|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
19.5.2008 21:04:49   
mary_lou
Cak bom probala poletet iz 2 kar na 4* k glih red bul pijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
19.5.2008 21:05:02   
nizy
mi ne bomo cepili proti  rota virusu

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
19.5.2008 21:05:02   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Mi smo se tud za morje ze odlocil letos, sva se kr odločila ceprav s tezkim srcem da sever afrike pa arabija zal za eno leto pac odpade, ker Taija ne bojo letos se zanimale puscave ampak za drugo leto smo pa definitivno tm. Letos gremo pa kr v Italijo 

a to sta prej vidva večkrat bla, afrika, arabija user posted image
kam pa greste v italy

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
19.5.2008 21:05:38   
ella79

Cak bom probala poletet iz 2 kar na 4* k glih red bul pijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sej zato sem to napisala user posted image user posted image user posted image
pa veš da sem jaz mal čarovnicauser posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
19.5.2008 21:06:32   
mary_lou
Jap

ELLA ce te mine da bi delala se skrij v kot in pocaki da te mine hehehhehehe

Lignon to je florida v italiji baje tko delajo reklamo

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
19.5.2008 21:06:43   
dolenjka
Tko, sladoled je e na svojem mestu user posted image

Čer Bamby user posted image

Marička, jaz še premišljuje, če bom carico sploh cepila. Ravno danes sem dobila en DVD o cepljenju in ga moram pogledat, pa se mi ne da user posted image  Malo deljenega mnenja sem, pa današnji Pinin dogodek me je še mal skrivil user posted image  Tudi za roto nisem več prepričana user posted image  
Kaj ti pomaga, da je otrok cepljen proti rdečkam, pol jih pa vseeno dobi? Zvedela že za 2 "komada" user posted image

Nekako je varianta, da jo bomo cepili šele jeseni user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
19.5.2008 21:08:11   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

a boste hude če vas jaz zdej za kako urco zapustim user posted image
pomoje mam mal volje da kaj naredim danes user posted image user posted image user posted image

Pa ne no! Že tko nas zapostavljaš zadnje čase user posted image ek gorenjski user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
19.5.2008 21:08:50   
mary_lou
Zihr gremo v it sicer naju vlece bolj dol sicilija pa to sam pol vsen drek ce gremo v afriko je bolj razvita kar se zdravstva tice kot jug italije

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
19.5.2008 21:09:45   
mary_lou
Ja kako DOLENJKA ce je pa obvezno? kako lohk na jesen prestavis?

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
19.5.2008 21:13:23   
pina-1
Najpej dober večer! ( da ne bom kregana)user posted image user posted image user posted image

sedaj pa user posted image za carico Tarico in njene kolke. Pa saj jaz sem vedela da bo tako. Sem ja čarvnicauser posted image user posted image user posted image
Dolenjka, a so ji iste vaje delali kot sem ji jaz?
Kako kaj magični napitek?user posted image

mary_lou, naša je bla danes cepljena in je bla katastrofa. Je bla res fullll tečna in je full jokala. Zdej ne vem ali zaradi alergije na cepivo ali zaradi cepljenja samega. Smo pa tudi slabo jedl in spaliuser posted image user posted image . Zdej že eno dobro uro palčke preganja. Me je kar strah nočiuser posted image

Proti rotavirusu je jaz nisem cepla. Baje bo pa drugo leto to cepivo brezplačno. Jo bom takrat če se bo pokazalalo da je potrebno. Moja P je istega mnenja kot jaz. Rota virus ni smrtno nevaren oz. ne pušča hudih posledic, kot npr tuberkoloza in podobne bolezni.

ella kje tebi energija. JAz sem danes full povožena in razdražena. NE vem ali je to zaradi vsega skupi z Ano ali vreme... Sam čakam da pojem gres in si o grem umit pa spat.

Danes pri nas ne bo ne sladoleda ne sladoledne palčke. No razen če ne uleti kaj nepričakovanouser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
19.5.2008 21:13:37   
ella79

Zihr gremo v it sicer naju vlece bolj dol sicilija pa to sam pol vsen drek ce gremo v afriko je bolj razvita kar se zdravstva tice kot jug italije

midva sva bila lani maja na siciliji user posted image user posted image
lignon user posted image a ni to v fr? a si mislila lignano user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
19.5.2008 21:14:43   
dolenjka

Ja kako DOLENJKA ce je pa obvezno? kako lohk na jesen prestavis?

Zaenkrat je obvezno. AMpak obvezno je, da je otrok do 1. leta cepljen user posted image  Nekaterih dr. ne cepijo zaradi prehladov...in raznih alergij (npr. na KM, beljak,....). Je pa tako, baje da se v SLO še ni našel pediater oz. doktor, ki ti bo podpisal, da user posted image  ne bo imel kratkoročnih ali pa dolgoročnih posledic user posted image  Mal čudn a ne, če so tko "dobra" user posted image  Sem danes brala iz vsega vse so ta cepiva...ne bom naštevala, lahko samo 1 stvar omenim - formaldehid user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
19.5.2008 21:15:16   
mary_lou
Ja lignano sabbiadoro user posted image aj apolođajs  user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
19.5.2008 21:16:05   
dolenjka

midva sva bila lani maja na siciliji user posted image user posted image
lignon user posted image a ni to v fr? a si mislila lignano user posted image

Sem tut jaz hotla rečt, da je Lignon v Fr, ob reki Ron user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
19.5.2008 21:16:05   
ella79
pina sem cel dan energijo šparala, zato jo še neki mam user posted image user posted image user posted image sam očitno bom kar na RR ostala user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
19.5.2008 21:18:41   
ella79

Ja lignano sabbiadoro user posted image aj apolođajs  user posted image user posted image

to pa ja user posted image user posted image user posted image mal naprej od gradota user posted image user posted image pomoje dost podobno, peščeno... luštn. Sem pomoje en prospekt vidla, tak mestk za spehajat... a to mate apartmauser posted image sem firbec user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
19.5.2008 21:18:44   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Najpej dober večer! ( da ne bom kregana)user posted image user posted image user posted image

tudi zate, otrok moj, je še upanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

sedaj pa user posted image za carico Tarico in njene kolke. Pa saj jaz sem vedela da bo tako. Sem ja čarvnicauser posted image user posted image user posted image
Dolenjka, a so ji iste vaje delali kot sem ji jaz?
Kako kaj magični napitek?user posted image

Ja, tudi nekaj takega so počeli z njo, ona se jim je pa smejala k pr norcih user posted image  Ta bi se še cigotom smejala, če bi mi jo ukradl user posted image

Magični napitek danes miruje, ker smo se cel dan potepal. Jutri nadaljujem, pa da vidim, če bom kar obrt odprla user posted image
AJa, Stipe včeraj ni imel kakih hudih reakcij user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
19.5.2008 21:19:09   
pina-1
dolenjka to kar ti praviš glede cepiv je vse res. samo mi smo tudi z istim bli cepljeni pa smo preživeli. In res je da se sem pa tam pojavi kak primer bolezni proti kateri so otroci cepljeni, samo če ne bi bili bi bilo tega še več. Sploh pa moraš imeti potrdilo o cepljenju za vpis v vrtec.

Naša Ana je ena redkih ki ima lahko reakcijo na cepivo, pa še to ni 100 %, dokler je ne testiramo. Pa manjši kot so laže vse to skupi prenesejo, kot kasneje.

Uhh ne morem verjet, da mamo me ob tej uri tudi resne debateuser posted image user posted image user posted image

Aja, dolenjka a ste bli točno na minuto sprejeti danes s carico?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
19.5.2008 21:19:16   
MetiLu
Čer!

Mi tud že spimo, jaz bom šla pa takoj, ko se najem user posted image

Februarka, sem si šla tisto stran pogledat, pa majo ful fajn filmčke, ki prikazujejo nego otroka. Pa naša nadomestna babca špila user posted image  bi blo fajn, če bi kje najdla še filmčke za handling user posted image  čedalje bolj se mi dozdeva, da Janeza stresa zarad tega, ker se reveč pokonc dviguje in še nima dost močnih mišic, da bi njegovo veliko glavo držale user posted image  Pa itak to dela samo takrat, ko ga narobe nosim oz. držim - pokonc ali leže pri podiranju kupčka. Tok je že firbčen, da mu glave enostavno ne morem dol tiščat user posted image  No, sej bom vidla, kaj bodo v sredo ugotovile na posvetovalnici...

Dolenjka user posted image user posted image  user posted image  za Tarine kolke user posted image  a ni fajn bit brez plenicuser posted image

Dopust - mi še vedno nimamo nič rezervirano user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
19.5.2008 21:19:45   
mary_lou
zdej sm pa res v dilemi zarad teh cepiv no....naceloma sm bla prej striktno za cepljenje kokr so nas na faksu ucil, sam zdej ko je pa moj otrok na tapeti pa......ne vem ful sm razmislala o tem zadne case 

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
19.5.2008 21:20:17   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

AJa, Stipe včeraj ni imel kakih hudih reakcij user posted image

očitno je bla prešvoh doza zanj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
19.5.2008 21:20:52   
ella79
dolenjka in pina, dejta mal tele šifre dešifrirat user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 19.5.2008 21:21:44 >

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
19.5.2008 21:22:14   
pina-1

dolenjka in pina, dejta mal teče šifre dešifrirat user posted image

a bi rada vedla kajuser posted image user posted image user posted image user posted image  jah ne vem če bi ti kar zastonj povedlai. to koštauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
19.5.2008 21:23:44   
mary_lou
Ne ELLA midva sva svobodna pticka nikol nc ne rezervirava (no so ble redke izjeme, k sva sla Taijev nastanek praznovat all inclusive to ze mores rezervirat) midva se usedeva in odpeljeva nikol se ni blo da ne bi blo kje za prespat to se mi se nikol ni zgodilo.  Ajd pustmo hrvasko ta nama razen mojga bola niti ni zanimiva

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
19.5.2008 21:25:04   
dolenjka
PInči, sej v moji glavi je še cel kup vprašajev, bomo videli kaj bo dogajal. Nisem pa prepričana, da se sestava teh cepiv kej ne spreminja user posted image  Sej veš, je treba stroške zniževat user posted image  No, če bodo ti vrtci tko dragi pa itak ne bo šla kmal, jo dam rajš v privat, kjer za isto ceno ne bo "pozabljena" user posted image  Pol se pa spet lahkokaj spremeni user posted image  No, bomo videli.Morva z mojim še eno debato udarit ko ne bo žagal user posted image  pa mal prespat, pol bomo pa vidl kaj in kako!

Meti "čer" se reče! user posted image ek razvajeni! Tut tebe bo treba manir naučit počas user posted image
Ti, a ti dovolj ješ? Kvaliteta user posted image  Počitek user posted image  Sprašujem zaradi mleka, sem prej brala tvoje dogodke in odmeve o hranjenju na 1h in pol user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......