Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:58:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 po moje so naše februarke ce dan tole delale . nam pa tuki kvasijo da so se sprehajale. Pa ja de sej ni nobene napisala da se je sprehajala, no lulat in do šanka smo šle pa res peš SLIKE BOM JU3 DALA V MOJ ALBUM IN GESLO DELIM SAMO, ČE SE VSE UDELEŽENKE SREČANJA STRINJAJO
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:58:20
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 po moje so naše februarke ce dan tole delale . nam pa tuki kvasijo da so se sprehajale. Pa ja de kdo pa je govoril o sprehajanju
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:58:25
|
|
|
|
pina-1
|
tale je full dober
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:58:37
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 al pa so tako zgledale Joj Pinči prov gušte delaš. Kar vidim nas kako nazdravljamo in smo navriskane
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:59:21
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 po moje so naše februarke ce dan tole delale . nam pa tuki kvasijo da so se sprehajale. Pa ja de sej ni nobene napisala da se je sprehajala, no lulat in do šanka smo šle pa res peš SLIKE BOM JU3 DALA V MOJ ALBUM IN GESLO DELIM SAMO, ČE SE VSE UDELEŽENKE SREČANJA STRINJAJO zdej lahko jaz mal izsiljujem povejta že recept za vajin zvarek
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:59:30
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 po moje so naše februarke ce dan tole delale . nam pa tuki kvasijo da so se sprehajale. Pa ja de kdo pa je govoril o sprehajanju ampak tebi je res pivo v glavo udarlo a nisi ti govorila o spehajanju po gozdu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 21:59:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja, carica je v živalskem vrtu Je tam bolj hladno in čas je Ups, grem zdej pod tuš Ja, abstiniram od čikov, sam če bi še mal tam sedela in pivo pila, bi kakega prcilna iz gušta, pa Ella tut ziher, jo mam na sumu Je blo tko luštn, ker je blo prav prijetno v senčki, sploh ko sem pivo dobila Za CSD Koper nimam nobenega dokaznega materiala a boš lahko spala? se spomnim ko smo mi Mio prvič dali v njeno sobo spat, sem jaz kar mamafon prištimala, ker me je blo strah da je ne bom slišala no sem ponosna na vaju da sta vzržali brez čika ti pošlji to kar maš od materiala za druge CSD, da se psihično pripravijo, ko bodo prišli tudi dokazi Itak, da AC lavfa, jaz imam tistega z baby phonom Tko da ni panike. Spala pa bom, ker sem pol doma na "ulci" s sosedi še 2 dcl piva spila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:00:23
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 po moje so naše februarke ce dan tole delale . nam pa tuki kvasijo da so se sprehajale. Pa ja de sej ni nobene napisala da se je sprehajala, no lulat in do šanka smo šle pa res peš SLIKE BOM JU3 DALA V MOJ ALBUM IN GESLO DELIM SAMO, ČE SE VSE UDELEŽENKE SREČANJA STRINJAJO zdej lahko jaz mal izsiljujem povejta že recept za vajin zvarek
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:01:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 al pa so tako zgledale Joj Pinči prov gušte delaš. Kar vidim nas kako nazdravljamo in smo navriskane Jaz si tut tebe u 0 predstavljam tkole
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:01:13
|
|
|
|
ella79
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:01:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a tiste zelene flaške so tekila?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:02:02
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 po moje so naše februarke ce dan tole delale . nam pa tuki kvasijo da so se sprehajale. Pa ja de sej ni nobene napisala da se je sprehajala, no lulat in do šanka smo šle pa res peš SLIKE BOM JU3 DALA V MOJ ALBUM IN GESLO DELIM SAMO, ČE SE VSE UDELEŽENKE SREČANJA STRINJAJO zdej lahko jaz mal izsiljujem povejta že recept za vajin zvarek Točn tko, jst se ne strinjam. Brez recepta nič
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:02:25
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 po moje so naše februarke ce dan tole delale . nam pa tuki kvasijo da so se sprehajale. Pa ja de kdo pa je govoril o sprehajanju ampak tebi je res pivo v glavo udarlo a nisi ti govorila o spehajanju po gozdu aja, sem mislila da si ti mislila, da smo se me danes sprehajale sej sem res že čist zmedena
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:02:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 po moje so naše februarke ce dan tole delale . nam pa tuki kvasijo da so se sprehajale. Pa ja de sej ni nobene napisala da se je sprehajala, no lulat in do šanka smo šle pa res peš SLIKE BOM JU3 DALA V MOJ ALBUM IN GESLO DELIM SAMO, ČE SE VSE UDELEŽENKE SREČANJA STRINJAJO zdej lahko jaz mal izsiljujem povejta že recept za vajin zvarek Mene ne moreš, ker imam jaz slike, mene pa na slikah ni
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:02:32
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Itak, da AC lavfa, jaz imam tistega z baby phonom Tko da ni panike. Spala pa bom, ker sem pol doma na "ulci" s sosedi še 2 dcl piva spila uhh to bo carica spala jutri
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:03:01
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a tiste zelene flaške so tekila? hajniken, ja to bi pa lahko vedla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:03:28
|
|
|
|
MetiLu
|
O čer! Pol bojo le ohladitve fajn da ste uživale ... Moj mišek pančka, moja je umita, želodček povhen gresa, zdej pa še malo zobe požulim in grem spat mojga itak še ni iz šihta
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:04:09
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 po moje so naše februarke ce dan tole delale . nam pa tuki kvasijo da so se sprehajale. Pa ja de sej ni nobene napisala da se je sprehajala, no lulat in do šanka smo šle pa res peš SLIKE BOM JU3 DALA V MOJ ALBUM IN GESLO DELIM SAMO, ČE SE VSE UDELEŽENKE SREČANJA STRINJAJO zdej lahko jaz mal izsiljujem povejta že recept za vajin zvarek Mene ne moreš, ker imam jaz slike, mene pa na slikah ni ja če je pina tak firbec, ti itak veš kako je mishar zgledala s 4 piri
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:04:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Itak, da AC lavfa, jaz imam tistega z baby phonom Tko da ni panike. Spala pa bom, ker sem pol doma na "ulci" s sosedi še 2 dcl piva spila uhh to bo carica spala jutri Ne, tiste 2 dcl je blo za današnjo noč
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:05:07
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 al pa so tako zgledale Joj Pinči prov gušte delaš. Kar vidim nas kako nazdravljamo in smo navriskane Jaz si tut tebe u 0 predstavljam tkole koga?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:05:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a tiste zelene flaške so tekila? hajniken, ja to bi pa lahko vedla zaenkrat še točenga tolčem, ker 2 dcl flašk še ni, ko bom pa dozo povečala, pa ziher kake Gösserja usekam k mi je tut dober
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:06:03
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 aja, sem mislila da si ti mislila, da smo se me danes sprehajale sej sem res že čist zmedena jah kaj piješ če ti škodi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:06:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 al pa so tako zgledale Joj Pinči prov gušte delaš. Kar vidim nas kako nazdravljamo in smo navriskane Jaz si tut tebe u 0 predstavljam tkole koga? Lariso kelnarco sem mislila, je pa res, da si tebe tut
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:07:20
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Itak, da AC lavfa, jaz imam tistega z baby phonom Tko da ni panike. Spala pa bom, ker sem pol doma na "ulci" s sosedi še 2 dcl piva spila uhh to bo carica spala jutri Ne, tiste 2 dcl je blo za današnjo noč ja misli si...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:07:28
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a tiste zelene flaške so tekila? hajniken, ja to bi pa lahko vedla zaenkrat še točenga tolčem, ker 2 dcl flašk še ni, ko bom pa dozo povečala, pa ziher kake Gösserja usekam k mi je tut dober sej hajniken je 2,5 dl. Tiste pol deci je pa za popoldanski spanec
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?