|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
12.7.2008 17:36:30   
ključek
fishi, si tukaj??????????

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
12.7.2008 17:44:23   
ključek
Evo,
še en link za luškano posteljninco, tudi cenovno fajn in preverjeno lepa in praktična, jaz jo imam od sestre za zibko.
http://www.zibka.com/

odprla že stokrat, še kar noče..................user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
12.7.2008 20:14:50   
arabela*
Me to you,lep voziček,mi je všečuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
12.7.2008 20:17:59   
arabela*
Jaz pa vam povem,da sem tak obsedena postala z tem stanovanjem.
V ponedeljek grem v Dipo al pa Rutar in bom kar ene par novih stvari nabavla.
Bo treba kar kredit vzetuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
12.7.2008 21:05:44   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Evo, eno slikico prilimam. Posteljica že čaka:

very cute...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čeprav je spol user posted image , predvidevam da bo user posted image , ker je zelo v modrem.............ali pa je to le "kamuflaža" za nas, firbce..................user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar se tiče same sobice in omare: sobica je pobarvana na morje, zato je modra. Urejena je seveda bila za bubija pred dvema letoma, ko smo se preselili iz LJ. Pohištvo je modro, ker smo take omarice pač imeli v LJ in se jih je splačalo selit. Pa še v sobico so pasale.

Posteljica pa je modra, ker.... user posted image

...... ker jaz vedno pravim, da dam raje user posted image user posted image  v modro kot user posted image user posted image  v roza user posted image user posted image user posted image
Saj ne, posteljico smo kupili lani za našo nesojeno pupo, ko še nismo vedeli spola user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
12.7.2008 21:07:00   
*bubi*

Pol pa tak boljše, da ni Ikee v MB, bi skoz tam čepela. Imajo takih malih prčkarij za dom še pa još user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
12.7.2008 21:08:01   
*bubi*
www.zibka.com ti noče odpret user posted image

Meni normalno odpre.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
12.7.2008 21:09:08   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Me to you,lep voziček,mi je všečuser posted image

meni tudi user posted image

Pa ne smem ti pokazat slikice vozička za našega user posted image , ker bi spet ugibala o spolu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
12.7.2008 21:24:22   
arabela*
Bubi,kak si skrivnostna.Pa saj lahko sami pri sebi ugibamo,pa si svoje mislimouser posted image
Jaz mislim,da je tisto vse tamodro kaka fajn kamoflažauser posted image user posted image .Mogoče je naša bubi zvita ko lisicauser posted image
Glede Ikee v Mb.Ja verjetno bi nonstop tam čepela.samo šetam po tehštacunah,pol pa moj mora doma samo komode sestavljat,pa tuškabineuser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
12.7.2008 21:27:52   
bark
Oj
jaz sem pa danes tako zaničuser posted image
Sva bila že zjutraj z user posted image na Planini, to je vzpetina tle pri nas (mal več kot Šmarna). Od takrat sem čist preč. Pol sem se pa še za kosilo tko najedla novga krompirčka in solate. Pa še ta vreme, ki tolk pritiska. Skratka kr neki.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
12.7.2008 21:30:47   
ključek
www.zibka.com ti noče odpret

Meni normalno odpre.

zdej pa je.....................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
12.7.2008 21:31:25   
bark
Sem bla v petek v šopingu za dojenčka. Sem gledala kje se splača bolj kupit kakšno stvar. Pa je vse tam tam. Seveda sem nekaj tudi že kupilauser posted image . Nisem pa nikjer zasledila povijalnih plenič. Zdej pa ne vem,al sem jih spregledala, al jih res nimajo nikjer. Pri Recinkotu imajo pa sam rumene. A mislite,da se da dobiti še v kakšni drugi barvi?

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
12.7.2008 21:32:03   
ključek
Me to you,lep voziček,mi je všeč user posted image  

thanx...........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
12.7.2008 21:32:55   
ključek
Nisem pa nikjer zasledila povijalnih plenič. Zdej pa ne vem,al sem jih spregledala, al jih res nimajo nikjer. Pri Recinkotu imajo pa sam rumene. A mislite,da se da dobiti še v kakšni drugi barvi?

kaj pa v trgovini od Tosame, Domžale? tam imajo bele. baje. user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
12.7.2008 21:33:41   
ključek
Glede Ikee v Mb.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj jo čim prej zgradijo...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
12.7.2008 21:34:22   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Me to you,lep voziček,mi je všeč

meni tudi user posted image  

hvala tudi tebi........user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
12.7.2008 21:35:05   
ključek
Oj
jaz sem pa danes tako zanič

upam, da si kaj boljše...........user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
12.7.2008 21:35:12   
bark
Aja pa še neki.
Ker imam doma sam tangice - ja res jeuser posted image in ker na te verjetno vir vložki ne bodo šli, pa še škoda se mi jih zdi,ne vem,al bi si šla kupit nekaj navadnih spodnjic za v porodnišnico al sem pa že razmišljala, da vzamem od Tosame ene mrežaste, ki so za enkratno uporabo. Kaj mislite?

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
12.7.2008 21:37:13   
bark

Nisem pa nikjer zasledila povijalnih plenič. Zdej pa ne vem,al sem jih spregledala, al jih res nimajo nikjer. Pri Recinkotu imajo pa sam rumene. A mislite,da se da dobiti še v kakšni drugi barvi?

kaj pa v trgovini od Tosame, Domžale? tam imajo bele. baje. user posted image

Na netu nisem zasledila, da bi jih sploh imeluser posted image

Zdej ko se je malo shladilo,mi je mal boljš....tnx

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
12.7.2008 21:37:50   
ključek

kaj naj jaz rečem, ko kupujeva stvari za novo hišo..............user posted image user posted image user posted image user posted image ...........naslednji teden greva v Ikeo.............ne vem, če bo kombi dost prostoren za vse, kar bova nakupila......................user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
12.7.2008 21:39:06   
ključek
Aja pa še neki.
Ker imam doma sam tangice - ja res je in ker na te verjetno vir vložki ne bodo šli, pa še škoda se mi jih zdi,ne vem,al bi si šla kupit nekaj navadnih spodnjic za v porodnišnico al sem pa že razmišljala, da vzamem od Tosame ene mrežaste, ki so za enkratno uporabo. Kaj mislite?

te gatke dobiš itak v porodnišnici..............bo pa verjetn res boljše, da si kakšne kupiš, že zaradi vložkov...............ker baje teče pol k ne vem kuga.............user posted image ..........tko pravijo..............

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
12.7.2008 21:40:05   
ključek
Na netu nisem zasledila, da bi jih sploh imel

moja sestra jih je lani kupila v trgovini Bela štacunca (Domžale). če jih pa nimajo več...........user posted image .......ne vem

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
12.7.2008 21:41:50   
ključek
Ker imam doma sam tangice

pa jih komot nosiš?? jaz že navadne spodnje bolj težko, najraje imam nosečniške. dej, če boš še kej domov pršla, povej, greva na user posted image , če bo cajt...............če ne prej pa pol, k bojo user posted image  tuki...............user posted image user posted image user posted image ...........velja?????????

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
12.7.2008 21:52:46   
bark

Ker imam doma sam tangice

pa jih komot nosiš?? jaz že navadne spodnje bolj težko, najraje imam nosečniške. dej, če boš še kej domov pršla, povej, greva na user posted image , če bo cajt...............če ne prej pa pol, k bojo user posted image  tuki...............user posted image user posted image user posted image ...........velja?????????

Ja še vedno jih nosim.
Bom se ti najavla,če bom šla še kaj v vaše oz. naše kraje. Tam okrog dvajsetega bom šla na CSD, sam takrat ne bom sama.

A se bomo zdaj kaj dobile. Jaz bom vrjetno tam nekje od 18tega na dopustu.No ja to sem že, sam doma me verjetno ne bo.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
12.7.2008 21:54:04   
arabela*
Bark,tiste hlačke dobiš v porodnišnici in so full vredu.Vsaj meni so bile.Me smo si vsaka po ene par kar domov odnesle(pa ne me zatožit).So fajn uporabne,pa še te vložke ti lepo noter drži.
Za doma pa sem jaz tud te uporabljala,pa tiste navadne bele.Vseeno,samo ne tange.Itak boš tisti tedn doma nonstop na wc,pa pod tušem.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.