Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:04:49
|
|
|
|
mary_lou
|
Cak bom probala poletet iz 2 kar na 4* k glih red bul pijem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:05:02
|
|
|
|
nizy
|
mi ne bomo cepili proti rota virusu
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:05:02
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Mi smo se tud za morje ze odlocil letos, sva se kr odločila ceprav s tezkim srcem da sever afrike pa arabija zal za eno leto pac odpade, ker Taija ne bojo letos se zanimale puscave ampak za drugo leto smo pa definitivno tm. Letos gremo pa kr v Italijo a to sta prej vidva večkrat bla, afrika, arabija kam pa greste v italy
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:05:38
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Cak bom probala poletet iz 2 kar na 4* k glih red bul pijem sej zato sem to napisala pa veš da sem jaz mal čarovnica
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:06:32
|
|
|
|
mary_lou
|
Jap ELLA ce te mine da bi delala se skrij v kot in pocaki da te mine hehehhehehe Lignon to je florida v italiji baje tko delajo reklamo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:06:43
|
|
|
|
dolenjka
|
Tko, sladoled je e na svojem mestu Čer Bamby Marička, jaz še premišljuje, če bom carico sploh cepila. Ravno danes sem dobila en DVD o cepljenju in ga moram pogledat, pa se mi ne da Malo deljenega mnenja sem, pa današnji Pinin dogodek me je še mal skrivil Tudi za roto nisem več prepričana Kaj ti pomaga, da je otrok cepljen proti rdečkam, pol jih pa vseeno dobi? Zvedela že za 2 "komada" Nekako je varianta, da jo bomo cepili šele jeseni
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:08:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a boste hude če vas jaz zdej za kako urco zapustim pomoje mam mal volje da kaj naredim danes Pa ne no! Že tko nas zapostavljaš zadnje čase ek gorenjski
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:08:50
|
|
|
|
mary_lou
|
Zihr gremo v it sicer naju vlece bolj dol sicilija pa to sam pol vsen drek ce gremo v afriko je bolj razvita kar se zdravstva tice kot jug italije
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:09:45
|
|
|
|
mary_lou
|
Ja kako DOLENJKA ce je pa obvezno? kako lohk na jesen prestavis?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:13:23
|
|
|
|
pina-1
|
Najpej dober večer! ( da ne bom kregana) sedaj pa za carico Tarico in njene kolke. Pa saj jaz sem vedela da bo tako. Sem ja čarvnica Dolenjka, a so ji iste vaje delali kot sem ji jaz? Kako kaj magični napitek? mary_lou, naša je bla danes cepljena in je bla katastrofa. Je bla res fullll tečna in je full jokala. Zdej ne vem ali zaradi alergije na cepivo ali zaradi cepljenja samega. Smo pa tudi slabo jedl in spali . Zdej že eno dobro uro palčke preganja. Me je kar strah noči Proti rotavirusu je jaz nisem cepla. Baje bo pa drugo leto to cepivo brezplačno. Jo bom takrat če se bo pokazalalo da je potrebno. Moja P je istega mnenja kot jaz. Rota virus ni smrtno nevaren oz. ne pušča hudih posledic, kot npr tuberkoloza in podobne bolezni. ella kje tebi energija. JAz sem danes full povožena in razdražena. NE vem ali je to zaradi vsega skupi z Ano ali vreme... Sam čakam da pojem gres in si o grem umit pa spat. Danes pri nas ne bo ne sladoleda ne sladoledne palčke. No razen če ne uleti kaj nepričakovano
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:13:37
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Zihr gremo v it sicer naju vlece bolj dol sicilija pa to sam pol vsen drek ce gremo v afriko je bolj razvita kar se zdravstva tice kot jug italije midva sva bila lani maja na siciliji lignon a ni to v fr? a si mislila lignano
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:14:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Ja kako DOLENJKA ce je pa obvezno? kako lohk na jesen prestavis? Zaenkrat je obvezno. AMpak obvezno je, da je otrok do 1. leta cepljen Nekaterih dr. ne cepijo zaradi prehladov...in raznih alergij (npr. na KM, beljak,....). Je pa tako, baje da se v SLO še ni našel pediater oz. doktor, ki ti bo podpisal, da ne bo imel kratkoročnih ali pa dolgoročnih posledic Mal čudn a ne, če so tko "dobra" Sem danes brala iz vsega vse so ta cepiva...ne bom naštevala, lahko samo 1 stvar omenim - formaldehid
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:15:16
|
|
|
|
mary_lou
|
Ja lignano sabbiadoro aj apolođajs
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:16:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Zihr gremo v it sicer naju vlece bolj dol sicilija pa to sam pol vsen drek ce gremo v afriko je bolj razvita kar se zdravstva tice kot jug italije midva sva bila lani maja na siciliji lignon a ni to v fr? a si mislila lignano Sem tut jaz hotla rečt, da je Lignon v Fr, ob reki Ron
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:16:05
|
|
|
|
ella79
|
pina sem cel dan energijo šparala, zato jo še neki mam sam očitno bom kar na RR ostala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:18:41
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Ja lignano sabbiadoro aj apolođajs to pa ja mal naprej od gradota pomoje dost podobno, peščeno... luštn. Sem pomoje en prospekt vidla, tak mestk za spehajat... a to mate apartma sem firbec
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:18:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Najpej dober večer! ( da ne bom kregana) tudi zate, otrok moj, je še upanje IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 sedaj pa za carico Tarico in njene kolke. Pa saj jaz sem vedela da bo tako. Sem ja čarvnica Dolenjka, a so ji iste vaje delali kot sem ji jaz? Kako kaj magični napitek? Ja, tudi nekaj takega so počeli z njo, ona se jim je pa smejala k pr norcih Ta bi se še cigotom smejala, če bi mi jo ukradl Magični napitek danes miruje, ker smo se cel dan potepal. Jutri nadaljujem, pa da vidim, če bom kar obrt odprla AJa, Stipe včeraj ni imel kakih hudih reakcij
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:19:09
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka to kar ti praviš glede cepiv je vse res. samo mi smo tudi z istim bli cepljeni pa smo preživeli. In res je da se sem pa tam pojavi kak primer bolezni proti kateri so otroci cepljeni, samo če ne bi bili bi bilo tega še več. Sploh pa moraš imeti potrdilo o cepljenju za vpis v vrtec. Naša Ana je ena redkih ki ima lahko reakcijo na cepivo, pa še to ni 100 %, dokler je ne testiramo. Pa manjši kot so laže vse to skupi prenesejo, kot kasneje. Uhh ne morem verjet, da mamo me ob tej uri tudi resne debate Aja, dolenjka a ste bli točno na minuto sprejeti danes s carico?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:19:16
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Mi tud že spimo, jaz bom šla pa takoj, ko se najem Februarka, sem si šla tisto stran pogledat, pa majo ful fajn filmčke, ki prikazujejo nego otroka. Pa naša nadomestna babca špila bi blo fajn, če bi kje najdla še filmčke za handling čedalje bolj se mi dozdeva, da Janeza stresa zarad tega, ker se reveč pokonc dviguje in še nima dost močnih mišic, da bi njegovo veliko glavo držale Pa itak to dela samo takrat, ko ga narobe nosim oz. držim - pokonc ali leže pri podiranju kupčka. Tok je že firbčen, da mu glave enostavno ne morem dol tiščat No, sej bom vidla, kaj bodo v sredo ugotovile na posvetovalnici... Dolenjka za Tarine kolke a ni fajn bit brez plenic Dopust - mi še vedno nimamo nič rezervirano
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:19:45
|
|
|
|
mary_lou
|
zdej sm pa res v dilemi zarad teh cepiv no....naceloma sm bla prej striktno za cepljenje kokr so nas na faksu ucil, sam zdej ko je pa moj otrok na tapeti pa......ne vem ful sm razmislala o tem zadne case
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:20:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka AJa, Stipe včeraj ni imel kakih hudih reakcij očitno je bla prešvoh doza zanj.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:20:52
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka in pina, dejta mal tele šifre dešifrirat
< Sporočilo je popravil ella79 -- 19.5.2008 21:21:44 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:22:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka in pina, dejta mal teče šifre dešifrirat a bi rada vedla kaj jah ne vem če bi ti kar zastonj povedlai. to košta
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:23:44
|
|
|
|
mary_lou
|
Ne ELLA midva sva svobodna pticka nikol nc ne rezervirava (no so ble redke izjeme, k sva sla Taijev nastanek praznovat all inclusive to ze mores rezervirat) midva se usedeva in odpeljeva nikol se ni blo da ne bi blo kje za prespat to se mi se nikol ni zgodilo. Ajd pustmo hrvasko ta nama razen mojga bola niti ni zanimiva
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 21:25:04
|
|
|
|
dolenjka
|
PInči, sej v moji glavi je še cel kup vprašajev, bomo videli kaj bo dogajal. Nisem pa prepričana, da se sestava teh cepiv kej ne spreminja Sej veš, je treba stroške zniževat No, če bodo ti vrtci tko dragi pa itak ne bo šla kmal, jo dam rajš v privat, kjer za isto ceno ne bo "pozabljena" Pol se pa spet lahkokaj spremeni No, bomo videli.Morva z mojim še eno debato udarit ko ne bo žagal pa mal prespat, pol bomo pa vidl kaj in kako! Meti "čer" se reče! ek razvajeni! Tut tebe bo treba manir naučit počas Ti, a ti dovolj ješ? Kvaliteta Počitek Sprašujem zaradi mleka, sem prej brala tvoje dogodke in odmeve o hranjenju na 1h in pol
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......