MetiLu
|
oj, mali je glih zaspal pa mam mal cajta. Ne vem kaj je s tem otrokom, midva jeva zdej ene 10x na dan no v 24 urah. Dones sem celo uspela spat 4 ure v kosu, pa pol 2, pa nato pol urce, pa spet eno pa ob 8.00 auf včeraj sva bila pa cel dan doma, notri, se mi zdi, da sem ga mela skoz na joškah, razen ko je spal Včeraj sem malo abstinirala od RR, pa itak nisem mela časa, da bi kaj napisala... Jaz ga zdej čez dan oblačim v en dolg rokav in en kratek čez, pa žabice, če je pa vroče, tko kot je bilo par dni nazaj, pa samo en bodi pa žabice. Tako ga tud ponoč oblečem. Kapico še uporabljamo, samo tako poletno, tanko, da ima nekaj čez ušeske. V košari smo pa brez. Jaz sem že enkrat napisala, da sem ga dala v športni del, pa sem ga imela 1 teden tko, pa sem šla nazaj na košaro zaradi lege, ker se pri quinniju športni del ne spusti čist... mu bo pa košara tud kmal premajhna Z GH bom pa tud jaz počakala kolikor bo pač šlo, pri nas v posvetovalnici svetujejo najprej 10 dni pred dopolnejnim 6. mesecem. Upam samo, da bom mela toliko mleka. Sej zaenkrat mi še ful teče, samo ne vem, zakaj mora tamal tolk pogosto jest pa sploh ne je več mirno, ker ga tolk vse zanima, da skoz glavo naokol obrača. Mu bom šla plašnice kupit, da bo ko fjakarski konj, če ne bo šlo drugač bo pa kar zanimivo, ker bomo šli konec avgusta (no najbrž, to je še edini termin, ko lahko gremo) na dopust in bo lih takrat star 6 mesecev kok bo fajn v apartmaju kašice delat Dones bom P poklicala, da vidim, kako je s tem trzanjem ko se preveč zravna (že malo usloči). Sej en dan sploh nič ne, kakšen dan, pa skoraj vsakič ko se pokonc postavi, ko tko glavo dviguje. Jo pa čedalje bolj sam drži pokonci Misar, tud naš ni prov bajsek, so ga drugi februarčki začeli pošteno šišat, čeprav je bil Janez od začetka med največjimi ma se ne sekiram, dokler je živahen, "dobro" zgleda in toliko papa Sva pa z mojim včeraj **** i s fasala, ker nama je spet mikrovalovka crknila, sej ne da sva jo pred 3 meseci komaj nazaj s popravila dobila (že drugič) se je čist razkuru in greva dons kr novo kupit