|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
12.6.2008 22:05:48   
neboglasnica
Drage čveke, grem spat, ker se mi je začelo zehat, moram izkoristiti. Že 14 dni mi nagaja dlesen pri osmici, sem si kupila neke posebne krtačke (, Mueller, 6,75 €), pa si jih sploh ne upam uporabiti, da ne bo še slabše. Saj bo...

Torej, tiste, ki utegnete, jutri ob 12.00 v Playi, z Janom ali brez.

Se že veselim...

NOČKA

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
12.6.2008 22:07:11   
neboglasnica
oČITNO PREVEČ ČVEKAM, SEM SPET PRVA NA NOVI STRANI. sAJ VEM, DOST ME IMATE, SAJ GREM...

Porkaduš, pa spet velike črke. Se vidi, da nosim očala, slabo vidim..user posted image user posted image

Zdaj pa res NOČKA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2202
12.6.2008 22:07:19   
lex
sasula vidiš, da nismo tolk slabe. Kdaj pa kdaj ns je treba v rit brcnit pol pa greuser posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2203
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 22:08:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2204
12.6.2008 22:08:52   
lex
jaz tud grem, dost vas mam, in vem da tud ve mene. Me jutri ne bo na RR, da ne bom spet cel dan težilauser posted image

tims pa roza se boš tud navadila, ker enostavno ni drugeuser posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 12.6.2008 22:09:49 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
12.6.2008 22:09:24   
sasula
Neboglasica, si me pa nasmejala, jaz sem že na +11. Pa sem skoz neki lačnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2206
12.6.2008 22:12:08   
glugluglu
tims pdobro opravi, pa želim ti, da te ne pustijo 40 min na ctg-ju na tisti trdi postelji kot so mene (kakor se spomnim imava isti ctg v Fužinah, mislim, da je samo eden).

Kateri Jan pride, mi je šele zdaj kapnilouser posted image user posted image user posted image . Do zdaj sem si mislila pa kva je to zdej en Jan. user posted image Sej malo zato, ker sem blond, malo pa zato, ker sem pozabljivauser posted image .

No jaz bom še videla, Postojno sem itak že prestavila, če pridem, bom pa opravila prej še tehnični pregled (17.06 mi poteče reg. danes sem že zavarovala, pa ravno letos je na vrsti tehnični, brrruser posted image ) pa šla bi malo naokrog še po kakšno malenkost, po pijači pa hitro domov, ker si otroka želita, da jih grem zgodaj iskati v šolo.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 22:13:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2208
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 22:45:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2209
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 23:09:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2210
12.6.2008 23:51:16   
Blacky30
Flower, v MB ne delajo več klistirja. Po besedah babice zato, ker so ugotovili, da bolj škodi kot koristi, da mamico preveč izčrpa in da povzroča še hujše hemeroide, ki jih že itak dobiš od pritiskanja. Poleg tega ne rabiš skrbet, ker telo itak samo poskrbi za praznjenje črevesja, ko je čas za porod. Ponavadi ženske en dan prej letajo po WC-ju nonstop. Čeprav moram priznati, da je mene to tudi kar morilo prvič. Potem pa sem dobila drisko že, ko so mi povedali, da grem rodit, pa še jedla nisem nič prav zadnja 2 dni pred tem zaradi angine, tak da pri samem porodu ne vem, če je kaj šlo ven. Čutila itak nisem, moj ni nič videl, ker ne vidijo, kaj se tam doli dogaja, babicam je vseeno, če že kaj prileze ven, sproti tako hitro menjavajo rjuhe, da tega ne opazi nihče in se res nimaš za kaj sekirat. Hemeroide pa sem fasala kar hude. Tak da mislim, da tudi, če izraziš željo, te bodo prepričali v nasprotno, lahko pa poskusiš. Samo jaz ti res predlagam, da se zaradi tega ne sekiraj, to je zadnje, na kar boš pomislila potem.

HD, tebe pa je vgnezditveni sindrom konkretno prijel, kaj?user posted image user posted image  Marička, si bila pridna.user posted image user posted image  Bi še meni malo poslala te volje za delo? Ker meni je konkretno primanjkuje. Ja, komaj čakam, da vidim slikice sobe, ker mora res lepo izgledat. Pa ne delaj preveč, da se ne boš utrudila.user posted image Če ni skrivnost, kaj pa delaš? Ko rečeš, da je prišla stranka? Masiraš, delaš umetne nohte ali friziraš? Al sem total mimo vsekala?user posted image

Nočko.user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 12.6.2008 23:52:20 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
13.6.2008 0:10:31   
Anonimen
Punce, kar se babic tiče.... če bi rada katera babico po izbiri, se lahko obrne na mamo zofo  : http://www.mamazofa.org/ .
Po mojih informacijah, pomagajo pri izbiri in dogovoru z babico glede na vaše želje pri porodu. Imajo pa babice omejitve, koliko časa lahko ostanejo v službi izven delovnega časa in ta podaljšek ji plača porodnica.
Če katero zanima naj pokliče in se natančneje pozanima kako cela stvar poteka.

Kar se pa tiče kompletkov za novorojenčke, pa sploh nimam besed. Meni ni nikjer nič všeč in tako malo izbire imajo, da je za zjokat. Danes sem bila v eni trgovinici za otroke v Kosezah in mi je ponujala prodajalka komplet za novorojenčka, ki je vseboval belo srajčko z ovratnikom, belo- moder brezrokavniček in temno modre hlačke - kot da bi šel novorojenček na maturo, ne pa domov iz porodnišnice. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2212
13.6.2008 0:16:54   
moya
Mene pa zanima, če je katera ve kje bi lahko kupila slikice Anne Geddes
, da bi jih dala v okvir za na steno? se mi zdi lepša dekoracija kot disney nalepke, ki so že v vsaki
otroški sobici... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 6:37:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
13.6.2008 6:41:10   
nanka
Dobro jutro,
danes sem pa malo bolj zgodnja. Se vidimo okoli 12, midve s tamalo greva še prej malo v šoping, potem se vam pa pridruživa. grem malo pogledati okoli če se že splača kaj kupit.

Babice si ne bom naročila, bo kar tista na vrsti, ki bo v službi, čeprav sem tretjič imala enegauser posted image , še dobro da je bilo v slabi uri konec. je renčala na vse okoli sebe, še njbolj na moški del, upam, da jo zdaj zgrešim.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
13.6.2008 8:01:58   
jocika
Jutro
Eno uro sem brala, kaj ste včeraj naklofaleuser posted image user posted image user posted image Bolj gre proti koncu, bolj klofateuser posted image
Jaz sem se pa odločla in grem na akupunkturo. Se bom za naslednji ponedeljek dogovorila(23. - da ne bo prehitro), pol vam bom pa po porodu poročala, kak je blouser posted image
Včeraj se pa pripeljem domov, pa stopim iz avta in sem kar obstala. Sem imela občutek, kot da bo kaj tam doli ven zdrsnilo - kaka rokica al pa nekajuser posted image user posted image user posted image  Res nisem bla zihr, da nimam nič med nogami - fuuul hecno, no pol je pa občutek minil. Ampak sem se sama seb tak smejala - očitno je mala že res tak nizko, da mam filing, da mi bo vsak čas ven padla - lubi mi tud skoz govori, kak smešno nabreklo je spodaj, pa da misli, da bo punčka mal pohitela. Upam, da neuser posted image user posted image  Adijo pamet. Evo, zdej me pa lahk napadete, tak kot da bi vas vprašala, če lahk jem mlado čebulouser posted image
(sploh tiste, ki ste že rodileuser posted image )

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
13.6.2008 8:08:31   
ilatic
Dobro jutro.
Evo jaz vas berem ze od 4h. danes pridem in vzela bom fotoaparat da vas poslikam.
Nanka jaz grem tud v soping, skoda da te ni gor. sa se zmeniva pa greva skup. Jaz grem po te poslikane plenice k ste me tud nakurle.
Se vidmo...by

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
13.6.2008 8:13:31   
nanka
Ilatic evo me, kam greš v šoping? Midve bova okoli 10 v Emporiumu ali pa nadstropje nižje.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
13.6.2008 8:46:54   
ilatic
nanka imas ZS

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
13.6.2008 8:47:52   
neboglasnica
No, pa poglejta za te presnete potiskane plenice... Če bodo že vsi naši otročki imeli iste cotke iz H&M-a za domov, naj imajo pa še iste pleničke.

lex, kar pridruži se nam vsaj na RR, nič te nimamo zadosti. Le kdo nam bo pa vse dobrote priskrbel????

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
13.6.2008 8:51:48   
glugluglu
Hruška debeluška, kje je koncert od Grašota, a naslednji petek? Meni je ful dober, čist se raznežim, pa dolgo časa je na sceni, me spominjajo njegove pesmi na najine začetke z user posted image ... Kolk gre hitro čas, joj.
Jaz moram iti še nekam žurat, samo kaj, ko imam že tak trebuh, da v gužvo je sploh nevarno iti, te kdo udari, pomotoma ali pa kaj. Sem skoz rada ven hodila, že od malega po plesih pa potem po diskotekah,...

Ali obstaja kakšen klub za nosečnice? In tudi nočni za tiste, ki težko spijo?user posted image user posted image user posted image user posted image . Sej vem, da ne, ampak lahko bi se kdo spomnil, mislim, da zdaj v večjih mestih bi kar šlo v promet,user posted image .
Evo še kavo spijem potem pa proti Lj., upam, da mi bo pred 12 uspelo še tehnični pregled, pa registracijo do konca zrihtati. Prej grem pa še na Rudnik mal uč vržtuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 9:14:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2222
13.6.2008 9:45:57   
Anonimen
dobro jutro. štiri dni sem brez računalnika, pa tri rodijo user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo mihaela1 in čestitke za fantkasasi13, sem ti rekla da ne bova skupaj v porodnišnici, pa mi kar nisi hotela verjet user posted image  čestitke za dva korenjaka  24julij, tebi pa .... sem tako vesela. 10 tednov ležanja, 10 tednov odrekanja, zdaj pa najlepše darilo. mala Lara. Lubčkaj jo, božaj jo očitno si vaju je zelo želela za starša, da je počakala ravno tako dolgo v trebuščku, da je zdaj varno in zdravo prispela na svet. Čestitke punca in bravo za pogumuser posted image user posted image  andras, super novica, kakšna korenjakinja. tile otročki so res pravi borci!!! zvezdica in balonchy še naprej držim pesti.  pa še poročilo o meni. mučijo me popadki. neredni. včeraj čez cel dan na okoli 40 minut, otrdi trebuh in močni menstrualni krč... okoli 9 ponoči me je pa pol ure začelo konstantno šraufat na ful pogosto, ampak se je umirilo... ne vem ali naj pričakujem da bom zelo zelo kmalu rodila ali sem ena tistih srečnic, ki imajo en mesec pred porodom nonstop neredne popadke user posted image  tako da inigo-- te razumem :D sem pa začela 38 teden, v ponedeljek imam CTG pa bomo videli.  ps: pa še vse sem pospravila, ko nisem imela računalnika čez teden user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2223
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 10:01:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
13.6.2008 10:11:34   
neboglasnica
Drage LJ user posted image : pridem vas samo pozdravit...saj vem, najprej vas zbobnam, potem pa zatajim. Ampak mož je šel po hčero v šolo, ker so klicali, da se je poškodovala. Kako resna pa je poškodba, pa ne vem. Bodo povedali. Tako, da uživajte brez mene, user posted image user posted image . Pa tako sem se veselila.

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?