Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:43:35
|
|
|
|
pina-1
|
tebi se pol dogaja danes bamby. še dobro da je gospod Bamby na šihtu ker če ne bi se danes cela idrija tresla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:44:18
|
|
|
|
bamby
|
Nič ne bom noter prinašala. Zdaj sem pač dobre volje, ker klepetam s prjatlcami. IZDAJALKA
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:45:13
|
|
|
|
pina-1
|
punce jaz odhajam za mojimi puncami v deželo palčkov. NO upam, da bojo moji palčki malo večji Nočko. Jutri pa zjutraj vse na kafu. ok?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:46:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Nič ne bom noter prinašala. Zdaj sem pač dobre volje, ker klepetam s prjatlcami. IZDAJALKA Kdo?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:46:15
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 tebi se pol dogaja danes bamby. še dobro da je gospod Bamby na šihtu ker če ne bi se danes cela idrija tresla Ne verjamem,da bi bilo iz te moke kaj kruha . Sploh pa študiram, če me ni morda moja prjatlca pustila na cedilu . Bi že M mogla prit na obisk, pa je kar ni
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:46:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 punce jaz odhajam za mojimi puncami v deželo palčkov. NO upam, da bojo moji palčki malo večji Nočko. Jutri pa zjutraj vse na kafu. ok? Izdajalka Kdaj boš pa skuhala kavo?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:47:09
|
|
|
|
bamby
|
Evo, še ena IZDAJALKA dolenjka in pina
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:48:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 punce jaz odhajam za mojimi puncami v deželo palčkov. NO upam, da bojo moji palčki malo večji Nočko. Jutri pa zjutraj vse na kafu. ok? Izdajalka Kdaj boš pa skuhala kavo? čaki a nisi ti rekla da moraš v zgornji štuk. evo jaz kot dobra prijatelca grem spat,da boš šla prej stran, pa ti zopet ni prav že ob 6:40
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:48:49
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 punce jaz odhajam za mojimi puncami v deželo palčkov. NO upam, da bojo moji palčki malo večji Nočko. ...pa da bojo vsi velike klobase imeli
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:48:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 tebi se pol dogaja danes bamby. še dobro da je gospod Bamby na šihtu ker če ne bi se danes cela idrija tresla Ne verjamem,da bi bilo iz te moke kaj kruha . Sploh pa študiram, če me ni morda moja prjatlca pustila na cedilu . Bi že M mogla prit na obisk, pa je kar ni Veš kako boš najbolj vedla? Če greš po sovražnika od prjatlce - Clearblue
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:49:10
|
|
|
|
jencili
|
Čer, smo se dons spet malo potepali . Zjutri smo meli posvetovalnico in dobili smo prvo pikico. Taj ni med tem niti trznil - pravi dec Drugače pa je velik 61cm in težak 5450g. Ni kej, že zdej pazi na postavco Sva bla pa ful pohvaljena, ker še vedno le dojiva in nič drugega. Baje je ati zelo priden, ker tko lepo skrbi za mamico, da pridno in dobro papa, pa še počiva lahko dosti . Bravo ati Punce pa še neki je novga...dons sm se naročila k G, da neki nardiva s tole mojo zaščito . Teli kondomi, so totalno brezvezni Nč, zdej grem pa malo prečekirat, kaj sem čez dan zamudila .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:49:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 punce jaz odhajam za mojimi puncami v deželo palčkov. NO upam, da bojo moji palčki malo večji Nočko. ...pa da bojo vsi velike klobase imeli ne ne, danes je zmanjkalo plina
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:50:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 punce jaz odhajam za mojimi puncami v deželo palčkov. NO upam, da bojo moji palčki malo večji Nočko. Jutri pa zjutraj vse na kafu. ok? Izdajalka Kdaj boš pa skuhala kavo? čaki a nisi ti rekla da moraš v zgornji štuk. evo jaz kot dobra prijatelca grem spat,da boš šla prej stran, pa ti zopet ni prav že ob 6:40 A lahko rečeva 7.30, ker ob 8h pridejo komarnike montirat, ampak prej pa rajš ne, ker sem že iber lepa in če še mrzlo kavo spijem, bom miss sveta
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:50:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Veš kako boš najbolj vedla? Če greš po sovražnika od prjatlce - Clearblue
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:50:44
|
|
|
|
bamby
|
A ata Pino že drve žaga za zimo?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:51:37
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A lahko rečeva 7.30, ker ob 8h pridejo komarnike montirat, ampak prej pa rajš ne, ker sem že iber lepa in če še mrzlo kavo spijem, bom miss sveta a zopet boš mela tujce okoli hiše? samo da ne bojo tudi komarnike ene 2 meseca postavljali moće ob 7:30.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:51:49
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Veš kako boš najbolj vedla? Če greš po sovražnika od prjatlce - Clearblue Bom še malo počakala, če se vseeno od kje primaje
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:52:04
|
|
|
|
dolenjka
|
g, Dolenjc je še buden Verjetn zato, ker je danes končno mal lopato v roke prjel
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:52:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby A ata Pino že drve žaga za zimo? ne me potrpežjivo na kavču čaka da greva v sosednjo sobo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:52:58
|
|
|
|
bamby
|
pina, mene ob pol osmih ziher še ne bo na kafe . A boš kasneje tudi še kaj kuhala?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:53:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka g, Dolenjc je še buden Verjetn zato, ker je danes končno mal lopato v roke prjel kaj je pa kidal? a smeti ej, pa tudi g. PIno še nič ni žagal. a sta danes opalila tihi štrajk
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:53:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A lahko rečeva 7.30, ker ob 8h pridejo komarnike montirat, ampak prej pa rajš ne, ker sem že iber lepa in če še mrzlo kavo spijem, bom miss sveta a zopet boš mela tujce okoli hiše? samo da ne bojo tudi komarnike ene 2 meseca postavljali moće ob 7:30. teli bojo še v hišo pršli Glede na to, da sem jih prejšnji ponedeljek naročila in so že narejeni, močno dvomim, da bodo več kot 3 ure v bajti
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:53:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby pina, mene ob pol osmih ziher še ne bo na kafe . A boš kasneje tudi še kaj kuhala? ne vem.. če se mi bo dalo kavni avtomat špilat cel dan zate jo bom podgrela a bo v redu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:54:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka g, Dolenjc je še buden Verjetn zato, ker je danes končno mal lopato v roke prjel kaj je pa kidal? a smeti ej, pa tudi g. PIno še nič ni žagal. a sta danes opalila tihi štrajk ne, zemljo je ravnal okrog škarpe Zgleda da se neki kuha, dej pinota mal vpraš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:54:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A lahko rečeva 7.30, ker ob 8h pridejo komarnike montirat, ampak prej pa rajš ne, ker sem že iber lepa in če še mrzlo kavo spijem, bom miss sveta a zopet boš mela tujce okoli hiše? samo da ne bojo tudi komarnike ene 2 meseca postavljali moće ob 7:30. teli bojo še v hišo pršli Glede na to, da sem jih prejšnji ponedeljek naročila in so že narejeni, močno dvomim, da bodo več kot 3 ure v bajti no upam, da bojo boljši kot tisti od škarpe
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?