morango
|
Ojla, jaz pa sem danes uredila za porodniško, sicer mal prezgodaj, ampak se mi ni dalo več čakat, in denar bom vzela. Sem pa že pri Recinku kupila lupinico pa posteljico, skratka tisto, kar je čist uporabno in še nimam. Pol sem pa tako zmatrana domov prišla, da sem spala kot ubita uro in pol. Pa dojenčica tudi, kar je zadnje cajte že prav redko. Včeraj zvečer sem prav razmišljala, kako naj se namestim, da bova lahko spali. Ker se non stop premika, res ne vem, kako naj spim. Dokler nisem brala vaših mejlov, sem mislila, da se pač dobro počuti, če miga. Pol so vam pa na MŠ povedali, da ni fajn, če se premika. No ja, ne vem. Vsaj na WC mi ni treba hodit . Nič, vročina je, pa smo, bo treba mal počivat, ni kaj. Marsy, uspešno in prijetno v novem stanovanjcu. Ti boš pa zdaj kar skoz na morju Emi, če iščeš G v Lj, nikakor ne it v Šentvid, jaz sem se prepisala od nje med nosečnostjo in mislim, da je bla to ena boljših odločitev do zdaj. Verjetno je pametno it v Leonišče, moje kolegice so precej pohvalile Ksenijo Geršak, je prijazna, strokovna, strokovno se še naprej izpopolnjuje, skratka ... Seveda pa je pri dobrih G vedno vprašanje, če še sprejemajo. Tolk, moram it na en kofe pa študirat.
|