Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 17:36:30
|
|
|
|
ključek
|
fishi, si tukaj??????????
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 17:44:23
|
|
|
|
ključek
|
Evo, še en link za luškano posteljninco, tudi cenovno fajn in preverjeno lepa in praktična, jaz jo imam od sestre za zibko. http://www.zibka.com/ odprla že stokrat, še kar noče..................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 20:14:50
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you,lep voziček,mi je všeč
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 20:17:59
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa vam povem,da sem tak obsedena postala z tem stanovanjem. V ponedeljek grem v Dipo al pa Rutar in bom kar ene par novih stvari nabavla. Bo treba kar kredit vzet
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:05:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Evo, eno slikico prilimam. Posteljica že čaka: very cute............... čeprav je spol , predvidevam da bo , ker je zelo v modrem.............ali pa je to le "kamuflaža" za nas, firbce.................. Kar se tiče same sobice in omare: sobica je pobarvana na morje, zato je modra. Urejena je seveda bila za bubija pred dvema letoma, ko smo se preselili iz LJ. Pohištvo je modro, ker smo take omarice pač imeli v LJ in se jih je splačalo selit. Pa še v sobico so pasale. Posteljica pa je modra, ker.... ...... ker jaz vedno pravim, da dam raje v modro kot v roza Saj ne, posteljico smo kupili lani za našo nesojeno pupo, ko še nismo vedeli spola
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:07:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz pa vam povem,da sem tak obsedena postala z tem stanovanjem. Pol pa tak boljše, da ni Ikee v MB, bi skoz tam čepela. Imajo takih malih prčkarij za dom še pa još
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:08:01
|
|
|
|
*bubi*
|
www.zibka.com ti noče odpret Meni normalno odpre.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:09:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me to you,lep voziček,mi je všeč meni tudi Pa ne smem ti pokazat slikice vozička za našega , ker bi spet ugibala o spolu
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:24:22
|
|
|
|
arabela*
|
Bubi,kak si skrivnostna.Pa saj lahko sami pri sebi ugibamo,pa si svoje mislimo Jaz mislim,da je tisto vse tamodro kaka fajn kamoflaža .Mogoče je naša bubi zvita ko lisica Glede Ikee v Mb.Ja verjetno bi nonstop tam čepela.samo šetam po tehštacunah,pol pa moj mora doma samo komode sestavljat,pa tuškabine
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:27:52
|
|
|
|
bark
|
Oj jaz sem pa danes tako zanič Sva bila že zjutraj z na Planini, to je vzpetina tle pri nas (mal več kot Šmarna). Od takrat sem čist preč. Pol sem se pa še za kosilo tko najedla novga krompirčka in solate. Pa še ta vreme, ki tolk pritiska. Skratka kr neki.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:30:47
|
|
|
|
ključek
|
www.zibka.com ti noče odpret Meni normalno odpre. zdej pa je.....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:31:25
|
|
|
|
bark
|
Sem bla v petek v šopingu za dojenčka. Sem gledala kje se splača bolj kupit kakšno stvar. Pa je vse tam tam. Seveda sem nekaj tudi že kupila . Nisem pa nikjer zasledila povijalnih plenič. Zdej pa ne vem,al sem jih spregledala, al jih res nimajo nikjer. Pri Recinkotu imajo pa sam rumene. A mislite,da se da dobiti še v kakšni drugi barvi?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:32:03
|
|
|
|
ključek
|
Me to you,lep voziček,mi je všeč thanx...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:32:55
|
|
|
|
ključek
|
Nisem pa nikjer zasledila povijalnih plenič. Zdej pa ne vem,al sem jih spregledala, al jih res nimajo nikjer. Pri Recinkotu imajo pa sam rumene. A mislite,da se da dobiti še v kakšni drugi barvi? kaj pa v trgovini od Tosame, Domžale? tam imajo bele. baje.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:33:41
|
|
|
|
ključek
|
Glede Ikee v Mb. naj jo čim prej zgradijo...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:34:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me to you,lep voziček,mi je všeč meni tudi hvala tudi tebi........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:35:05
|
|
|
|
ključek
|
Oj jaz sem pa danes tako zanič upam, da si kaj boljše...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:35:12
|
|
|
|
bark
|
Aja pa še neki. Ker imam doma sam tangice - ja res je in ker na te verjetno vir vložki ne bodo šli, pa še škoda se mi jih zdi,ne vem,al bi si šla kupit nekaj navadnih spodnjic za v porodnišnico al sem pa že razmišljala, da vzamem od Tosame ene mrežaste, ki so za enkratno uporabo. Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:37:13
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Nisem pa nikjer zasledila povijalnih plenič. Zdej pa ne vem,al sem jih spregledala, al jih res nimajo nikjer. Pri Recinkotu imajo pa sam rumene. A mislite,da se da dobiti še v kakšni drugi barvi? kaj pa v trgovini od Tosame, Domžale? tam imajo bele. baje. Na netu nisem zasledila, da bi jih sploh imel Zdej ko se je malo shladilo,mi je mal boljš....tnx
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:37:50
|
|
|
|
ključek
|
Jaz pa vam povem,da sem tak obsedena postala z tem stanovanjem. kaj naj jaz rečem, ko kupujeva stvari za novo hišo.............. ...........naslednji teden greva v Ikeo.............ne vem, če bo kombi dost prostoren za vse, kar bova nakupila......................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:39:06
|
|
|
|
ključek
|
Aja pa še neki. Ker imam doma sam tangice - ja res je in ker na te verjetno vir vložki ne bodo šli, pa še škoda se mi jih zdi,ne vem,al bi si šla kupit nekaj navadnih spodnjic za v porodnišnico al sem pa že razmišljala, da vzamem od Tosame ene mrežaste, ki so za enkratno uporabo. Kaj mislite? te gatke dobiš itak v porodnišnici..............bo pa verjetn res boljše, da si kakšne kupiš, že zaradi vložkov...............ker baje teče pol k ne vem kuga............. ..........tko pravijo..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:40:05
|
|
|
|
ključek
|
Na netu nisem zasledila, da bi jih sploh imel moja sestra jih je lani kupila v trgovini Bela štacunca (Domžale). če jih pa nimajo več........... .......ne vem
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:41:50
|
|
|
|
ključek
|
Ker imam doma sam tangice pa jih komot nosiš?? jaz že navadne spodnje bolj težko, najraje imam nosečniške. dej, če boš še kej domov pršla, povej, greva na , če bo cajt...............če ne prej pa pol, k bojo tuki............... ...........velja?????????
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:52:46
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Ker imam doma sam tangice pa jih komot nosiš?? jaz že navadne spodnje bolj težko, najraje imam nosečniške. dej, če boš še kej domov pršla, povej, greva na , če bo cajt...............če ne prej pa pol, k bojo tuki............... ...........velja????????? Ja še vedno jih nosim. Bom se ti najavla,če bom šla še kaj v vaše oz. naše kraje. Tam okrog dvajsetega bom šla na CSD, sam takrat ne bom sama. A se bomo zdaj kaj dobile. Jaz bom vrjetno tam nekje od 18tega na dopustu.No ja to sem že, sam doma me verjetno ne bo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 21:54:04
|
|
|
|
arabela*
|
Bark,tiste hlačke dobiš v porodnišnici in so full vredu.Vsaj meni so bile.Me smo si vsaka po ene par kar domov odnesle(pa ne me zatožit).So fajn uporabne,pa še te vložke ti lepo noter drži. Za doma pa sem jaz tud te uporabljala,pa tiste navadne bele.Vseeno,samo ne tange.Itak boš tisti tedn doma nonstop na wc,pa pod tušem.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.