|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
19.5.2008 8:05:19   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: buči

misar, zakaj pa ne pokličete razkuževalcev? Meni bi se strgalo, popuser posted image , ko kaj leze in frči okrog malih, vse speštam, pobijem, tulim ne , ker se jih ne bojim, tudi graužajo se mi ne, samo ne maram, da so okrog otrok. Lepo, da ste v akciji, mi bomo spet abstinirali, če bom imela take poplave menstre! user posted image user posted image user posted image

ja smo se že menili za razkuževalce, sam mora bit cel blok za, ker če sam eno stanovanje razkužimo deluje sam nekaj malega časa, ker so po vertikali razpasene, folk pa ni za, ker bi morali celo 3x po 10€ datuser posted image user posted image . mater jim vsem po spisku user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 926
19.5.2008 8:17:32   
buči
moja kolegica tudi samo doji, so ji rekli, da začne z GH pri 6 mesecih, pa je začela pri 5,5. Nisem mogla verjet, kako je bila malo res "pripravljen". To je totalno navdušena, prime kozarec z rokama, si ga vleče k ustom, zagrabi žličko, jo liže. Mi smo pri Aljažu začeli s 4 meseci, ker je bil takrat tak trend pri zalivančkih. Pa sedaj mislim, da je bilo kakšne mesec prekmalu. Moje mnenje je, da je fajn, če otrok lahko nadzira hrbtne mišice, da torej sedi, če mu fiksiraš le medenico (da ga torej držiš za boke). Tilen npr. drži glavo brez miganja že 3 tedne, ampak ga moram držat za trup. Fajn je, če lahko otrok sedi v polsedečem položaju, ko je. Mislim, da jih je treba ful opazovat in ujet pravi trenutek. P pravijo, da naj se začne, ko mleko ne zadošča. Ja fajn, kdaj pa je to? A ko se začne spet zbujat ponoči? Tilen spi, Aljaž se je zbijal še pri 6 mesecih, da smo u morali potem na silo ukinit nočni obrok (je zvečer pojedel 2,5 dcl mlečne kašice, poničo 2,5 dcl mleka, zjutaj spet 2,5 dcl mleka. je bilo beja preveč. user posted image  Ne vem, po filingu. Sicer pa bom spet na novo doktorilala s gh, ker je spet pol stvari drugače kot pred 3 leti!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 927
19.5.2008 8:18:42   
buči
misar, pokliči zdravstevno inšpekcijo, pa socialno, pa bodo dal odredbo, da se mora.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 928
19.5.2008 8:32:55   
Suzi*
Jutro.

Mi smo uredu spali danes. je mala zaspala ob devetih, poznej se sicer še zbudila, pa smo samo kupčka podrle, pa sem jo nazaj v košek dala, se je pritoževala, ampak pol kar hitro nazaj zaspala. Jedla je ob štirih, pa se zbudila in jedla ob sedmih. Zdej pa počas odhaja spet k palčkom.
Jaz sem pa pozajtrkovala, prebrala obvezno branje, zdej se pa pujsa s tortico bašem.user posted image

Z GH bom jaz do 6m počakala. Isto sem pri Anžeju, je bil tud dojen. Pa začela sem z zelenjavo, pa s sadjem nadaljevala.

Jaz sem imela našo zdaj ko je blo vroče, oblečeno v bodi z dolgimi rokavi in hlačke, ponoči je pa še kar v dveh dolgih rokavih. user posted image
mene pa zanima, če jim dajete zunaj, če piha, ampak je vseeno toplo, še kapico gor??? Jaz ji dam edino, če hladno piha, drugače ne.
Tud jaz razmišljam da bi jo dala v športni del vozička, čeprav ji je v košari še čist ok. Se mi ne da več tovorit po stopnicah v 3 nad.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 929
19.5.2008 8:36:50   
Suzi*
Misar, isto sva imela midva v LJ probleme s temi faraonkami. Pol sem pa kupila eno PENO (mislim da je bil Raid) proti tem mravljam, sva vse vogale, kote našpricala, tudi okol omaric v kuhni, res povsod (pena potem "zgine", se posuši, za mravlje je pa neprehodno) in je tud do pol leta držalo, ni blo nikjer niti ene same mravljice, pol sva pa ponovila.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 930
19.5.2008 8:39:27   
Suzi*
Pina, moja angina je pod kontrolo, sem že čist ok, edin te AB moram vseeno še do konca pojest.

kje pa ste vse????user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 931
19.5.2008 8:49:50   
larisa
Jutro user posted image ,

spet smo super spali. Jedli le 1krat, pa še to se mi zdi, da bolj malo, tako da upam, da začnem spat celo nočuser posted image . No pa če bomo 1krat na noč jedli do 6 meseca, nimam nič proti, samo da je naš Nejc tako priden, kot je user posted image user posted image user posted image .

Trenutno imamo celo sonček, ampak je mali spet zaspal in ne grem sedaj ven. Upam, da zdrži do naslednje runde hranjenja, pa da potem malo povozičkava!

Jaz ga imam oblečenega v bodi, pa hlačke z stopalci, al pa štumfke pa hlačke. Tako je oblečen tud ponoči, pa je včasih kar zelo vročuser posted image ...je pa res da je mišelinko user posted image  Kapice pa ne uporabljamo več sploh, razen če res mrzlo zapiha in ga vzamem iz košare (ampak to se že nekaj časa ni zgodiluser posted image ), kaže pa na to, da bomo spet začeli uporabljat 2 dolge rokave in kapice, ko je tako vreme user posted image

V športnem delu ga še nimam in ga tud še nekaj časa ne bom mela, ker se mi ne zdi hrbtenica dovolj razvita za to user posted image , ampak mamo pa še čist mal fore v košari, ko tako raste, tako da upam da zdrži dovolj dolgouser posted image  Je pa res, da že komi prvlečem košaro z njim notri v 3 štuk user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 932
19.5.2008 10:16:12   
Janey
Jutro

buči mi smo tut tu nekje z merami, pomoje še kak cm več in mogoče kakih 100g manj. Jutri mamo posvetovalnico.

Hvala punce za odgovore. Jaza ga tut tak oblačim podnevi..da ma bodi brez pa majčko, pa hlače pa nogavičke. Samo se mi včasih zdi ko je 25 zunaj da je vse preveč. V športni del bi ga rada tut dala, ker se noče nič kaj vozit v košari..revež nič ne vidi...o spanju ne duha ne sluha. Za GH pa bomo mi pomoje kar s 4 mesecem začeli...ful je močn naš fant in se ka gor drži, pa tut se mi zdi, da ko mi2 jema tak z nama je(ne dobesednouser posted image ) usta odpira, pa tak hrani sledi. Z žličko pa tut nikol nismo meli problemov. Prebava se nam je pa tut uredila.

Zdaj je zamenjal roke in vse kar mu pri pod njuh za lizalko in liže in grize in se slini da mu vsaj 2x majco preoblečemuser posted image

sem že vse v kuhni pospraila zdaj grem pa malo k pikecu ko spančka se stisnit. Pa počakam mojga pa gremo na sonček..nas je spet razveselil.

Lep dan vam želim

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 933
19.5.2008 10:37:30   
MetiLu
oj, mali je glih zaspal pa mam mal cajta. Ne vem kaj je s tem otrokom, midva jeva zdej ene 10x na dan user posted image  no v 24 urah. Dones sem celo uspela spat 4 ure v kosu, pa pol 2, pa nato pol urce, pa spet eno pa ob 8.00 auf user posted image user posted image user posted image  včeraj sva bila pa cel dan doma, notri, se mi zdi, da sem ga mela skoz na joškah, razen ko je spal user posted image  

Včeraj sem malo abstinirala od RR, pa itak nisem mela časa, da bi kaj napisala...

Jaz ga zdej čez dan oblačim v en dolg rokav in en kratek čez, pa žabice, če je pa vroče, tko kot je bilo par dni nazaj, pa samo en bodi pa žabice. Tako ga tud ponoč oblečem. Kapico še uporabljamo, samo tako poletno, tanko, da ima nekaj čez ušeske. V košari smo pa brez.
Jaz sem že enkrat napisala, da sem ga dala v športni del, pa sem ga imela 1 teden tko, pa sem šla nazaj na košaro zaradi lege, ker se pri quinniju športni del ne spusti čist... mu bo pa košara tud kmal premajhna user posted image

Z GH bom pa tud jaz počakala kolikor bo pač šlo, pri nas v posvetovalnici svetujejo najprej 10 dni pred dopolnejnim 6. mesecem. Upam samo, da bom mela toliko mleka. Sej zaenkrat mi še ful teče, samo ne vem, zakaj mora tamal tolk pogosto jest user posted image  pa sploh ne je več mirno, ker ga tolk vse zanima, da skoz glavo naokol obrača. Mu bom šla plašnice kupit, da bo ko fjakarski konj, če ne bo šlo drugač user posted image user posted image  bo pa kar zanimivo, ker bomo šli konec avgusta (no najbrž, to je še edini termin, ko lahko gremo) na dopust in bo lih takrat star 6 mesecev user posted image  kok bo fajn v apartmaju kašice delat user posted image  user posted image  user posted image

Dones bom P poklicala, da vidim, kako je s tem trzanjem ko se preveč zravna (že malo usloči). Sej en dan sploh nič ne, kakšen dan, pa skoraj vsakič ko se pokonc postavi, ko tko glavo dviguje. Jo pa čedalje bolj sam drži pokonci user posted image

Misar, tud naš ni prov bajsek, so ga drugi februarčki začeli pošteno šišat, čeprav je bil Janez od začetka med največjimi user posted image  ma se ne sekiram, dokler je živahen, "dobro" zgleda in toliko papa user posted image

Sva pa z mojim včeraj **** i s fasala, ker nama je spet mikrovalovka crknila, sej ne da sva jo pred 3 meseci komaj nazaj s popravila dobila (že drugič) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  se je čist razkuru in greva dons kr novo kupit user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 934
19.5.2008 10:40:05   
MetiLu
aja, še to sem pozabila, sem pozdravila zaprtost  user posted image  in sicer z aktivio in Grancereale piškoti user posted image

je pa mojga miška nekaj začelo zvijat, ker že dva dni prdi k norc user posted image  aktivia vem da ni kriva, ker sem jo jedla že prejšni teden. Ugibam med marelicami, temi piškoti in solato, ki jo je pa tudi že dobro prenašal user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 935
19.5.2008 11:34:26   
Suzi*
Ojjej, tamala je zaspala ob devetih, sem mislila, da bo samo mal pridremala, ker je jedla že ob sedmih, ona pa še kar spi. user posted image  Jaz se pa mal prekladam, pojedla sem že vse, tako da mi je kar slabo user posted image user posted image , pol pa šibamo mal ven. zdele je še sonček.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 936
19.5.2008 12:27:30   
pina-1
dan.

midve sva nazaj s posv etovalnice. Ana se je zredila za 1 kg, tako da sedaj tehtamo 6800guser posted image . DOlgi smo pa 65 cm. PRava babura. Smo bili cepljeni vendar smo potem takoj dobili osip po celem telesu, pa še neke kapilare so ji na hrbtu popokale in ima plavo črto. user posted image user posted image user posted image Zdravnica je takoj posumila na alergijo na cepivouser posted image user posted image . Jutri nas bo Dr naročila na testrianje. Zpoet jo bojo pikali, ubogo moj o puncouser posted image . Bomo videli kaj bo vse skupi pokazalo.

Sva bli pa v špraju in sem ji kupila 2 pižamivi po 2 in 3€user posted image user posted image user posted image . PA v mullerju so pamperske šle doluser posted image user posted image user posted image user posted image

grem sedaj cunje dat v sušilca pa druge prat. Sej sam še to delam.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 937
19.5.2008 13:01:40   
Februarka08
No, končno se še jaz danes mal javim... sva ble eno rundo že zunaj, pol mam pa jest fizioterapijo in bo spet mal v varstvu... Upam da nau spet vreščanja tako kot zadnjič...user posted image
Pina, bogica tvoja Ana, da jo je cepivo tako zdelalo. Upam da bo vse ok. user posted image
Meti, kaj pa če maš premal mlekauser posted image . Ker z našo je blo glih tko, pol sem ji pa dodatek začela dajat. Ne vem no... moje mnenje. Upam da bo kmal bolj.user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 19.5.2008 13:02:26 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 938
19.5.2008 13:18:53   
putina
Helou punce,

se bom še jaz malo uštulila u temo, k mam tud februarčico (sicer vas aktivno berem, sam pisat pa skor ne utegnem, k mam še eno hiperaktivno 2,5 letnico).

V glavnem, hotla sem Meti rečt, da ne se sekirat zarad mleka, očitno ima tvoj Janez zdajle malo preskoka v rasti, pa pač zahteva malo več. Pa še zdaj je malo bolj vroče in lahko da je samo žejen, ko se hoče dojit. Tko da ne odnehat, pač, daj mu zapit kadar hoče. Midve se tudi zdaj kar naenkrat spet dojiva čez dan na 2 uri. Ponoči je sicer kar pridna, samo sem jaz zadnje čase ful lena, in jo, ko se zbudi vzamem v svojo posteljo in jo dojim leže. Potem pa obe zaspiva in seveda se ne naje dosti in potem bi non stop visela na joški.

Skratka, Meti, ti kar doji, čim več, pa bo tudi mleka dovolj do 6. meseca in še dlje, boš videla. Drugače pa kakšen pirček s fanto rukni, pa bo.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 939
19.5.2008 13:26:08   
ella79
pina Ana je pa potem taka baba kot naša user posted image user posted image sam bogica zaradi cepiva user posted image  user posted image user posted image user posted image

meti daj mu ponudi obe zizi na obrok, pa bo zagotovo dovolj user posted image midve sva še vedno na obeh in očitno bo tako tudi ostalo. Mam pa vsaj par ur mir user posted image

midve sva tudi že dve uri bili zunaj, zdej bova mal počili doma, potem pa spet gasa user posted image je prav fajn vreme za vozičkat in po včerajšnjem dežju pav paše mal lufta user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 940
19.5.2008 13:35:46   
pina-1
Sem govorila s zdravnico ( moram poročat kako je stanje). Glede na to, da se niso pojavile nove pikice, mogoče ne gre za alergijo na cepivo. Vsekakor se greva testirat, tako da smo sigurni pred naslednjim cepljenjem.

Tudi jaz grem sedaj malo očedit stanovanje, ker je kar v razuslu. Veliko volje nimam samo kar se mora.....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 941
19.5.2008 13:38:54   
MetiLu
joj Pina, mata pa res smolo user posted image  

Jaz sem pa tud klicala P, pa se greva v sredo še enkrat pokazat. Upam, da ni nič posebnega in da bo samo po sebi minilo user posted image

Sem se pa dones spravila delat slivove cmoke in glih, ko sem jih mogla zamesit, je mali vžgal sireno, tko da so mi na koncu premehki ratali user posted image  sem jih kar v skrinjo vrgla, da se ne bi preveč razlezli user posted image

Februarka, mleka imam pomojem dost, ker ko ga dam še na drugo zizo, če bi slučajno hotu še jest, je sploh ne zagrabi, al pa smo parkrat potegne in neha jest... Pa tud ko si probam stisnit, ko se mi zdi že prazna, mi še vedno ven teče. ne bi rada že zdej začela z dodatkom, ker pol se lahko počasi kar poslovim od dojenja. Sej več ko ga pristavljam, več mleka se dela user posted image samo pač bom reskirala še kakšen mesec neprespanih noči user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 942
19.5.2008 13:44:14   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: putina

V glavnem, hotla sem Meti rečt, da ne se sekirat zarad mleka, očitno ima tvoj Janez zdajle malo preskoka v rasti, pa pač zahteva malo več. Pa še zdaj je malo bolj vroče in lahko da je samo žejen, ko se hoče dojit. Tko da ne odnehat, pač, daj mu zapit kadar hoče. Midve se tudi zdaj kar naenkrat spet dojiva čez dan na 2 uri. Ponoči je sicer kar pridna, samo sem jaz zadnje čase ful lena, in jo, ko se zbudi vzamem v svojo posteljo in jo dojim leže. Potem pa obe zaspiva in seveda se ne naje dosti in potem bi non stop visela na joški.

Skratka, Meti, ti kar doji, čim več, pa bo tudi mleka dovolj do 6. meseca in še dlje, boš videla. Drugače pa kakšen pirček s fanto rukni, pa bo.

Putina, dobrodošla med čveke user posted image  sem pa jaz tud lena ponoč in se kar podpišem pod tvoj post user posted image user posted image

joj Ella, pri nas pa spet dež, ko je pa dopoldan sonček sijal, mi je pa mali v posteljici zaspal user posted image

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 943
19.5.2008 13:44:55   
pina-1
meti poskusi tako kot dolenjka, mu zvečer dat še malo tvojga mleka po flaši. Mogoče se mu ne da več vlečt ali prehitro zaspi in se ne naje dovolj.

Mi hvala bogu nimamo problemov s tem. Mismil pa da bi se mi zrolalo če bi se moralal tolkokrat na noč zbudituser posted image  Svaka ti čast, da pol še funkcioniraš...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 944
19.5.2008 13:45:45   
MetiLu
Pina, kolk pa so pamperske?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 945
19.5.2008 13:47:15   
pina-1
PUtina dobrodošla. sedaj pa le čvekaj z nami.user posted image user posted image

sem vam pozabla povesat, da je meni pediatrinja rekla, da ji lahko dvignem naslon v vozičku za en zob- naj bo kot cca 35 stopinj. Tako da sedaj lahko ven gledamo. Ne bom tega prakticirala prov vedno, samo sem pa tam jo bom malo dvignila.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 946
19.5.2008 13:49:44   
ella79
pina a ti kej šparglje tudi v skrinjo daš? a jih morš prej kej skuhat? verjetnouser posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 947
19.5.2008 13:59:04   
MetiLu
Ja od začetka sem bla ko zombi, zdej sem se pa že mal navadla user posted image  user posted image  Žal pa nimam viška mleka, pa tud pumpice ne, ko pride kakšna noč v tednu, ko mi jih hoče razgnat, tamal pa po eni popapani zizi zaspi user posted image

Pa zvečer on zauga do onemoglosti, jih ponavadi čist sprazne, čeprav smo zdej crkljanje zvečer nadomestili z dudico. Pa itak prvo rundo spi tud 6 ur skupi, sam men nič ne pomaga, če zaspi ob osmih zvečer user posted image  jest sem pol še dve ure pokonc, pa mi pol manjka. Sicer pa vsako noč spi do nekje dveh, pol treh, samo namesto da bi se do jutra samo še enkrat hranil se zdej še dvakrat al pa trikrat user posted image  user posted image   ah, sej se tolažim s tem, da ne bo vedno tko, enkrat bo že spal celo noč, če ne prej, pa ko bo šel v šolo user posted image  (hec, upam, da bo to kmal user posted image )

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 948
19.5.2008 14:02:42   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

pina a ti kej šparglje tudi v skrinjo daš? a jih morš prej kej skuhat? verjetnouser posted image

ella lahko jih tudi samo nakidane daš v skrinjo. Jaz jih sicer raje malo zblanširam prej, pol pa dam v skrinjo. JE pa učinek isti.

meti, ti verjamem da se navadiš. Naša se je danes po ne vem kolkem času spet zbudila ob 4 in jaz sem bla kot zmešanauser posted image user posted image user posted image
Je gudič če so otroci preveč pridni se starši hitro rrazvadimouser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 949
19.5.2008 14:36:45   
buči
Čau, sem bila skolegico na kavi in sem se pohvalila, kako fajne prijateljice imam na RR!!user posted image user posted image user posted image user posted image

pina, upam, da boste ok!

meti, kaj pa če bi si tehtnico sposodila, da vidiš, koliko ti poje na eno hranjeje?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......