreng rjava..

uživajte v lepem dnevu,jaz grem v šoping...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
7.4.2009 8:17:36   
zimbra
Pozdravljene nevestice,
bolj kot se bližajo naši datumi, več nas je . Ajataja lepi prstančki in vabila. Niso sicer moj stil, ampak vseeno so zelo lepi.

Bravo punce, tako je treba, počasi v solariju da nas preveč ne zažge. Tista o kakem kilogramu manj pa tudi ni slaba. Itak pravijo da vsaka nevesta v zadnjem mesecu shujša od živcev, pri meni bo ravno obratno. Ko sem jaz živčna, sem stalno v hladilniku. user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
7.4.2009 8:35:18   
*maja
A ti tudi Zimbra od živčnosti hodiš v hladilnik user posted image , no jst sm tudi taka user posted image .
Zgleda ne bo nič manj kilogramčkov kvečemu kakšen več user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
7.4.2009 8:49:13   
ajataja
Jaz pa nisem še nič živčna pa je sam še en mesec pa mislim da tud ne bom,zdej imam že vse poštimano tak da niti nimam bit za kaj.Vidim,da ste v glavnem kar same delale vabila,midva sva se odločila kar za nakup ,ker je itak že dost drugega dela pa še takoj ko sva jih zagledala sva vedela da je to to.Moram vam še torto pokazat-takoj ko bo čas jo prilepim gor,imava privat slaščičarko in ji sam sliko pokažeš in vse nardi , carica je,bo pa ledena torta-mmmmmmm

Je vsako srečanje majhno rojstvo,
je vsako prijateljstvo lučka v srcu,
je vsak nasmeh zarja sreče in je nekje nekdo,
ki iz temnih oblakov prinasa sončno nebo.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
7.4.2009 10:45:36   
miska28
Živijo punce!
Še ena nevestica se javlja! Že dolgo vas prebiram in sem našla veliko koristnih nasvetov! Najin dan pa je 27.6.2009! Kraj poroke in gostišče ter muziko imava že rezervirano, pa za torto smo se tudi že zmenili! Zdaj pa sva pri izbiri prstanov in jaz pri izbiri obleke! Vidim, da imava ogromno dela! Mene se pa že loteva panika! user posted image  Drugače ša že komaj čakam na najin dan!

lep sončen dan vsem  user posted image

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
7.4.2009 11:07:08   
Klara-1
Pozdrav še od mene po zeloooooo dolgem času.
Tedni in meseci kar tečejo, pa se sploh ne zavedam kdaj je vse tako hitro minilo. saj sva komaj povedala, da se bova poročila. No, pa junij že počasi trka na vrata. user posted image

A mi lahko ena prosim pošlje link in geslo za dostop do albuma, da še jaz dodam kakšno slikico (pomotoma sem enkrat zbrisala iz ZS?

Veliko imava že narejenega, ampak je vseeno še veliko treba postoriti. Vabil še vedno nisva vseh oddala. Čevlje imam. Korzet tudi. Obleka je v izdelavi...

(odgovor članu miska28)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
7.4.2009 13:08:26   
ery
KLARA-1 živjo :)

Saj se jaz tudi malo oglašam, ni časa.. berem pa skos. :)

No punce... hm.. a veste kaj?user posted image Jaz MORAM iti še nekam gledat za obleke... in to blizu mojega kraja, tako da pač daleč ne bom hodila... Moram, da bom dobila en občutek o pravi izbire obleke. Saj mi je ta Linea Raffaeli res nekaj posebnega... ampak da bom še videla kako je drugje.

jutri grem pogledat, in jutri zvečer dam slikce še gor, pol boste pa povedale. Itak pa bom gotovo že sama "občutila"katera obleka je boljša oz.mi bosta povedali sestrični pri kateri moram ostat. hehe

ja takle imam... user posted image

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
7.4.2009 13:29:07   
top10
Pozdravljene,

tudi midva se imava namen poročiti 12.09.'09. V večini imava že vse dogovorjeno, razen izbira prstanov in njegove obleke. Sama imam rezervirano obleko od Linee Raffaelli, vendar me zadnje dni neki matra, da morda ni prava... bom mogla it še 1x na ogled.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
7.4.2009 13:33:44   
ery
TOP10, pozdravljena

Tudi jaz imam rezervirano od Linea Raffaeli. Obleka mi je res dobra, take še v našem koncu folk sploh še videl ni...user posted image , ampak me tudi nekaj matra.

Zato grem jutri še a eno probo, ampak samo v salon blizu mojega doma.. Ta salon hvalijo, imajo lepe obleke. Pač grem. Če slučajno rezerviram obleko tukaj, e bom na izgubi, ker so cene izposoje od 250 do 290 eur( pač okolica kranja)...tam mi pa pride 430 eur. Komaj čakam jutri, da vidim sploh... sej nazadje bom pa LR obdržala. ko bom res vidla, ja sej je ureduuser posted image

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
7.4.2009 13:38:31   
Klara-1
Top 10, pozdravljena.

Ery, a tisto oblekco, ki jo imaš oblečeno z rdečo vezenino, imaš rezervirano? Ful je lepa user posted image . Pa še paše ti.

Sem še jaz objavila moje čeveljčke.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
7.4.2009 13:42:05   
ery
KLARA-1, ne tiste nimam rezervirane. Mi je preveč "navadna". Ta prvo z ovratnikom je rezervirana.. je bolj bogata in mi vse bolj naredi, ker sem res suha.

Jutri grem v ta salon, ampak bom probala bele obleke. Takrat sem samo barvne.. da je kak odtenek v barvi noter. Pa še v solariju nisem bila... pa roza šopek bom imela...

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
7.4.2009 13:43:25   
top10
ery, katero pa imaš rezervirano? Jaz sem aro že plačala, pa mi je skoraj žal :)

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
7.4.2009 13:49:01   
ery
TOP10,  aveš pogledat grem še sem   http://www.porocneobleke.si/

pa sem si jih 8 označla.... bom vidla kako pridejo na meni. Cene so do 300 eur. In če je tukaj katera boljša, pač bom tam pustila a ro, ampak na izgubi ne bom...

Poznam sedaj 2 ženski, ki sta pustili aro i si sposodili drugje... Saj moj ne bo izvedel, če bomo že na tem hehehhe

Ampak glej ara 100 eur, obleka je 430.

ta salon pa če dam 300 eur... bom še manj dala..

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?