|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
13.6.2008 10:12:05   
Inigo
hruška - pol bi mi pa lahko ti poštimala nohte... nikol še nism mela tk trdih pa leipih... sam kaj ko si jih ne znam uredit user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
13.6.2008 10:22:34   
Blacky30
user posted image

Danes pa je en tečen, zaspan dan. Sploh se nisem mogla prav vstat. Malega imam doma, ker ima angino - spetttttt. V 4 mesecih že tretja angina - groza!
Meni je včeraj zvečer ful trebuh otrdeval in to kar na 3 minute, pa čeprav sem spila en magnesol zjutraj in 4 dcl donata, ker sem imela prebavne težave in me je trebuh bolel od napenjanja. No, ko se je to umirilo, pa mi je začel trebuh otrdevat.

HD, tisti link več ne dela verjetno zato, ker so vse skup zbrisali, ker so babe res prešle vse meje dobrega okusa in bi te ob branju kar malo slabost začela obhajat. Pa to itak že vsi vemo, da je RR na splošno en velik kurnik, kjer si ene resnično domišljajo, da so ne vem kaj. Še dobro, da se me tukaj fajn razumemo. user posted image

Moya, jaz vem samo to, da si lahko kupiš puzzle z motivi sliki Anne Geddess in jih sestaviš in jih daš v okvirju na steno. Zdaj imaš še čas do poroda za sestavljanje.user posted image user posted image  So pa ful lepi, jaz jih imam doma, samo v škatli, ker mi mali ne dovoli sestavljat v miru.user posted image
Oooo, zgleda, da bo lunica med prvimi čvekami, ki bo odpeketala po zakladek.user posted image user posted image user posted image

Grem nekaj jest.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
13.6.2008 10:25:18   
Blacky30
O shit, neboglasnica, upam, da ni poškodba prehuda. Poročaj nam, da ne bomo v skrbeh.

HD, kak sem trofla. user posted image user posted image user posted image  Zakaj nisi bliže doma, jaz bi tudi rabla eno, ko bi mi nohte urejala.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
13.6.2008 10:30:40   
Anonimen
blacky en teden bi še rada počakala, potem pa bi res šla rodit. kot vse verjetno user posted image  samo danes me pa ČISTO NIČ ne šraufa zaenkrat user posted image  je pa sigurno, da se notri vse pripravlja na najpomembnejši dogodek.  blacky zdej sem pa firbčna, kakšna tema pa je bila tisto, zaradi katere so se punce kregale? ma mene včaish prav zmrazi, mamice, nosečke, hudobne pa tko da je groza. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
13.6.2008 10:39:19   
Inigo
ja lunica, sma že dve. mene tut dans še nč ne šraufa... tut včeraj je blo kr ok. spala sem presenetljivo dobro user posted image mogoče pa se telo pripravlja - beri: počiva - ker bo v kratkem rablo energijo za porod user posted image jooooooooooooooj, kk bluzim! hehe, sama seb sem smešna!

ja, glede onega kurnika... lunica... to je užas kake fore majo ene ej... pa a res ne morš bit prijazen in odgovorit na zastavljeno vprašanje?! pol pa še druga tema, kjer je neka forumašica hotela drugo "zajebat". zakaj že?! mislim ej... a so to ljudje?! meni niso podobne ljudem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 10:43:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
13.6.2008 10:44:30   
Anonimen
inigo noro je to res, ker ne veš kaj pričakovat... pa še vse ostalo kaže, da se Luki pripravlja na prihod. čutim ga tako nizko, da se mi zdi da bo padel ven, imam skoz tekoče blato, se torej čistim, Luki se je zadnje par dni ful umiril, iz mene dobesedno teče prozorna sluz podobna jajčnemu beljaku, kr po 5-10 večjih kosov na dan.... pa ti popadki.... to je res noro no. ko ne veš, al kej nakazuje al ne... jaz sploh če hodim, dobim takoj menstrualne krče, če samo vstanem pa mi otrdi trebuh. včeraj sem pa že res mislila, da je to to, pol ure je trajalo no. pa kar nekje na 2-3 minuti me je skoz zvijalo. ampak NIIIIIIIIIIIIČ user posted image  boš vidla, da bova 10 dni čez rok še zmeraj tu jamrali user posted image user posted image  glede one teme pa sploh ne vem kaj so se kregale, me zanima kaj je blo, se pa spomnim par drugih tem tle na RR in ene ženske so res zmaji. moški ne more bit nikol tolk nizkoten

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2232
13.6.2008 10:46:09   
Inigo
lunica, kaj ti pišeš za mene al za sebe?! popolnoma iste stvari se mi dogajajo. ISTE! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
13.6.2008 10:46:21   
Anonimen
evo ravnokar mam spet popadek, samo je rahel... mama mia, Luka pridi al pa dej mir haha user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2234
13.6.2008 10:47:28   
Anonimen
inigo, očitno je nekaj na tem. kaj a grema danes ? sam danes je petek13. greva jutri? user posted image  fajn vreme je za rodit, če drugega ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2235
13.6.2008 10:48:39   
Inigo
hlačke si na dan tut po 3x ali večkrat menjam, ker so čisto mokre od izcedka. včeraj mi je na ctg-ju sestra rekla (po 15 minutah), če moj otrok še vedno spi, ker je mel skos isti utrip. in pol smo ga budile. sm ga štrckala in trepljala po ritici... no, potem se je malo zbudil... mali se skratka ne premika več tolko. trebuh sem danes spet gledala... ga mam že čis pr kolenih user posted image ne ne, ni tk hudo. sam je pa res vsak dan nižje. prav zanimivo mi je...

ja... in pol bo 10 dni čez rok... pa se ma še tu gor menle kake znake prezgodnjega poroda sva imeli user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
13.6.2008 10:51:35   
Inigo
pa ja! ni panike. kam pa greva? jst bi SG, k sm zmenjena ua EA user posted image sam vreme mama pa še do srede idealno - dež in plohe... tk niamma kj drugega za počet. komot lahk grema rodit user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
13.6.2008 10:51:43   
Anonimen
sej a veš ni dvakrat za rečt glede poroda čez rok. je pač tako, pri enih pride znenada, druge pa zafrkava tudi po cel mesec. ampak pri nama se sigurno nekaj dogaja, se pripravlja... zdej kdaj pa bo pripravljeno je pa druga zadeva user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2238
13.6.2008 11:01:10   
tims
Jaz sem pa zdele s pregleda. Celo v 2urah in pol sem končalauser posted image . Pa G. ni bila nič kaj zadovoljna, ker je mala pridobila 300 g v desetih dneh in je zdaj, ko sem v dobermu 35 tednu težka 3220 g, obseg glavice ima pa 34. Naslednji teden sem naročena na UZ v porodnišnici in se bojo potem odločili kaj naprej.user posted image Pa še to: madam leži spet počezuser posted image user posted image user posted image . Je bila G. čist šokirana, ko je vidla, da se je spet obrnila. Mi je rekla, da mi bo ta že zdaj naredila sive lase, kaj bo šele pol, ko bo prišla na svetuser posted image . No, meni je najbolj pomembno da je vse ostalo ok, ven bo pa že prišla.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
13.6.2008 11:02:38   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

blacky en teden bi še rada počakala, potem pa bi res šla rodit. kot vse verjetno user posted image  samo danes me pa ČISTO NIČ ne šraufa zaenkrat user posted image  je pa sigurno, da se notri vse pripravlja na najpomembnejši dogodek.  blacky zdej sem pa firbčna, kakšna tema pa je bila tisto, zaradi katere so se punce kregale? ma mene včaish prav zmrazi, mamice, nosečke, hudobne pa tko da je groza. user posted image

Ne, niti pod razno. Jaz se vam tu ne pridružujem. Kar se mene tiče, bi lahko bila noseča še do novembra.user posted image user posted image user posted image  Ja, strah dela svoje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
13.6.2008 11:07:30   
Inigo
pa blacky30, tebe sploh nebi smelo bit strah... ti si že rodila. ti veš kaj in kako bo. me smo pa same frišne! pa že tk komaj čakamo... user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
13.6.2008 11:08:56   
Blacky30
Ja, lunica in inigo, vidve pa res imata že znake za začetek poroda. Sluz in neredni popadki - dober znak, samo kaj, ko to ne pove, kdaj dejansko bo. Lahko tudi čez 14 dni.user posted image

Tims, torej si se pridružila neboglasnici s pretežkim otročkom. Morda pa bosta naslednji teden rodili na isti dan, ker vama bodo sprožili porod. Samo, tims, če je mala počez, potem boš imela CR, ne? Ker na tak način se ne more rodit naravno.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
13.6.2008 11:10:44   
Blacky30
Inigo, hmmm, saj zato pa me je tako strah, ker vem, kaj me čaka. user posted image user posted image user posted image  No, samo moj porod ni bil idealen in zato je strah še večji. Da se slučajno ne ponovi, čeprav pravijo, da za to ni veliko možnosti, da bi bilo dvakrat tak hudo. Bomo videli, nič drugega mi ne preostane.user posted image user posted image user posted image
Ker sem pa malo jasnovidke, me je tudi prvič bilo tako zelo strah. Očitno sem vedela, da se imam za kaj bati.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 11:11:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2244
13.6.2008 11:15:22   
tims
Blacky, ne vem kaj to pomeni, če je mala počez user posted image . Glede na to, kolk notr kolovrat, se pa mogoče spet obrne user posted image . Jaz res ne vem, kje ima tok prostora, da se po mili volji obrača glih kokr se ji zazdi. Bomo vidli kaj bo naslednji petek. Moram pa zdaj res pohitet in oprat še pleničke, pol sem pa pripravljena. V enem tednu mi bo pa tud to uspel narest user posted image

Aja, pa še to. Celo na ctg-ju je zatajila user posted image . Po desetih minutah se je tko obrnila, da ctg sploh ni zaznal srčka in sva s sestro kar malo zagnali paniko, no pol me je pa G. na UZ poslala in tam vidla, da vse funkcionira tako kot mora. Babnica, ni kaj, že zdej trmari user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
13.6.2008 11:15:42   
moya
Blacky 30 - kje si kupila puzzle? jst bi sicer rajši slikice ampak če najdem puzzle pol pa mogoče puzzle..

Aja, a ima katera izkušnje s prsnimi črpalkami? Imajo celo neke električne..

Pa še to, sem brala, da ste govorile o črvu pa me zanima a se ga splača kupit al ne oz. al tistega dolgega al obroček?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
13.6.2008 11:45:51   
Motoristka
Hojla!

Včerajšni večer pa me je ornk matral-krči v spodnjem delu trebuha, pa v križu, na vsakih 15 minut me je tako prijemali da je bilo joj....me je malo strah ratalo in rečem mojemu-kaj pa če bo kaj čez noč-on pa:Ne še, nisem še pripravljen(zenice je imel tako široke, da sem mislila, da mu bodo ven padle)user posted image user posted image ....moj se je tako prestrašil , da ni spal nič....zdaj pa grem zlikat perilo.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
13.6.2008 12:06:49   
Inigo
hehe, motoristka, ti pa znaš! user posted image mogoče pa bo res kaj kmalu... 

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
13.6.2008 12:12:44   
Blacky30
Tims, počez verjetno pomeni, da ima glavico na levi ali desni strani trebuha, nogice pa na drugi. To ne pomeni medenične vstave, kar pomeni, da je z ritko dol in glavico gor, kar pomeni, da se lahko rodi naravno. Počez se ne more, ker bi najprej šla ven rokica. Upam, da se ti še obrne.

Moya, te puzzle imajo v vseh trgovinah s puzzli, Interspar, Leclerc, Pikapolonica, .....
Prsno črpalko pa imam jaz navadno, pa je čisto ok, imam pa od Aventa.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 12:38:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?