|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
12.7.2008 6:30:53   
arabela*
en user posted image za vse,ki ne morete spat.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
12.7.2008 8:21:06   
*bubi*
Dobro jutro!

Spet sem 2 strani v zaostanku user posted image  Tak da ne čudno gledat, če bom kaj komentirala, kar ste že 100x user posted image

.... moj je zadnjič sanjal, da mi je pomagal bit noseč.... da je vzel dojenčka iz trebuha za en cajt in ga spravil v eno škatlico...

A v škatlico? Zakaj pa ne v svoj trebušček? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To pa je pomoč user posted image

V glavnem, do konca je še 8 tednov.... in moja ginekologinja me je spet naročila na pregled čez 6 tednov....

To pa res ne vem, če je najbolj OK user posted image  Zdaj bi morali bit pregledi pogostejši. REs je, da je čas dopustov, ampak saj obstajajo nadomeščanja. V tem času lahko ja že rodiš (14 dni pred PDP je čisto normalno).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
12.7.2008 8:26:21   
*bubi*
....jaz bi tudi tam sredi avgusta , bi mogoče dobili še tretjega leva moškega spola v hišo ...

Saj midve imava itak skupno sobo rezervirano v MB porodnišnici user posted image  Tak da se bo treba malo uskladit user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
12.7.2008 8:29:26   
*bubi*
Pa user posted image  vsem, ki rihtate hiške in stanovanja user posted image  Res je boljše še malo potrpet (če je le kje) in res do konca porihtat, da se potem fajn prepuca in vseli. Drugače je skoz neka packarija in prah user posted image

No, mi imamo na srečo porihtano naše stanovanjce, tudi bubijevo sobico smo že malenkost preuredili, tako da je prostor še za konderpet. Trenutno je zibka tam, postlco bomo pa sestavili, ko bo prišla v poštev. Bomo videli, kdaj ju bomo lahko dali skupaj v sobo. Ko bosta večja, pa bosta šla vsak v svojo sobo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
12.7.2008 8:29:50   
*bubi*
No, zdaj imam pa jaz monologe user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
12.7.2008 8:30:43   
*bubi*
Če dobro pogledate ticker pri mojem opisu, ima tisti bejbi lulčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
12.7.2008 10:28:31   
arabela*
Bubi in kaj pomeni ta lulček?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
12.7.2008 10:30:28   
talytha

S
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Če dobro pogledate ticker pri mojem opisu, ima tisti bejbi lulčka user posted image user posted image user posted image

Sam ga ma res a ne!!! To sem prejšni teden na svojem tikercku gledala (isti) na MČ. Lep pozdrav vsem skupajuser posted image jaz sem sicer že od šestih na vrtu, ni bla ta noč za spanje...zdej je pa za vrt že prevroče, tak da grem pod tuš (spet) pa na eno user posted image   pol pa upam da nogice kam namočit.....user posted image user posted image    

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
12.7.2008 10:46:03   
alysa

A pol bo še en fantek?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
12.7.2008 11:12:42   
pf
Pozdravljene. Madonca se dogaja čez noč. Jaz ob desetih že tak spim, da za sebe ne vem, res pa je da potem ob šestih, sedmih že norim po hiši. Vsa čast, da lahko tako dolgo bedite, ker mene zgriva. Pa naša pupa tudi celo noč pridno spančka zraven mamice in ko zjutraj jogurt pojem in kavico spijem, takrat komaj začne brcat. No saj mogoče ponoče tudi, samo tak spim, da ne vem zakaj se gre. 

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
12.7.2008 12:42:02   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

A pol bo še en fantek?

Bubi in kaj pomeni ta lulček?

Ja jaz se tudi sprašujem user posted image  nekaj že pomeni očitno user posted image user posted image user posted image

Spol pa vseeno ostaja user posted image , vsaj za forum user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
12.7.2008 12:43:49   
*bubi*
Jaz ob desetih že tak spim, da za sebe ne vem, res pa je da potem ob šestih, sedmih že norim po hiši.

Nisi edina. Jaz tudi hitro mrknem, vstanem pa takrat kot bubi. Danes je malo čez sedmo prišel v spalnico in me celo polubčkal user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
12.7.2008 12:45:58   
*bubi*
Evo, eno slikico prilimam. Posteljica že čaka:
user posted image

Ko bo polna, se bo sicer selila v spalnico, zdaj pa je v bubijevi sobi.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
12.7.2008 14:56:30   
Lara Croft
Ke lepe stene.....user posted image ma jst bom tudi mal morskih prašičkov in ribic nafloskala gor....

Samo tistih vtičnic imaš ful preveč.... ful preveč.... in preblizu.... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
12.7.2008 14:58:33   
Lara Croft

Jaz ob desetih že tak spim, da za sebe ne vem, res pa je da potem ob šestih, sedmih že norim po hiši.

Nisi edina. Jaz tudi hitro mrknem, vstanem pa takrat kot bubi. Danes je malo čez sedmo prišel v spalnico in me celo polubčkal user posted image  user posted image user posted image user posted image

Srečnice..... meni se sicer spi, ma ne morem zaspat.... se do treh ponoči premetavam (no, če bi temu lahko rekla premetavanjeuser posted image user posted image )

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
12.7.2008 15:00:17   
arabela*
kukuc,babikeuser posted image
Bubi,lepo ste poštimali sobicouser posted image
Mi pa se še vedno s tuš kabino zabavamo.ne gre,pa ne gre.
danes sem bila v New yorkerju malo po dolgem času.Pa imajo take fajn hlače,na gumico,pa za zavezat za nasuser posted image .sem si dvojne dala na stran,pa dve majčke,do ponedeljka,ko so razprodajeuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
12.7.2008 15:00:57   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ke lepe stene.....user posted image ma jst bom tudi mal morskih prašičkov in ribic nafloskala gor....

Samo tistih vtičnic imaš ful preveč.... ful preveč.... in preblizu.... user posted image

Daj raje morske konjičke user posted image user posted image user posted image

Ja, se zavedam glede vtičnic user posted image  Ta sobica je očitno narejena tako, da bi tukaj naj bil računalniški kotiček. Vtičnic je (v celi sobi, še na drugih stenah) več kot 10! user posted image  Tako je bilo, ko sva kupila, ne morem jih ven potrgat. Saj user posted image  ne bo tukaj spal, zdaj smo začasno posteljico tja postavili.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
12.7.2008 15:02:34   
*bubi*
Pa imajo take fajn hlače,na gumico,pa za zavezat za nas

so prav nosečniške ali pač primerne tudi za user posted image ? Ker nisem še slišala, da bi v New Yorkerju imeli oblačila za user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
12.7.2008 16:14:04   
arabela*
Ne bubi,nimajo tam nosečniških.se pa velikokrat najde kaj daljšega,zato se šla tja pogledat,ker drugače si športno kar dost tam kupim.Sploh za poleti.
So tak fajn športne,lahko tud z elegantno majčko kombiniraš,spodaj pa pri kolenu ozek patent(zgleda da se to zdaj nosi)user posted image .Pa ful fajn občutek,ko sem jih oblekla,široka guma,pa še za zavezat zraven.
Ja glede vtičnih,jaz jih tud imam ogromno.Sem prejšnji tedn šla kupit varovala za vse.Tak da sem zdaj bolj mirna.
Jaz sem danes tud tak bogo spala.Ob dveh sem šla v posteljo,ob šestih auf.pa sem dala perilo prat.Pol sem se vrnila,pa spet nisem mogla spat,pa sem brala,zravn pa sem bila tako utrujena,da mi je oči skupaj vleklo.Pa nič.Pol pa sem šla kafe kuhat od jezeuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 12.7.2008 16:17:13 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
12.7.2008 16:15:40   
arabela*
Danes smo imeli neko debato o bonbonih.Nakar jaz izvem,da naša mala pri babici je karamele,pa tic-tac bombone.Sem skoraj znorela.Moja mama pa se z mano prepira,češ kaj kompliciramo,da otroku pa že od bombonov,pa lizik nima kaj bit.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
12.7.2008 17:11:20   
ključek
Danes smo imeli neko debato o bonbonih.Nakar jaz izvem,da naša mala pri babici je karamele,pa tic-tac bombone.Sem skoraj znorela.Moja mama pa se z mano prepira,češ kaj kompliciramo,da otroku pa že od bombonov,pa lizik nima kaj bit.

mene tudi to razkuri (pa še nimam otrok), ko so starejši tako user posted image  pametni. če starši rečejo - tole pa ne, se morajo tega držati, ne pa kontra delati.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
12.7.2008 17:12:06   
ključek
babnce, včeraj ste se pa razpričale zvečer...............user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
12.7.2008 17:14:21   
ključek
jaz si pa grem zdaj noge namakat, ker imam tak otečene, da me res bolijo....mogoče od lubenice .....

jaz pa od vročine..............zjutraj sva šla v trgovino, pa k moji mami ene rožce sadit..............ko sva pršla domov.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
12.7.2008 17:19:50   
ključek
Evo, eno slikico prilimam. Posteljica že čaka:

very cute...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čeprav je spol user posted image , predvidevam da bo user posted image , ker je zelo v modrem.............ali pa je to le "kamuflaža" za nas, firbce..................user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.7.2008 17:21:47 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
12.7.2008 17:36:00   
ključek
še tole morm povedat...............danes smo dobili voziček..................user posted image user posted image user posted image user posted image ..............točno takšen kot sva želela, direktno iz nemčije..................
user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.