|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
28.5.2008 22:22:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ženske imamo vedno kaj za kupit, če ne drugega PIVO user posted image

Za tega bi ti pa še verjela, da bi še vedela, da ga imaš še za kupit user posted image user posted image user posted image

Je je v Kavalu sploh ostala še kaka polna flaša piva user posted image

zakaj pa jeclaš? Pivo piješ? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
28.5.2008 22:22:22   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

user posted image user posted image user posted image  da ne bojo otroci okoli poscani in posrani hodili, ker bodo matere zapiteuser posted image user posted image user posted image

HUUDOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
28.5.2008 22:22:38   
pina-1

Ne, jaz sem tudi mal odvisnice in tut piknika več nimam za izgovor, ker zame je vsak dan piknik user posted image  user posted image  user posted image

Dobro tebi strežejo user posted image user posted image user posted image . Sigurno je klobasa vsak dan na roštilju user posted image user posted image

Ja, sam dons pa ne, ker sem obljubila da bom skuhala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

a si že začela kuhat ali še ne??? user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
28.5.2008 22:23:58   
dolenjka

Ne, jaz sem tudi mal odvisnice in tut piknika več nimam za izgovor, ker zame je vsak dan piknik user posted image  user posted image  user posted image

Dobro tebi strežejo user posted image user posted image user posted image . Sigurno je klobasa vsak dan na roštilju user posted image user posted image

Ja, sam dons pa ne, ker sem obljubila da bom skuhala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

a si že začela kuhat ali še ne??? user posted image user posted image user posted image

user posted image  polnozrnate testenine carbonara in zelena solata user posted image  user posted image  user posted image  Baje naredim najboljše, pol pa pivo za sladico user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
28.5.2008 22:24:29   
bamby

A joto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
28.5.2008 22:25:56   
pina-1

user posted image  polnozrnate testenine carbonara in zelena solata user posted image  user posted image  user posted image  Baje naredim najboljše, pol pa pivo za sladico user posted image  user posted image  user posted image

ampak a si dala vodo že da vre... no ja s tem tempom bosta glih ob 00:00 jedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
28.5.2008 22:27:33   
bamby

bamby a ti tudi slabo bereš. se je pohvalila včeri da je g. Palčka cel teden domauser posted image user posted image

Pol nisem falila, ker sem predvidla, da je obljubila,da bo joto skuhala user posted image user posted image user posted image

Je je v Kavalu sploh ostala še kaka polna flaša piva user posted image

zakaj pa jeclaš? Pivo piješ? user posted image

Bi ga z veseljem user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
28.5.2008 22:28:47   
pina-1

ji je zelja zmanjkalo.. sej klobase je še user posted image user posted image user posted image  

ej bejba se bom sama po glavi udarla, da se ti ne matraš, ker se mi res dogajauser posted image user posted image user posted image

evouser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
28.5.2008 22:28:56   
dolenjka
babe zmešane, kosilo smo jedli ob 18h user posted image

Jote ne kuham, ker napenja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
28.5.2008 22:30:09   
dolenjka

ji je zelja zmanjkalo.. sej klobase je še user posted image user posted image user posted image  

ej bejba se bom sama po glavi udarla, da se ti ne matraš, ker se mi res dogajauser posted image user posted image user posted image

evouser posted image

Ti imaš pa mal vročine, a ne? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
28.5.2008 22:30:39   
bamby

Važno, da je klobasa, zelja tudi če ni user posted image user posted image user posted image . Sploh, ko se ogreje je dobra user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
28.5.2008 22:32:03   
pina-1

kdo a jaz??? ne sploh ne... sem spil lekadol.user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
28.5.2008 22:32:36   
pina-1

Važno, da je klobasa, zelja tudi če ni user posted image user posted image user posted image . Sploh, ko se ogreje je dobra user posted image

kaka pa je jota brez dveh glavnih sestavin. PRi nas take ne kuhamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
28.5.2008 22:32:40   
bamby

evouser posted image

Verjetno ji je res malo usekala v glavo user posted image . Je bila neznosna vročina danes, res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
28.5.2008 22:34:21   
pina-1

Verjetno ji je res malo usekala v glavo user posted image . Je bila neznosna vročina danes, res user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
28.5.2008 22:34:45   
dolenjka
Sej zgleda, da je teb tut mal ponagajala ta vročina, Bamby user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
28.5.2008 22:34:59   
bamby

kaka pa je jota brez dveh glavnih sestavin. PRi nas take ne kuhamouser posted image user posted image user posted image

A ni boljša klobasa, kot zelje user posted image  user posted image user posted image  . S klobaso se da marsikaj nardit, veš user posted image user posted image  (vključi domišljijo!)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
28.5.2008 22:36:18   
bamby

Sej zgleda, da je teb tut mal ponagajala ta vročina, Bamby user posted image  user posted image  user posted image

Men vročina zmerom narobe dela user posted image . Sam zdaj mi je pa čist OK user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
28.5.2008 22:36:54   
pina-1

A ni boljša klobasa, kot zelje user posted image  user posted image user posted image  . S klobaso se da marsikaj nardit, veš user posted image user posted image  (vključi domišljijo!)

danes domišljija ne sploh...jo je odneslo sonceuser posted image user posted image user posted image

evo moj g. klobasa se neki muva...sam ne ve da je zmanjkalo plina za joto pristavituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
28.5.2008 22:37:34   
pina-1

Men vročina zmerom narobe dela user posted image . Sam zdaj mi je pa čist OK user posted image user posted image

ko ni več vročeuser posted image user posted image user posted image  mogoče pa še bouser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
28.5.2008 22:37:55   
bamby
Moj jo je pa s sabo na šiht odnesel user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
28.5.2008 22:39:18   
pina-1
ha ha haal... zato si ti tako aktivna, ker nimaš kontroleuser posted image user posted image user posted image

kam si pa tima dalauser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
28.5.2008 22:39:23   
bamby

ko ni več vročeuser posted image user posted image user posted image  mogoče pa še bouser posted image

Mogoče zjutraj, ko bo spet zakurilo user posted image    Mojga itak ni doma, pa mi ne more bit zdaj do jutra vroče user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bamby -- 28.5.2008 22:41:43 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
28.5.2008 22:41:23   
bamby
Tim je že od ponedeljka pri mojih starših user posted image . Sam se je včeraj v prst uščipnil na gugalnici in so šli k zdravniku. Na srečo ni bilo nič hudega, sam mulc je bil pa čist skuliran user posted image . Bi ga moglo večkrat kaj prijet,da bi dal malo miru user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
28.5.2008 22:43:07   
dolenjka
A to pomen da boš mal notr prnašala user posted image user posted image user posted image  Jaz bi pa počas mogla it v zgornje sobane user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?