|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
7.4.2009 13:52:21   
top10
ma, sej maš prav...to je sam 1x v življenju tak da se splača! Jaz bom tudi šla še 1x gledat pa probat še katero drugo, mogoče tudi belo.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
7.4.2009 13:54:15   
Pupsika
Kaj ste face s temi oblekcamiuser posted image . Sej je prov, jst vas čisto podpiram, da najdete tako, da vam ne bo treba več ničiskati in da boste zadovoljneuser posted image user posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
7.4.2009 13:58:20   
ery
hehe PUPSIKA, to mene kar nekaj prime...user posted image

In to me je dans prijelo, da moram it še tja pogledat. Sej v Lj.se mi ne da, tukaj imam pa res blizu. No jutri pa komentarji.. hehe

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
8.4.2009 18:51:40   
lyra*
Ojlaa nevesticeuser posted image

Mi smo koja not prišli in sm vas na hitro prišla pogledatuser posted image
pupsika suuper za modrčekuser posted image  In super,da sta našla kravato in srajco za tvojega! Matr sta pridnauser posted image
lottyka wau.. super si!! Dosti bojše kot prvi dve slikiciuser posted image

Midva pa imava prstane domaaaa user posted image user posted image user posted image   Sm čist navdušena nad njimi in komaj čaka,da ga bom imela na rokiuser posted image  

Drugač začnem naslednji tedn hodit v solarij z pričouser posted image  Pa malo morm začet migat pa kaj nardit za svoje telouser posted image  Kr če bo šlo tak naprej...user posted image  Se poleti ne bom upala v kopalke datuser posted image

Ahaa.. pa še nekaj fuul pomembnegauser posted image  V začetku septembra gremo za 2meseca..user posted image user posted image

Eh, Zoja hoče pozornostuser posted image  Vam pol še kaj več napišem

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
8.4.2009 19:08:40   
twixy
Sem dodala v album nekaj slik. :)
Porocno obleko pa tako dam noter, zdaj me je nekaj hecalo in javljalo napako.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
8.4.2009 19:39:24   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Sem dodala v album nekaj slik. :)
Porocno obleko pa tako dam noter, zdaj me je nekaj hecalo in javljalo napako.

nič nisi dala v albumuser posted image ..jst nič ne vidim

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
8.4.2009 19:56:57   
*maja
Jah Twixy boš mogla ponovit vajo je album prazen user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
8.4.2009 20:20:41   
ery
ojla

no evo... jaz sem nazaj... sem šla še nekam obleke pogledat in moram rečt, da zdaj zagotovo vem, da je tista, ki sem jo rezervirala v MA prava- saj so bile tukaj res lepe in vse... ampak najbolj se počutim v tisti in tudi ajbolj mi je pasala. čeprav ena danes je bila res fenomenalna... ampak je umazano roza vmes... js pa tega ravn nočem...

no tako...user posted image

aja pa zdaj so mi vse obleke bolj pasale zaradi bolj rjave polti..... mah bo že... hehe

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
8.4.2009 20:21:41   
Pupsika
Ery super, zdej boš pa pomirjenauser posted image user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
8.4.2009 20:25:22   
Klara-1
Dober večer iz Gorenjske.

Kako ste kaj? Nekam tiho ste zadnje dni. user posted image

Sem dodala danes še dve slikci v album.

Pa sej v bistvu nimam nič pametnega za povedat. Grem v horizontalo pred TV. Nočko.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
8.4.2009 20:33:46   
*maja
No, Ery zdaj vsaj veš da je tista v MA taprava user posted image .

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
9.4.2009 8:00:19   
zimbra
Bravo Ery, a ni lep občutek, ko veš  da je obleka prava? Zdaj pa hitro še v solarij, da bo prava tudi podlaga...
Ej punce, a ni super vreme? Ravno prav toplo, da bi bilo vsaj tako na naš dan.. user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
9.4.2009 15:11:26   
Pupsika
 No jst sem ugotovila, da sploh ne rabim kozarcev za šampanjec kupvatuser posted image Sem klicala ga. Manco, ki je vodja protokola na Ootčcu in sva se vse zmenile.Potem je pa rekla, če želim po obredu šampanjec pa jst seveda. In steklenica šampanjcapride 25€  in je za cca. 7 oseb.Se pravi rabim še 10 steklenic, je to 250€. iN potem vprašam, če lahko prinesem vojo pijačo in ona ja, ampak,d a računajo postrežnino, ki je tudi 25€ na steklenico!!Sej ne moreš verjet, kakos e znajdejouser posted image ..Itak, da je bolje da njihov šampanjc vzamem in dajo oni kozarce. Za jesti tudi ne smem sabo nosit, oz. je rekla, da lahko imamo kakšne košarice pa notri sadje in piškote.Ok sej to pr nas ni problem, ker smo itak to mislili, ker je obred ob 18h, večerja pa ob 20h, itak imajo pa svatje cel dan cajt, da se najedo. Uglavnem je bil mal šok, ampak sem prišla k seb..še zmeraj mi je Otočec tko lep...kaj čem, moram plačat. Sej bo pa zato tolk lepouser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
9.4.2009 15:12:46   
twixy
Ojla.
Jaz nikakor ne morem dat slik v album user posted image  Jih nalozim, napise pa mi vas album je prazen! A katera ve zakaj?

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
9.4.2009 16:01:41   
*maja
Mogoče ne potrdiš, al pa ne počakaš do konca da ti jih naloži user posted image , ne vem nimam pojma.

Pupsika tole je kar mal drago madonca, joj mene to čaka naslednji teden da se vse zmenimo kar se tiče Bistre. Upam da me ne bo kap, ko mi bo povedala za ceno po flaši.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
10.4.2009 7:27:32   
zimbra
Ufaaaaaa Pupsika, pa niso skromni na tem Otočcu user posted image user posted image   250€ za šampanjc????? Točno vejo, da si za poroko pripravljen dan karkoli, ker hočeš da je tvoj dan popoln... mislim, to je pa res izživljanje. user posted image Zdaj se tu razburjam, pa se nisem še niti za naju zmenila. Po mojem bo tudi mene kap, ko mi bojo predračun poslali user posted image .

Twixy v kakšen album pa daješ slike? Jaz nisem imela nikoli nobenih težav s slikami.

Punce, jaz pa danes prej končam in grem domov.... Bova cele praznike izkoristila za vabila talat. user posted image

Aja nevestice, veliko pirhov vam želim user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
10.4.2009 9:35:08   
*maja
Zimbra pa bota potalala vsa vabila v teh treh dneh? Midva sva jih začela tala že februarja, pa imava enega še vedno doma, se nikakor ne moremo uskladit, da bi ga končno oddala user posted image .

Juhu jst grem pa danes na probo obleke user posted image , komaj že čakam user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
10.4.2009 9:45:26   
cukica
Pozdravljene najprej želim vsem Vesele velikonočne praznike.
Midva bova šampanjec sama kupila in naju bo prišlo cirka 7€ po steklenici,...
Danes dobim vzorce konfetov jih bom slikala pa dala v album da boste videle kakšne bova mela,...
Čakam da naju pokličejo še iz zlatarne da nama sporočijo koliko bodo prišli prstani sva jih dala delat,...
Jutri greva pa še na Kmečki turizem se zment za hrano,...Komaj čakam,...

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
10.4.2009 9:54:11   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Zimbra pa bota potalala vsa vabila v teh treh dneh? Midva sva jih začela tala že februarja, pa imava enega še vedno doma, se nikakor ne moremo uskladit, da bi ga končno oddala user posted image .

Juhu jst grem pa danes na probo obleke user posted image , komaj že čakam user posted image .

Maja to je že tretji vikend namenjen deljenju vabil... in resnično upam da zadnji.. user posted image . Saj je lušno, samo več kot 5 kav na dan pa res ne morem spiti. user posted image
Saj pri ta mladih gre bolj hitro, pri tetah je bolj problem.

Držim pesti za obleko, gotovo boš našla ta pravo. !!! Potem pa hitro slike v ablum, da vidimo.

Cukica ti pa tudi čimprej slike konfetov v album, ker smo radovedne.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
10.4.2009 10:12:02   
*maja
Kaj pravo user posted image , saj sem jo že našla kaj si pozabila user posted image .
Danes grem na probo s čevlji, da mi jo začne popravljat user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
10.4.2009 10:18:12   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Kaj pravo user posted image , saj sem jo že našla kaj si pozabila user posted image .
Danes grem na probo s čevlji, da mi jo začne popravljat user posted image .

Sori Maja, jaz sem čist zmešana že... ne vem al me emšo daje, al tale pomlad, mogoče pa bližajoča poroka  user posted image
Seveda vem, katero obleko maš, res ti pristaja. Te je Irena zadnjič pohvalila. Pravi, da je obleka kot bi bila prav zate delana.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
10.4.2009 10:24:05   
*maja
Ja ja pomlad, pa poroka..... za emšo pa rajš ne bom nič rekla user posted image , da me pol slučajno ne linčaš user posted image .

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
10.4.2009 10:33:56   
Pupsika
Čau nevesteuser posted image

Ja zimbra, ****t ga..bomo pač dal teh 250ojrovuser posted image

Jst imam pa danes vlažilno nego in piling obraza...uuu komaj čakamuser posted image , jutri pa gremo s cvetličarko v gostilno pogledat in se zment kako in kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Maja, uživaj na probiuser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
10.4.2009 10:46:34   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Čau nevesteuser posted image

Ja zimbra, ****t ga..bomo pač dal teh 250ojrovuser posted image

Jst imam pa danes vlažilno nego in piling obraza...uuu komaj čakamuser posted image , jutri pa gremo s cvetličarko v gostilno pogledat in se zment kako in kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Maja, uživaj na probiuser posted image

Boš vidla naslednji teden, ko bom jaz bentila tu, ko dobim predračun za mojo pogostitevuser posted image .

Super za tale piling, jaz tudi že komaj čakam nege.. pa oblikovanja obrvi, pa probe make upa... punce zdaj gre pa zares.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
10.4.2009 10:58:02   
zimbra
Aja punce, včeraj sem nesla enemu profiju poslikat moja vabila in štatlico za minjone (namesto konfetov), da bom mela lepe slike za spomin.. Slike so ČUDOVITE!!! Sem ene tri dala v album da vidite. Pohvale prosim. user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?