Blacky30
|
Flower, v MB ne delajo več klistirja. Po besedah babice zato, ker so ugotovili, da bolj škodi kot koristi, da mamico preveč izčrpa in da povzroča še hujše hemeroide, ki jih že itak dobiš od pritiskanja. Poleg tega ne rabiš skrbet, ker telo itak samo poskrbi za praznjenje črevesja, ko je čas za porod. Ponavadi ženske en dan prej letajo po WC-ju nonstop. Čeprav moram priznati, da je mene to tudi kar morilo prvič. Potem pa sem dobila drisko že, ko so mi povedali, da grem rodit, pa še jedla nisem nič prav zadnja 2 dni pred tem zaradi angine, tak da pri samem porodu ne vem, če je kaj šlo ven. Čutila itak nisem, moj ni nič videl, ker ne vidijo, kaj se tam doli dogaja, babicam je vseeno, če že kaj prileze ven, sproti tako hitro menjavajo rjuhe, da tega ne opazi nihče in se res nimaš za kaj sekirat. Hemeroide pa sem fasala kar hude. Tak da mislim, da tudi, če izraziš željo, te bodo prepričali v nasprotno, lahko pa poskusiš. Samo jaz ti res predlagam, da se zaradi tega ne sekiraj, to je zadnje, na kar boš pomislila potem. HD, tebe pa je vgnezditveni sindrom konkretno prijel, kaj? Marička, si bila pridna. Bi še meni malo poslala te volje za delo? Ker meni je konkretno primanjkuje. Ja, komaj čakam, da vidim slikice sobe, ker mora res lepo izgledat. Pa ne delaj preveč, da se ne boš utrudila. Če ni skrivnost, kaj pa delaš? Ko rečeš, da je prišla stranka? Masiraš, delaš umetne nohte ali friziraš? Al sem total mimo vsekala? Nočko.
< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 12.6.2008 23:52:20 >
|