|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
19.5.2008 14:42:23   
itata
dan,
bom en drug dan mal več prečitala k bom mela čas... sem bila za vikend pri tašči pa sem čist autuser posted image  čveke! drugače nič posebnega ali novega le da ima jakob pa zdej po celem trebuhu male rdeče pikčaste izpuščaje in se spet ponoč skoz premetava in me zbuja... skratka spet je kriza. tale dieta še nič ne pomagauser posted image  mah beda. danes sva bila mal na sprehodu zdej pa spi, da sem lahko u miru pojedla. moj je pa že doma in tud mal težje pridem do računalnikauser posted image  se javim še pol. moram neki za službo dokončat.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 951
19.5.2008 15:33:59   
Februarka08
Aja, Meti, sem mislila, da je Janezek tečen po obeh zizikah, ko jih pomalca. user posted image Mogoče je pa res žejen... user posted image Si že probala kaj čaja?
Jest ne probam več čokolade.user posted image Sem v soboto pojedla 4 Milkine srčke, pa še to polnjene z mlekom, pa ni pri men aleluja špilala 2 dni, Larisa pa tud tako težko kaka da jo sploh ne morm gledat. Sem prejle vidla da se spet napenja, sem jo dala hit na previjalno in ji mal pomagala s toplo vodico. Bogica. Zih je od tega, al pa od kakšne hrane, sej ne vem. Sej zdej jem raj polnozrnate Leibniz, pa bomo videli če to kaj pomaga. Pa veliko jogurta bom spila.
Madoniš, se ji je zdele zaletel, se je komaj odkašljala, revčka moja. Ne vem od kje mi tok mleka da se ji še zaletava.user posted image user posted image
Greva zdaj se do konca nafutrat, pol pa spet ven.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 952
19.5.2008 15:43:15   
pina-1
meti pamperske so 8,99€ navaden paket

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 953
19.5.2008 16:16:30   
buči
punce, jaz sem carica! (tko kot od dolenjke pupa!) Sem šla na podstrešje po cunje za Tilna (tiste od Aljaža) in ker sem med drugim našla eno majco s flekom, ki je star vsaj 3 leta, sem se ga spravila odstranit. Seveda s pranjem ne gre dol, ampak jaz sem ga dobila dol! Pa vam ne povem kako! user posted image user posted image user posted image user posted image  Rzen, če me povabite na kavico! user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 954
19.5.2008 16:17:25   
bamby
janey, user posted image  pridna, ko si lepo izpit naredila!
1. oblačim jo po občutku glede na vreme Če je toplo v bodiju z rokavčki in hlačkami ter nogavičkami, ali žabicami na ramenih za zapet, pa brez kapice. Če je mal hladneje, dodam še jopico in kapico, pa žabice ter lahke hlačke čez.
2.Za spat jo oblečem v bodi z rokavčki in bombažne žabice za zapet na ramenih. Pokrita je s tanjšim kovterčkom. Samo v bodiju bi bilo po moje Jakcu še prehladno.
3.GH bom probala, čim bo dopolnila 4 mesece. Če bo šlo, bomo nadaljevali, drugače pa še počakali.
4. športni del imamo že kakih 14 dni

buči,naša je včeraj tudi samo 4x jedla, pa ziher občutno manj kot Tilen user posted image . Zadnji obrok se je zavlekel skoraj do 21h user posted image . Sem jo dala samo spat in je spala do pol petih.

misar, user posted image user posted image  kje hudiča so se vam pa vzele te mravlje user posted image . user posted image za sladoled in joto!

meti, najboljše da za na morje sadne frutke kupiš, boš imela najmanj dela, pa komot povsod s sabo vzameš.

Zdaj pa gremo spet papat. Me kar mine, ker samo pomislim, kaj me čaka user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 955
19.5.2008 16:18:17   
bamby
buči, a si ga s škarjami odrezala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 956
19.5.2008 17:42:30   
MetiLu
Buči, a si majco v varekino vrgla? Tko jaz rešujem stavri, ki jim je treba spremeniti barvo, pa če je to zarad kakšnega fleka al mi pa samo ni všeč user posted image

Moj mulček je dones siten, ga komaj še prenašam. Še dobr, da je moj doma, da mal prevzame user posted image

Itata, upam, da se kmalu rešite teh flekov, zna bit res nadležno user posted image

Pina, fajn za pamperske. Mogoče bova šla pa jutri do Müllerja, moram tko št. 4 počasi nabavit, 3 bo že kmalu kratka user posted image

februarka, sej tamal ni tečen, samo skoz bi neki na zizah visel. Res ne vem kaj ga daje. Dones jeva na max. uro in pol, pa itak da mi že na eni strani zaspi, do druge sploh ne prideva user posted image  S čajem sem probala, samo ker še ni hude vročine, mu ga še ne dajem prov velik oz. par dni že nič, ker ga ne bi rada "razvadila" z njim user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 957
19.5.2008 18:03:51   
mary_lou
Caw punce, kako ste kej?

Mi smo super smo mel dons UZ kolkov je vse ok oba 1 a tko k v porodnisnici. In smo na pregledu srecali lillcy in Lukca, kok je pa ta otrocek luskan to ne mors verjet se je ful smejckov pa skoz jezicka kazu.

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 958
19.5.2008 18:30:06   
Februarka08
Za otroke in starše: http://bibaleze.si/ user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 959
19.5.2008 18:30:32   
Februarka08
To sem nekje izbrskala, če bo kateri kaj prav prišlo...user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 19.5.2008 18:31:12 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 960
19.5.2008 19:35:58   
kati kati
dan,

pa sem rezervirala morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kako sem vesela!!!in to nrdila vse preko neta... a gre katera na Pag?..v juliju?...

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 961
19.5.2008 20:30:02   
ella79
kati mi gremo konec junija user posted image pa potem še enkrat, sam še ne veva kdaj user posted image a nisi ti ene slikce oblubljala od tvojga fanta user posted image Maja sem mislila user posted image user posted image

naša že v mižulah, jaz bom pa pomoje mal pospravla user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 962
19.5.2008 20:33:48   
dolenjka
čer user posted image

O Ella, jaz se pa s pizzo iz Kavala bašem user posted image  carca tut že spi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 963
19.5.2008 20:34:58   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

čer user posted image

O Ella, jaz se pa s pizzo iz Kavala bašem user posted image  carca tut že spi user posted image

a ti jaz povem kaj sem prej dobrga jedla? user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 964
19.5.2008 20:36:51   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

čer user posted image

a ti jaz povem kaj sem prej dobrga jedla? user posted image

dej no, pa ti pol jaz povem kaj bom jaz še dobrega danes jedla user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 965
19.5.2008 20:39:10   
mary_lou
no povejta ze k me firbec matra

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 966
19.5.2008 20:40:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

no povejta ze k me firbec matra

Čer se vošči najprej user posted image  firbčen user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 967
19.5.2008 20:41:19   
nizy
he he  dolenjka jaz tudi domačo pico zj pečem user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 968
19.5.2008 20:41:28   
dolenjka
Marička, si spekla tortico za Taija? user posted image  Kolk jo je pojedu? user posted image  Pa ti? user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 969
19.5.2008 20:41:45   
mary_lou
Dober vecer draga Dolenjka   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in ostale cveke !!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 970
19.5.2008 20:42:06   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

he he  dolenjka jaz tudi domačo pico zj pečem user posted image  user posted image  user posted image

Domača ni isto k iz Kavala user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 971
19.5.2008 20:42:31   
ella79
mary lou ti vem da si sigurno princeska papcala user posted image user posted image user posted image
jaz sem pa kruhek spekla, potem sem pa še šparglje z jajčki naredila in itak da je bilo user posted image
kakšno pico si pa ti? in potem boš za sladico sladoled user posted image aja, sladoledno palčko user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 972
19.5.2008 20:42:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Dober vecer draga Dolenjka   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in ostale cveke !!

Čer Marička! No no, še je upanje zate!  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 973
19.5.2008 20:43:21   
mary_lou
Jest sm jo pol ostalih 10 gostov pa pol  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ;  ja Tai je pa reku da je na mlecni dieti se kaksen dobr mesec

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 974
19.5.2008 20:43:21   
ella79

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Domača ni isto k iz Kavala user posted image  user posted image

domača je boljša k iz kavala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......