glugluglu
|
bastian111 dobro, da je vse v redu, to za marelice in češnje pa nisem vedela, jaz sem tega tudi že pojedla do sedaj toliko, da če bi bila občutljiva bi res že rodila. Ravno češnje in marelice so mi res od sadja še najbolj, no pa jagode, lubenica, tega pojem lahko na kile pa ne rabim nič drugega. lunica24, dobro, da si se odločila in šla v P, pa držim pesti, da bo vse ok in da prideš nazaj še 2 v 1.. Jaz sem bila pa danes na pregledu, ctg, hepatitis, to je vse ok, toxo še vedno neg., MV zaprt, še vedno je na glavici in bo tako ostal (je otipala kar čez trebuh), dobila pa sem že tretjo stvar - svečke za izcedek: Daktarin. Aja glede bakt. streptokok je rekla, da če želim mi lahko vzame bris, je pa bolj nevarno za nedonošenčke, čez 1 teden bom pa že mimo tega in bi bil že donošen, kjer pa ni nevarnosti (1% možnosti za vpliv na donošenčke - a je to veliko?). Je pa rekla G, da bi pa priporočala testiranje na to bakterijo, če bi bila že kaj odprta, ali imela zmehčan MV, oz. če bi grozilo, da prehitro rodim. Naslednji pregled in CTG pa že čez en teden. Joj prav nič se mi ne da sedaj več tja tolikokrat hoditi, sedaj bo vsak teden pregled. Lex: pregled, ctg imam spet 11.06. Potem pa 17.06. imam tudi že datum.
|