|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
11.7.2008 18:15:54   
pf
A veste kaj sem opazila? Da se mi je zadnja dva, tri dni trebuh začel spuščati. A ni to nekak bolj pozno, ne ravno v 33. tednu? Zredila se nisem tak ful, ampak trebuh imam pa kot slonek. Pravi debelušček sem.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
11.7.2008 19:00:22   
morango
Me to you: ja, nekaj jih zeza ta povezava, poskusi ene parkrat, pol pa rata. So res lepe stvari, in za tiste, ki ste bolj blizu Ljubljane, imajo trgovino na Brezovici, kjer lahko direkt kupte. Cene so pa precej nižje kot npr. v BC (spalne vreče so tu okol 20, v BC pa okol 35 €).

Pf: mene tud nekaj tišči danes v spodnjem delu, bi morala imet oblekco, da me ne bi res nič nikjer pritiskalo. Mogoče je pa to samo tako prehodno.user posted image  Jaz sem šele v 31. tednu in bo moralo to dete še kar malo počakat.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
11.7.2008 19:10:34   
lana luna
umrla od smeha, resnično.....

me to you to je že drugič da te morm opozorit, da ne umiraj od smeha zarad meneuser posted image user posted image user posted image

u celje bom pršla če nam na morju in če mi bo financ ministr dal žegn, ker jest sem na sončni in sm čist odvisna od očeta svojega otrokauser posted image user posted image user posted image

drgač sanje pa sploh niso ble smešne. ker se kr mal nelagodno počutm ko pomislm da sem svojega bogega psa dojila. pa to je INCESTuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
11.7.2008 19:11:38   
lana luna
A veste kaj sem opazila? Da se mi je zadnja dva, tri dni trebuh začel spuščati.

men se je tut to včerej zdel in sm pol vse sprašvala če se jim zdi moj trebuh kej manjši. ker mene je moj mali čist dol nekje butouuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3004
11.7.2008 19:13:04   
lana luna
me to you sej men je pa smešn k maš ti tko luštne izpade kot je tale... user posted image  user posted image user posted image user posted image jest si te kr predstavlam kako lužce pol brišešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
11.7.2008 19:17:50   
emi*
Kaj je kaj narobe,če se trebuh spusti?Meni se je že zdavnaj kak teden nazaj,takrat mi je tudi skakala na dnu zdaj pa se samo premešča z leve na desno in se napihuje.user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
11.7.2008 19:23:27   
arabela*
babe,ste si merle kaj obseg trebuha?
Jaz sem si danes,pa imam 97cm.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
11.7.2008 19:33:25   
emi*
Ja jaz sem včeraj tudi pa je tudi 97cm.Ampak zgleda majhen.user posted image Do kolko pa še zraste?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
11.7.2008 19:49:58   
arabela*
Moj pa velik kouser posted image .Me kar zmrazi,ko se v špeglu vidim.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
11.7.2008 20:12:23   
*bubi*
A ve že rojevate? user posted image user posted image user posted image  joj, jaz se nikoli sanj ne spomnim. Pa nič za to user posted image

Jaz bom še en teden počakala na UZ, potem pa se bom odločila, če si res želim čim prej rodit al ne. Trenutno je bolj ja user posted image  Pa s tem ne mislim na jutri, ampak recimo tam, v sredini avgusta user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
11.7.2008 20:25:29   
talytha
Ja jaz ga imam tut nizko, sam ga mam pa že skos bol dol. Obseg mam pa 93 cm-že kar neki časa, se ne manjša pa ne večauser posted image ...me pa full hrbet boli, pa ni važno al sedim al ležim, tak da stalno sem pa tja hodim..pol mi pa noge zatekajouser posted image nikakor ni pravuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
11.7.2008 21:23:25   
Lara Croft
Ki čitam, da sanjaste.... moj je zadnjič sanjal, da mi je pomagal bit noseč.... da je vzel dojenčka iz trebuha za en cajt in ga spravil v eno škatlico... user posted image user posted image ... čez en cajt mi ga je dal pa nazaj... Pa tisto isto noč, sem tudi jst o njej sanjala, ma zdej se več ne spovnem kaj....

Danes sem začela 32 teden.... uf, kako gre hitro čas.... user posted image

Včeraj sem bla na pregledu.. se ni še obrnila... ne vem, kaj čaka, oštja.... user posted image

V glavnem, do konca je še 8 tednov.... in moja ginekologinja me je spet naročila na pregled čez 6 tednov.... mislim, no.... Al vzamem to kot, da je čist vse v redu in ni potrebno, da se hodim gužvat? user posted image user posted image

Ups.... pečica zvoni....      

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
11.7.2008 21:45:58   
lana luna
moj je zadnjič sanjal, da mi je pomagal bit noseč.... da je vzel dojenčka iz trebuha za en cajt in ga spravil v eno škatlico... ... čez en cajt mi ga je dal pa nazaj...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sm pa mislna da so moje sanje najbolj budasteuser posted image user posted image user posted image user posted image sm se do solz nasmejala...

lara croft a veš da si dons na POPtvjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

jest sem pa dons u 30. teden padla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
11.7.2008 22:01:03   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna
lara croft a veš da si dons na POPtvjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vem, vem... si morš mislit.... na POP so me dali....user posted image gledam tku mimogrede.... itak ponavljajo....

Sanje so pa več ali manj itak butaste... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3014
11.7.2008 22:04:03   
ključek
lara croft a veš da si dons na POPtvju

uuuuuuuuuu, kakšna pomembna persona je pr nas....................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3015
11.7.2008 22:05:39   
ključek
nama so pa danes položili prve ploščice...............user posted image user posted image user posted image user posted image ..........vendar sva se odločila, da se bova selila v sredini oktobra, da bo vse prštiman za najinega user posted image , tudi sobica...............user posted image user posted image user posted image ..............bolje sedaj kakšen mesec počakat pa da je vse tko k more biti, kot pa da bi se pol jezila, da sva kaj prehitevala...............

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
11.7.2008 22:06:35   
ključek
jest sem pa dons u 30. teden padla user posted image user posted image user posted image  

čestitam!!!
jz pa v nedeljo začnem 31 teden................user posted image user posted image user posted image ...........še 9 tednov.............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3017
11.7.2008 22:11:08   
ključek
drgač sanje pa sploh niso ble smešne.

sej vem, da ne...............user posted image ...............sam si tok fajn napisala, da je blo smešno...............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3018
11.7.2008 22:11:36   
ključek
user posted image , še ne spiš????

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
11.7.2008 22:12:24   
ključek
me to you to je že drugič da te morm opozorit, da ne umiraj od smeha zarad mene user posted image user posted image user posted image

če pa tok svetovn napišeš..............me resnično nasmejiš........................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3020
11.7.2008 22:13:53   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

nama so pa danes položili prve ploščice............... 

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... user posted image user posted image user posted image

Ja, podpise  bom pa na srečanju talala.... valda se še kdaj dobimo td v LJ, ne? Al bom mougla glih v CElje hodit? Ma se ni problema, zdej imam vinjeto...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
11.7.2008 22:15:13   
ključek
u celje bom pršla če nam na morju in če mi bo financ ministr dal žegn, ker jest sem na sončni in sm čist odvisna od očeta svojega otroka

boš pa samo do trojan prišla, pol te pa jaz nakipam v avto, pa šibamo dalje..................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3022
11.7.2008 22:18:50   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz bom še en teden počakala na UZ, potem pa se bom odločila, če si res želim čim prej rodit al ne. Trenutno je bolj ja user posted image  Pa s tem ne mislim na jutri, ampak recimo tam, v sredini avgusta user posted image

....jaz bi tudi tam sredi avgustauser posted image , bi mogoče dobili še tretjega leva moškega spola v hišouser posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
11.7.2008 22:21:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image , še ne spiš????

... ne, smo malo prej prišli domov...pa sem ugotovila, da sem bila kar cel čas prijavjena kot da sem goruser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
11.7.2008 22:33:13   
arabela*
Lara,vau,slavna si.Čeprav nisem gledla poptvuser posted image
Mi pa se še vedno s tuš kabino ukvarjamo.Že od sedmih.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.