Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 4.6.2008 21:07:16
|
|
|
|
lex
|
zimska: zdaj pa:
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:07:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:09:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:10:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:11:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 4.6.2008 21:12:06
|
|
|
|
glugluglu
|
sasula, mene nič ne srbijo bradavice, poskusi pa namazati z bepanthenom ali lanolinom, tisto, kar boš po porodu imela. flower, Eleclerc mislim, da je edini, ki ima tako blagajno, ampak tudi meni še ni uspelo, da bi bile pred menoj nosečnice, ali da bi kdo dal prednost, če že glih stoji za tako blagajno. Mi je povedala prijateljica, ki je bila nekaj časa v nosečnosti v Ameriki (pa sem pozabila kje), da imajo tam čisto drugačen odnos do nosečnic, povsod imajo prednost, vsi so prijazni, čisto nekaj drugega kot pri nas. tody, dobro, da je bil lažni alarm, bolj počivaj sedaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:14:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 4.6.2008 21:14:59
|
|
|
|
lex
|
Tukaj imaš razne smajlije in slikice itd. Mi smo oz. imamo vrtiljak za posteljo (so mi ga kupile sodelavke ), pa tole igralo za na tla, ampak tisto je po 3 mesecu bolj zanimivo. Zanimivo jim je tudi če jim zvežeš kakšen balon , ropotuljice, ki mu jih ropotate pred očmi. Nimajo pa neke jake želje po igračah - jim je obraz bolj zanimiv
< Sporočilo je popravil lex -- 4.6.2008 21:17:38 >
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:17:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:19:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:26:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 4.6.2008 21:26:09
|
|
|
|
sasi13
|
bastian111 super da si doma, zdej pa le počivaj in naj te tvoj razvaja. lunica24 da bo vse okej in da boš čim prej doma. auroraa to zvezdico sem glih danes vidla pri kolegici in je super. jz nevem kam se vsem tk mudi rodit, sm pa misla da bom jz med prvimi
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 4.6.2008 21:29:02
|
|
|
|
neboglasnica
|
Kot vidite, ne morem brez vas. Mož gleda TV, jaz sem se najedla jagod s smetano, kruh,e vrokrem, mleko..zdaj se pa čudim, da me vse tišči in mi je slabo. almera, se pa hitro učiš... todi, glede cunjic v C&A: meni nekako ne potegnejo, veliko je takih, neelastičnih. Npr: jaz sem za Ano (4 leta) morala kupiti velikost kar 7 let. Res je malce večja, ampak ne pa toliko. blacky30: ti me pa res vedno potolažiš, HVALA. Vedno bolj me bolijo nohti. Danes sem gledala TV in si jih polirala. Očitno sem bila pregroba??
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 4.6.2008 21:34:59
|
|
|
|
lex
|
neboglasnica, veš kako boli ko si jih čisto dol pogrizeš . Mi je spet uspelo jih malo pustit , dokler me tast ne bo raz....
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:36:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:36:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 4.6.2008 21:39:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
lex, tebi sem hotela prilepiti enega od smilov, tistega, ko delajo valovčke, ker si tok fajn, da nam daješ nasvete. Tudi jaz sem se zdajle pasla na tej danski strani, pa ne znam prenesti slikic, smrk. Da o prenosu na računalnik ne govorim. Mož hodi okrog mene kot mačka okrog vrele kaše: do sedaj je gledal TV, zdaj bi pa se še malo pozabaval.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 4.6.2008 21:39:40
|
|
|
|
frutka_
|
Blacky katerega si zdaj kupila. Baby Welt? Mi imamo Buzza doma razstavljenega, da se zrači, ker ima kar močan vonj po novem. Ležalnik še čakam. Ena sodelavka mi ga bo posodila. Pa po zibelko še moram it in posteljninico oprat. Košek je že opran. Meni C&A oblačila tudi niso všeč . Kar visijo na meni. H&M, Benetton in Promod to mi je najbolj všeč. Almera, večine plišastih igrač na baterije ne moreš oprat. Jaz sem jih kar z vlažno krpo čistila pa na zraku posušila. Kar je plišastega nebaterijskega pa kar v pralni stroj! Auroraa meni je tudi tale fuuuull všeč. Moja prijateljica jo ima in ima take lepe nežne pesmice gor pa tista lučka lepo sveti. Najbrž bom jo kupila. Torej se obnese? Zimska najbrž si 100kil lažja! Ju3 grem na pregled. Prdvidevam, da sem zaprta kot penina. Vprašala še bom za streptokok in za lego pa kako imajo splanirano med dopusti. Za EA vem da bo...Jaz bi še mojega gin. imela.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 4.6.2008 21:41:28
|
|
|
|
tims
|
Ojla, Groza, če se bo tko nadaljeval z mojo prisotnostjo na RR, bom na koncu ugotovila, da ste vse že šle rodit. . Jaz sem pa danes šla spet pit glukozo in me prav zanima, kakšni bodo jutri rezultati. Mi je kolegica rekla, da če imaš sladkorno, imaš 99% možnosti, da ostaneš v P. Se mi je kar zmračil pred očmi. A se ne da doma tud držat diete, al kar ti pač predpišejo? No, bomo vidl jutri ob dveh kaj bo. Neboglasnica, še dobro da se nisva nič menile za jutri, ker je naš Tim zgleda zbolel . Že cel dan je bil čudn, zvečer sem mu pa merila vročino in vidla da jo ima 37,7. No, za zganjat paniko glih ni, bomo pa vidl, kaj bo ponoči in zjutraj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:41:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:44:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 4.6.2008 21:45:24
|
|
|
|
lex
|
neboglasnica delam z explorerjem torej aš copy (kopiraj) paste (prilepi). z kurzorjem od miške se postaviš na slikico, stisneš desno tipko in daš copy, v odgovor pa prilepiš paste. Jaz si vedno odgovor prej odprem, da pol ne rabim nazaj hodit, simpl ko pasulj almera zate ko si tako hitra. Pa tam ko imaš kaj napisano se splača gor kliknit je še ful slikic spodaj
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 4.6.2008 21:46:52
|
|
|
|
lex
|
frutka a prideš na cofe ko greš mimo?
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 4.6.2008 21:48:17
|
|
|
|
neboglasnica
|
Hvala obema. Ne vem kaj se dogaja, nekaj me tišči ako na blato, ampak ni nič. Tako se je začel moj drugi porod??? Pa saj nimam še nič pripravljeno... tims, upam,d a ne bo kaj hujšega s Timom. A imate že vse izbrana imena?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2008 21:48:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?