|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
28.5.2008 21:31:10   
bamby
No, zdaj si pa še ti ušla user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
28.5.2008 21:31:26   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

O Larisa, čer user posted image . Sam un zgoraj te je na forum prinesel Mi je bllo že dolgčas.

hehehe, sem se pa kr sama prmajala do sem user posted image user posted image user posted image
Ja pa ti je res dolgčas, tebe še nisem zasledila imet samogovore user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
28.5.2008 21:32:16   
larisa

Ali Nejc že spi?

Spi, spi. Pa nikamor nisem šla, sam skrivam se user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
28.5.2008 21:33:27   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: buči

a ja, čestitke za vse obletnice, dobre rezultate pri dohtarjoh, pijanske februarke in osatle neumnosti in pritekline, ki sete jih naredile danesa!user posted image user posted image

a te smem vprasat kok piva si pa ti dons v kavalu spila???????

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
28.5.2008 21:33:49   
Janey
Čer
samo da vas pozdravim. kaki lepi dnevi souser posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
28.5.2008 21:34:53   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Čer

ful ja sploh za otrocke dons nisem vedla a bom mela pohanega al ocvrtega tajsonauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
28.5.2008 21:36:23   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

ful ja sploh za otrocke dons nisem vedla a bom mela pohanega al ocvrtega tajsonauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  mja je bla kar cvrta, ker se je iz nje pošteno cedilouser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
28.5.2008 21:36:34   
larisa

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Čer

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je pa črni humor user posted image  
Pa sej se bojo navadli na vročino, zdej je prva vročina za njih, pa bo kmal bolje user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
28.5.2008 21:38:16   
Februarka08
Čer.

Še jaz se javim pred spanjem. Larisa je omagala pred kakšne pol ure in sedaj že pridno dela drušno palčkom. user posted image Jaz pa upam, da se bom kaj k mojmu stisnila danes in da ne bova omagala pred kakšnim prijetnim pogovorom.user posted image Moj je čist crknen, jest pa tud. Glava me boli za pop**** sem mogla že Lekadol vzet, oči me pečejo, noge bolijo, skratka ni da ni.user posted image
Lepo čvekajte, vas preberem jutri, če mi seveda ne boste ušle par strani naprej.user posted image

Nočko.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
28.5.2008 21:38:46   
pina-1
čisto se mi je sfuzlalo. sploh ne vem kako sem te citirala marička.

ej, mary a ti nisi šla v kavala?
buči je pa verjetno pivičko v glavo usekalo. PO moje da ni blo samo enouser posted image user posted image user posted image

kje je pa glavna smetarka???? ji Stipe verjetno ne pusti na PC glede na to da je cel dan pohajalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
28.5.2008 21:38:50   
mary_lou
ej vi gospa iz dezele plenick kako da vas ni bilo v pomaranco v petekuser posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
28.5.2008 21:40:00   
mary_lou
Ne nisem sla, sm pelala tajsona v varstvo k babici jest sm se pa ucila mam v sredo izpit  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
28.5.2008 21:41:37   
larisa

ej vi gospa iz dezele plenick kako da vas ni bilo v pomaranco v petekuser posted image

Sem se za morje pakirala, pa bla na stand by, če bi moj lahko šel prej iz službe, bi jo mahnili na obalo. žal sem čakala zaman.user posted image   Čak, a ni bil dež, ste se vseen dobile?

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
28.5.2008 21:42:34   
dolenjka
Čer user posted image

Evo mene šefico, če me je kdo iskal user posted image  user posted image  user posted image

Smo se ob 8h šele notr prklatli in pol ritual, ob 21h je že palčke v SVOJI sobici preganjala, jaz pa vas brala user posted image  

Umila si je še nisem, ker sem mogla najprej preverit kaj dogaja user posted image

Ja, jaz in Ella greva naslednjič sigurno za cel dan v Kavala, ker sam na kavi se nama ne splača več dobivat, sploh zdej, ko je kelnarca Larisa sezono piva odprla user posted image  user posted image  user posted image  Tnx za rundo stara user posted image
Kje je pa Misar user posted image  A je po tistih 4ih kriglah pira danes v LJ, še na poti do CE ene 4 spila, pa je z Lano pri palčkih? user posted image  user posted image  user posted image

Buči, čist prezgodi si šla, pol se je glih dobr pit začel, sam čikov nismo mele user posted image  user posted image  user posted image  Sem pa za CSD Celje, CSD KRanj, CSD Šentvid, CSD Mengeš mal slik naredila in jih jutri zjutraj pošljem user posted image  user posted image  user posted image

Mmmm sem še 3 žlice Planice pojedla, k je od zadnjič ostala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
28.5.2008 21:42:35   
mary_lou
Ja mal je rosilo ampak ni blo panike, midva sva itak z avtom prsla k sva sla se pol naprej v soping

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
28.5.2008 21:42:37   
ella79

Očitno se bom mogla na drug forum preselt user posted image

sam ne k januarkam user posted image user posted image user posted image

buči upam, da te je dr. sedaj kaj bolj resno vzela user posted image aja, moja sestra te pozdravlja user posted image user posted image user posted image je rekla ja nje se pa spomnim, k je taka faca user posted image pa še prav ima user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
28.5.2008 21:45:37   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Evo mene šefico, če me je kdo iskal user posted image  user posted image  user posted image

Smo se ob 8h šele notr prklatli in pol ritual, ob 21h je že palčke v SVOJI sobici preganjala, jaz pa vas brala user posted image   
Umila si je še nisem, ker sem mogla najprej preverit kaj dogaja user posted image

Ja, jaz in Ella greva naslednjič sigurno za
cel dan v Kavala, ker sam na kavi se nama ne splača več dobivat, sploh zdej, ko je kelnarca Larisa sezono piva odprla user posted image  user posted image  user posted image  Tnx za rundo stara user posted image
Kje je pa Misar user posted image  A je po tistih 4ih kriglah pira danes v LJ, še na poti do CE ene 4 spila, pa je z Lano pri palčkih? user posted image  user posted image  user posted image

Buči, čist prezgodi si šla, pol se je glih dobr pit začel, sam čikov nismo mele user posted image  user posted image  user posted image  Sem pa za CSD Celje, CSD KRanj, CSD Šentvid, CSD Mengeš mal slik naredila in jih jutri zjutraj pošljem user posted image  user posted image  user posted image

čer šefica.

Čaki a carico ste preselili k žirafam?

Da si je nisi umila smo itak vedleuser posted image user posted image user posted image

da ste pijanke sem vedela, ampak a ne abstiniraš ti od čikovuser posted image

no dej kako sliko pošlji še ne CSD Koperuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
28.5.2008 21:47:00   
larisa
Vidiš Dolenjka, zakaj sem spraševala če boste še tam. K sem vedla da vidva smrklja ne znata domov it user posted image , pa bi lahko nazaj pršla user posted image  Sej tud enga pira mi ne prvoščiš, hvala, bivša prijatelca user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
28.5.2008 21:51:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Čer user posted image

Ja, jaz in Ella greva naslednjič sigurno za
cel dan v Kavala, ker sam na kavi se nama ne splača več dobivat, sploh zdej, ko je kelnarca Larisa sezono piva odprla user posted image  user posted image  user posted image  Tnx za rundo stara user posted image

čer šefica.

Čaki a carico ste preselili k žirafam?

Da si je nisi umila smo itak vedleuser posted image user posted image user posted image

da ste pijanke sem vedela, ampak a ne abstiniraš ti od čikovuser posted image

no dej kako sliko pošlji še ne CSD Koperuser posted image

Ja, carica je v živalskem vrtu user posted image  Je tam bolj hladno in čas je user posted image

Ups, grem zdej pod tuš user posted image

Ja, abstiniram od čikov, sam če bi še mal tam sedela in pivo pila, bi kakega prcilna iz gušta, pa Ella tut ziher, jo mam na sumu user posted image  Je blo tko luštn, ker je blo prav prijetno v senčki, sploh ko sem pivo dobila user posted image

Za CSD Koper nimam nobenega dokaznega materiala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
28.5.2008 21:53:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Vidiš Dolenjka, zakaj sem spraševala če boste še tam. K sem vedla da vidva smrklja ne znata domov it user posted image , pa bi lahko nazaj pršla user posted image  Sej tud enga pira mi ne prvoščiš, hvala, bivša prijatelca user posted image

res sem imela NAJBOLJŠI namen domov se pobrat in bi se, pa je carica zađonđala u 0, a meni teško user posted image  user posted image  user posted image
Naslednjič moraš kar poklicat al pa kar pridet, sej verjetn ne boš nič falila user posted image

In ja, privoščim ti celo VELIKO pivo user posted image

AJa punce, pa Lilchy je prišla z Lukcem in je tko cortiš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
28.5.2008 21:53:37   
bamby
dolenjka, pa na CSD Idrija tudi kaj pošlji. A imaš še e-naslov?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
28.5.2008 21:54:09   
pina-1

Ja, carica je v živalskem vrtu user posted image  Je tam bolj hladno in čas je user posted image

Ups, grem zdej pod tuš user posted image

Ja, abstiniram od čikov, sam če bi še mal tam sedela in pivo pila, bi kakega prcilna iz gušta, pa Ella tut ziher, jo mam na sumu user posted image  Je blo tko luštn, ker je blo prav prijetno v senčki, sploh ko sem pivo dobila user posted image

Za CSD Koper nimam nobenega dokaznega materiala user posted image

a boš lahko spala? se spomnim ko smo mi Mio prvič dali v njeno sobo spat, sem jaz kar mamafon prištimala, ker me je blo strah da je ne bom slišalauser posted image user posted image

no sem ponosna na vaju da sta vzržali brez čikauser posted image user posted image user posted image

ti pošlji to kar maš od materiala za druge CSD, da se psihično pripravijo, ko bodo prišli tudi dokaziuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
28.5.2008 21:55:45   
pina-1
po moje so naše februarke ce dan tole delale user posted image . nam pa tuki kvasijo da so se sprehajale. Pa ja deuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
28.5.2008 21:56:05   
ella79
sam jaz res ne vem kaj je letos, men ful pivo paše user posted image pa prej k sem bla zunaj me je ena na pivo vabila, pa sem rekla da ga je blo za danes že dovolj, pa ona no, potem greva pa jutri user posted image madona, tole me že mal resno skrbi user posted image prej da bi jaz kdaj pivo bila user posted image user posted image user posted image

dolenjka velja za naslednjič user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
28.5.2008 21:56:49   
pina-1
al pa so tako zgledale user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?