|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
8.7.2008 11:03:54   
bučkabb
lep pozdrav souser posted image
vidim, da vas je čedalje manj tuki na čveku, verjetno ene pridno delate in pripravljate za prihod našihuser posted image , druge pa se pridno predajate užitkom na dopustih.

no jaz še pridno v službo hodim in bom še do kone meseca, pol pa tud jaz na dopust in pol kr v porodniško.
za našo bebiko pa še vedno nič nimamo kupljenega. smo še vedno pri odločitvah glede vozička. sem odprla eno temo glede vozička v kombinaciji z usnjem, ker sem v dilemi al ga kupit al ne? moj ful navija zanj, ker meni da je ful praktičen za vzdrževanje, jaz pa sem mal skeptična. prosim obiščite temo in dodajte kakšen komentar, da se bom lažje odločila.

no drgač se počutim kr vredo in nimam nekih težav z vročino. buši mi pa raste, sicer bolj počasi, sem v 29 tednu in obseg trebuha še ni presegel 100 cm, sem tam nekje pri 98 cm.  sam kg pa se kr večajo, sem že nad 70 kg, začela pa sem z 57 kg.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
8.7.2008 11:26:33   
tatly
ojla.a mogoce od vas katera pozna tiste verze ko se  otrok rodi na primer-ime mi je ,,, tehtam,,,,dolga sem ,,,, .ve katera kaj mislim?ma katera te verze

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
8.7.2008 11:34:40   
emi*
Ola!

Danes pa grmi,zgleda kot, da bodo vse šipe popokale.

Včeraj smo imeli fizioterapijo,ma kr neki,samo  45 minut.Da bi vedla, da bo tako ne bi šla. Samo,ki je rekla,da se ne sme spat ne desnem boku in na uni strani,ko se začne user posted image  premikati, da mu ne paše,zato nisem nič spala.user posted image user posted image Vedno sem se naspala na desnem boku,ker na levem mi ne gre pa še user posted image  ne paše,na hrbtu si spet ne upam,ker pravijo,da ni dobro,zdaj pa ne vem kam da se dam??Kaj čem naredit??user posted image

Včeraj je imel user posted image  svoj tečaj,vse so vidli od začetka do konca.Me prav zanima kako mnenje ima o tem noče nič povedat tako,da ne vem kaj me čaka ali bom sama ali bo z mano na PDP.

user posted image  se lepo premika,cel čas mi na dnu visi pa neki ustvarja,da mi zgleda kot,da moram na wc,cel čas dol pritiska.Zdaj, ko več počivam tudi opazim,da se malo boljše počutim,se mi ne napenja več tako trebuh kot prej.Upam,da bo zdržala tudi na morju,da se bom kaj namočla.

Mene zanima kako bova midva zdržala brez user posted image !!user posted image  6 tednov pred porodom in 6 tednov po porodu NIČ!!user posted image Kako kaj ve,ki ste že v 34.tednu?Je že pauza?user posted image Jaz mam čas samo še ta teden,ker drugi sem itak na morju,tam si ne bom upala,a ko pridemo nazaj bo že prepozno:user posted image Katastrofa!!

Mene nekaj zanima,pred kratkim ste spraševale kje je Omni,pa ve katera od kod je ona,da ni slučajno iz Ljubljane ali pa je nameravala roditi tukaj???Ker včeraj mi je rekla kolegica,da je ena punca imela trojčke,tri punčke,rodila naj bi pred 4 tedni dve,ki sta takoj umrli in ena je pa kao včeraj umrla!!user posted image user posted image  Zato sem takoj na njo pomislila,a ve katera kaj je z njo??Upam,da ni ona, a tudi,da se kaj takega zgodi,OBUP!!!!user posted image user posted image

Grem se malo pretegnit pred tv!user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
8.7.2008 11:35:22   
emi*
tatly počakaj da pogledam!!!user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
8.7.2008 11:38:21   
emi*
Mami in tatiju v ponos na svet sem prijokala bez zobkov in bosa. Danes ob..........,..........cm in težka...............g.Ime mi je ..................Pa pauser posted image

To sem 1x dobila od kolegice,upam,da je to to.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
8.7.2008 12:10:46   
alysa
kako pa meni paše ta dežuser posted image user posted image , prav osvežilno, se mi zdi, da se čist drugač počutim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
8.7.2008 12:17:43   
taja1235
ta dezek prou pase  user posted image  js prou lazje diham pa se dns v MŠ bo precej bolš zrak no vsaj upam da ja user posted image

a 6 tednov pred porodom ne smes user posted image  kje so to rekl? a v MŠ?

sibam delat.....

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
8.7.2008 12:55:58   
emi*
Ja Taja mojemu so včeaj rekli na tem tečaju.user posted image Pa tudi kao na splošno se tako govori.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
8.7.2008 12:58:15   
emi*
Alysa kako si lahko prilepiš tolko teh priponk,teh trakcev,meni napiše,da nimam dovolj prostora?user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
8.7.2008 13:47:03   
alysa
user posted image Js sm kr dodajala tickerje, enega za drugim, nikol mi niso omejili prostora, poskusi prilepit nov tekst za ticker takoj za tem, ki ga že imaš, pa shrani, pa bi moglo uspet user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
8.7.2008 13:50:07   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: emi*
6 tednov pred porodom in 6 tednov po porodu NIČ!!

Za 6 tednov po porodu sem že slišala, ne pa tudi za 6 tednov pred porodom ... user posted image  lahk bi edino sprožla porod ... user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
8.7.2008 13:52:06   
emi*
sem probala shranit pa mi napiše,da je preveč črk notri samo 1000 jih lahko vpišemuser posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
8.7.2008 13:52:34   
lana luna
Sploh ne govori. Danes dopoldan sem imela občutek totalne izčrpanosti in nemoči. To se mi vsake toliko zgodi. Enostavno ne morem nič, tudi čustveno sem tak, da bi se kar jokala

*bubi* upam da si dons kej bolš... mam jest zelo podobne težave dostkrat... čustvene seveda še večkrat. sem čist preveč občutljivauser posted image ampak dons sem jest hvalabogu ful bolš!!!

me je moj dons že zjutri na user posted image pelu da ne bo težav s prenizkim pritiskomuser posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
8.7.2008 13:55:24   
lana luna
me to you men se je pa težko selit, ker mi je grozno po 24 letih jit iz bajte kjer sem gor raslauser posted image

čeprou tut jest komej čakam da bom imela svojo kuhinjo in kopalnicouser posted image

ma sej pravm da si preveč k srcu vsako stvar jemljemuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
8.7.2008 13:58:52   
lana luna
Jaz ti predlagam, da knjige spraviš na kakšno knjižno polico, fotokopije in ostalo kramo pa v kontejner za papir. Rože pa vržeš v biološke odpadke, zemljo pa na vrt.
Moji učenci bi verjetno na to pripomnili kaj v stilu: Spet učitlca za smeti neki teži (malo se ukvarjam z ekologijo na naši šoli)

meta21 ja sej jest tut delam v tej smeri, da čimbolj ločujem odpadke... sem tut bodoča šičkauser posted image in to mislm vcepljat tut svojim učencem... bogi revčki kolk jih bom sekiralauser posted image user posted image

sam v Kranjski občini nimamo bioloških odpadkov. mamo pa doma kompostnik, sam je trenutno prazn. a če rože v gnoj vržem se bodo isto v gnoj nardileuser posted image bodo a ne?user posted image user posted image user posted image

bom najbrž res nekak tko nardila kot predlagašuser posted image

marija kašne probleme mam jestuser posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
8.7.2008 13:58:55   
emi*
sem sem,zdaj je uspelo:)user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
8.7.2008 14:01:03   
lana luna
Samo,ki je rekla,da se ne sme spat ne desnem boku in na uni strani,ko se začne premikati, da mu ne paše,zato nisem nič spala.

ja obup!!!! a nej pol v stoje spim????

na hrbtu naj ne bi, na desnmu boku ne, na levmu me pa mali skor celo noč buta da nej se premaknem.... ja na trebuh tut ne bi šlo a ne???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
8.7.2008 14:04:41   
lana luna
Za 6 tednov po porodu sem že slišala, ne pa tudi za 6 tednov pred porodom ... lahk bi edino sprožla porod ...

ja jest sem isto slišala... pred porodom lahko z user posted image sprožiš porod, ker so v spermi ene snovi ki vzpodbujajo popadke, al nekej tazga... tko da vem da ene mal pred porodom pospešeno telovadijo da bi sprožile porod, sploh če so že čez PDP.

Neposredna povezava do sporočila: 2693
8.7.2008 14:06:57   
lana luna
emi* katera koli punca je to bla, je to res obupuser posted image user posted image user posted image sej mislm da itak te, ki imajo večplodno nosečnost gredo vse v LJ rodit. grozauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2694
8.7.2008 14:34:24   
arabela*
Čao,babikeuser posted image
Danes je pa res en super dan.Se dost bolje počutim,kot prejšnje dni.Mi tak paše,da se je osvežilo.
Tud sama sem in uživam.Malečka je šla malo k babici,da nisva res nonstop skupaj,kot rit pa srajca.user posted image
Ravnokar sem prišibala iz Špara,sem za kosilo nakupla,pa še v Dm sem zašla.Tam sem nabavla stvari za v torbo za P.sem tiste male šampone,pa rolone,pa kreme kupla.Se mi zdi tak praktično.Zdaj še rabim samo blazinice za dojenje,pa vložke.Aja,pa kekse in zauser posted image  cotke.Pol pa lahko grem rodit.
Glede user posted image se jaz ne sekiram,ker moj user posted image  ni za take štose,sedaj ko sem user posted image .Jaz pa bi kar.user posted image user posted image .Zgleda da hormoni.Pa ni panike drugače,če se zadnje dniuser posted image ,samo pretiravat se ne sme.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2695
8.7.2008 15:17:42   
ključek
Mene nekaj zanima,pred kratkim ste spraševale kje je Omni,pa ve katera od kod je ona,da ni slučajno iz Ljubljane ali pa je nameravala roditi tukaj???Ker včeraj mi je rekla kolegica,da je ena punca imela trojčke,tri punčke,rodila naj bi pred 4 tedni dve,ki sta takoj umrli in ena je pa kao včeraj umrla!! Zato sem takoj na njo pomislila,a ve katera kaj je z njo??Upam,da ni ona, a tudi,da se kaj takega zgodi,OBUP!!!!

ojej.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
8.7.2008 15:30:20   
tatly
EMI-hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
8.7.2008 16:33:17   
*bubi*
a 6 tednov pred porodom ne smes user posted image kje so to rekl? a v MŠ?

IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Ja Taja mojemu so včeaj rekli na tem tečaju.user posted image Pa tudi kao na splošno se tako govori.

Ne vem, zakaj se ne bi smelo user posted image  user posted image user posted image user posted image  Pa še pravijo, kako lahko s tem pospešiš porod. Tudi Pušenjak pravi, da če ni drugih vzrokov (npr. popustljiv maternični vrat), da lahko do konca.

No, če os to rekli očkom v MŠ, je morda vse skupaj samo solidarnostno do mamic, ki jim ne paše user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
8.7.2008 16:39:05   
*bubi*
Aja, glede pospeševanja poroda s user posted image : v spermi so dejansko prostaglandini, ki lahko pripomorejo k mehčanju materničnega vratu. Ampak v takih količinah, da ni omembe vredno. Meni so že 2x prožili porod, sem dobila orng doze tega, pa nisem zato kar rodila user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
8.7.2008 17:39:51   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

meta21 js uceri nism sla v ker se mi res ni dalo it..a ti si sla? kaj so kej povedali?

Jaz tudi nisem šla, sem pa danes malo kukala k eni pred mano in sem vidla, da je imela nekaj o Keglovih vajah napisano in ostalem kar naj bi nam lajšalo porod in nosečnost.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.