|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
11.7.2008 14:19:30   
ključek
FUUUJJJJ zdaj pogledam na strop in vidim veliko kobilico,samo še to mi manjka.

poznam občutek................jaz mojemu user posted image  včasih rečem kar ace ventura, ker skrbi za te "male bibice", ki pridejo v stanovanje................user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
11.7.2008 14:40:57   
morango
Ojla,

jaz pa sem danes uredila za porodniško, sicer mal prezgodaj, ampak se mi ni dalo več čakat, in denar bom vzela. Sem pa že pri Recinku kupila lupinico pa posteljico, skratka tisto, kar je čist uporabno in še nimam.
Pol sem pa tako zmatrana domov prišla, da sem spala kot ubita uro in pol. Pa dojenčica tudi, kar je zadnje cajte že prav redko. Včeraj zvečer sem prav razmišljala, kako naj se namestim, da bova lahko spali. Ker se user posted image  non stop premika, res ne vem, kako naj spim. Dokler nisem brala vaših mejlov, sem mislila, da se pač dobro počuti, če miga. Pol so vam pa na MŠ povedali, da ni fajn, če se premika. No ja, ne vem. Vsaj na WC mi ni treba hodituser posted image .
Nič, vročina je, pa user posted image smo, bo treba mal počivat, ni kaj.

Marsy, uspešno in prijetno v novem stanovanjcu. Ti boš pa zdaj kar skoz na morju user posted image
Emi, če iščeš G v Lj, nikakor ne it v Šentvid, jaz sem se prepisala od nje med nosečnostjo in mislim, da je bla to ena boljših odločitev do zdaj. Verjetno je pametno it v Leonišče, moje kolegice so precej pohvalile Ksenijo Geršak, je prijazna, strokovna, strokovno se še naprej izpopolnjuje, skratka ... Seveda pa je pri dobrih G vedno vprašanje, če še sprejemajo.

Tolk, moram it na en kofe pa študirat.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
11.7.2008 14:48:05   
lana luna
punce je tole prou zanimivo kako se vsem nam nosečkam istočasno dogajajo podobne stvari. ker tut jest sem imela dons ene čudne sanje. se mi je sanjalo da sem že rodila in da smo meli prelepega fantka. res lepo dete, sem se kr zatreskala vanjgauser posted image ja u glavnm to dete se ni hotlo dojit in je pil umetno mleko, jest pa nism hotla brez mleka ostat in sm najprej hotla kr da bi svojo sestro dojil (ki ima 21 let!!!) a pol sem se pa odločla da bom rajš mojega psa dojilauser posted image user posted image user posted image po en stran res odvratne sanje. pa kolk živo se jih spominjamuser posted image OBUP!! in clo moja mami in ati sploh nista bla ločena v sanjahuser posted image ampak važn je pa to, da je bil moj sinček res pravi lepotecuser posted image vse ostalo je blo pa kr nekiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
11.7.2008 14:51:07   
lana luna
marsy res boš uživala ko boš lahko celo poletje na morjuuser posted image user posted image user posted image sm ti čist mičkn foušuser posted image

emi* sej če ne mislta prou delč jit na morje, pol ni nobene panike pomojem. midva bova šla konc julija al pa začetk avgusta v Savudrijo in je Izolska bolnišnica čist blizu. sam mislm pa da ne smeš preveč razmišljat kaj bi šlo lohk narobej, ker to slabo vpliva na realnost poluser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
11.7.2008 14:53:41   
lana luna
me to you user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za tale link za posteljnino. men se tut zdi da je precej poceni vse skupej... glede na to kakšne cene znajo bit v BC.

pf user posted image user posted image user posted image user posted image teb pa bravo k si tko pridna. jest mam pa dons namen rože zmetat, ampak se mi ponavad šele od petih naprej da mal bolj migat. od enih do petih pa najraj nč pametnga delamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
11.7.2008 15:07:11   
morango
Evo,
še en link za luškano posteljninco, tudi cenovno fajn in preverjeno lepa in praktična, jaz jo imam od sestre za zibko.
http://www.zibka.com/

Sanja se pa tud men noro. Ja, danes ponoči sem tud jaz rodila, pa sploh ne vem, kaj. Pol bi pa morala it domov, pa nisem imela nič za dojenčka obleč, razen enih čudnih žabic. In pol sva se s sestro vozili po trgovinah in nabavljali stvari za malčka, ki naju je najbrž nekje čakal. Pol sem se zbudila. Je bil pa lep občutek, ker je bil dojenček luškan pa vse je blo v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 2981
11.7.2008 15:09:00   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Emi, če iščeš G v Lj, nikakor ne it v Šentvid, jaz sem se prepisala od nje med nosečnostjo in mislim, da je bla to ena boljših odločitev do zdaj. Verjetno je pametno it v Leonišče, moje kolegice so precej pohvalile Ksenijo Geršak, je prijazna, strokovna, strokovno se še naprej izpopolnjuje, skratka ... Seveda pa je pri dobrih G vedno vprašanje, če še sprejemajo.

Samo kakšna različna mnenja, jaz sem v Šentvidu pa je nebi zamenjala, kolegica pa je bila v Leonišču pa je zamenjala .

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
11.7.2008 15:47:50   
morango
Sarcy glede strokovnosti tud jaz nisem imela večjih pripomb, na srečo tudi razen non stop bruhanja prvih pet mesecev nisem imela drugih težav. Pa še za slabosti mi je rekla, da pač niso povezane z nosečnostjo. (čudno, ker prej nisem nikoli bruhala)
Glede človeškega faktorja pa precej pripomb (nobenih razlag, 1 Uz, komaj sem izprosila tisto slikco, na ? zgolj ja/ne odgovori), razlika je še bolj očitna zdaj, ko sem jo zamenjala in vidim, kakšne fajn obravnave si lahko deležen drugje. Je pa res, da vsak doživlja ljudi drugače. Aja, pa prvič sem bila naročena v 12. tednu, če se ne bi prej pozanimala drugje, bi mi še NS ušla. Tako da je res ne morem priporočit.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
11.7.2008 15:53:06   
pf
Lana luna da ne boš mislila, da se mi ful da. Pač delam, ker bi rada take stvari bolj detaljno še prej uredila, da imam potem par mesecev mir vsaj z notranjostjo kuhinjskih predalov. Sem pa srečna, da že imam skoraj vse pripravljeno, ker vidim, da sem iz tedna v teden manj storilna in bolj okorna. Kar pa se naše gradnje tiče že tudi ometavajo, tak da je brzina vrlina. Mesec dni za 330 kvadratnih metrov. Hitro, a ne? Drugi teden že okne pridejo montirati, pa streho gor dat, ker podeskano je že.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
11.7.2008 15:58:38   
arabela*
Če meni spomin ne laže,sem jaz tud danes ponoči rodila,fantka.Pa še to se spomnim,da sva se dojilauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
11.7.2008 16:06:37   
lana luna
Če meni spomin ne laže,sem jaz tud danes ponoči rodila,fantka.Pa še to se spomnim,da sva se dojila

to je pa zdej že kr malo smešnouser posted image user posted image user posted image ker dons ponoč smo vse nekej rojevale. še celo moji sestri se je sanjalo, da je bla kr ona noseča in je mislna da ma popadke, pa je šla u porodnišnco in so ji rekl da to sam otrok tko brca notruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
11.7.2008 16:07:35   
lana luna
pf ja se ti že more dat če si tolk nardila. jest se sploh ne morm premaknit izza računalnika. ko sem bom premaknila si bom naredila ledeno user posted image in bom šla pred TVuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2987
11.7.2008 16:09:12   
lana luna
sm vidla da majo dons avgustovke v Kranju, čist bliz mene srečanje. in jih pride od 8 do 10. sem kr razmišljala če bi še jest se tja vtihotaplauser posted image user posted image user posted image da bi mal počvakalauser posted image user posted image ne vem zakaj med septmbarekami ni nbenih Kranjčankuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2988
11.7.2008 16:19:12   
emi*
O vidim,da je polovica že rodila.user posted image user posted image user posted image

Ma gremo v Crikvenico na Hrvaško,saj ni tako daleč,2 h.Če pa bom že rodila lahko grem v Rijeko.user posted image Saj bolnice imam blizu,edino kar mi bo nona živce spila tam dol,da me bo res še kaj zadelo.

Pa dej jej,pa kako si,pa ti je slabo,te kaj boli..................................user posted image user posted image

Valjda bom preživela.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2989
11.7.2008 16:21:11   
emi*
Imajo kje kak dober frape v Ljubljani??"Pijem ga "že dva mesca pa ga nikakor najt,kje bi bil kak dober!user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
11.7.2008 16:22:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jutri moram it pa na sodišče pričat. Kateri se je že to ne dolgo nazaj zgodilo? Svašta! Se bom prav nalašč malo prikotalila tja in jim dala vedet kolk so bedni, da me matrajo v tej vročini. Pa še peljat se moram enih 170 km do tja.

..... meni.... pa sem jim hitro dala vedeti, da sem bila tam prvič in zadnjič....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
11.7.2008 16:25:43   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image  wellcome back, ribica. Mislim, da bo forum spet malo oživel user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
11.7.2008 16:26:43   
emi*
user posted image user posted image Kaj katera kaj telovadi doma,te vaje,ki jih pripiročajo v MŠ?Meni še ni padlo na pamet,da bi kaj se pretegovala,ampak včasih se pa spomnem na kako Keglovo vajo,tolko,da mi kje ne zleti ven.user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
11.7.2008 16:27:08   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kaj pa če bi se za drug teden na kaki hitri kavi zmenile, da se spoznamo? Samo jaz ne vem, kako bo s kozami. Saj večina so že krastice in že kar lepo odpadajo, ampak nikoli ne vem, če se kje v laskih ne skriva kaka bolj sveža.

..sem ti že včeraj hotela napisati..... je bil na morju tudi en tak mali fantek kot tvoj bubi...pa je imel koze...sem se takoj spomnila nate.......

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
11.7.2008 16:30:42   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz imam pa danes generalko po kuhinji, vse iz predalov ven, vse v pomivalca, predale prebrisat in ko je oprano vse noter. Zdaj še samo pečico, rešeta za v pečico in keramično ploščo in sem gotova. Jupi.  user posted image user posted image user posted image

.... nisi še gotova...ker se ti tak da...lahko prideš še k meniuser posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
11.7.2008 16:33:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gold fish in Gloria a sta zasledili, da je danes Sayuri rodila? Imajo Zaro in Lovrota. Verjetno se je spomnita iz foruma Upajmo skupaj, ker je bila na umetni oploditvi kake dobre tri tedne pred mano. Kako sem vesela zanjo.

...sem še včeraj zvečer čekirala kako je z njo...sem redno spremljala in seveda se je spomnim.....  grem takoj pogledat...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
11.7.2008 16:33:58   
lana luna
.... nisi še gotova...ker se ti tak da...lahko prideš še k meni

ja sej k meni bi tut lohk pršla, sej bom jest pomagalauser posted image user posted image user posted image jo bom pobrisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
11.7.2008 17:44:45   
arabela*
Emi,jaz se moram pohvalit,da vsak dan telovadim.Pa če sem crkjena kouser posted image .Mišice se že nabirajouser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2998
11.7.2008 17:46:53   
ključek
ker tut jest sem imela dons ene čudne sanje. se mi je sanjalo da sem že rodila in da smo meli prelepega fantka. res lepo dete, sem se kr zatreskala vanjga ja u glavnm to dete se ni hotlo dojit in je pil umetno mleko, jest pa nism hotla brez mleka ostat in sm najprej hotla kr da bi svojo sestro dojil (ki ima 21 let!!!) a pol sem se pa odločla da bom rajš mojega psa dojila po en stran res odvratne sanje. pa kolk živo se jih spominjam OBUP!! in clo moja mami in ati sploh nista bla ločena v sanjah

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
umrla od smeha, resnično...............user posted image user posted image user posted image

in ti še tok fajn napišeš, se ti kr predstavljam, čeprav te ne poznam...............

če bomo imele srečanje v celju, a prideš????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2999
11.7.2008 17:49:22   
ključek
Evo,
še en link za luškano posteljninco, tudi cenovno fajn in preverjeno lepa in praktična, jaz jo imam od sestre za zibko.
http://www.zibka.com/

men pa noče odpret..................user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.