Blacky30
|
Zimska, čestitke!!!! Zdaj pa se res že končno umiri in začni počivat, da ne boš zdaj šla takoj rodit, ko si komaj nehala delat. Almera, glede igračke za sva midva kupila plišastega medvedka, ki sem ga nesla v potovalki zraven v P in sva mu ga že pol ure po rojstvu dala v posteljico. Še danes ga ima in spi z njim. Kot ena dobrodošlica. Zdaj pa bomo naredili enako, le da bo pri darilu sodeloval tudi Nejc. Jaz mislim, da je nekaj takega danes Inigo kupila. Sicer pa so prve igračke aktualne od 2 mesecev naprej, pa še to mehka knjigica in mehke ropotuljice. Pri 3 mesecih smo mu kupili glasbeni vrtiljak za v posteljico. Sasula, tu pa tam so me srbele, a se je hitro umirilo in nisem nič ukrepala. Tak da ti ne vem pomagat. Neboglasnica, midva še nimava imena za , ker se mojemu ne da razpravljat o tem. On pravi, da on že ve, kaj je naredil, tako zelo je prepričan, da je . Meni pa se je danes ponoči sanjalo o in je bil oblečen v temno modro, mislim, da je bil fantek. Frutka, ja, sva kupila od Baby Welt, Moon 4T. Sem se pozanimala pri K in M in res ima enakega, vendar ga ni mogla prehvalit. Je zelo zadovoljna z njim. No, jaz pa bom videla čez kakšna 2,5 meseca.
|