Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 18:15:54
|
|
|
|
pf
|
A veste kaj sem opazila? Da se mi je zadnja dva, tri dni trebuh začel spuščati. A ni to nekak bolj pozno, ne ravno v 33. tednu? Zredila se nisem tak ful, ampak trebuh imam pa kot slonek. Pravi debelušček sem.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 19:00:22
|
|
|
|
morango
|
Me to you: ja, nekaj jih zeza ta povezava, poskusi ene parkrat, pol pa rata. So res lepe stvari, in za tiste, ki ste bolj blizu Ljubljane, imajo trgovino na Brezovici, kjer lahko direkt kupte. Cene so pa precej nižje kot npr. v BC (spalne vreče so tu okol 20, v BC pa okol 35 €). Pf: mene tud nekaj tišči danes v spodnjem delu, bi morala imet oblekco, da me ne bi res nič nikjer pritiskalo. Mogoče je pa to samo tako prehodno. Jaz sem šele v 31. tednu in bo moralo to dete še kar malo počakat.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 19:10:34
|
|
|
|
lana luna
|
umrla od smeha, resnično..... me to you to je že drugič da te morm opozorit, da ne umiraj od smeha zarad mene u celje bom pršla če nam na morju in če mi bo financ ministr dal žegn, ker jest sem na sončni in sm čist odvisna od očeta svojega otroka drgač sanje pa sploh niso ble smešne. ker se kr mal nelagodno počutm ko pomislm da sem svojega bogega psa dojila. pa to je INCEST
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 19:11:38
|
|
|
|
lana luna
|
A veste kaj sem opazila? Da se mi je zadnja dva, tri dni trebuh začel spuščati. men se je tut to včerej zdel in sm pol vse sprašvala če se jim zdi moj trebuh kej manjši. ker mene je moj mali čist dol nekje butou
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 19:13:04
|
|
|
|
lana luna
|
me to you sej men je pa smešn k maš ti tko luštne izpade kot je tale... jest si te kr predstavlam kako lužce pol brišeš
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 19:17:50
|
|
|
|
emi*
|
Kaj je kaj narobe,če se trebuh spusti?Meni se je že zdavnaj kak teden nazaj,takrat mi je tudi skakala na dnu zdaj pa se samo premešča z leve na desno in se napihuje.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 19:23:27
|
|
|
|
arabela*
|
babe,ste si merle kaj obseg trebuha? Jaz sem si danes,pa imam 97cm.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 19:33:25
|
|
|
|
emi*
|
Ja jaz sem včeraj tudi pa je tudi 97cm.Ampak zgleda majhen. Do kolko pa še zraste?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 19:49:58
|
|
|
|
arabela*
|
Moj pa velik ko .Me kar zmrazi,ko se v špeglu vidim.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 20:12:23
|
|
|
|
*bubi*
|
A ve že rojevate? joj, jaz se nikoli sanj ne spomnim. Pa nič za to Jaz bom še en teden počakala na UZ, potem pa se bom odločila, če si res želim čim prej rodit al ne. Trenutno je bolj ja Pa s tem ne mislim na jutri, ampak recimo tam, v sredini avgusta
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 20:25:29
|
|
|
|
talytha
|
Ja jaz ga imam tut nizko, sam ga mam pa že skos bol dol. Obseg mam pa 93 cm-že kar neki časa, se ne manjša pa ne veča ...me pa full hrbet boli, pa ni važno al sedim al ležim, tak da stalno sem pa tja hodim..pol mi pa noge zatekajo nikakor ni prav
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 21:23:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ki čitam, da sanjaste.... moj je zadnjič sanjal, da mi je pomagal bit noseč.... da je vzel dojenčka iz trebuha za en cajt in ga spravil v eno škatlico... ... čez en cajt mi ga je dal pa nazaj... Pa tisto isto noč, sem tudi jst o njej sanjala, ma zdej se več ne spovnem kaj.... Danes sem začela 32 teden.... uf, kako gre hitro čas.... Včeraj sem bla na pregledu.. se ni še obrnila... ne vem, kaj čaka, oštja.... V glavnem, do konca je še 8 tednov.... in moja ginekologinja me je spet naročila na pregled čez 6 tednov.... mislim, no.... Al vzamem to kot, da je čist vse v redu in ni potrebno, da se hodim gužvat? Ups.... pečica zvoni....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 21:45:58
|
|
|
|
lana luna
|
moj je zadnjič sanjal, da mi je pomagal bit noseč.... da je vzel dojenčka iz trebuha za en cajt in ga spravil v eno škatlico... ... čez en cajt mi ga je dal pa nazaj... sm pa mislna da so moje sanje najbolj budaste sm se do solz nasmejala... lara croft a veš da si dons na POPtvju jest sem pa dons u 30. teden padla
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 22:01:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna lara croft a veš da si dons na POPtvju Vem, vem... si morš mislit.... na POP so me dali.... gledam tku mimogrede.... itak ponavljajo.... Sanje so pa več ali manj itak butaste...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 22:04:03
|
|
|
|
ključek
|
lara croft a veš da si dons na POPtvju uuuuuuuuuu, kakšna pomembna persona je pr nas....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 22:05:39
|
|
|
|
ključek
|
nama so pa danes položili prve ploščice............... ..........vendar sva se odločila, da se bova selila v sredini oktobra, da bo vse prštiman za najinega , tudi sobica............... ..............bolje sedaj kakšen mesec počakat pa da je vse tko k more biti, kot pa da bi se pol jezila, da sva kaj prehitevala...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 22:06:35
|
|
|
|
ključek
|
jest sem pa dons u 30. teden padla čestitam!!! jz pa v nedeljo začnem 31 teden................ ...........še 9 tednov.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 22:11:08
|
|
|
|
ključek
|
drgač sanje pa sploh niso ble smešne. sej vem, da ne............... ...............sam si tok fajn napisala, da je blo smešno...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 22:11:36
|
|
|
|
ključek
|
, še ne spiš????
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 22:12:24
|
|
|
|
ključek
|
me to you to je že drugič da te morm opozorit, da ne umiraj od smeha zarad mene če pa tok svetovn napišeš..............me resnično nasmejiš........................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 22:13:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nama so pa danes položili prve ploščice............... Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Ja, podpise bom pa na srečanju talala.... valda se še kdaj dobimo td v LJ, ne? Al bom mougla glih v CElje hodit? Ma se ni problema, zdej imam vinjeto...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 22:15:13
|
|
|
|
ključek
|
u celje bom pršla če nam na morju in če mi bo financ ministr dal žegn, ker jest sem na sončni in sm čist odvisna od očeta svojega otroka boš pa samo do trojan prišla, pol te pa jaz nakipam v avto, pa šibamo dalje..................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 22:18:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz bom še en teden počakala na UZ, potem pa se bom odločila, če si res želim čim prej rodit al ne. Trenutno je bolj ja Pa s tem ne mislim na jutri, ampak recimo tam, v sredini avgusta ....jaz bi tudi tam sredi avgusta , bi mogoče dobili še tretjega leva moškega spola v hišo ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 22:21:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you , še ne spiš???? ... ne, smo malo prej prišli domov...pa sem ugotovila, da sem bila kar cel čas prijavjena kot da sem gor
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 11.7.2008 22:33:13
|
|
|
|
arabela*
|
Lara,vau,slavna si.Čeprav nisem gledla poptv Mi pa se še vedno s tuš kabino ukvarjamo.Že od sedmih.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.