|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
4.6.2008 21:51:30   
frutka_
Lex ne vem, če mi bo uspelo.user posted image  Odvisno kako hitro bom gotova. Če bo 1,2,3 potem te pokličem. Ti tako odgovarja?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
4.6.2008 21:53:43   
tims
Neboglasnica, tega je mene tudi strah. Nič še pripravljeno. No, ja, vsaj nekaj bodijev sem dala ven iz škatel, pa uni kompletek, ki naj bi ga imel za domov iz P. To je pa tud vse. Upam, da mi bo v začetku naslednjega tedna uspel vse zrihtat in da bom potem mirna, tud če me kaj prehiti.

Neposredna povezava do sporočila: 1327
4.6.2008 21:53:54   
glugluglu
[
Mož hodi okrog mene kot mačka okrog vrele kaše: do sedaj je gledal TV, zdaj bi pa se še malo pozabaval.

[/quote]

user posted image user posted image user posted image , neboglasnica, vso srečo in veliko zadovoljstva ti želim, pa sploh ti nisem folšuser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
4.6.2008 21:54:05   
lex
OK še en monologuser posted image .
danes sem bila pa jaz tud ful pridna. Spraznila sem 2 predala v previjalni (v največjem predalu sem pustila vse Alinine hlače, jopice - jih je cela gorauser posted image  in pižamce) v 1 predalu pa imam vse za umivanje in previjanje od vseh 3user posted image . Ostale Alinine stvari sem spravila v omarco, ki sem jo rešila papirjev že včeraj (samo ati je moral pregledat svoje stvari), pospravila police z našim spodnjim perilom (pol ga je romalo v koš - vsaj moje, ker mi je itak že pred Aleksom bilo vse na tanko, po porodu še pa nisem oblekla, si bom potem privošila raje novouser posted image user posted image ), pa polico s posteljnino mi je moj vredu zložil. Ker pač ne pridem vredu zraven včasih kaj kar tako potisnem gor in potem ni lepo zloženo. namreč v spalnici je tako, da še stol ne pride vmes, če pa stopim na posteljo je pa malo predaleč in me je strah, da bi padla. Jutri pa pride na vrsto omara, kjer mi visijo cote (ugotovila sem namreč, da imava cot, ki jih ne nosima 100x preveč in jih bom spakirala in dala naprej), tam imam not tudi vrečo, da sproti not odlagam stvari, ki so jima premale. za Vito sem že našla vse kar rabim, zdaj morem pa še vredu presortirat, da potem nesem k meni domov, ker imamo ful prostora in so lahko tam shranjene (je celo stanovanje prazno ko je moja oma umrla, moja dva imata pa komplet stanovanje v zg. štuku)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
4.6.2008 21:54:11   
Blacky30
Zimska, čestitke!!!! Zdaj pa se res že končno umiri in začni počivat, da ne boš zdaj šla takoj rodit, ko si komaj nehala delat.user posted image user posted image user posted image

Almera, glede igračke za user posted image  sva midva kupila plišastega medvedka, ki sem ga nesla v potovalki zraven v P in sva mu ga že pol ure po rojstvu dala v posteljico. Še danes ga ima in spi z njim. Kot ena dobrodošlica. Zdaj pa bomo naredili enako, le da bo pri darilu sodeloval tudi Nejc. Jaz mislim, da je nekaj takega danes Inigo kupila. Sicer pa so prve igračke aktualne od 2 mesecev naprej, pa še to mehka knjigica in mehke ropotuljice. Pri 3 mesecih smo mu kupili glasbeni vrtiljak za v posteljico.

Sasula, tu pa tam so me srbele, a se je hitro umirilo in nisem nič ukrepala. Tak da ti ne vem pomagat.

Neboglasnica, midva še nimava imena za user posted image , ker se mojemu ne da razpravljat o tem. On pravi, da on že ve, kaj je naredil, tako zelo je prepričan, da je user posted image . Meni pa se je danes ponoči sanjalo o user posted image  in je bil oblečen v temno modro, mislim, da je bil fantek.user posted image  

Frutka, ja, sva kupila od Baby Welt, Moon 4T. Sem se pozanimala pri K in M in res ima enakega, vendar ga ni mogla prehvalit. Je zelo zadovoljna z njim. No, jaz pa bom videla čez kakšna 2,5 meseca.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1330
4.6.2008 21:57:08   
lex
frutka ti kar pokliči, edino ob 12h ima Aleks zobozdravnika, če se slučajno ne javim.

ima za user posted image  imamo že dolgo, user posted image  bo pa par dni brez, ker se ne moremo uskladit

jaz imam babywelt ležalnik, pa nikoli ni zašvicala not (itak sem imela pleničko spodaj)

< Sporočilo je popravil lex -- 4.6.2008 21:58:17 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
4.6.2008 21:59:25   
tims
Blacky, tebi se je sanjalo, da je user posted image  oblečen... meni se je pa kakšen dan nazaj sanjalo, da sem rodila in ker nisem imela nič pripravljenega, sem user posted image  oblekla v svojo majico user posted image . In isto se mi je dogajalo tudi pri Timu, da sem imela take sanje.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
4.6.2008 21:59:51   
Inigo
sm dala v album fotke kake špilike sma kupla. v bistvu je ena ropotulja in en grizalček. prlepla pa sem tudi vrtiljak in list - namest baldahina.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
4.6.2008 22:09:42   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Blacky, tebi se je sanjalo, da je user posted image  oblečen... meni se je pa kakšen dan nazaj sanjalo, da sem rodila in ker nisem imela nič pripravljenega, sem user posted image  oblekla v svojo majico user posted image . In isto se mi je dogajalo tudi pri Timu, da sem imela take sanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa si me nasmejala!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
4.6.2008 22:12:36   
tims
Jaz pa ravno zdaj ugotavljam, da sploh ne vem kaj naj naredim s svojimi nogami. Tok mi natekajo, da je za pop.... Zjutraj ko se zbudim, so še dokaj v redu, po petnajstih minutah pa so gležnji zaliti, prsti pa zgledajo k eni njoki user posted image . Včeraj sem po pregledu šla pogledat, če bi našla kakšne natikače ali kaj podobnega, pa sem šla razočarana domov. Nič ne morem nataknit, razen če bi si kupila tri št. preveliko. Sploh ne vem kaj naj obujem.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
4.6.2008 22:20:54   
tims
Blacy, me veseli da sem te nasmejala user posted image , ker jest sem se pa prešvicana zbudila od groze. Sicer me sploh ne skrbi več in sem se odločila, da se ne bom obremenjevala. Bom že zrihtala, če pa ne, bo pa moj imel mal več dela user posted image . Ravno včeraj sem ga prosila, če mi obesi perilo in je po treh majcah godrnjal tok, da sem ga že spraševala, če je vse ok in mi je obljubil, da bomo imeli v novem stanovanju sušilca, ker je njemu obešanje perila čista potrata časa obešal.user posted image . Sem mislila, da me bo pobral od smeha. Pa sem mu rekla, da potem najbolš, da tud ne bi pral in likal. Mater, teli moški. Sem že Neboglasnici omenila, da res ne vem, zakaj nisem šla med nune. A je zdej prepozno???? user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
4.6.2008 22:21:10   
lex
jaz pa sem zadnjič sanjala, da je moja mami rodila tretjega otroka, kar doma in me tolažila, da tretjič sploh veš ne, da rodiš. Rodila je pa samo 2 v resniciuser posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
4.6.2008 22:23:49   
lex
tims tale je doberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moj mi pa za odobren kredit kupi nov sušil, ker tale je tako glasen, da ko se grejo otroci kopat ga moremo izključit, drugače lahko kdo ogluši, a ne omenjam, da noče sušit v normalnem času.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
4.6.2008 22:27:08   
tims
Ja, midva sva se kar odločila, da ga bova nabavla. Je pa res, da se moram fajn pozanimat, kakšne so kaj razlike med njimi, ker s temi zadevami res nimam nikakršnih izkušenj in ne bi rada vrgla denar čez okno.user posted image
Upam, da bo potem res tudi likanje olajšano, kot nekateri obljubljajo. 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
4.6.2008 22:45:28   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image  Moški, ja. Tims, definitivno je prepozno, da bi zdaj šla med nune. Tak privilegij sem imela samo jaz letos, ko sem bila za pusta noseča nuna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
4.6.2008 22:46:16   
Blacky30
Evo, sem dodala nekaj slikic v moj album. Poglejte si, kaj je to bombastično velik trebuh.user posted image user posted image user posted image

http://blacky30.moj-album.com/

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
4.6.2008 22:48:49   
lex
tims ne kupuj Candya, jaz bi imela tega http://www.whirlpool.si/fc_choose.php?pg=dryers

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
4.6.2008 22:52:39   
tims
Blacky, si mi dala idejo za naslednjega pustauser posted image .

Pol pa nč, če je prepozno za it med nuneuser posted image . Mi je pa najbolj smešno, če se z mojim kaj pogovarjava in ga mogoče kdaj kaj pokritiziram, je njegov odgovor vedno ta, da je on itak najboljši in da takih ne delajo več user posted image . Ne vem zakaj imam občutek, da to govorijo vsi moški? user posted image  

Nč, grem se v pojstlo stisnt k njemu, glede na to, da imam srečo, ker imam najboljšega moža user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
4.6.2008 22:55:55   
tims
No, zgleda, da ne grem še v pojstlouser posted image  .

Lex, a to so trije različni stroji al en sam? Se spomnim, da mi je nekdo omenjal tega kondenzacijskega, baje je to ful dober user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
4.6.2008 23:15:33   
lex
ja menda so trije. No jaz bi imela tega kondenzacijskega. Ga ima kolegica, ki je v bloku, kopalnica nima oken in ima samo bolj toplo kopalnico, nikjer nobene vlage, pare,... Moj kondezacijski Candyev user posted image  pa spušča paro in vlago v luft, kot da bi bil tisti čisto navadni. Imam 2 okni v kopalnici in moreta bit obvezno OBE odprti na stežaj, drugače je vsa kopalnica gnilauser posted image user posted image user posted image user posted image , res si bom za nagrado za 3user posted image  kupila novga sušilca, tud peglat morem, ker je katastrofa od sušilca

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
5.6.2008 7:41:06   
nima
Živjo vsem....dolgo se nisem javila ampak sem šele sedaj uspela priti do računalnika. No tudi naša dvojčka sta pohitela in tako sem rodila 06.05. v Ljubljanski porodnišnici. Sprva smo bili na intenzivni negi sedaj smo le še na negi in računam nekje tri tedne pa bomo kooončno doma. Drugače je pa punčka ob rojstvu tehtala 1320g....fantek pa 1130g . Bilo je malo težavic ampak sta borca in zelo lepo napredujeta. Toliko zaenkrat kaj več pa ko vsi trije pridemo domov...... lp

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 7:56:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1347
5.6.2008 8:45:30   
Balonchy
Nima čestitke!!!

Kako se pa tvoja navihančka imenujeta?

user posted image

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 8:56:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
5.6.2008 9:10:07   
glugluglu
Nima, čestitam vsem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa parček dvojčka, to je res lepo! Želim vam, da se dobro rihtate in da bosta zdrava in vesela otročka!

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?