![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:54:23
|
|
|
|
lana luna
|
čer punce... jest sem bla pa dons ceu mili božji dan tam kjer bom pol živela. in sem vas kr pogrešala pa vidm da ste ble precej pridne glede na to da je sobota me to you fajn vozk, men je tut všeč... *bubi* tvoja postlca mi je tut. tako sem mislna tut jest met, pa sva se zdej z mojo mami ki bo to financirala zmenli da bo kupla rajš tavelko postlco, pa uno postelnino iz www.galeb.eu pa še baldahinček zravn. bark nkar ne lez tkola visok u tej vročin sej si dobra da se ti sploh da. jest sem pa popoldne okrog štirih z šla brodit po enem mal večjem potočku, ko je mal bolj nizka in hladna vodica. kok nama je obema pasal. jest sem uživala kot en mali otrok ko sem čofotala po vod aja, pa še eno vprašanje. končno sem prišla do zaključka, da zdj si bom pa res mogla kupit nov modrc. in rabim vaš nasvet kakšnega nej si kupm. pr temu mi je obseg začel bit premajhen a nej zdej sam tazga z večjim obsegom kupm, al kšnga športnga al unga za dojenje
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:57:35
|
|
|
|
lana luna
|
aja saraya se maš fletn (no pa ostale tut) ko lahk kupujete opremo za stanovanje. jest pa zdej mojmu lubiju vsak dan jokcam da se počutm k ptičk brez gnezda, k še nimam stanovančiča. pa sm mu rekla da bi jest v gnezu zdele že rada mal čičala, pa jajčka valila, pa nimam gnezdeca pol bom pa rodila Kukavičjega Lovrota al pa Saro
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:59:51
|
|
|
|
bark
|
Jaz sem si v petek že kr enga za dojenje kupila.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:00:52
|
|
|
|
bark
|
Drugač je pa men tista čišča kr neki,sploh zato, ker so nam v MŠ rekl,da je kužna mislm halo,al pol bom kužna ala kaj
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:14:28
|
|
|
|
ključek
|
Jaz sem si v petek že kr enga za dojenje kupila. kje pa?? si kupila sedanjo velikost ali kaj drugačno - večjo, manjšo??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:15:05
|
|
|
|
ključek
|
Drugač je pa men tista čišča kr neki,sploh zato, ker so nam v MŠ rekl,da je kužna mislm halo,al pol bom kužna ala kaj aaaaaaaaaa????????? jz nč ne vem, k še nisem bla v materinski......................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:25:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you fishi, si tukaj?????????? ...zdaj sem ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:29:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Aja pa še neki. Ker imam doma sam tangice - ja res je in ker na te verjetno vir vložki ne bodo šli, pa še škoda se mi jih zdi,ne vem,al bi si šla kupit nekaj navadnih spodnjic za v porodnišnico al sem pa že razmišljala, da vzamem od Tosame ene mrežaste, ki so za enkratno uporabo. Kaj mislite? ..... ko sem jaz prvič rodila smo v bolnici dobili take mrežaste.....imam še sedaj 1 doma .... kako je pa zdaj pa nimam pojma....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:31:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me smo si vsaka po ene par kar domov odnesle(pa ne me zatožit). ...zgleda, da nas je blo kar nekaj takih ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:34:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you fishi, si tukaj?????????? ...zdaj sem .... ...pa zgleda, da imam monologe
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:34:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me smo si vsaka po ene par kar domov odnesle(pa ne me zatožit). ...zgleda, da nas je blo kar nekaj takih .... meni je sestra rekla, da naj vsak dan, ko sem bom tuširala, vzamem kakšen par viška za domov............... ...........da so baje zeloooooooooooooo fajne................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:35:52
|
|
|
|
ključek
|
...pa zgleda, da imam monologe ne ne...............sem tle...........sam gledam gospodarja prstanov..............ta desetič že menda...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:44:28
|
|
|
|
gold fish
|
.... mi pa smo se danes fajn imeli in poleg vsega še fajn napapcali postrvi....... Naš pikec je res pravi ribič....skoraj vsakič, ko je vrgel trnek v ribnik je kako ulovil ...smo na koncu domov nesli 10 postrvi...in so že lepo na hladnem v skrinji....... Lara Croft- ta dolina Vinetu je na našem Štajerskem koncu..... blizu Majšperka/Ptuja... ni nič kaj ekstra ...je pa fajn izlet...pa zabava otrokom in tudi odraslim, ko z bambusovimi palicami lovijo postrvi iz manjšega ribnika..... Imajo prostora kar za veliko št. ljudi, pa otroška igrala, pa ........ - pa njihove kremšnite za na vrh ......... Pol smo pa šli nazaj in je bila kolona vozil iz smeri Mb proti Gruškovju..... v bistvu od Starš pa vse do Gruškovja so avti dobesedno stali..... , mater so se mi zasmili ti tujčeki, sploh tisti brez klime in z malimi .. ...edina slaba stvar danes....moje noge ...to ni več normalno....kot kaki buhteljni..... ...pol mi je pa možek pripravil mrzlo kopel.... + afroditina kopel rožmarin+ mislim da breza...in je malo boljše.....samo jaz ne morem cel dan noge v lavoru držat ...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 12.7.2008 22:46:46 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:51:22
|
|
|
|
ključek
|
...edina slaba stvar danes....moje noge ...to ni več normalno....kot kaki buhteljni..... moje so danes tudi grozne.............zatečene, pekoče, bolijo..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:52:52
|
|
|
|
ključek
|
.... mi pa smo se danes fajn imeli in poleg vsega še fajn napapcali postrvi....... Naš pikec je res pravi ribič....skoraj vsakič, ko je vrgel trnek v ribnik je kako ulovil ...smo na koncu domov nesli 10 postrvi...in so že lepo na hladnem v skrinji....... - pa njihove kremšnite za na vrh ......... njami..............lačna ..................postrvi, kremšnite........................ pa čestitke pikcu za dober ulov. bo mali taprav ribič............... ...........bo ribice pecu tudi ko bo zrastel!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:53:41
|
|
|
|
ključek
|
me to you fajn vozk, men je tut všeč... hvala..........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:55:03
|
|
|
|
ključek
|
ko lahk kupujete opremo za stanovanje. jest pa zdej mojmu lubiju vsak dan jokcam sej bo lana luna................midva tudi nisva mislila, da bova kdaj začela zidati.............pa poglej sedaj, še dobre 3 mesece, pa se bova selila............... ..............vse se bo uredilo, samo verjeti moraš.............. pa kredit moraš vzeti na banki........................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:55:15
|
|
|
|
gold fish
|
...včeraj smo dobili stolček-gugalnik-ležalnik...pa je naš pikec kar z eno pupo probal kako to deluje ..... jo je pol cel čas zibal.... Zgleda, da se že pripravlja, da bo veliki brat..... je rekel...samo tisto, ko se med nogami not pripne pa je malo težko nardit ..... Ja vaja dela mojstra.... nimaš to kaj...... ...zdaj rabim samo še lupinico, pa previjalno podlogo, pa take drobnarije-plenice, pa ... pol pa sledi pranje in likanje in priprava posteljice (je ne bom še sedaj oblačila) , pol pa lahko naš mali pikec počasi pride..... .... aja glede vložkov Vir natura - imajo jih v Tušu- tiste Normal in Super...... a to so pol take kot včasih Ona 5 - tisti modri paket ...nisem čist ziher,če sem prav napisala...bile so ene rumene in ene modre pa mislim, da se je reklo Ona.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:56:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you me to you fajn vozk, men je tut všeč... ..pa men tud
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:56:21
|
|
|
|
ključek
|
včeraj smo dobili stolček-gugalnik-ležalnik...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:58:07
|
|
|
|
gold fish
|
..... mi nekak v tej rundi rata, da mi kar dajo stvari oz. posodijo ...pri prvem pa sem morala čisto vse kupiti..... .... sedaj pa še nič......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 22:59:32
|
|
|
|
ključek
|
...pri prvem pa sem morala čisto vse kupiti..... no, jaz pa kupujem, mi pa v drugo in tretje ne bo treba....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:00:50
|
|
|
|
ključek
|
pa veš kaj..............ena kolegica mi je rekla-ti kr nakupuj stvari, boš potem meni vse dala. in ker je tko rekla-ne v hecu, čist resn-ja, dej kupuj, da bom pol jaz mela.........me kr mineva, da bi ji kaj posodila..........kaj meniš??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:01:48
|
|
|
|
ključek
|
, midve ne morva spat......................še Sarayo čakam...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 23:03:18
|
|
|
|
ključek
|
, sm zdle vidla, kok je tavelik pikec že velik.................no, sm fajn napisala.......... ...............je kar razlika..............sam ti bo lahko pomagal................vidim pri sestri, med njima je dobrih 6 let razlike.............
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.