|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
18.5.2008 22:01:08   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

kam si zginla?user posted image user posted image user posted image user posted image

maflna sem papala, pa sem bla umazana kot Mia user posted image  Pa neki sva debatirala, sem sem hitr obupala, ker sem mu določene stvari ne dajo dopovedat user posted image
Se bom rajš teb posvečala, me redko razočaraš user posted image

še ena ki je to pogruntala..Jaz sem že obupala -pri mojmu.

Uff kje so že mafini... Sem danes za kosilo špinačo jedla, tako da sem lahko še čokoladne zmazala.user posted image
včeri sva se z gospodom Pinotom grebla za kokosove

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
18.5.2008 22:02:36   
pina-1

ej na HR1 je Stripe u gostimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, sej ma pržgan...še ne žaga, če čahko verjameš user posted image

to ga sigurn tvoj napiteg gor drži.

sve se bojim user posted image

Je pa danes spet kuhal, pa vse pospravil, jaz pa s frendico čvekala in pivo pila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  moj je pa meditiral celi dan in vsem razlagal kako mate pri vas na kmetih lepo, sam da mate preveč gozda in je on pokasiral vso možno alergijo. Je danes mel razlog za poležavanje in ne delo, ker ga oči kao bolijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 902
18.5.2008 22:04:34   
dolenjka

kam si zginla?user posted image user posted image user posted image user posted image

maflna sem papala, pa sem bla umazana kot Mia user posted image  Pa neki sva debatirala, sem sem hitr obupala, ker sem mu določene stvari ne dajo dopovedat user posted image
Se bom rajš teb posvečala, me redko razočaraš user posted image

še ena ki je to pogruntala..Jaz sem že obupala -pri mojmu.

Uff kje so že mafini... Sem danes za kosilo špinačo jedla, tako da sem lahko še čokoladne zmazala.user posted image
včeri sva se z gospodom Pinotom grebla za kokosove

A ni tko, da g. Pino ne je sladkega, samo kar ima čokolado user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 903
18.5.2008 22:05:37   
dolenjka

ej na HR1 je Stripe u gostimauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, sej ma pržgan...še ne žaga, če čahko verjameš user posted image

to ga sigurn tvoj napiteg gor drži.

sve se bojim user posted image

Je pa danes spet kuhal, pa vse pospravil, jaz pa s frendico čvekala in pivo pila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  moj je pa meditiral celi dan in vsem razlagal kako mate pri vas na kmetih lepo, sam da mate preveč gozda in je on pokasiral vso možno alergijo. Je danes mel razlog za poležavanje in ne delo, ker ga oči kao bolijouser posted image user posted image user posted image

Pa ima res kako alergijo al jo je kao včeraj fasal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 904
18.5.2008 22:05:59   
pina-1
naj bi bilo..ne vem kaj ga je premamilo,d a se je tvojih mafinov lotu. Očitno nisi tako za user posted image  kuharca kot govorišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 905
18.5.2008 22:07:19   
pina-1

Ga res daje alergija na cvetni prah. Vse kar cveti je zanj ufff... Pije tablete že od marca meseca.
Ne bo mu huega

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 906
18.5.2008 22:07:28   
dolenjka

naj bi bilo..ne vem kaj ga je premamilo,d a se je tvojih mafinov lotu. Očitno nisi tako za user posted image  kuharca kot govorišuser posted image user posted image user posted image

Kej tko enostavnega kot so tisti maflni pa že dolg ne. Če mi ne bi ratal, bi kuhno prodala, ker moj uporablja tisto zunaj user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 907
18.5.2008 22:08:33   
pina-1
sej veš, da so najbolj preproste stvari najboljše.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 908
18.5.2008 22:08:46   
dolenjka

Ga res daje alergija na cvetni prah. Vse kar cveti je zanj ufff... Pije tablete že od marca meseca.
Ne bo mu huega

Povej mu, da za take stvari pomagajo živi obkladki, pa čim bolj pogosto jih je treba gor dajat user posted image  user posted image  user posted image

Da ne bo kakega lekadola slučajno vzel user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 909
18.5.2008 22:09:35   
dolenjka
Evo, pri nas se že žaga. Verjetno je gozd na vrsti, da g. Pino ne bo imel več problemov ko pride na obisk user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 910
18.5.2008 22:09:52   
pina-1

Povej mu, da za take stvari pomagajo živi obkladki, pa čim bolj pogosto jih je treba gor dajat user posted image  user posted image  user posted image

Da ne bo kakega lekadola slučajno vzel user posted image  user posted image  user posted image

a tudi ob nedeljah?user posted image user posted image

ej obupal in odhaja žagat v sobouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 911
18.5.2008 22:11:02   
pina-1

Evo, pri nas se že žaga. Verjetno je gozd na vrsti, da g. Pino ne bo imel več problemov ko pride na obisk user posted image  user posted image  user posted image

bosta sedaj  mela onadva čvek na njun načinuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 912
18.5.2008 22:11:44   
dolenjka

a tudi ob nedeljah?user posted image user posted image

ej obupal in odhaja žagat v sobouser posted image

Ej ne vem, januarja in februarja je še user posted image  Probaj! user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 913
18.5.2008 22:12:26   
dolenjka

bosta sedaj  mela onadva čvek na njun načinuser posted image user posted image user posted image

Sej, kokr je glasn se ne bi čudla, da je to zato, da ga Pino sliši user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 914
18.5.2008 22:17:45   
pina-1

Sej, kokr je glasn se ne bi čudla, da je to zato, da ga Pino sliši user posted image

user posted image user posted image user posted image  a tvoj žaga v prvem tenorju, ker moj v basuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 915
18.5.2008 22:20:24   
pina-1
grem.... rabi pomoč pri uglaševanjuuser posted image user posted image user posted image

ajd se eremo jutri ko odpravim posvetovalnico

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 916
18.5.2008 22:23:17   
dolenjka

grem.... rabi pomoč pri uglaševanjuuser posted image user posted image user posted image

ajd se eremo jutri ko odpravim posvetovalnico

No, le dobro opravi. Danes user posted image  in ju3 z Ano v posvetovalnici. Mi imamo ju3 ortopeda. Naročeni smo 12.26 (dobesedno) user posted image  Naj se pazijo, če bomo na vrsti 12.27 user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
18.5.2008 23:25:21   
Janey
Čer
Ni možno vas sledit. Se niti več ne trudim, ker mi gre potem preveč časa. Zvečer pa raje zaspančkam. Mi mamo novo stanovanjeuser posted image smo kupili nov kavč, omaro za kuhno in mizo za komp in je kot da smo nekje drugje. Sem prav vesela ko je tak lepouser posted image user posted image
smo bili na kolkih in so 1auser posted image user posted image user posted image pokec se zbuja samo še 1x ponoči za hranjenje.user posted image user posted image user posted image Je že pravi velikan. Kar naprej hoče bit gor in sede. Ga ful nazaj držim pa kar kriči, ko ga pa spet pri sebi posedem je pa ok. Morem vprašat v torek P kak je s tem. Ker je res močan fant. se sam dvigne in pol sedečega položaja. In danes se je iz skotalil na trebuh. Če mu podložim rokico se pa v sekundi obrne nazaj na hrbet.

Še par vprašanj:
. kak oblačiteuser posted image ko je tak toplo?
-  v čem spančkajo? Jaz sem razmišljala da bi mu samo bodi dala gor pa zoknčke, pa ne vem če mu nebi blo pemalo.
- boste začele z GH pri 4? prej al kasneje?
- ma že katera user posted image v špotrnem delu?

to je to...zdaj sem pa spraznila baterijo do konca in grem naravnost med ovčkeuser posted image user posted image naslednja invsticija je postelja..upam da čimprej...tale je tako trda da vedno ko grem spat me že kar prej vse boliuser posted image user posted image

lepo pančite...

aja ne vem če sem povedala, ampak naedila sem en izpit, enga čakam rezultateuser posted image pridna jazuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 18.5.2008 23:37:45 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 918
19.5.2008 6:58:52   
misar
dobro jutro..prva?

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 919
19.5.2008 7:40:54   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Še par vprašanj:
. kak oblačiteuser posted image ko je tak toplo?
-  v čem spančkajo? Jaz sem razmišljala da bi mu samo bodi dala gor pa zoknčke, pa ne vem če mu nebi blo pemalo.
- boste začele z GH pri 4? prej al kasneje?
- ma že katera user posted image v špotrnem delu?

Živjo, Janey, sem te že pogrešala! Lepo, da uživate. Fajn za stanovanje! user posted image user posted image user posted image Evo, tole so moji odgovori:
- za zunaj (in tudi notri, ker je notri v naši hiši bolj hladno, kot zunaj na sončku user posted image ) body s kratkimi rokavi ali brez rokav, majčka z dolgimi rokavi - tanko, hlače, nogavice
- body brez rokav ali s kratkimi + pižama (oboje tanek bombaž) + spalna vreča (nič deke)
- jaz bom začela pri 4,5 - 5 mesecev - bom počakala na sistematskega 24. 6., da jo ne bo spet na rit vrglo, ker se tako redi in raste (najbrž nisi mogla za nazaj brat: v čet. sistematski: 63,5 cm in 7250 g)
-jaz ga imam v športnem vozičku že od začetka, ker drugega nimam. Na začetku sem imela še vrečo noter, zdaj pa že več kot en mesec ne. Je pa res, da gre naslon popolnoma dol. Pa ful uživa, ker ima dovolj prostora in je zračno.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 920
19.5.2008 7:43:32   
buči
Jutro, misar, kako si? Nobene klepetulje na vidiku?

Mi smo pa včeraj ugotovili, da se da igračo tudi v roko prijet in jo v usta nest. Se je tako zamotil, da je vsak obrok podaljšal za eno uro in tako jedel le 4x. Ampak glede na količine, je dobil še vendo dovolj in tudi noč normalno prespal. Najbrž je ok. Upam ... user posted image  A naj raje pokličem P?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 921
19.5.2008 7:53:22   
misar
vse preberem, pa sem še kar prva..kaj je zaspanuhi user posted image user posted image user posted image
mi smo vstali že ob 6h. res, da zadnje čase celo noč prespimo user posted image user posted image user posted image . bravo lubica našauser posted image user posted image user posted image

ne morem verjet: v stanovanju imamo že skoz problem z malimi rdečimi mravljami (cel blok ma problem), ki se jih nikakor ne moremo rešit. probali smo že svega i svašta, pa deluje sam začasno...v glavnem te mravlje so se do zdaj uspešno izogibale otroške sobice, včeraj jih pa moj user posted image opazi tud na njeni posteljici (ene 5 mravelj). me je skor kap. se odločiva, da jo bova dala za kak dan v košarico spat. sicer ji je na knap prav, pa vseen. ja šur user posted image user posted image
ob osmih, ko je ona ponavadi v palčkovi deželi, jo odloživa v košaro, spi 10min pa pokonc. spet uspavanje, 10min košare pa gor in jovo na novo do desetih user posted image user posted image user posted image user posted image . takrat se odločim, da jo vseeno dava v posteljico, sem jo čist na novo preoblekla in naša princeska je spala ko polhek, pa je sploh speče nisem položila noteruser posted image user posted image user posted image a je možno, da je postelja tako zelo pomembna??? ker čez dan pa čist normano oddrema kako uro tud v košari v dnevni sobi??
no kakor koli, potem nisem videla več nobene mravlje, sva pa zjutraj našpricala z eno ****rijo, ki nič ne smrdi celo otroško in spalnico, da vsaj za par tednov mir nardimo. pi*** mi grejo na ku*** user posted image user posted image user posted image

aja še to...po dolgi sladoledni abstinenci in brez jote, je bil ta vikend čisti razturuser posted image user posted image . ker tamala zdaj čez dan tud mal več spi, smo to temeljito in globoko izkoristili...najprej smo palčko lizal, pa se pogovarjal, pa spet mal palčke pa spet pogovora..pol še mal jote pa jovo na novo od začetkauser posted image user posted image ...je moj danes kar odfrčal na šiht

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 922
19.5.2008 7:54:48   
misar
o buči, no le ena tud tle, d ne strašim samauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 923
19.5.2008 7:59:09   
buči
misar, zakaj pa ne pokličete razkuževalcev? Meni bi se strgalo, popuser posted image , ko kaj leze in frči okrog malih, vse speštam, pobijem, tulim ne , ker se jih ne bojim, tudi graužajo se mi ne, samo ne maram, da so okrog otrok. Lepo, da ste v akciji, mi bomo spet abstinirali, če bom imela take poplave menstre! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 924
19.5.2008 8:03:44   
misar
aja še to...

mi mamo v stanovanju konstantno čez dan cca 24°C (smo v zadnjem štuku), ponoči pa tud ne pade kaj dost. jaz jo zadnje dni oblačim samo v pleničko in čez tanko bombažno pižamico. pokrita je pa s kovtrčkom, tako kot tud midva, pa se mi tud zdi, da je še vedno preveč oblečena, ker ji je vroče, ko se ponoči dojiva.

tud jaz mam športni del vozička že skoz, sam je naklon čist dol. zadnje čase se ful dviguje v vozičku, ker bi rada ven videla pa namontiram jajčko na voziček, ker se boljš ven vid, sam hudič, ko ji je pa pol tolk vroče notr user posted image user posted image .

kar se  gh tiče..nimam pojma. naša je še vedno zelo zadovoljna z zizo. je pa res, da ni ravno bajsika, tako, da ne vem kaj bodo rekli v posvetovalnici, ki jo mava v sredo (smo pa stari že 3.5 meseca), jaz bom probala čim kasneje z GH, ker je več dela, ziza je še zmeraj najbolj komot user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......