Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:01:08
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kam si zginla? maflna sem papala, pa sem bla umazana kot Mia Pa neki sva debatirala, sem sem hitr obupala, ker sem mu določene stvari ne dajo dopovedat Se bom rajš teb posvečala, me redko razočaraš še ena ki je to pogruntala..Jaz sem že obupala -pri mojmu. Uff kje so že mafini... Sem danes za kosilo špinačo jedla, tako da sem lahko še čokoladne zmazala. včeri sva se z gospodom Pinotom grebla za kokosove
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:02:36
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ej na HR1 je Stripe u gostima Ja, sej ma pržgan...še ne žaga, če čahko verjameš to ga sigurn tvoj napiteg gor drži. sve se bojim Je pa danes spet kuhal, pa vse pospravil, jaz pa s frendico čvekala in pivo pila moj je pa meditiral celi dan in vsem razlagal kako mate pri vas na kmetih lepo, sam da mate preveč gozda in je on pokasiral vso možno alergijo. Je danes mel razlog za poležavanje in ne delo, ker ga oči kao bolijo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:04:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kam si zginla? maflna sem papala, pa sem bla umazana kot Mia Pa neki sva debatirala, sem sem hitr obupala, ker sem mu določene stvari ne dajo dopovedat Se bom rajš teb posvečala, me redko razočaraš še ena ki je to pogruntala..Jaz sem že obupala -pri mojmu. Uff kje so že mafini... Sem danes za kosilo špinačo jedla, tako da sem lahko še čokoladne zmazala. včeri sva se z gospodom Pinotom grebla za kokosove A ni tko, da g. Pino ne je sladkega, samo kar ima čokolado
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:05:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ej na HR1 je Stripe u gostima Ja, sej ma pržgan...še ne žaga, če čahko verjameš to ga sigurn tvoj napiteg gor drži. sve se bojim Je pa danes spet kuhal, pa vse pospravil, jaz pa s frendico čvekala in pivo pila moj je pa meditiral celi dan in vsem razlagal kako mate pri vas na kmetih lepo, sam da mate preveč gozda in je on pokasiral vso možno alergijo. Je danes mel razlog za poležavanje in ne delo, ker ga oči kao bolijo Pa ima res kako alergijo al jo je kao včeraj fasal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:05:59
|
|
|
|
pina-1
|
naj bi bilo..ne vem kaj ga je premamilo,d a se je tvojih mafinov lotu. Očitno nisi tako za kuharca kot govoriš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:07:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa ima res kako alergijo al jo je kao včeraj fasal Ga res daje alergija na cvetni prah. Vse kar cveti je zanj ufff... Pije tablete že od marca meseca. Ne bo mu huega
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:07:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 naj bi bilo..ne vem kaj ga je premamilo,d a se je tvojih mafinov lotu. Očitno nisi tako za kuharca kot govoriš Kej tko enostavnega kot so tisti maflni pa že dolg ne. Če mi ne bi ratal, bi kuhno prodala, ker moj uporablja tisto zunaj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:08:33
|
|
|
|
pina-1
|
sej veš, da so najbolj preproste stvari najboljše.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:08:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa ima res kako alergijo al jo je kao včeraj fasal Ga res daje alergija na cvetni prah. Vse kar cveti je zanj ufff... Pije tablete že od marca meseca. Ne bo mu huega Povej mu, da za take stvari pomagajo živi obkladki, pa čim bolj pogosto jih je treba gor dajat Da ne bo kakega lekadola slučajno vzel
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:09:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, pri nas se že žaga. Verjetno je gozd na vrsti, da g. Pino ne bo imel več problemov ko pride na obisk
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:09:52
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Povej mu, da za take stvari pomagajo živi obkladki, pa čim bolj pogosto jih je treba gor dajat Da ne bo kakega lekadola slučajno vzel a tudi ob nedeljah? ej obupal in odhaja žagat v sobo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:11:02
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Evo, pri nas se že žaga. Verjetno je gozd na vrsti, da g. Pino ne bo imel več problemov ko pride na obisk bosta sedaj mela onadva čvek na njun način
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:11:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Povej mu, da za take stvari pomagajo živi obkladki, pa čim bolj pogosto jih je treba gor dajat Da ne bo kakega lekadola slučajno vzel a tudi ob nedeljah? ej obupal in odhaja žagat v sobo Ej ne vem, januarja in februarja je še Probaj!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:12:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Evo, pri nas se že žaga. Verjetno je gozd na vrsti, da g. Pino ne bo imel več problemov ko pride na obisk bosta sedaj mela onadva čvek na njun način Sej, kokr je glasn se ne bi čudla, da je to zato, da ga Pino sliši
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:17:45
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Evo, pri nas se že žaga. Verjetno je gozd na vrsti, da g. Pino ne bo imel več problemov ko pride na obisk bosta sedaj mela onadva čvek na njun način Sej, kokr je glasn se ne bi čudla, da je to zato, da ga Pino sliši a tvoj žaga v prvem tenorju, ker moj v basu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:20:24
|
|
|
|
pina-1
|
grem.... rabi pomoč pri uglaševanju ajd se eremo jutri ko odpravim posvetovalnico
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 22:23:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 grem.... rabi pomoč pri uglaševanju ajd se eremo jutri ko odpravim posvetovalnico No, le dobro opravi. Danes in ju3 z Ano v posvetovalnici. Mi imamo ju3 ortopeda. Naročeni smo 12.26 (dobesedno) Naj se pazijo, če bomo na vrsti 12.27
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 18.5.2008 23:25:21
|
|
|
|
Janey
|
Čer Ni možno vas sledit. Se niti več ne trudim, ker mi gre potem preveč časa. Zvečer pa raje zaspančkam. Mi mamo novo stanovanje smo kupili nov kavč, omaro za kuhno in mizo za komp in je kot da smo nekje drugje. Sem prav vesela ko je tak lepo smo bili na kolkih in so 1a pokec se zbuja samo še 1x ponoči za hranjenje. Je že pravi velikan. Kar naprej hoče bit gor in sede. Ga ful nazaj držim pa kar kriči, ko ga pa spet pri sebi posedem je pa ok. Morem vprašat v torek P kak je s tem. Ker je res močan fant. se sam dvigne in pol sedečega položaja. In danes se je iz skotalil na trebuh. Če mu podložim rokico se pa v sekundi obrne nazaj na hrbet. Še par vprašanj: . kak oblačite ko je tak toplo? - v čem spančkajo? Jaz sem razmišljala da bi mu samo bodi dala gor pa zoknčke, pa ne vem če mu nebi blo pemalo. - boste začele z GH pri 4? prej al kasneje? - ma že katera v špotrnem delu? to je to...zdaj sem pa spraznila baterijo do konca in grem naravnost med ovčke naslednja invsticija je postelja..upam da čimprej...tale je tako trda da vedno ko grem spat me že kar prej vse boli lepo pančite... aja ne vem če sem povedala, ampak naedila sem en izpit, enga čakam rezultate pridna jaz
< Sporočilo je popravil Janey -- 18.5.2008 23:37:45 >
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 6:58:52
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro..prva?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 7:40:54
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Še par vprašanj: . kak oblačite ko je tak toplo? - v čem spančkajo? Jaz sem razmišljala da bi mu samo bodi dala gor pa zoknčke, pa ne vem če mu nebi blo pemalo. - boste začele z GH pri 4? prej al kasneje? - ma že katera v špotrnem delu? Živjo, Janey, sem te že pogrešala! Lepo, da uživate. Fajn za stanovanje! Evo, tole so moji odgovori: - za zunaj (in tudi notri, ker je notri v naši hiši bolj hladno, kot zunaj na sončku ) body s kratkimi rokavi ali brez rokav, majčka z dolgimi rokavi - tanko, hlače, nogavice - body brez rokav ali s kratkimi + pižama (oboje tanek bombaž) + spalna vreča (nič deke) - jaz bom začela pri 4,5 - 5 mesecev - bom počakala na sistematskega 24. 6., da jo ne bo spet na rit vrglo, ker se tako redi in raste (najbrž nisi mogla za nazaj brat: v čet. sistematski: 63,5 cm in 7250 g) -jaz ga imam v športnem vozičku že od začetka, ker drugega nimam. Na začetku sem imela še vrečo noter, zdaj pa že več kot en mesec ne. Je pa res, da gre naslon popolnoma dol. Pa ful uživa, ker ima dovolj prostora in je zračno.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 7:43:32
|
|
|
|
buči
|
Jutro, misar, kako si? Nobene klepetulje na vidiku? Mi smo pa včeraj ugotovili, da se da igračo tudi v roko prijet in jo v usta nest. Se je tako zamotil, da je vsak obrok podaljšal za eno uro in tako jedel le 4x. Ampak glede na količine, je dobil še vendo dovolj in tudi noč normalno prespal. Najbrž je ok. Upam ... A naj raje pokličem P?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 7:53:22
|
|
|
|
misar
|
vse preberem, pa sem še kar prva..kaj je zaspanuhi mi smo vstali že ob 6h. res, da zadnje čase celo noč prespimo . bravo lubica naša ne morem verjet: v stanovanju imamo že skoz problem z malimi rdečimi mravljami (cel blok ma problem), ki se jih nikakor ne moremo rešit. probali smo že svega i svašta, pa deluje sam začasno...v glavnem te mravlje so se do zdaj uspešno izogibale otroške sobice, včeraj jih pa moj opazi tud na njeni posteljici (ene 5 mravelj). me je skor kap. se odločiva, da jo bova dala za kak dan v košarico spat. sicer ji je na knap prav, pa vseen. ja šur ob osmih, ko je ona ponavadi v palčkovi deželi, jo odloživa v košaro, spi 10min pa pokonc. spet uspavanje, 10min košare pa gor in jovo na novo do desetih . takrat se odločim, da jo vseeno dava v posteljico, sem jo čist na novo preoblekla in naša princeska je spala ko polhek, pa je sploh speče nisem položila noter a je možno, da je postelja tako zelo pomembna??? ker čez dan pa čist normano oddrema kako uro tud v košari v dnevni sobi?? no kakor koli, potem nisem videla več nobene mravlje, sva pa zjutraj našpricala z eno ****rijo, ki nič ne smrdi celo otroško in spalnico, da vsaj za par tednov mir nardimo. pi*** mi grejo na ku*** aja še to...po dolgi sladoledni abstinenci in brez jote, je bil ta vikend čisti raztur . ker tamala zdaj čez dan tud mal več spi, smo to temeljito in globoko izkoristili...najprej smo palčko lizal, pa se pogovarjal, pa spet mal palčke pa spet pogovora..pol še mal jote pa jovo na novo od začetka ...je moj danes kar odfrčal na šiht
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 7:54:48
|
|
|
|
misar
|
o buči, no le ena tud tle, d ne strašim sama
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 7:59:09
|
|
|
|
buči
|
misar, zakaj pa ne pokličete razkuževalcev? Meni bi se strgalo, pop , ko kaj leze in frči okrog malih, vse speštam, pobijem, tulim ne , ker se jih ne bojim, tudi graužajo se mi ne, samo ne maram, da so okrog otrok. Lepo, da ste v akciji, mi bomo spet abstinirali, če bom imela take poplave menstre!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 19.5.2008 8:03:44
|
|
|
|
misar
|
aja še to... mi mamo v stanovanju konstantno čez dan cca 24°C (smo v zadnjem štuku), ponoči pa tud ne pade kaj dost. jaz jo zadnje dni oblačim samo v pleničko in čez tanko bombažno pižamico. pokrita je pa s kovtrčkom, tako kot tud midva, pa se mi tud zdi, da je še vedno preveč oblečena, ker ji je vroče, ko se ponoči dojiva. tud jaz mam športni del vozička že skoz, sam je naklon čist dol. zadnje čase se ful dviguje v vozičku, ker bi rada ven videla pa namontiram jajčko na voziček, ker se boljš ven vid, sam hudič, ko ji je pa pol tolk vroče notr . kar se gh tiče..nimam pojma. naša je še vedno zelo zadovoljna z zizo. je pa res, da ni ravno bajsika, tako, da ne vem kaj bodo rekli v posvetovalnici, ki jo mava v sredo (smo pa stari že 3.5 meseca), jaz bom probala čim kasneje z GH, ker je več dela, ziza je še zmeraj najbolj komot
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......