|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
4.6.2008 12:32:45   
lex
bastijan111 in lunica držita se user posted image user posted image . Držim pestke za vaju, da bo vse bolje in da bosta vsaj še kakšen teden zdržaliuser posted image .

Blazine za previjalno imajo v Toysu v A in xxxlutzu lepe.

Tinky ne bi te rada strašila ampak protokol za GD je naslednji: v roku 5 dni pregledajo, če je z vlogo (in načrti) vse vredu. Potem te obvestijo, da moreš kaj popravit in imaš 1 mesec časa, da to urediš. Vsedi se danes in si preberi lokacijsko, preglejta načrte,............. skratka vedita kje vama kaj piše. Če midva ne bi vedela, bi morala nosit popravljat, ker kao razmerje stranic ni bilo pravo (po njeno), tako pa sem ji povedala, da v lokacijski piše tako in tako, pa se je potrudila in pogledala še 1x. Na koncu se mi je opravičevala, da je spregledala. In razmerje stranic ne pomeni nič drugega kot to, da bi bajta čisto drugače izgledala. Potem pa ti v roku 1 meseca pošljejo GD in načrte nazaj (1 izvod si zadržijo). Želim vama, da je vse OKuser posted image

Slabosti: mislim, da nas je karamela včeraj vse okužilauser posted image , ker je tudi meni bilo zjutraj slabo. Bruhala nisem, sem pa skoraj zadremala zraven Aline (ona je pa veselo razgrajala po hiši). Potem se je pa ulilo in evo jaz sem prenovljenauser posted image . Sem spakirala že Alino iz previjalne, pospravila 2 polici cot od atija in Aleksa, tako da me še malo dela čaka. Zdaj grem vse kar imam pregledat, da vidim če rabim še kaj. Verjetno pa nič večuser posted image .

Aja pa idejo morem dobit kaj kuhat, ker je ati bolj slabo malical danesuser posted image , meni se pa spet ne da kuhat.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
4.6.2008 12:36:46   
Blacky30
Bastian111, mojo tel. št. sem ti poslala na zs.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
4.6.2008 12:38:29   
Blacky30
Mi bomo danes jedli pohane piščančje bedrce in letance, zraven pa pečen krompirček in paradižnikovo solato.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
4.6.2008 12:41:04   
lex
še preden sem prebrala tvoj post sem dala ven bederceuser posted image , samo da bodo pečene in restan krompir bo zraven.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 12:44:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 13:00:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
4.6.2008 13:01:26   
karamela6
Ma, jooooj, nooooo, res izgleda kot da sem vas okužila z mojimi slabostmi!user posted image

bastian in lunica - držim pesti, da bo vse ok!!!!!

Jaz sem drugače danes malo bolje. Me pa že kar nekaj dni močno tišči pod prsmi - a še katero? Verjetno je to normalno, ne? Občutek je tak, kot bi me žulila kost od modrčka. Sem najprej mislila, da me res, pa je isto, če ga dam dol.

lex, točno - jaz sem kupila taveliko previjalno peno v Toysu v A. Je rumena z račkami, full luštna. Pa še malo bolj debela je in mehka kot te v BC. Kaj pa jaz vem, katera je boljša. Meni se je ta dopadla in sem jo vzela. Cene so pa tam tam.

Meni se tudi ne da kuhat. Vsak dan je slabše. Sploh nimam idej, kaj šele volje. Da ne omenjam, da se moram učit, pa bi najrajši samo lenarila, lenoba lena!

železo - še vedno mi ga primanjkuje. Legofer jemljem že od januarja, pa je stanje hemoglobina še vedno popolnoma enako. Skladno s tem, je slabo tudi moje počutje. Me pa zanima nekaj: zaradi dopusta moje G, imam naslednji pregled šele 10.6. ( bo približno dobre 3 tedne od zadnjega pregleda). Vedno dobim 3 flaše Legoferja, tudi nazadnje sem ga. Zdaj mi ga je zmanjkalo, ne jemljem ga že 5 dni, pa še 6 dni je je do pregleda. Kaj naj naredim? V lekarni mi ga ne dajo brez recepta. Imajo neke druge železove sirupe, ampak imajo full manj železa, pa še 1 flaša, ki jo imam za 5 dni, je 10€! Ima katera kakšno idejo? Kaj naj še jem, da bo več železa? Rdeče meso, zelena zelenjava, suhe slive, suhe marelice, rdeča pesa ... še kaj takega? Vse mi že vn gleda, jst pa kot cunja!

V petek moram na faksu dvignit izpitni list, potem pa na 4 vprašanja odgovarjam doma in v ponedeljek dostavim odgovore. Sem mislila, kako fajn, pa sem danes na forumu fakultete brala, da je vse prej kot lahko, da vzame čisto cel vikend. ker enostavno da takšna vprašanja, ki jih v knjigi in na predavanju ni, na netu pa, da jih zelo težko najdeš. Gre se o aktualnih problematikah glede borze, delnic, skladov ... kr neki. Tko da se že vidim, kako bom cel vikend ležala v postelji in surfala po netu! Bljak!user posted image

Grem zdej počas mal gruntat, kaj naj skuham za kosilo. Mislim, da bom naredila zelenjavno juhico, ker moram porabit zelenjavo iz hladilnika. Ne vem pa, kaj naj še zraven. Zame bi bila sicer dosti samo juhica, ampak dragi je po njej že čez 5 min spet lačen. user posted image Tko da, s predlogi na dan, lepo prosim!

Šibam ...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
4.6.2008 13:07:16   
Blacky30
Karamela, kaj pa palačinke po juhici?

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
4.6.2008 13:07:30   
klarazan
Sam tolk, da se vam mal javim, ker vidim, da nisem edina, ki ima probleme s slabostjo, pri meni se je začelo včeraj zjutraj, tak mi je blo slabouser posted image , da nisem mogla druga kot ležat, proti poldnevu je popustilo, proti večeru pa jovo na novo, se mogla bruhat, tak mi je blo slabo, kot bi dobila tapravo trebušno gripo, še v želodcu sem imela ful krče, za nameček sem dobila pa še drisko.
Ponoči nisem skoraj nič spala, sem se zbujala vsako uro, uro in pol, umes sem 3x obiskala WC, zjutraj pa spet ful slabouser posted image user posted image , pa še pregled in ctg sem imela, ctg je bil ok, problem pa je nastal, ko sem ji povedala za slabosti in bruhanje, pol me je pa UZ nardila, pa mi reče da ima user posted image 2400g, jaz pa uluft, kak 2400user posted image , če naj bi mel nekje 2300-2400 že pred dvema tednoma, pol je ratala pa štala, je začela kar napotnico za v P pisat, ker naj bi to pomenlo, da je user posted image nehal rastit, tak, da sem čist adijo, poleg tega pa moram še v laboratorij, da mi naredijo jetrne testeuser posted image , a mogoče katera ve zakaj se tuki gre???, uglavnem ne vem kaj naj nardim, G mi je svetovala, da če v dnevu ali dveh ne bo bolje takoj v P, drugač pa imam čez en teden spet pregled in ctg (11.06.).

Hvala za kak nasvet in lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1259
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 13:11:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1260
4.6.2008 13:12:14   
lex
evo pospravljam nad previjalno in nesem nekaj v kopalnici, kjer zagledam škatlo elevita in sem se spomnila, da lani po porodu ko sem imela ful nizek hemoglobin zaradi krvavitve mi je G v P priporočila, da naj jem elevit, ker ima folno kislino in železo in da se da ful lepo dvigniti tudi s tem železo.

Neposredna povezava do sporočila: 1261
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 13:16:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
4.6.2008 13:20:16   
lex
klarazan tud jaz mislim, da so se zmotili. Ampak če ne bo bolje se le idi pokazat, da ne bi bilo kaj drugega. Ko sem bila v bolnici pri Aleksu je bila poleg mene punca, ki je bila skoz pod nadzorom, na koncu pa jim je otroček skoraj umrl, ker se ji je posteljica odluščila in niso bili pozorni, ter ni dobil dovolj hrane. Tako da naj te kar pregledajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1263
4.6.2008 13:29:49   
Nyah*
Bastian in Lunica user posted image user posted image user posted image , drzita se, veliko srece, pa javita se kaj!

Mislimo na vaju!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
4.6.2008 13:33:51   
Blacky30
Lunica, je kaj boljše? Si še bruhala??

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 13:36:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1266
4.6.2008 14:07:42   
karamela6
Hvala punce, zlate ste!

Sok rdeče pese že pijem user posted image Sem pa dobila v lekarni Centrum Materna - je podobno kot Elevit. Upam samo, da mi po tem ne bo tako slabo, kot mi je bilo prve tri mesece po Elevitu. No, kakorkoli, potrpet bo treba!

Blacky, tnx za idejo! Ponavadi zraven zelenjavne juhice res naredim palačinke, vendar sem jih delala ravno v nedeljo, nekaj s skuto in popekla v pečici, nekaj pa navadnih. Sem klicala dragega, če ima kakšne želje, pa je dal idejo za testenine s tunino omako. Sem bila takoj za, ker imam prvič vse doma, drugič pa 20 min dela. user posted image

Moram povedat, da mi je tale vremček všeč: sonček, pa vendar zrak za dihat! user posted image user posted image user posted image Če ostane tako še kak mesec, bo glih prav! user posted image user posted image user posted image

klarazan, tudi jaz mislim, da zaradi teže ne bi smelo biti težav. Če pa čutiš, da je kaj narobe, se pa le pojdi pokazat. Izgubit nimaš konec koncev nič, razen časa.
Držim pesti za dober zaključek!

Neposredna povezava do sporočila: 1267
4.6.2008 14:13:01   
sasi13
evo mene iz pregleda, vse je okej otročka pridobivata na teži. lega je še vedno ista kot je bila. drug teden imam spet ctg in pregled. mislim pa da kej veliko pred rokom ne bom rodila, ker jima je očitno zelo všeč v trebuščku.
zimska
midva sma kupla isto previjalno podlogo.
mojcek1 mi je full všeč vajina previjačna ker je dost široka in kamot otroka zrihtaš.
inigo pa teb se pa res mudi rodit, počaki še majčken.
klarazan glede teže je full odstopanj, ker ne more vedno isto merit. teste je pa boljše da naredijo da se prepričajo da je vse okej, če se pa ne boš boljše počutla pa rajš pojdi v P.
vsem ki imate probleme pošiljam user posted image za srečo.
lex naslednji pregled + CTG 11.6

Neposredna povezava do sporočila: 1268
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 14:29:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1269
4.6.2008 15:24:36   
Blacky30
Bastian111 sporoča:

"Opravila sem pregled, odprta sem 3 cm, MV je popolnoma zmehčan, zdaj čakam še na CTG. Pravi, da naj vzdržim še vsaj en teden! Glede bolečine pa pravi, da gre proti koncu, pa malo naj potrpim. UZ pa zdaj kaže, da mali tehta 2880 g in ne 1812 kot pred tednom dni. Verjetno bom šla domov."

Še dobro, da bolečine ne pomenijo nič hujšega. Bastian, drži se, vse bo ok. Sicer pa ima user posted image  že prav lepo težo za 34. teden. Tak da bo očitno počasi že pripravljen na rojstvo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1270
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 15:27:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1271
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 15:39:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1272
4.6.2008 15:43:17   
neboglasnica
uf, bastian 1111, drži se!

železo: meni ga je zadnjič predpisala, pa sem ga kmalu nehala jemati, ker mi ni dobro del, ves čas mi je bilo slabo, da o blatu sploh ne govorim... Bomo videli, kako bo to v petek G komentirala.

populis, ti kar naredi ježke, te pojem kadarkoli hočeš, mnjami

Moram pojamrati, drugače me bo razgnalo: junija je Sara začela hoditi sama z busom domov. Danes je ni in ni bilo, sem jo šla iskat, se vozim okoli, iščem... končno mi mož sporoči, d aje doma, je šla po drugi poti. Ko sem prišla domov, sem jo vpričo sošolke trdno prijela, kakšen je naš dogovor, kje mora hoditi domov.. Vem, da ni prav, da vpričo sošolke, ampak tako me je skrbelo, ker je šla ob glavni cesti, pa ravno danes, ko je ogromno prometa, saj je avtocesta zaradi nesreče zaprta. In spet jezera namesto očk. Šment...

aja, kupovala jogi rjuhe za nove postelje za dekleti: to je ROP!!! 40 €sem dala za eno, za drugo pa samo 20

Upam, da ste vse ostale s slabostmi bolje!

Neposredna povezava do sporočila: 1273
4.6.2008 15:53:11   
lex
V A je tale aktiferin, ki ga jaz jemljem s folno kislino in meni se je fenomenalno uredila kriuser posted image . Blato odvajam normalno, tako da je res špica tole. Le ilatic je zgleda dobila alergijo nanjuser posted image . Pa nisem hotela nič slabega. Tud moja dva pijeta te kapljice, ki so posebej za otroke in nobeden nima nobenih problemov. Pa vedno se popravi.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 16:26:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?