|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
13.7.2008 2:50:25   
lana luna
no sej bi še kej napisala, pa me leče že tolk tišijo, da morm jt spatuser posted image

Nočko in dobro jutro....

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
13.7.2008 7:48:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Danes se vam pa Saraya nebo pridružla,ker gre spat.
Nadaljujem jutri,nočka vsemuser posted image

Ob pol dvanajstih pa se ti res ni splačalo it v posteljo. Bi ravno oči zaprla, ko se je začela fronta.

Ej, ti vsaj vidiš ta ognjemet, jaz ga samo slišim, pa me je metalo po postelji user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
13.7.2008 7:50:01   
*bubi*
Dobro jutro vsem! user posted image

Nedelja je, lep dan se obeta.... držite se not user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
13.7.2008 7:51:04   
*bubi*
Evo še druga stran sobice, bubijevo kraljestvo user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
13.7.2008 7:53:12   
*bubi*
Tudi bubi že trenira, kako bo on "ati" user posted image  Njegov dojenček pa je ta veliki Nodi, ga daje v postlco, pa v stolček sedet, prime ga pa čisto tak kot ta pravega dojenčka user posted image  To se je moral v vrtcu naučit.

Je pa zadnjič (še pred kozami user posted image ) dobil v naročje malega user posted image  bratrančka. Tak je sedel in začel govorit: ne morem dihat, dajte ga vstran, ne morem dihat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
13.7.2008 7:55:56   
*bubi*
lana luna, ti pa si si tudi privoščila ponoči user posted image

Meni pa je že sama misel na sladkorno peno user posted image  Karkoli drugega user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
13.7.2008 8:00:22   
*bubi*
Aha, še glede modrca si spraševala: jaz sem kupila enega ful fajnega za dojenje v Pikapolonici. Nujno sem rabila črn modrc, pa sem potem kar za dojenje vzela. Imajo več modelov in ti priporočam, da probaš prej, ker je taka razlika med njimi, da sem komaj verjela (ista številka pa en fajn prav en pa totalno prevelik).

No, če že kupuješ za dojenje, pazi, da bo košarica bolj na rahlo ali celo malo prevelika.

Drugače pa so meni fajn modeli od Dorine, dobi se v Intersparu. Imajo tudi za dojenje.

Glede samega obsega pa resno razmišljam, da bi si kupila kar tiste podaljške, ki se vstavijo pri zapenjanju. Ker imam kar nekaj modrcev, ki so mi na košarici fajn prav, spodaj pa me malo režejo user posted image  Predvsem v tej vročini to ni fajn.

Ve katera, kje se to dobi? Videla sem jih v Neckermannovem katalogu, pa en bi ravno samo tega naročala user posted image )

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 13.7.2008 8:01:38 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
13.7.2008 8:10:15   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

Za 6 tednov po porodu sem že slišala, ne pa tudi za 6 tednov pred porodom ... lahk bi edino sprožla porod ...

ja jest sem isto slišala... pred porodom lahko z user posted image sprožiš porod, ker so v spermi ene snovi ki vzpodbujajo popadke, al nekej tazga... tko da vem da ene mal pred porodom pospešeno telovadijo da bi sprožile porod, sploh če so že čez PDP.

Jaz sem pa nekje brala, da orgazmi lahko povzročijo zgodnejši porod.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
13.7.2008 8:26:01   
*bubi*

Ne morejo.... orgazem se zgodi v glavi.

Dajte okol teh stvari malo Pušenjaka prebrat, jaz kar verjamem.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
13.7.2008 8:33:58   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ne morejo.... orgazem se zgodi v glavi.

Dajte okol teh stvari malo Pušenjaka prebrat, jaz kar verjamem.

Jaz mislim, da ni nič narobe, če user posted image dokler ti je v užitek.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
13.7.2008 8:38:29   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Jaz mislim, da ni nič narobe, če user posted image dokler ti je v užitek.

Evo, se strinjam. Tudi na dan PDP in po PDP, če je treba user posted image  

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
13.7.2008 8:40:42   
lana17
Včeraj sva prišla z morja. Bilo je user posted image . Imela sva srečo z vremenom. Bilo je sončno, ampak je vseskozi pihal hladnejši vetr in je blo prav luštno. Hrvatje so pa tolk cene navil, da je za pop... Sem šla na kavo in zanjo dala 14 kun, dragi pa za pivo 21 kun. Da ne rečem, da zaračunavajo parkirnino, drugače se ne moreš pripelajt z avtom do plaže oz. čim bližje. Včeraj, ko se je začela sezona so pa še vsem, ki so parkirali ob obali lepo listke pisal, s tem, da so plačali 50 kun za parkirnino. Čist noro. Je tip naletel na nosečnico, ki je čist znorela nanj, mi je blo tko smešen. Hormoni ji delajo s polno paro. Amapk moram rečt, da je bil kr miren in se ji ni pustil sprovocirati.

Ste tolk med tem časom napisale, da vas še nisem uspela prebrat.
V tem tednu bom tut jaz začela pripravljat sobo za našga user posted image . Lepo počasi, ker hitrost zadnje čase ni moja vrlina.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
13.7.2008 9:09:49   
alysa
bubi luštna sobica in posteljicauser posted image user posted image

me to you lep voziček user posted image user posted image  

Počasi bom verjetno edina še brez vozička ... user posted image

user posted image user posted image  za shladitev vremena, men čist ustreza user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
13.7.2008 9:14:44   
ključek
dobor jutro................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................da se zbudimo..............mene pa že od včeraj tako čudno boli v trebuhu, da ne vem, kaj naj...............popusti, pa spet zašpona, pa je spet ok................user posted image ..........v torek imam pregled, ne vem, če bi prej šla.............user posted image ...........upam, da je to smo zaradi rahlega stresa, ki ga preživljam zaradi gradnje (neki se je zakompliciralo pri urejanju okolice, gradnji betonske ograje...........) in dejstvu, da gre moj user posted image  ta teden službeno v Avstrijo, in grem v torek prvič sama na pregled pa tud tko bom prvič sama doma v nosečnosti. in me zgleda en majčken skrbi.................user posted image user posted image user posted image user posted image ..................pa še 31 teden sem začela danes, pa ni vsak dan 10 brc oz. čutenj otročka...............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
13.7.2008 9:15:12   
ključek
Včeraj sva prišla z morja.

welcome back....................user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
13.7.2008 9:16:02   
ključek
Ste tolk med tem časom napisale, da vas še nisem uspela prebrat.

boš imela veliko domače naloge..................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
13.7.2008 10:54:52   
ključek
me to you lep voziček user posted image user posted image

hvala...............user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
13.7.2008 11:29:15   
arabela*
Dobro jutro babike mojeuser posted image
Kako smo kaj? Midve z malečko sva danes same doma,user posted image je šel v Avstrijo na dirko.Meni pa se zdi prevroče ,da sem cel dan na vročini.Se raje doma hladim.
Sva si sveže rakce prinesle s pekarne,tak da lačne ne bova.Zvečer pa itak grem k taščici na kosilo.Se moram šparat za tja.
Glede moderčkov,sem si jaz tud nabavla enega za dojenje,v H&m,no,nevem,če je prav za dojenje,tak lep preprost je,samo da se spredaj zapira.Čist simpl.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
13.7.2008 11:31:56   
arabela*
Me to you,ne sekiraj se,če si sama doma v user posted image .Jaz sem skoraj vsak dan,mojuser posted image ima zdaj ko so dopusti gužvo,pa dela vsak dan.Pa je včasih čist na drugem koncu Slovenije.Ampak bolj na to študiram,slabše je.pa ti povem,da je on bolj v skrbeh zame,kot jaz.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
13.7.2008 11:37:30   
arabela*
Ja včeraj je bilo prav pestro pri nas.Pokalo.Ampak jaz se zaprem v stanovanje,da nič ne vidim in čim manj slišim.Pol pa sem zaspala že takoj po dvanajsti.Telo več ni zdržalo.Sem prav čutila pomanjkanje spanca.
Našuser posted image  je pat zadnje čase tak živahno.čez cel dan samo brca.Nevem,če sploh kaj spi.Tak da lahko nonstop čutim gibe.Mogoče je samo tako obdobjeuser posted image
Gledeuser posted image .Za orgazem sem jaz tud slišala,da se maternica krči.Ampak,to so take banalne stvari,da je 1:1000,da bo pripeljalo do sprožitve poroda.
Moj user posted image  je itak reko da imam zdaj glede tega počitnice,do septembra,pa če mi je všeč al pa ne.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
13.7.2008 16:26:23   
Tejchy
Ojla pupe!

Evo tudi mene iz dopusta ............ in še vedno sem 2 v 1 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Na poti dol je naš user posted image  tolk pridno brcal, da me je blo že kr mal strah kaj s dogaja.. ampak očitno je vohal morje in se veselil, da si bo mami končno vzela malo fraj user posted image  user posted image  user posted image  ... V glavnem en teden je kar prehitro minil, malo smo plavali, malo se sončili, veliko počivali... Vreme pa je tudi bilo skoz lepo...

Vidim, da ste bile kr pridne, tak da grem nardit svojo domačo nalogo - prekontrolirat kaj vse sem zamudila... rodila še ni katera??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
13.7.2008 16:30:10   
Tejchy
Veste, da sem večkrat mahala v smeri Lošinja naši Tejchy, pa mi lisica sploh ni mahala nazaj.... ........

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a ti si bla to????  men pa moj pravi, da mi nekdo maha, pa mu nisem verjela... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
13.7.2008 16:50:50   
coko
Uf punce sem vas komaj prebrala!

Naj se pohvalim, da sem v petek dobila paket od Recinkota user posted image ! Je prišel poštar ob 17h in mi ga prinesel. Sem bla tolk vesela!
bark jaz pa sem hotela rumene povijalne plenice, ker belih imam nekaj, pa sem dobila bele. Ne vem zakaj. Ampak bodo vseeno prav prišle.

Aja, pa kupila sem si nosečniški pas. Me je prav na rit vrglo koliko je drag! 45eur!!! v Sanolabor. Ma, glavno da bo nucal. Pa še garancijo ima 6 mesecev.  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
13.7.2008 17:00:24   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Daj raje morske konjičke user posted image user posted image user posted image

Ja, sej konjičke sem mislila.... zakaj sem prašičke napisala pa ne vem...user posted image user posted image user posted image

Gold fish...ful dobro zveni ta plac... sam mal predaleč za nas....

Pa tvoja sestrična je morda vse to v hecu mislila.... veš, tudi jst sem eni, ki ful rada zapravlja tko rekla... ma nisem mislila resno, niti pod razno.... user posted image

Pa dobro, a jst včeraj nisem bla nič tle?? user posted image Madonca, komaj sem prišla do konca...user posted image user posted image

Ja, dobrodošle vse, ki ste prišle z morja.... jihaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

Danes sem koooončno pripeljala domov mojega kačeka Lexa... Bogec, je do zdej živel v eni mikini škatlici... zdej pa ima ogromen prostor.... je radoveden in aktiven... je vse prešnjofal... pa do vrha splezal.... zgleda, da je zadovoljen...user posted image user posted image

Se sprašujem, če sem sploh noseča, al kaj.... mene tej pogovori o cunjicah in pleničkah sploh ne zanimajo.... jao, jao....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 13.7.2008 17:02:41 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
13.7.2008 17:16:19   
Tejchy
No, pa sem vas prebrala...

Epiduralna in moški - moj je pa ful ljubosumen... češ zakaj ga lahk sam js skoz okol nosim... da bi on tudi... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Saraya - sem si zmerla trebušček... sma kr pri glih... tud js sem si namerila 98 cm... drugače pa se mi trebušček še ni spustil... se mi pa zdi, da mi vsake tolko časa otrdi...

lana luna - ta prava si... ob tvojih izjavah in pričanjih se vedno nasmejem... ma si pol Zrneca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

gold fish - levčki user posted image  so super... js sem tudi levček... mogoče bi zato rajši, da bi bil moj user posted image  devica.... ampak, če slučajno se po ne vem kaki logiki zgodi, da rodim tri tedne prezgodaj in bo levček... bo tudi ok...

povijalne plenice... mislim, da jih je imel Sanolabor nekaj časa nazaj...
v porodnišnici pa dost bolj priporočajo hlačke za enkratno uporabo - ker kr krvaviš in baje vse premoči.... se jih pa isto da kupit v Sanolaborju... cena je pa tud kr neki, zelo nizka... pa tudi svojih spalnih srajc ne priporočajo, ker se kr zapacaš (od učenja dojenja in podobno)... tiste bolniške ti vsaj ni škoda...

No mene je pa tudi že doma čakala zibka... sem upala, da bo že sestavljena, pa so pozabili šraufe zraven dat... tak da zdj čakam na šrafe.. user posted image  user posted image  ... pol pa ta teden zrihtam še vzmetnico, pa baldahinček, posteljnino operem in je to to... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ..... vsaj kar se zibke in posteljce tiče... potem pa še v akcijo glede cotik in ostale opreme...

aja...  na morju sem v 2 dneh prebrala knjigo Velika knjiga o dojenčku - toplo priporočam vsem... res.. men je knjiga fenomenalno napisana... pa slikce so tolk cart user posted image  ... v glavnem, priporočam sploh tistim, ki bodo rodile prvič - knjiga zajema vse kar rabiš vedet do otrokovega 1 leta starosti.. pa napisano je tko na simpl, da besede kar požiraš... js sem jo že dala na svoj "gift list" user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ajde, babe... dost je blo... grem še mal na sonček...
se tipkamo....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.