|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
13.6.2008 16:21:52   
lex
Glede črpalke - jaz imam Aventovo. Ta črpalka ima zraven tak silikonski nastavek. Tistega ne smeš uporabljat pol boljše gre. Drugače se ne ustvari vakum, da bi kaj ven potegnil. Jaz jo imam, ker delam probe koliko imam not. Recimo pri Alini v P nisem imela več kot pa 10-30ml not v obeh. Doma pa je karnaenkrat naraslo na 110mluser posted image . Pa sem potem potegnila ven in videla, da ne rabi več dodatka

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
13.6.2008 16:26:56   
Tinky
Lunica, se popolnoma strinjam s tabo.
Jaz sem bila nosečnosti sita že po treh mesecih in je ne jemljem kot "neki full lepega", zame je rezultat oz. rojstvo mojega malega pobalinčka cilj vsega.
Čakam le na to, da ga stisnem k sebi in, da začnemo končno uživat kot družina.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
13.6.2008 16:51:29   
neboglasnica
lex, tudi jaz sem naveličana vsega, pa še sama ne vem česa. Kar naprej mi je slabo, kar naprej bi jedla, malce driske, malce sitnobe, pa imaš tečno babo. Od moških pa tako ali tako ni nič. Grem poiskat nekaj za pod zob, npr. sanjam o tem, da bi zagrizla v čokolado, čez zlila liter mrzlega mleka, čeprav sem sedaj pojedla lubenico.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
13.6.2008 16:55:12   
lex
a pol se pa čudiš, da maš drisko?user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekam bi šla, pa ne vem kam. Nekam na čvek, pa so okoli mene ali same nosečnice ali pa mamice z malimi. Tak en babji čvek o šminkah, pa cotah, pa o ... bi vsekala dol, zraven pa kako juce vodko, al pa na kak rock koncert - Šank Rock,.... bi šla, nekaj da bi dogajalo

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 17:05:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2280
13.6.2008 17:12:50   
lex
hruška jaz sem jo kupila po rojstvu, ko mi je Aleks hujšal namesto, da bi se redil. drugače je ne bi. Niti je nisem imela namena, potem pa mi jo v bistvu sestrična prodala po nižji ceniuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
13.6.2008 17:45:39   
Blacky30
Lex, nič nisi komentirala, kaj meniš o predlogu glede seznama user posted image .

Jaz sem prsno črpalko podedovala, je pa mi prišla zelo prav, ko Nejc ni hotel vleči, jaz pa sem si morala pumpat, da bi mleko ostalo. Itak pa ga ni smel piti, ker je vsebovalo moje antibiotike, tak da sem ga proč vlivala.
HD, res pa ti gre lahko dragi kupit, če jo boš potrebovala.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
13.6.2008 17:48:19   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Lex, nič nisi komentirala, kaj meniš o predlogu glede seznama user posted image .

spregledala sem - daj me razsvetli pliz

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 17:57:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
13.6.2008 17:57:47   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: netki

veste kaj pa mene zanima.....na seznamu nas je rekordno število, tu gor pa komaj za vzorec tistih ki se javljajo.....malo čudno bo potem izgledal seznam novopečenih mamic....ta bo veliko krajši user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Ja, netki, imaš prav, o tem sem tudi jaz zadnjič razmišljala. Morda bi bilo bolje tiste, ki se niso nikoli več javile, kot le prvič s PDP-jem, potem pa nič več z datumi pregledov in to, odstraniti s seznama in jih dati na en poseben stranski seznam, v kolikor se javijo s podatkom o rojstvu otroka.

Sem pa zadnjič, ko sem malo brala junijke, zasledila tudi eno našo s seznama tam, ROMY...., da se je preselila tja in tam aktivno sodeluje, me pa jo imamo še vedno na seznamu. Morda so ji PDP prestavili v junij in nam je pozabila javit, naj jo črtamo. Morda je tudi še več takih.

Lex, šefica, kaj praviš?

Tole sem mislila.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
13.6.2008 17:58:42   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image Flower, za 30 sekund si me prehitela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 18:00:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 18:16:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2288
13.6.2008 18:48:47   
ilatic
cao user posted image

evo tudi mene. Slikice prihajajo samo kaj ko imam tako pocasen internet da mi jih bo loadu pol ure. Samo upam da mi ne bo nakoncu napisal, da loadanje ni uspelo.
Ej res je dez zacel lit kot neumen ko smo zacele z debato. Se kelner je musko dal naglas da bi nas utisal samo se nismo dale. A ni tako punce?
Ful sem vesela da smo se dobile in res upam da se bomo se kdaj dobile. Sem pa pricakovala da nas bo malo vec.

Zimska jaz sem znanko sla mal v shoping in kupila v dipotu poslikane plenice / itak. Sem pa v Emporiumu tudi dobila en kompletek za odhod iz P, lustkan, tak enostaven, modre hlacke in bela majcka. Sem zelo razocarana, se mi zdi da ni nic posebnega nikjer za novorojencke.

Skratka ko bodo slikice naloadane vam javim.

LP 

Neposredna povezava do sporočila: 2289
13.6.2008 19:18:17   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

cao user posted image

evo tudi mene. Slikice prihajajo samo kaj ko imam tako pocasen internet da mi jih bo loadu pol ure. Samo upam da mi ne bo nakoncu napisal, da loadanje ni uspelo.
Ej res je dez zacel lit kot neumen ko smo zacele z debato. Se kelner je musko dal naglas da bi nas utisal samo se nismo dale. A ni tako punce?
LP 

Toooooooo, tak se dela, punce!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam slikice.user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
   Julijke 2008 III. del
13.6.2008 19:19:01   
dzanika
Pa se še jaz malo javim. Se res nisem že sto let, čeprav vas redno berem ampak sem imela precej dela z diplomo in nikakor nisem našla časa da kaj napišem... In končno sem zvedela, da imam v petek že zagovor tako da upam da mi uspe diplomirati še preden pride dan D. user posted image   In da vam poročam kaj vse se mi je danes zgodilo. Zjutraj sem imela pregled, vse OK, nič se še ne pripravlja... Ampak danes k je lih petek 13. men ne more it vse dobr in prej prideva z mojim user posted image domov in je čist mal dež padu, po tleh je blo pa lih fajn mokr in mi spodrsne in se poskusim ulovit pa mi ni ratal in padem na vse štiri. Tko kr konkretno sem padla. In js ne zganjam nobene panike saj nisem padla na trebuh... In kr naenkrat se user posted image spomne da se greva v P. pokazat. In pol mi ni preostal druzga kot da sem šla saj sem se tut sama mal ustrašla. Pa so me priklopl na CTG pa pregledal in je hvala bogu vse OK. Mali korenjaček pa tut kr pridno brca.

Tačas k se pa nisem javljala pa vidim da je že precej telih naših julijk rodilo. Tko da vsem iskrene čestitke ter veliko užitkov ob cartanju svojih srčkov!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
13.6.2008 19:23:10   
Blacky30
O, dzanika, zate pa je res bil petek 13. user posted image  Hvala bogu, da je vse ok, da se user posted image  ima fajn notri. Zdaj pa le pazljivo. user posted image
Pa upam, da se boš kaj več javljala od petka naprej, ko boš bolj fraj. V petek pa ti itak vse držimo pesti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
13.6.2008 19:26:28   
Blacky30
Dzanika, imaš zs.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
13.6.2008 19:41:18   
glugluglu
se tudi jaz končno javljam, komaj sem vse prebrala za čez dan,

punce fajn vas je bilo spoznati, upam, da se še s kakšno vidim v teh dneh kolikor nam je ostalo, jaz sem spet v torek v LJ.,

črpalka: jaz sem obakrat imela aventovo ročno črpalko in ko sem se navadila črpat je špricalo ven ko dež. Imam pa iste probleme kot Nanka in zato rabim vse žive pripomočke, ki obstajajo za pomoč pri dojenju oz. hranjenju dojenčka z materinim mlekom (pri drugi sem si na koncu samo mleko črpala Nina pa je pila po steklenički).

Samo sedaj si jo moram spet nabaviti, ker sem jo takrat dala že naprej, oz., jo ne najdem. Sem pa slišala pohvale tudi za Medelino črpalko, ampak jaz imam že vse drugo od Aventa.
Nanka, baje se črpalka od Medele lahko priklopi na flaške od aventa, ali kaj veš, je res?

Drugače pa tega res ni treba prej kupovati, predno ne vidite, če se res potrebuje.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
13.6.2008 20:04:08   
neboglasnica
No, ker me je prej tako zašravfalo, sem se prestaršila. Pa še močan lune napovedujejo, zato sem hitro dala vse prat in zdaj v sušilec. Upam samo, da ne bo šlo vse na 56 ali še manj, kajti ene cunjice so še od mene. Vmes sem pripravila še vse za jutrišnji izlet, katerega se pa zdaj res ne bom udeležila. Če ne zaradi tehle lažnih popadkov,pa zaradi tega vremena.

glugluglu, za torek se lahko slišiva, bom videla kako bo z mojim dvema poškodovancema. Vsak čas si bom na avto prilepila rdeč križ.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
13.6.2008 20:18:19   
neboglasnica
veste kaj sem opazila? Da imam nakazan denar za paket. Pa je na CSD-ju rekla, da bo šele julija. Prav, saj so sedaj sami stroški, pa dve bolniški, vse prav pride....

Neposredna povezava do sporočila: 2296
13.6.2008 20:25:59   
tims
Oj, da se še jest oglasim. Ko sem prišla s kofetkanja, sem šla najprej v trgovino, kjer so mi ukradli dežnik user posted image , pol pa na hitrco skuhala kosilo in v pojstlo ležat. Čist sem bila zbita. Po moje me je ta pregled kar mal zdelal in sem kar malo zamorjena.

Meni je bilo tudi prav fajn da smo se dobile, kljub temu da se Almera in Neboglasnica nista držale tistega kar sta obljubile user posted image user posted image user posted image . Na srečanju sem pa omenila, da bi se lahko enkrat dobile, ko bomo že vse rodile, ampak same, seveda ko bojo bejbiji že malo večji. Bi pa bilo fajn ga skupi zažurat. Kaj pravte?

Ne vem zakaj imam filing, da sem to že enkrat pisala?

Neposredna povezava do sporočila: 2297
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 20:26:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2298
13.6.2008 20:34:28   
nanka
Glugluglu ne , Medela se ne da namontirat na Avent, je pa zraven črpalke flaška kamor se steka mleko, zraven pa dobiš pokrovček, tako da samo dudo kupiš in je zadeva urejena. Čeprav bom jaz prelivala v flaško Tommi Teepe, ker mi je boljša, pravijo da je najbolj podobna bradavici.

Tims, ja babji žur se bo sigurno prilegel čez par mesecev, pa kakšna pijačka tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 2299
13.6.2008 20:41:57   
tims
Jest imam tud eno črpalko (mislim da je chiccotova) pa si nisem mogla z njo nič kaj dost pomagat in sem si brizgala ročnouser posted image user posted image user posted image . Na koncu sem bila že tako dresirana z molžo, da sem bila sama nase ponosna.user posted image user posted image user posted image . Bi se lahko prijavila na Kmetijo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?