|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
28.5.2008 22:07:59   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

al pa so tako zgledale user posted image   user posted image user posted image

Joj Pinči prov gušte delaš. Kar vidim nas kako nazdravljamo in smo navriskane user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz si tut tebe u 0 predstavljam tkole user posted image  user posted image  user posted image

koga?user posted image

Lariso kelnarco sem mislila, je pa res, da si tebe tut user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
28.5.2008 22:08:18   
larisa
A pa sploh vesta vidve, kerga sta pile?user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
28.5.2008 22:08:30   
ella79
jah prjatlce moje, morm priznat da sem odvisnica in po vrh vseha še izdajalka user posted image
nočko

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
28.5.2008 22:09:30   
ella79

user posted image user posted image user posted image jaz sem taka pjanka, da mi je čist vseen kater je bil user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
28.5.2008 22:09:40   
bamby

sej ni nobene napisala da se je sprehajala, no lulat in do šanka smo šle pa res peš user posted image  user posted image  user posted image

SLIKE BOM JU3 DALA V MOJ ALBUM IN GESLO DELIM SAMO, ČE SE VSE UDELEŽENKE SREČANJA STRINJAJO user posted image

Itak da se user posted image .
Kako ni nobena pisala, da ste se sprehajale user posted image . Mal nazaj poglej! Pa ne špricaj postov!!! user posted image  babji, zdaj bo pa še lagala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
28.5.2008 22:09:48   
dolenjka

Ne kelnarca, ne vem kaj si prnesla? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
28.5.2008 22:10:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image
user posted image

a tiste zelene flaške so tekila? user posted image

hajniken, ja to bi pa lahko vedla user posted image user posted image user posted image

zaenkrat še točenga tolčem, ker 2 dcl flašk še ni, ko bom pa dozo povečala, pa ziher kake Gösserja usekam k mi je tut dober user posted image

sej hajniken je 2,5 dl. Tiste pol deci je pa za popoldanski spanec user posted image

UUUU, sam ti maš pa pomojem že res mal problema, k tut pakinge že obvladaš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
28.5.2008 22:11:50   
dolenjka

jah prjatlce moje, morm priznat da sem odvisnica in po vrh vseha še izdajalka user posted image
nočko

Ja, RRholičarka, pivohočilarka in RRizdajalka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
28.5.2008 22:12:00   
larisa
A je bil dober aaaa??? user posted image

Staro pramen sem vam izbrala. user posted image  Mislim, da je kar sedel na pravo mesto user posted image  Ampak za take doze, kot ste ve, je itak vsak dober. user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
28.5.2008 22:12:40   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

sej ni nobene napisala da se je sprehajala, no lulat in do šanka smo šle pa res peš user posted image  user posted image  user posted image

SLIKE BOM JU3 DALA V MOJ ALBUM IN GESLO DELIM SAMO, ČE SE VSE UDELEŽENKE SREČANJA STRINJAJO user posted image

Itak da se user posted image .
Kako ni nobena pisala, da ste se sprehajale user posted image . Mal nazaj poglej! Pa ne špricaj postov!!! user posted image  babji, zdaj bo pa še lagala user posted image user posted image user posted image

bamby to pivo dela. sej pnane ve kaj je pisala.. vidiš da niti sledit več ne more.user posted image user posted image

no zdej vsaj vemo kdaj ella podleže. Ji dve pivi ponudiš pa ona kar gre... naša big mami pa več preneseuser posted image user posted image  đouk

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
28.5.2008 22:13:56   
pina-1

nočko

Ja, RRholičarka, pivohočilarka in RRizdajalka user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
28.5.2008 22:14:59   
bamby

bamby to pivo dela. sej pnane ve kaj je pisala.. vidiš da niti sledit več ne more.user posted image user posted image

no zdej vsaj vemo kdaj ella podleže. Ji dve pivi ponudiš pa ona kar gre... naša big mami pa več preneseuser posted image user posted image  đouk

Nič čudnega, da ena pravi tako, druga pa tako user posted image user posted image user posted image . Big mama si pa po moje na njenih piknikih kondicijo nabira user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
28.5.2008 22:15:04   
dolenjka

A je bil dober aaaa??? user posted image

Staro pramen sem vam izbrala. user posted image  Mislim, da je kar sedel na pravo mesto user posted image  Ampak za take doze, kot ste ve, je itak vsak dober. user posted image

Dobr tut ti tole obvladaš user posted image  user posted image  user posted image

No, me prov zanima kaka doza si ti user posted image  Se bojim da se bomo mogle prec 15. v mescu dobit, pa najprej plenice kupit, da vsega ne zapijemo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
28.5.2008 22:15:49   
bamby
pina, morda je šla ella sladoledno palčko lizat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
28.5.2008 22:15:59   
dolenjka

Nič čudnega, da ena pravi tako, druga pa tako user posted image user posted image user posted image . Big mama si pa po moje na njenih piknikih kondicijo nabira user posted image user posted image

Ne, jaz sem tudi mal odvisnice in tut piknika več nimam za izgovor, ker zame je vsak dan piknik user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
28.5.2008 22:16:03   
pina-1
naša prva izdajalaka je šala. evo zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
28.5.2008 22:17:26   
bamby

Se bojim da se bomo mogle prec 15. v mescu dobit, pa najprej plenice kupit, da vsega ne zapijemo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zato prej plenice kupt, ker pol ne boste vedle, da sploh imate še kaj za kupt user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
28.5.2008 22:18:24   
dolenjka

naša prva izdajalaka je šala. evo zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image

no no, kaj pa ti piješ danes? Refl je prešvoh za takele neumnosti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
28.5.2008 22:19:08   
dolenjka

Se bojim da se bomo mogle prec 15. v mescu dobit, pa najprej plenice kupit, da vsega ne zapijemo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zato prej plenice kupt, ker pol ne boste vedle, da sploh imate še kaj za kupt user posted image   user posted image user posted image user posted image

ženske imamo vedno kaj za kupit, če ne drugega PIVO user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
28.5.2008 22:19:24   
bamby
Ne, jaz sem tudi mal odvisnice in tut piknika več nimam za izgovor, ker zame je vsak dan piknik user posted image  user posted image  user posted image

Dobro tebi strežejo user posted image user posted image user posted image . Sigurno je klobasa vsak dan na roštilju user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
28.5.2008 22:19:31   
pina-1

user posted image user posted image user posted image  da ne bojo otroci okoli poscani in posrani hodili, ker bodo matere zapiteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
28.5.2008 22:21:01   
pina-1
user posted image

no no, kaj pa ti piješ danes? Refl je prešvoh za takele neumnosti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

danes najin zvarek rula pa ene dva lekadola sem že vrgla vase....

ampak sem vas zadela v nulo neuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
28.5.2008 22:21:16   
bamby

ženske imamo vedno kaj za kupit, če ne drugega PIVO user posted image

Za tega bi ti pa še verjela, da bi še vedela, da ga imaš še za kupit user posted image user posted image user posted image

Je je v Kavalu sploh ostala še kaka polna flaša piva user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
28.5.2008 22:21:17   
dolenjka

Dobro tebi strežejo user posted image user posted image user posted image . Sigurno je klobasa vsak dan na roštilju user posted image user posted image

Ja, sam dons pa ne, ker sem obljubila da bom skuhala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
28.5.2008 22:21:46   
pina-1

bamby a ti tudi slabo bereš. se je pohvalila včeri da je g. Palčka cel teden domauser posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?