Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:07:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 al pa so tako zgledale Joj Pinči prov gušte delaš. Kar vidim nas kako nazdravljamo in smo navriskane Jaz si tut tebe u 0 predstavljam tkole koga? Lariso kelnarco sem mislila, je pa res, da si tebe tut
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:08:18
|
|
|
|
larisa
|
A pa sploh vesta vidve, kerga sta pile?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:08:30
|
|
|
|
ella79
|
jah prjatlce moje, morm priznat da sem odvisnica in po vrh vseha še izdajalka nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:09:30
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa A pa sploh vesta vidve, kerga sta pile? jaz sem taka pjanka, da mi je čist vseen kater je bil
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:09:40
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sej ni nobene napisala da se je sprehajala, no lulat in do šanka smo šle pa res peš SLIKE BOM JU3 DALA V MOJ ALBUM IN GESLO DELIM SAMO, ČE SE VSE UDELEŽENKE SREČANJA STRINJAJO Itak da se . Kako ni nobena pisala, da ste se sprehajale . Mal nazaj poglej! Pa ne špricaj postov!!! babji, zdaj bo pa še lagala
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:09:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa A pa sploh vesta vidve, kerga sta pile? Ne kelnarca, ne vem kaj si prnesla?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:10:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a tiste zelene flaške so tekila? hajniken, ja to bi pa lahko vedla zaenkrat še točenga tolčem, ker 2 dcl flašk še ni, ko bom pa dozo povečala, pa ziher kake Gösserja usekam k mi je tut dober sej hajniken je 2,5 dl. Tiste pol deci je pa za popoldanski spanec UUUU, sam ti maš pa pomojem že res mal problema, k tut pakinge že obvladaš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:11:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jah prjatlce moje, morm priznat da sem odvisnica in po vrh vseha še izdajalka nočko Ja, RRholičarka, pivohočilarka in RRizdajalka
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:12:00
|
|
|
|
larisa
|
A je bil dober aaaa??? Staro pramen sem vam izbrala. Mislim, da je kar sedel na pravo mesto Ampak za take doze, kot ste ve, je itak vsak dober.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:12:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sej ni nobene napisala da se je sprehajala, no lulat in do šanka smo šle pa res peš SLIKE BOM JU3 DALA V MOJ ALBUM IN GESLO DELIM SAMO, ČE SE VSE UDELEŽENKE SREČANJA STRINJAJO Itak da se . Kako ni nobena pisala, da ste se sprehajale . Mal nazaj poglej! Pa ne špricaj postov!!! babji, zdaj bo pa še lagala bamby to pivo dela. sej pnane ve kaj je pisala.. vidiš da niti sledit več ne more. no zdej vsaj vemo kdaj ella podleže. Ji dve pivi ponudiš pa ona kar gre... naša big mami pa več prenese đouk
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:13:56
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jah prjatlce moje, morm priznat da sem odvisnica in po vrh vseha še izdajalka nočko Ja, RRholičarka, pivohočilarka in RRizdajalka
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:14:59
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 bamby to pivo dela. sej pnane ve kaj je pisala.. vidiš da niti sledit več ne more. no zdej vsaj vemo kdaj ella podleže. Ji dve pivi ponudiš pa ona kar gre... naša big mami pa več prenese đouk Nič čudnega, da ena pravi tako, druga pa tako . Big mama si pa po moje na njenih piknikih kondicijo nabira
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:15:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa A je bil dober aaaa??? Staro pramen sem vam izbrala. Mislim, da je kar sedel na pravo mesto Ampak za take doze, kot ste ve, je itak vsak dober. Dobr tut ti tole obvladaš No, me prov zanima kaka doza si ti Se bojim da se bomo mogle prec 15. v mescu dobit, pa najprej plenice kupit, da vsega ne zapijemo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:15:49
|
|
|
|
bamby
|
pina, morda je šla ella sladoledno palčko lizat
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:15:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 bamby to pivo dela. sej pnane ve kaj je pisala.. vidiš da niti sledit več ne more. no zdej vsaj vemo kdaj ella podleže. Ji dve pivi ponudiš pa ona kar gre... naša big mami pa več prenese đouk Nič čudnega, da ena pravi tako, druga pa tako . Big mama si pa po moje na njenih piknikih kondicijo nabira Ne, jaz sem tudi mal odvisnice in tut piknika več nimam za izgovor, ker zame je vsak dan piknik
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:16:03
|
|
|
|
pina-1
|
naša prva izdajalaka je šala. evo zakaj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:17:26
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Se bojim da se bomo mogle prec 15. v mescu dobit, pa najprej plenice kupit, da vsega ne zapijemo Zato prej plenice kupt, ker pol ne boste vedle, da sploh imate še kaj za kupt
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:18:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 naša prva izdajalaka je šala. evo zakaj no no, kaj pa ti piješ danes? Refl je prešvoh za takele neumnosti
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:19:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Se bojim da se bomo mogle prec 15. v mescu dobit, pa najprej plenice kupit, da vsega ne zapijemo Zato prej plenice kupt, ker pol ne boste vedle, da sploh imate še kaj za kupt ženske imamo vedno kaj za kupit, če ne drugega PIVO
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:19:24
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne, jaz sem tudi mal odvisnice in tut piknika več nimam za izgovor, ker zame je vsak dan piknik Dobro tebi strežejo . Sigurno je klobasa vsak dan na roštilju
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:19:31
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Se bojim da se bomo mogle prec 15. v mescu dobit, pa najprej plenice kupit, da vsega ne zapijemo Zato prej plenice kupt, ker pol ne boste vedle, da sploh imate še kaj za kupt da ne bojo otroci okoli poscani in posrani hodili, ker bodo matere zapite
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:21:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 naša prva izdajalaka je šala. evo zakaj no no, kaj pa ti piješ danes? Refl je prešvoh za takele neumnosti danes najin zvarek rula pa ene dva lekadola sem že vrgla vase.... ampak sem vas zadela v nulo ne
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:21:16
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ženske imamo vedno kaj za kupit, če ne drugega PIVO Za tega bi ti pa še verjela, da bi še vedela, da ga imaš še za kupit Je je v Kavalu sploh ostala še kaka polna flaša piva
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:21:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne, jaz sem tudi mal odvisnice in tut piknika več nimam za izgovor, ker zame je vsak dan piknik Dobro tebi strežejo . Sigurno je klobasa vsak dan na roštilju Ja, sam dons pa ne, ker sem obljubila da bom skuhala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 28.5.2008 22:21:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne, jaz sem tudi mal odvisnice in tut piknika več nimam za izgovor, ker zame je vsak dan piknik Dobro tebi strežejo . Sigurno je klobasa vsak dan na roštilju bamby a ti tudi slabo bereš. se je pohvalila včeri da je g. Palčka cel teden doma
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?