![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 2:50:25
|
|
|
|
lana luna
|
no sej bi še kej napisala, pa me leče že tolk tišijo, da morm jt spat Nočko in dobro jutro....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 7:48:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes se vam pa Saraya nebo pridružla,ker gre spat. Nadaljujem jutri,nočka vsem Ob pol dvanajstih pa se ti res ni splačalo it v posteljo. Bi ravno oči zaprla, ko se je začela fronta. Ej, ti vsaj vidiš ta ognjemet, jaz ga samo slišim, pa me je metalo po postelji
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 7:50:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro vsem! Nedelja je, lep dan se obeta.... držite se not
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 7:51:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo še druga stran sobice, bubijevo kraljestvo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 7:53:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Tudi bubi že trenira, kako bo on "ati" Njegov dojenček pa je ta veliki Nodi, ga daje v postlco, pa v stolček sedet, prime ga pa čisto tak kot ta pravega dojenčka To se je moral v vrtcu naučit. Je pa zadnjič (še pred kozami ) dobil v naročje malega bratrančka. Tak je sedel in začel govorit: ne morem dihat, dajte ga vstran, ne morem dihat
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 7:55:56
|
|
|
|
*bubi*
|
lana luna, ti pa si si tudi privoščila ponoči Meni pa je že sama misel na sladkorno peno Karkoli drugega
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 8:00:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Aha, še glede modrca si spraševala: jaz sem kupila enega ful fajnega za dojenje v Pikapolonici. Nujno sem rabila črn modrc, pa sem potem kar za dojenje vzela. Imajo več modelov in ti priporočam, da probaš prej, ker je taka razlika med njimi, da sem komaj verjela (ista številka pa en fajn prav en pa totalno prevelik). No, če že kupuješ za dojenje, pazi, da bo košarica bolj na rahlo ali celo malo prevelika. Drugače pa so meni fajn modeli od Dorine, dobi se v Intersparu. Imajo tudi za dojenje. Glede samega obsega pa resno razmišljam, da bi si kupila kar tiste podaljške, ki se vstavijo pri zapenjanju. Ker imam kar nekaj modrcev, ki so mi na košarici fajn prav, spodaj pa me malo režejo Predvsem v tej vročini to ni fajn. Ve katera, kje se to dobi? Videla sem jih v Neckermannovem katalogu, pa en bi ravno samo tega naročala )
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 13.7.2008 8:01:38 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 8:10:15
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Za 6 tednov po porodu sem že slišala, ne pa tudi za 6 tednov pred porodom ... lahk bi edino sprožla porod ... ja jest sem isto slišala... pred porodom lahko z sprožiš porod, ker so v spermi ene snovi ki vzpodbujajo popadke, al nekej tazga... tko da vem da ene mal pred porodom pospešeno telovadijo da bi sprožile porod, sploh če so že čez PDP. Jaz sem pa nekje brala, da orgazmi lahko povzročijo zgodnejši porod.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 8:26:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem pa nekje brala, da orgazmi lahko povzročijo zgodnejši porod. Ne morejo.... orgazem se zgodi v glavi. Dajte okol teh stvari malo Pušenjaka prebrat, jaz kar verjamem.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 8:33:58
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz sem pa nekje brala, da orgazmi lahko povzročijo zgodnejši porod. Ne morejo.... orgazem se zgodi v glavi. Dajte okol teh stvari malo Pušenjaka prebrat, jaz kar verjamem. Jaz mislim, da ni nič narobe, če dokler ti je v užitek.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 8:38:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Jaz mislim, da ni nič narobe, če dokler ti je v užitek. Evo, se strinjam. Tudi na dan PDP in po PDP, če je treba
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 8:40:42
|
|
|
|
lana17
|
Včeraj sva prišla z morja. Bilo je . Imela sva srečo z vremenom. Bilo je sončno, ampak je vseskozi pihal hladnejši vetr in je blo prav luštno. Hrvatje so pa tolk cene navil, da je za pop... Sem šla na kavo in zanjo dala 14 kun, dragi pa za pivo 21 kun. Da ne rečem, da zaračunavajo parkirnino, drugače se ne moreš pripelajt z avtom do plaže oz. čim bližje. Včeraj, ko se je začela sezona so pa še vsem, ki so parkirali ob obali lepo listke pisal, s tem, da so plačali 50 kun za parkirnino. Čist noro. Je tip naletel na nosečnico, ki je čist znorela nanj, mi je blo tko smešen. Hormoni ji delajo s polno paro. Amapk moram rečt, da je bil kr miren in se ji ni pustil sprovocirati. Ste tolk med tem časom napisale, da vas še nisem uspela prebrat. V tem tednu bom tut jaz začela pripravljat sobo za našga . Lepo počasi, ker hitrost zadnje čase ni moja vrlina.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 9:09:49
|
|
|
|
alysa
|
bubi luštna sobica in posteljica me to you lep voziček Počasi bom verjetno edina še brez vozička ... za shladitev vremena, men čist ustreza
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 9:14:44
|
|
|
|
ključek
|
dobor jutro................ .................da se zbudimo..............mene pa že od včeraj tako čudno boli v trebuhu, da ne vem, kaj naj...............popusti, pa spet zašpona, pa je spet ok................ ..........v torek imam pregled, ne vem, če bi prej šla............. ...........upam, da je to smo zaradi rahlega stresa, ki ga preživljam zaradi gradnje (neki se je zakompliciralo pri urejanju okolice, gradnji betonske ograje...........) in dejstvu, da gre moj ta teden službeno v Avstrijo, in grem v torek prvič sama na pregled pa tud tko bom prvič sama doma v nosečnosti. in me zgleda en majčken skrbi................. ..................pa še 31 teden sem začela danes, pa ni vsak dan 10 brc oz. čutenj otročka...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 9:15:12
|
|
|
|
ključek
|
Včeraj sva prišla z morja. welcome back....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 9:16:02
|
|
|
|
ključek
|
Ste tolk med tem časom napisale, da vas še nisem uspela prebrat. boš imela veliko domače naloge..................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 10:54:52
|
|
|
|
ključek
|
me to you lep voziček hvala...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 11:29:15
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro babike moje Kako smo kaj? Midve z malečko sva danes same doma, je šel v Avstrijo na dirko.Meni pa se zdi prevroče ,da sem cel dan na vročini.Se raje doma hladim. Sva si sveže rakce prinesle s pekarne,tak da lačne ne bova.Zvečer pa itak grem k taščici na kosilo.Se moram šparat za tja. Glede moderčkov,sem si jaz tud nabavla enega za dojenje,v H&m,no,nevem,če je prav za dojenje,tak lep preprost je,samo da se spredaj zapira.Čist simpl.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 11:31:56
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you,ne sekiraj se,če si sama doma v .Jaz sem skoraj vsak dan,moj ima zdaj ko so dopusti gužvo,pa dela vsak dan.Pa je včasih čist na drugem koncu Slovenije.Ampak bolj na to študiram,slabše je.pa ti povem,da je on bolj v skrbeh zame,kot jaz.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 11:37:30
|
|
|
|
arabela*
|
Ja včeraj je bilo prav pestro pri nas.Pokalo.Ampak jaz se zaprem v stanovanje,da nič ne vidim in čim manj slišim.Pol pa sem zaspala že takoj po dvanajsti.Telo več ni zdržalo.Sem prav čutila pomanjkanje spanca. Naš je pat zadnje čase tak živahno.čez cel dan samo brca.Nevem,če sploh kaj spi.Tak da lahko nonstop čutim gibe.Mogoče je samo tako obdobje Glede .Za orgazem sem jaz tud slišala,da se maternica krči.Ampak,to so take banalne stvari,da je 1:1000,da bo pripeljalo do sprožitve poroda. Moj je itak reko da imam zdaj glede tega počitnice,do septembra,pa če mi je všeč al pa ne.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 16:26:23
|
|
|
|
Tejchy
|
Ojla pupe! Evo tudi mene iz dopusta ............ in še vedno sem 2 v 1 Na poti dol je naš tolk pridno brcal, da me je blo že kr mal strah kaj s dogaja.. ampak očitno je vohal morje in se veselil, da si bo mami končno vzela malo fraj ... V glavnem en teden je kar prehitro minil, malo smo plavali, malo se sončili, veliko počivali... Vreme pa je tudi bilo skoz lepo... Vidim, da ste bile kr pridne, tak da grem nardit svojo domačo nalogo - prekontrolirat kaj vse sem zamudila... rodila še ni katera??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 16:30:10
|
|
|
|
Tejchy
|
Veste, da sem večkrat mahala v smeri Lošinja naši Tejchy, pa mi lisica sploh ni mahala nazaj.... ........ iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a ti si bla to???? men pa moj pravi, da mi nekdo maha, pa mu nisem verjela...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 16:50:50
|
|
|
|
coko
|
Uf punce sem vas komaj prebrala! Naj se pohvalim, da sem v petek dobila paket od Recinkota ! Je prišel poštar ob 17h in mi ga prinesel. Sem bla tolk vesela! bark jaz pa sem hotela rumene povijalne plenice, ker belih imam nekaj, pa sem dobila bele. Ne vem zakaj. Ampak bodo vseeno prav prišle. Aja, pa kupila sem si nosečniški pas. Me je prav na rit vrglo koliko je drag! 45eur!!! v Sanolabor. Ma, glavno da bo nucal. Pa še garancijo ima 6 mesecev.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 17:00:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Daj raje morske konjičke Ja, sej konjičke sem mislila.... zakaj sem prašičke napisala pa ne vem... Gold fish...ful dobro zveni ta plac... sam mal predaleč za nas.... Pa tvoja sestrična je morda vse to v hecu mislila.... veš, tudi jst sem eni, ki ful rada zapravlja tko rekla... ma nisem mislila resno, niti pod razno.... Pa dobro, a jst včeraj nisem bla nič tle?? Madonca, komaj sem prišla do konca... Ja, dobrodošle vse, ki ste prišle z morja.... jihaaaaaaaaaaaaaa Danes sem koooončno pripeljala domov mojega kačeka Lexa... Bogec, je do zdej živel v eni mikini škatlici... zdej pa ima ogromen prostor.... je radoveden in aktiven... je vse prešnjofal... pa do vrha splezal.... zgleda, da je zadovoljen... Se sprašujem, če sem sploh noseča, al kaj.... mene tej pogovori o cunjicah in pleničkah sploh ne zanimajo.... jao, jao....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 13.7.2008 17:02:41 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 17:16:19
|
|
|
|
Tejchy
|
No, pa sem vas prebrala... Epiduralna in moški - moj je pa ful ljubosumen... češ zakaj ga lahk sam js skoz okol nosim... da bi on tudi... Saraya - sem si zmerla trebušček... sma kr pri glih... tud js sem si namerila 98 cm... drugače pa se mi trebušček še ni spustil... se mi pa zdi, da mi vsake tolko časa otrdi... lana luna - ta prava si... ob tvojih izjavah in pričanjih se vedno nasmejem... ma si pol Zrneca gold fish - levčki so super... js sem tudi levček... mogoče bi zato rajši, da bi bil moj devica.... ampak, če slučajno se po ne vem kaki logiki zgodi, da rodim tri tedne prezgodaj in bo levček... bo tudi ok... povijalne plenice... mislim, da jih je imel Sanolabor nekaj časa nazaj... v porodnišnici pa dost bolj priporočajo hlačke za enkratno uporabo - ker kr krvaviš in baje vse premoči.... se jih pa isto da kupit v Sanolaborju... cena je pa tud kr neki, zelo nizka... pa tudi svojih spalnih srajc ne priporočajo, ker se kr zapacaš (od učenja dojenja in podobno)... tiste bolniške ti vsaj ni škoda... No mene je pa tudi že doma čakala zibka... sem upala, da bo že sestavljena, pa so pozabili šraufe zraven dat... tak da zdj čakam na šrafe.. ... pol pa ta teden zrihtam še vzmetnico, pa baldahinček, posteljnino operem in je to to... ..... vsaj kar se zibke in posteljce tiče... potem pa še v akcijo glede cotik in ostale opreme... aja... na morju sem v 2 dneh prebrala knjigo Velika knjiga o dojenčku - toplo priporočam vsem... res.. men je knjiga fenomenalno napisana... pa slikce so tolk cart ... v glavnem, priporočam sploh tistim, ki bodo rodile prvič - knjiga zajema vse kar rabiš vedet do otrokovega 1 leta starosti.. pa napisano je tko na simpl, da besede kar požiraš... js sem jo že dala na svoj "gift list" ajde, babe... dost je blo... grem še mal na sonček... se tipkamo....
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.