Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 6:30:53
|
|
|
|
arabela*
|
en za vse,ki ne morete spat.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 8:21:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Spet sem 2 strani v zaostanku Tak da ne čudno gledat, če bom kaj komentirala, kar ste že 100x .... moj je zadnjič sanjal, da mi je pomagal bit noseč.... da je vzel dojenčka iz trebuha za en cajt in ga spravil v eno škatlico... A v škatlico? Zakaj pa ne v svoj trebušček? To pa je pomoč V glavnem, do konca je še 8 tednov.... in moja ginekologinja me je spet naročila na pregled čez 6 tednov.... To pa res ne vem, če je najbolj OK Zdaj bi morali bit pregledi pogostejši. REs je, da je čas dopustov, ampak saj obstajajo nadomeščanja. V tem času lahko ja že rodiš (14 dni pred PDP je čisto normalno).
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 8:26:21
|
|
|
|
*bubi*
|
....jaz bi tudi tam sredi avgusta , bi mogoče dobili še tretjega leva moškega spola v hišo ... Saj midve imava itak skupno sobo rezervirano v MB porodnišnici Tak da se bo treba malo uskladit
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 8:29:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa vsem, ki rihtate hiške in stanovanja Res je boljše še malo potrpet (če je le kje) in res do konca porihtat, da se potem fajn prepuca in vseli. Drugače je skoz neka packarija in prah No, mi imamo na srečo porihtano naše stanovanjce, tudi bubijevo sobico smo že malenkost preuredili, tako da je prostor še za konderpet. Trenutno je zibka tam, postlco bomo pa sestavili, ko bo prišla v poštev. Bomo videli, kdaj ju bomo lahko dali skupaj v sobo. Ko bosta večja, pa bosta šla vsak v svojo sobo.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 8:29:50
|
|
|
|
*bubi*
|
No, zdaj imam pa jaz monologe
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 8:30:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Če dobro pogledate ticker pri mojem opisu, ima tisti bejbi lulčka
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 10:28:31
|
|
|
|
arabela*
|
Bubi in kaj pomeni ta lulček?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 10:30:28
|
|
|
|
talytha
|
SIZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Če dobro pogledate ticker pri mojem opisu, ima tisti bejbi lulčka Sam ga ma res a ne!!! To sem prejšni teden na svojem tikercku gledala (isti) na MČ. Lep pozdrav vsem skupaj jaz sem sicer že od šestih na vrtu, ni bla ta noč za spanje...zdej je pa za vrt že prevroče, tak da grem pod tuš (spet) pa na eno pol pa upam da nogice kam namočit.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 10:46:03
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Če dobro pogledate ticker pri mojem opisu, ima tisti bejbi lulčka A pol bo še en fantek?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 11:12:42
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene. Madonca se dogaja čez noč. Jaz ob desetih že tak spim, da za sebe ne vem, res pa je da potem ob šestih, sedmih že norim po hiši. Vsa čast, da lahko tako dolgo bedite, ker mene zgriva. Pa naša pupa tudi celo noč pridno spančka zraven mamice in ko zjutraj jogurt pojem in kavico spijem, takrat komaj začne brcat. No saj mogoče ponoče tudi, samo tak spim, da ne vem zakaj se gre.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 12:42:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alysa IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Če dobro pogledate ticker pri mojem opisu, ima tisti bejbi lulčka A pol bo še en fantek? Bubi in kaj pomeni ta lulček? Ja jaz se tudi sprašujem nekaj že pomeni očitno Spol pa vseeno ostaja , vsaj za forum
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 12:43:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz ob desetih že tak spim, da za sebe ne vem, res pa je da potem ob šestih, sedmih že norim po hiši. Nisi edina. Jaz tudi hitro mrknem, vstanem pa takrat kot bubi. Danes je malo čez sedmo prišel v spalnico in me celo polubčkal
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 12:45:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, eno slikico prilimam. Posteljica že čaka: Ko bo polna, se bo sicer selila v spalnico, zdaj pa je v bubijevi sobi.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 14:56:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ke lepe stene..... ma jst bom tudi mal morskih prašičkov in ribic nafloskala gor.... Samo tistih vtičnic imaš ful preveč.... ful preveč.... in preblizu....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 14:58:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz ob desetih že tak spim, da za sebe ne vem, res pa je da potem ob šestih, sedmih že norim po hiši. Nisi edina. Jaz tudi hitro mrknem, vstanem pa takrat kot bubi. Danes je malo čez sedmo prišel v spalnico in me celo polubčkal Srečnice..... meni se sicer spi, ma ne morem zaspat.... se do treh ponoči premetavam (no, če bi temu lahko rekla premetavanje )
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 15:00:17
|
|
|
|
arabela*
|
kukuc,babike Bubi,lepo ste poštimali sobico Mi pa se še vedno s tuš kabino zabavamo.ne gre,pa ne gre. danes sem bila v New yorkerju malo po dolgem času.Pa imajo take fajn hlače,na gumico,pa za zavezat za nas .sem si dvojne dala na stran,pa dve majčke,do ponedeljka,ko so razprodaje
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 15:00:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ke lepe stene..... ma jst bom tudi mal morskih prašičkov in ribic nafloskala gor.... Samo tistih vtičnic imaš ful preveč.... ful preveč.... in preblizu.... Daj raje morske konjičke Ja, se zavedam glede vtičnic Ta sobica je očitno narejena tako, da bi tukaj naj bil računalniški kotiček. Vtičnic je (v celi sobi, še na drugih stenah) več kot 10! Tako je bilo, ko sva kupila, ne morem jih ven potrgat. Saj ne bo tukaj spal, zdaj smo začasno posteljico tja postavili.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 15:02:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa imajo take fajn hlače,na gumico,pa za zavezat za nas so prav nosečniške ali pač primerne tudi za ? Ker nisem še slišala, da bi v New Yorkerju imeli oblačila za .
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 16:14:04
|
|
|
|
arabela*
|
Ne bubi,nimajo tam nosečniških.se pa velikokrat najde kaj daljšega,zato se šla tja pogledat,ker drugače si športno kar dost tam kupim.Sploh za poleti. So tak fajn športne,lahko tud z elegantno majčko kombiniraš,spodaj pa pri kolenu ozek patent(zgleda da se to zdaj nosi) .Pa ful fajn občutek,ko sem jih oblekla,široka guma,pa še za zavezat zraven. Ja glede vtičnih,jaz jih tud imam ogromno.Sem prejšnji tedn šla kupit varovala za vse.Tak da sem zdaj bolj mirna. Jaz sem danes tud tak bogo spala.Ob dveh sem šla v posteljo,ob šestih auf.pa sem dala perilo prat.Pol sem se vrnila,pa spet nisem mogla spat,pa sem brala,zravn pa sem bila tako utrujena,da mi je oči skupaj vleklo.Pa nič.Pol pa sem šla kafe kuhat od jeze
< Sporočilo je popravil Saraya -- 12.7.2008 16:17:13 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 16:15:40
|
|
|
|
arabela*
|
Danes smo imeli neko debato o bonbonih.Nakar jaz izvem,da naša mala pri babici je karamele,pa tic-tac bombone.Sem skoraj znorela.Moja mama pa se z mano prepira,češ kaj kompliciramo,da otroku pa že od bombonov,pa lizik nima kaj bit.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 17:11:20
|
|
|
|
ključek
|
Danes smo imeli neko debato o bonbonih.Nakar jaz izvem,da naša mala pri babici je karamele,pa tic-tac bombone.Sem skoraj znorela.Moja mama pa se z mano prepira,češ kaj kompliciramo,da otroku pa že od bombonov,pa lizik nima kaj bit. mene tudi to razkuri (pa še nimam otrok), ko so starejši tako pametni. če starši rečejo - tole pa ne, se morajo tega držati, ne pa kontra delati.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 17:12:06
|
|
|
|
ključek
|
babnce, včeraj ste se pa razpričale zvečer...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 17:14:21
|
|
|
|
ključek
|
jaz si pa grem zdaj noge namakat, ker imam tak otečene, da me res bolijo....mogoče od lubenice ..... jaz pa od vročine..............zjutraj sva šla v trgovino, pa k moji mami ene rožce sadit..............ko sva pršla domov.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 17:19:50
|
|
|
|
ključek
|
Evo, eno slikico prilimam. Posteljica že čaka: very cute............... čeprav je spol , predvidevam da bo , ker je zelo v modrem.............ali pa je to le "kamuflaža" za nas, firbce..................
< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.7.2008 17:21:47 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 12.7.2008 17:36:00
|
|
|
|
ključek
|
še tole morm povedat...............danes smo dobili voziček.................. ..............točno takšen kot sva želela, direktno iz nemčije..................
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.