![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:03:57
|
|
|
|
ključek
|
a gledaš gospodarja prstanov??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:08:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa veš kaj..............ena kolegica mi je rekla-ti kr nakupuj stvari, boš potem meni vse dala. in ker je tko rekla-ne v hecu, čist resn-ja, dej kupuj, da bom pol jaz mela.........me kr mineva, da bi ji kaj posodila..........kaj meniš?? ..... tak imam jaz s sestrično....sem ji rekla, da dobi vse stvari kar sproti, ko bodo pikecu premale, ona pa kar neke pogoje postavlja...da še nima prostora, da drugo leto, pa naj jaz shranem..... halo.... ...imam pa eno sosedo sedaj nosečo....cca 3-4 mesece za mano...pa ti povedm, da bi najrajši njej dala..... ...isto za vozek...sem hotela kupiti peg peregota..ona bi pa kar zraven nekaj komenitirala...... jaz bi bila srečna če mi kdo kaj da..... zato sem pa pol vzela ta vozek na posojo za prve mesece, ko še športni ni dovolj....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:09:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a gledaš gospodarja prstanov?? ...ne.... našega gospodarja ...spravljam spat....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:11:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you , midve ne morva spat......................še Sarayo čakam............... .... Saraje po mojem ne bo še zdaj.... je sigurno na Lentu (sicer je tak al tak tam) ...je danes zadnji dan...pa bo gledala ognjemet in še malo papala (hec).... pa po trampolinu skakala.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:12:31
|
|
|
|
ključek
|
..... tak imam jaz s sestrično....sem ji rekla, da dobi vse stvari kar sproti, ko bodo pikecu premale, ona pa kar neke pogoje postavlja...da še nima prostora, da drugo leto, pa naj jaz shranem..... halo.... ...imam pa eno sosedo sedaj nosečo....cca 3-4 mesece za mano...pa ti povedm, da bi najrajši njej dala..... ja sej................moja kolegica tud še ni noseča..............sej mi ni težko, z vseljem dam, vedno..........ampak takšen način-ti kupuj, da boš dala meni oz. da jaz ne bom kupovala............... ...........mi je pa mim................jaz nobenemu nisem rekla, če mi kdo kaj da oz. posodi, pa jih poznam kar nekaj, ki so rodile pred mano................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:13:14
|
|
|
|
ključek
|
).... pa po trampolinu skakala..... to ja................. ..........po moje bo bolj jedla.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:13:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you , sm zdle vidla, kok je tavelik pikec že velik.................no, sm fajn napisala.......... ...............je kar razlika..............sam ti bo lahko pomagal................vidim pri sestri, med njima je dobrih 6 let razlike............. ...to bomo pa še videli... bom povedala takrat....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:13:46
|
|
|
|
ključek
|
...ne.... našega gospodarja ...spravljam spat.... predvidevam da pikeca??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:16:24
|
|
|
|
gold fish
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...ne.... našega gospodarja ...spravljam spat.... predvidevam da pikeca?? ...točno tega..... zdaj on najbolj plišike išče, ker bi rad da z njimi spijo ...pol pa tastara...to sem jaz...leta po stanovanju in išče morebitne izgubljene živali...., pa vroče mu je, pa .......... skratka ...znajo....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:19:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you [ ja sej................moja kolegica tud še ni noseča..............sej mi ni težko, z vseljem dam, vedno..........ampak takšen način-ti kupuj, da boš dala meni oz. da jaz ne bom kupovala............... ...........mi je pa mim................jaz nobenemu nisem rekla, če mi kdo kaj da oz. posodi, pa jih poznam kar nekaj, ki so rodile pred mano................ ... jaz tud ne...so se kar sami ponudili , ....ti pa če misliš še imet pa jih shrani za takrat...jaz imam še vse cotike, pa igrače, pa čeveljčke...... samo ta velike stvari sva dala stran, ker nisva imela prostora kje imet..... zdaj imam prostor ampak bosta 2 kar dovolj....... zato stvari ne bom rabila več...... Ali pač?
< Sporočilo je popravil gold fish -- 12.7.2008 23:20:46 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:32:05
|
|
|
|
gold fish
|
..... o Saraya je prišla z Lenta
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:32:23
|
|
|
|
ključek
|
zato stvari ne bom rabila več...... Ali pač? kaj pa veš...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:33:08
|
|
|
|
ključek
|
mene pa tok desna noga boli..................... je zatečena k ..............sem si brisačo zmočila in ovila okrog noge.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:37:35
|
|
|
|
arabela*
|
Danes se vam pa Saraya nebo pridružla,ker gre spat. Nadaljujem jutri,nočka vsem
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:37:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mene pa tok desna noga boli..................... je zatečena k ..............sem si brisačo zmočila in ovila okrog noge............. ...mene pa leva..... kaj če bi si malo menjavale ...tiste ta OK noge
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:38:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes se vam pa Saraya nebo pridružla,ker gre spat. Nadaljujem jutri,nočka vsem ooooooooooooo, to pa je nekaj novega........................ .... nočka tudi tebi......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:41:11
|
|
|
|
gold fish
|
.... jaz bom tudi počasi šla.....ajčkat..... grem še pod tuš, pol pa ..... levi bok, desni bok, levi bok, ....... .....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:41:34
|
|
|
|
gold fish
|
Nočko......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:41:55
|
|
|
|
arabela*
|
Prebrala sem vas,se nasmejala,zdaj pa grem. Jutri imam pa cel dan čas viset na rr. Nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:42:11
|
|
|
|
ključek
|
no, nočko.........jaz pa še aragorna mal pogledam..................... ...........pol pa u deželo sanj.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 2:44:04
|
|
|
|
lana luna
|
sej ne vem, a se ob takili uri že dobro jutro vošči mi smo ga do zdele srali smo tut tolk cajt mogl ognjemet čakat, pol smo šli pa še papcat... njami zdj sm pa rekla da vas še pozdravim, pol grem pa jest tudi levi bok, desni bok ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 2:45:57
|
|
|
|
lana luna
|
aja mi smo bli na Zbiljski noči in si je noro zaželela sladkorne pene pa ji seveda ni mogu odrečt. je pa vse skupaj z odobravanjem pobrcal. mulc mali, do dveh zjutri ga je notr sračkal. zdj pa pomojem panča. morm mal bolj potihem tipkat po tipkovnici da se nau zbudu bošček
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 2:47:06
|
|
|
|
lana luna
|
ena kolegica mi je rekla-ti kr nakupuj stvari, boš potem meni vse dala. ja v takem primeru od mene ne bi dobila niti pogrižene dude jest sem s tabo me to you
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 2:48:16
|
|
|
|
lana luna
|
sej bo lana luna.... hvala za tolažbo me to you. sej vem da bo. sam ne verjamem da do konca septembra
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 13.7.2008 2:49:46
|
|
|
|
lana luna
|
Naš pikec je res pravi ribič....skoraj vsakič, ko je vrgel trnek v ribnik je kako ulovil ...smo na koncu domov nesli 10 postrvi...in so že lepo na hladnem v skrinji....... bravo za pikeca ko boste pa ribice odtajal pa spekl, pa kr poklič... jih obožujem tele postrvi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.