|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
12.7.2008 23:03:57   
ključek
a gledaš gospodarja prstanov??

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
12.7.2008 23:08:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pa veš kaj..............ena kolegica mi je rekla-ti kr nakupuj stvari, boš potem meni vse dala. user posted image user posted image user posted image  in ker je tko rekla-ne v hecu, čist resn-ja, dej kupuj, da bom pol jaz mela.........me kr mineva, da bi ji kaj posodila..........kaj meniš??

..... tak imam jaz s sestrično....sem ji rekla, da dobi vse stvari kar sproti, ko bodo pikecu premale, ona pa kar neke pogoje postavlja...da še nima prostora, da drugo leto, pa naj jaz shranem..... halo....
...imam pa eno sosedo sedaj nosečo....cca 3-4 mesece za mano...pa ti povedm, da bi najrajši njej dala.....

...isto za vozek...sem hotela kupiti peg peregota..ona bi pa kar zraven nekaj komenitirala......  jaz bi bila srečna če mi kdo kaj da.....   zato sem pa pol vzela ta vozek na posojo za prve mesece, ko še športni ni dovolj....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
12.7.2008 23:09:50   
gold fish

a gledaš gospodarja prstanov??

...ne.... našega gospodarja user posted image  ...spravljam spat....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
12.7.2008 23:11:58   
gold fish

user posted image , midve ne morva spat......................še Sarayo čakam...............user posted image

.... Saraje po mojem ne bo še zdaj.... je sigurno na Lentu (sicer je tak al tak tam) ...je danes zadnji dan...pa bo gledala ognjemet in še malo papala user posted image (hec).... pa po trampolinu skakala.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
12.7.2008 23:12:31   
ključek
..... tak imam jaz s sestrično....sem ji rekla, da dobi vse stvari kar sproti, ko bodo pikecu premale, ona pa kar neke pogoje postavlja...da še nima prostora, da drugo leto, pa naj jaz shranem..... halo....
...imam pa eno sosedo sedaj nosečo....cca 3-4 mesece za mano...pa ti povedm, da bi najrajši njej dala.....

ja sej................moja kolegica tud še ni noseča..............sej mi ni težko, z vseljem dam, vedno..........ampak takšen način-ti kupuj, da boš dala meni oz. da jaz ne bom kupovala...............user posted image user posted image user posted image ...........mi je pa mim................jaz nobenemu nisem rekla, če mi kdo kaj da oz. posodi, pa jih poznam kar nekaj, ki so rodile pred mano................

Neposredna povezava do sporočila: 3130
12.7.2008 23:13:14   
ključek
).... pa po trampolinu skakala.....

to ja.................user posted image ..........po moje bo bolj jedla.................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3131
12.7.2008 23:13:31   
gold fish

user posted image , sm zdle vidla, kok je tavelik pikec že velik.................no, sm fajn napisala..........user posted image user posted image user posted image ...............je kar razlika..............sam ti bo lahko pomagal................vidim pri sestri, med njima je dobrih 6 let razlike.............

...to bomo pa še videli...  bom povedala takrat....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
12.7.2008 23:13:46   
ključek
...ne.... našega gospodarja ...spravljam spat....

predvidevam da pikeca?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3133
12.7.2008 23:16:24   
gold fish
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

...ne.... našega gospodarja ...spravljam spat....

predvidevam da pikeca?? user posted image

...točno tega..... zdaj on najbolj plišike išče, ker bi rad da z  njimi spijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pol pa tastara...to sem jaz...leta po stanovanju in išče morebitne  izgubljene živali...., pa vroče mu je, pa .......... skratka ...znajo....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
12.7.2008 23:19:48   
gold fish

[
ja sej................moja kolegica tud še ni noseča..............sej mi ni težko, z vseljem dam, vedno..........ampak takšen način-ti kupuj, da boš dala meni oz. da jaz ne bom kupovala...............user posted image user posted image user posted image ...........mi je pa mim................jaz nobenemu nisem rekla, če mi kdo kaj da oz. posodi, pa jih poznam kar nekaj, ki so rodile pred mano................

...  jaz tud ne...so se kar sami ponudili user posted image , ....ti pa če misliš še imet pa jih shrani za takrat...jaz imam še vse cotike, pa igrače, pa čeveljčke......   samo ta velike stvari sva dala stran, ker nisva imela prostora kje imet.....  zdaj imam prostor ampak bosta 2 user posted image  kar dovolj....... zato stvari ne bom rabila več......   Ali pač?user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 12.7.2008 23:20:46 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
12.7.2008 23:32:05   
gold fish
..... o Saraya je prišla z Lentauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3136
12.7.2008 23:32:23   
ključek
zato stvari ne bom rabila več...... Ali pač?

kaj pa veš...............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3137
12.7.2008 23:33:08   
ključek
mene pa tok desna noga boli.....................user posted image user posted image user posted image je zatečena k user posted image ..............sem si brisačo zmočila in ovila okrog noge.............

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
12.7.2008 23:37:35   
arabela*
Danes se vam pa Saraya nebo pridružla,ker gre spat.
Nadaljujem jutri,nočka vsemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
12.7.2008 23:37:40   
gold fish

mene pa tok desna noga boli.....................user posted image user posted image user posted image je zatečena k user posted image ..............sem si brisačo zmočila in ovila okrog noge.............

...mene pa leva..... kaj če bi si malo menjavale ...tiste ta OK nogeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
12.7.2008 23:38:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Danes se vam pa Saraya nebo pridružla,ker gre spat.
Nadaljujem jutri,nočka vsemuser posted image

ooooooooooooo, to pa je nekaj novega........................

.... nočka tudi tebi......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
12.7.2008 23:41:11   
gold fish
.... jaz bom tudi počasi šla.....ajčkat..... grem še pod tuš, pol pa user posted image ..... levi bok, desni bok, levi bok, .......user posted image user posted image .....  

Neposredna povezava do sporočila: 3142
12.7.2008 23:41:34   
gold fish
Nočko......

Neposredna povezava do sporočila: 3143
12.7.2008 23:41:55   
arabela*
Prebrala sem vas,se nasmejala,zdaj pa grem.
Jutri imam pa cel dan čas viset na rr.
Nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3144
12.7.2008 23:42:11   
ključek
no, nočko.........jaz pa še aragorna mal pogledam.....................user posted image user posted image user posted image ...........pol pa u deželo sanj.............

Neposredna povezava do sporočila: 3145
13.7.2008 2:44:04   
lana luna
sej ne vem, a se ob takili uri že dobro jutro voščiuser posted image  user posted image user posted image user posted image

mi smo ga do zdele sraliuser posted image smo tut tolk cajt mogl ognjemet čakat, pol smo šli pa še papcat... njamiuser posted image

zdj sm pa rekla da vas še pozdravim, pol grem pa jest tudi levi bok, desni bok ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
13.7.2008 2:45:57   
lana luna
aja mi smo bli na Zbiljski noči in si je user posted image noro zaželela sladkorne peneuser posted image pa ji seveda user posted image ni mogu odrečt. user posted image je pa vse skupaj z odobravanjem pobrcal. mulc mali, do dveh zjutri ga je notr sračkal. zdj pa pomojem panča. morm mal bolj potihem tipkat po tipkovnici da se nau zbudu boščekuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
13.7.2008 2:47:06   
lana luna
ena kolegica mi je rekla-ti kr nakupuj stvari, boš potem meni vse dala.

ja v takem primeru od mene ne bi dobila niti pogrižene dudeuser posted image jest sem s tabo me to youuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
13.7.2008 2:48:16   
lana luna
sej bo lana luna....

hvala za tolažbo me to you. sej vem da bo. sam ne verjamem da do konca septembrauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
13.7.2008 2:49:46   
lana luna
Naš pikec je res pravi ribič....skoraj vsakič, ko je vrgel trnek v ribnik je kako ulovil ...smo na koncu domov nesli 10 postrvi...in so že lepo na hladnem v skrinji.......

bravo za pikeca user posted image user posted image user posted image ko boste pa ribice odtajal pa spekl, pa kr poklič... jih obožujem tele postrviuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.