karamela6
|
Ma, jooooj, nooooo, res izgleda kot da sem vas okužila z mojimi slabostmi! bastian in lunica - držim pesti, da bo vse ok!!!!! Jaz sem drugače danes malo bolje. Me pa že kar nekaj dni močno tišči pod prsmi - a še katero? Verjetno je to normalno, ne? Občutek je tak, kot bi me žulila kost od modrčka. Sem najprej mislila, da me res, pa je isto, če ga dam dol. lex, točno - jaz sem kupila taveliko previjalno peno v Toysu v A. Je rumena z račkami, full luštna. Pa še malo bolj debela je in mehka kot te v BC. Kaj pa jaz vem, katera je boljša. Meni se je ta dopadla in sem jo vzela. Cene so pa tam tam. Meni se tudi ne da kuhat. Vsak dan je slabše. Sploh nimam idej, kaj šele volje. Da ne omenjam, da se moram učit, pa bi najrajši samo lenarila, lenoba lena! železo - še vedno mi ga primanjkuje. Legofer jemljem že od januarja, pa je stanje hemoglobina še vedno popolnoma enako. Skladno s tem, je slabo tudi moje počutje. Me pa zanima nekaj: zaradi dopusta moje G, imam naslednji pregled šele 10.6. ( bo približno dobre 3 tedne od zadnjega pregleda). Vedno dobim 3 flaše Legoferja, tudi nazadnje sem ga. Zdaj mi ga je zmanjkalo, ne jemljem ga že 5 dni, pa še 6 dni je je do pregleda. Kaj naj naredim? V lekarni mi ga ne dajo brez recepta. Imajo neke druge železove sirupe, ampak imajo full manj železa, pa še 1 flaša, ki jo imam za 5 dni, je 10€! Ima katera kakšno idejo? Kaj naj še jem, da bo več železa? Rdeče meso, zelena zelenjava, suhe slive, suhe marelice, rdeča pesa ... še kaj takega? Vse mi že vn gleda, jst pa kot cunja! V petek moram na faksu dvignit izpitni list, potem pa na 4 vprašanja odgovarjam doma in v ponedeljek dostavim odgovore. Sem mislila, kako fajn, pa sem danes na forumu fakultete brala, da je vse prej kot lahko, da vzame čisto cel vikend. ker enostavno da takšna vprašanja, ki jih v knjigi in na predavanju ni, na netu pa, da jih zelo težko najdeš. Gre se o aktualnih problematikah glede borze, delnic, skladov ... kr neki. Tko da se že vidim, kako bom cel vikend ležala v postelji in surfala po netu! Bljak! Grem zdej počas mal gruntat, kaj naj skuham za kosilo. Mislim, da bom naredila zelenjavno juhico, ker moram porabit zelenjavo iz hladilnika. Ne vem pa, kaj naj še zraven. Zame bi bila sicer dosti samo juhica, ampak dragi je po njej že čez 5 min spet lačen. Tko da, s predlogi na dan, lepo prosim! Šibam ...
|