emi*
|
Ola! Danes pa grmi,zgleda kot, da bodo vse šipe popokale. Včeraj smo imeli fizioterapijo,ma kr neki,samo 45 minut.Da bi vedla, da bo tako ne bi šla. Samo,ki je rekla,da se ne sme spat ne desnem boku in na uni strani,ko se začne premikati, da mu ne paše,zato nisem nič spala. Vedno sem se naspala na desnem boku,ker na levem mi ne gre pa še ne paše,na hrbtu si spet ne upam,ker pravijo,da ni dobro,zdaj pa ne vem kam da se dam??Kaj čem naredit?? Včeraj je imel svoj tečaj,vse so vidli od začetka do konca.Me prav zanima kako mnenje ima o tem noče nič povedat tako,da ne vem kaj me čaka ali bom sama ali bo z mano na PDP. se lepo premika,cel čas mi na dnu visi pa neki ustvarja,da mi zgleda kot,da moram na wc,cel čas dol pritiska.Zdaj, ko več počivam tudi opazim,da se malo boljše počutim,se mi ne napenja več tako trebuh kot prej.Upam,da bo zdržala tudi na morju,da se bom kaj namočla. Mene zanima kako bova midva zdržala brez !! 6 tednov pred porodom in 6 tednov po porodu NIČ!! Kako kaj ve,ki ste že v 34.tednu?Je že pauza? Jaz mam čas samo še ta teden,ker drugi sem itak na morju,tam si ne bom upala,a ko pridemo nazaj bo že prepozno: Katastrofa!! Mene nekaj zanima,pred kratkim ste spraševale kje je Omni,pa ve katera od kod je ona,da ni slučajno iz Ljubljane ali pa je nameravala roditi tukaj???Ker včeraj mi je rekla kolegica,da je ena punca imela trojčke,tri punčke,rodila naj bi pred 4 tedni dve,ki sta takoj umrli in ena je pa kao včeraj umrla!! Zato sem takoj na njo pomislila,a ve katera kaj je z njo??Upam,da ni ona, a tudi,da se kaj takega zgodi,OBUP!!!! Grem se malo pretegnit pred tv!
|